Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Paklíč

Audiokniha Paklíč

Délka:

6 hod 38 min

Čte:

Václav Knop

Vydavatel:

Tebenas

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu A pak nezbyl žádný

A pak nezbyl žádný

Klasické dílo první dámy detektivního žánru. V neúprosném rytmu známého popěvku o deseti malých černoušcích ubývá hostů v luxusním sídle na ostrově, bouří odříznutém od světa. Jakási ďábelská síla žene podle předem připraveného plánu jednoho po druhém do záhuby, až nezb

Obrázek podcastu Prokletí Schwartzovy vily

Prokletí Schwartzovy vily

Svět živých i mrtvých se střetává. Minulost se hlásí na světlo boží a nenechá vás spát! Mladí manželé Nora a Leonard očekávají rodinu a nemají kde bydlet. Financí nevlastní mnoho, a když se naskytne příležitost zakoupit byt ve staré secesní vile na okraji města, nadšen

Obrázek podcastu Šprechty v plném počtu

Šprechty v plném počtu

Populární komik, který si získal velkou přízeň diváků a posluchačů, by se v letošním červenci dožil 100 let K nedožitým narozeninám komika Felixe Holzmanna (8. 7. 1921) vychází ve formátu mp3 vše, co ukrýval archiv Supraphonu, s přispěním archivů České televize, Českéh

Obrázek podcastu Listy od nejkrásnější řeky

Listy od nejkrásnější řeky

Pásmo z dopisů Oty Pavla a jeho bratrů nabízí autentický pohled na Pavlův osobní život a jeho literární práci... Účinkují Jiří Ornest, Věra Kubánková, Jiří Samek a Stanislav Zindulka. Režie: Vladimír Tomeš. Natočeno v r. 1991Víš, mám radost z knihy, z úspěchu, ze slávy,

Obrázek podcastu Lidé lži

Lidé lži

Fascinující pohled na lidské zlo. Americký psychiatr předkládá originální pohled na letitý problém lidského zla. Nedostatek vnitřní integrity a nejistota nás nutí podvádět druhé, žít ve lži a obelhávat sami sebe i druhé. Uzavíráme smlouvu s ďáblem, aby nás ochránil před

Obrázek podcastu Arnoštova cesta

Arnoštova cesta

Arnošt Lustig byl jedním z nejvýznamnějších světových spisovatelů, kteří se ve svých dílech věnovali holokaustu. Tento román v obrazech představuje hlavní momenty na jeho životní cestě. Mohou to být obrazy zásadní jak pro něj, tak pro jeho dceru Evu a syna Josefa. Kniha

Obrázek podcastu O Ječmínkovi

O Ječmínkovi

Jsem hanácké král Ječmínek!, prohlásil o sobe bájný panovník narozený na poli s ječmenem. Dobrým pomáhá a na lenochy má spadeno.Rozhlasová pohádka s nezapomenutelným Karelm Högerem v hlavní roli. Režie Jan Berger.

Obrázek podcastu Prašina - Černý merkurit

Prašina - Černý merkurit

Prašinu sevřel mráz, neobydlené ulice jsou zaváté sněhem. Od prvního dobrodružství Jirky a En uplynulo několik měsíců, přímo v tajemné čtvrti si vybudovali klubovnu zvanou Doupě a objevili prašinskou část Krchleby, ze které přichází hrozba pro celé město. Přesto se zdá,

Obrázek podcastu Prázdninový příběh pejska a kočičky

Prázdninový příběh pejska a kočičky

Pejsek a kočička se domluvili, že by chtěli strávit léto podobně jako děti. A tak se rozhodli, že budou tábořit v lese. A co by to bylo za táboření bez stanu a lovení bobříků? Jenže ouha – stan doma neměli a bobříky také nikdy nelovili. Ale jak už je u nich dobrým zvyke

Obrázek podcastu Stovka Jaroslava Haška

Stovka Jaroslava Haška

Z komentáře Radko Pytlíka k původnímu supralongu 1218 0470 "Stovka Jaroslava Haška" vydanému v roce 1983 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: JAROSLAV HAŠEK je v české literatuře zjevem zvláštním a výjimečným, na čemž nemění nic ani okolnost, že se po letech dostal až

Obrázek podcastu Nepil: Kočka se vdávala, pes se ženil

Nepil: Kočka se vdávala, pes se ženil

Kočka se vdávala, pes se ženil, titul s výstižným podtitulem "řetízek písniček, vyprávění a hádanek pro mateřské školy" Vyprávění Františka Nepila (v interpretaci Zdeňka Řehoře) o zvířátkách, která bývají na obyčejném dvorku a o řemeslech, která by měly děti znát, je pr

Obrázek podcastu Můj tajný život – Skutečný příběh luxusní společnice

Můj tajný život – Skutečný příběh luxusní společnice

Holky jako já nemají na čele napsáno prostitutka a rozhodně tak ani nevypadáme. Luxusní společnici na první pohled nepoznáte, dost možná to nezjistíte ani když to bude vaše kamarádka, možná i ta nejlepší. A co teprve vaše dcera nebo třeba jenom spolužačka, sestřenice.

Obrázek podcastu Plástev jedu

Plástev jedu

Povrch všech kontinentů je zastavěný do výše několika set metrů. Většina lidských bytostí zdegenerovala a žije jen proto, aby mohla dennodenně jen pracovat. Nic víc. Společnost je ostře rozdělená na pracující a vyvolené. Nic mezi tím. Neříká nám to něco? Svět připomíná

Obrázek podcastu Jak s Máničkou šili všichni čerti

Jak s Máničkou šili všichni čerti

"Je to k uzoufání nosit pořád ty samé nemoderní kostičkované šatičky!" říká si smutně Mánička. Když si prohlíží své spolužačky, pyšnící se modely podle poslední módy, dala by za jejich kamarádství a za stejně krásné oblečení cokoliv - snad i duši! Od přání ke skutku neb

Obrázek podcastu Eliška Andílek

Eliška Andílek

Andílek? To asi ne. Ale správná holka dozajista ano! Jmenuju se Eliška a je mi sedm. S rodiči a bráškou Toníčkem se stěhujeme do úplně cizího města. Jmenuje se Žitín. Mně se ale vůbec nelíbí. Zvyknu si v nové škole? Najdu si tam kamarády? A jaké tajemství skrývá náš nov

Obrázek podcastu Můj přítel Maigret

Můj přítel Maigret

„Haló! Jestli jsem znal nějakého Marcellina?… Jak?… Rybář?… Zkuste mluvit jasněji, Lechate… Nerozumím ničemu z toho, co mi vyprávíte… Týpek, který žije v bárce… Dobře… Tvrdí, že je mým přítelem?… Co?… Tvrdil?… Je mrtev… “ Maigret se za doprovodu korektního pana Pyka ze

Obrázek podcastu Čtyři případy mladého Oldřicha z Chlumu

Čtyři případy mladého Oldřicha z Chlumu

Audiokniha je malým dárkem těm posluchačům, kteří si zamilovali příběhy královského prokurátora a správce hradu Bezděz Oldřicha z Chlumu. Audiokniha je malým dárkem těm posluchačům, kteří si zamilovali příběhy královského prokurátora Oldřicha z Chlumu. Ani jedna z povíd

Obrázek podcastu Zpětný ráz

Zpětný ráz

Pro francouzského kulinářského velmistra Marca Fraysse, který dokázal zděděnou horskou auberge v dezolátním stavu přeměnit v jednu z nejvěhlasnějších restaurací světa, znamenalo nejvyšší michelinské ocenění alfu i omegu veškerého snažení. Když se však začalo proslýchat,

Obrázek podcastu Vyšší princip

Vyšší princip

Dramatizace povídky Jana Drdy vás zavede do období heydrichiády, během které jsou za schvalování atentátu na zastupujícího říšského protektora zatčeni tři studenti gymnázia. Jak se k jejich údajnému provinění postaví profesor latiny, přezdívaný pro své uplatňování morál

Obrázek podcastu Zabijáci

Zabijáci

Přestože by Carl Mørck z oddělení Q, zabývajícího se odloženými případy, po dovolené ve své sklepní kanceláři nejraději klimbal nebo luštil sudoku, zaujme jej složka, kterou kdosi nechal na jeho stole. Dvacet let starý případ brutální vraždy sourozenců, kterého se spis

Obrázek podcastu Stopařem na této zemi

Stopařem na této zemi

Audiokniha známého salesiánského kněze a pedagoga a biblisty, je volným pokračováním autorovy úspěšné a moudré knihy Exotem na této zemi. Příběhy z Heryánovy kněžské služby plné setkání s nejrůznějšími lidmi všech společenských vrstev prolíná autor se svým osobitým výkl

Obrázek podcastu Stín kapradiny

Stín kapradiny

Pytláci Ruda Aksamit a Vašek Kala, kteří v panice zabijí hajného, se vydávají na útěk před spravedlností i před vlastním svědomím. Obklopeni lesem jsou nejprve opojeni volností, nezměrnou krásou a silou přírody, ale postupně je začnou pronásledovat výčitky a situace je

Obrázek podcastu Prázdniny s dráčkem

Prázdniny s dráčkem

{'cs': 'Mohly to být prázdniny jako každé jiné. U babičky a dědy na vesnici čekají na Vojtu pokaždé nejen jeho kamarádi, ale i spousta dobrodružství. Tentokrát si ale Vojta najde úplně nového kamaráda, a ne jen tak ledajakého! Z tečkovaného vajíčka se totiž vylíhne malý

Obrázek podcastu Kedrigern a hlas pro Princeznu

Kedrigern a hlas pro Princeznu

Čarodějnictví už není co bývalo. Kouzla už nejsou tak mocná jako dřív a čarodějnické řemeslo jako takové pozvolna upadá. Ovšem rozhodnutí Cechu čarodějů přijmout do svého středu alchymisty je absolutně tou poslední kapkou do poháru Kedrigernovy trpělivosti. Kedrigern, m