Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Padrino Krejčíř - Žralok

Audiokniha Padrino Krejčíř - Žralok

Délka:

17 hod 12 min

Čte:

Pavel Rímský

Vydavatel:

Bookmedia

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Kavárna u Anděla 1: Nová doba

Kavárna u Anděla 1: Nová doba

Wiesbaden, 1945 Mladá Hilda sotva dokáže uvěřit svému štěstí. Válka skončila a kavárna U Anděla zůstala jako zázrakem ušetřena. Pres všechny překážky chce spolu s matkou tento rodinný podnik s bohatou tradicí opět učinit skvělým místem setkávání významných osobností, č

Obrázek podcastu Hlasy v bouři

Hlasy v bouři

Clare cítí, že na ni venku něco číhá. Něco monstrózního, krutého a extrémně hladového. Když se Clare probudí v cizím prastarém domě, který jí nahání husí kůži, nepamatuje si, co se stalo. Cizí muž jí řekne, že měla nehodu a on ji zachránil. Clare chce odejít, ale venku

Obrázek podcastu Alan Rickman: Deníky

Alan Rickman: Deníky

Deníky Alana Rickmana jsou jedinečnou pozvánkou do mysli autora – jednoho z nejoblíbenějších herců dnešní doby. Alan Rickman i po své smrti zanechal odkaz herce světové úrovně a jeho důstojnost, profesionalita i zvučný hlas nepřestávají diváci obdivovat ani dnes. Rickma

Obrázek podcastu Spotify

Spotify

Příběh nejslavnějšího švédského startupu. To, jakým způsobem dnes posloucháme hudbu se zdá samozřejmostí, vývoj současných možností avšak trval téměř dvě desetiletí. A není u konce. Hledání investorů, boj o práva, vyjednávání s Markem Zuckerbergem, vstup na akciové trhy

Obrázek podcastu Pán vzduchu

Pán vzduchu

Přání Julese Verna se stalo skutečností. Vernova neuskutečněného záměru napsat román, v němž by se na pěti světadílech setkaly postavy ze všech jeho románů, se chopil Ondřej Neff a napsal trilogii Tajemství pěti světadílů. V prvním díle Pán vzduchu se pátrači Maukler a

Obrázek podcastu Krvavý Bronx

Krvavý Bronx

16 povídek na motivy „černé kroniky“ brněnského Cejlu, zvaného Bronx. Myšlenka udělat knihu příběhů vytvořených na základě novinových článků z druhé poloviny devatenáctého století není moje. Svěřil mi ji v pivním baru Na Stojáka historik Michal Konečný. Já mám akorát v

Obrázek podcastu Dějiny světla

Dějiny světla

Jedna z nejpřekládanějších českých knih posledních let - o nejslavnějším českém fotografovi 20. století. To je román Jana Němce o Františku Drtikolovi Dějiny světla. Říká se, že amatérský fotograf řeší fotoaparáty, profesionál objektivy a Mistr světlo. Fotografa Františ

Obrázek podcastu Zbouchnul jsem Satanovu dceru

Zbouchnul jsem Satanovu dceru

Tak bizarní, až se vám to bude líbit! Carlton Mellick III je nekorunovaným králem žánru bizzaro. Mladý muž Jonathan stráví vášnivou noc s démonkou Veškou, která nezůstane bez následků. Jak dopadne střet křesťanské a pekelné rodiny? Carlton Mellick III je nekorunovaným

Obrázek podcastu Elizino tajemství

Elizino tajemství

Vzali jim důstojnost, ale nemohli jim vzít naději. Šokující román z Osvětimi. / Čekala je těžká volba na strašlivém místě: buď budou žít dál jako řadové vězenkyně koncentračního tábora v Osvětimi, nebo výměnou za snesitelnější podmínky začnou pracovat v táborovém nevěst

Obrázek podcastu Neviditelné dítě a jiné příběhy

Neviditelné dítě a jiné příběhy

Sbírka příběhů, které Tove napsala během svého toulání muminím údolím. „Musíte se vydat na dlouhou cestu, než opravdu zjistíte, jak nádherný je domov.“ Tove Janssonová Jediná sbírka povídek o Mumíncích, kterou Tove napsala. Obsahuje oblíbené příběhy Neviditelné dítě a V

Obrázek podcastu Kdo zabil tu babu?

Kdo zabil tu babu?

Severočeský Most. Temné místo, do kterého zavítal nový kriminalista Jan Šindler. A hned jeho první případ má desítky podezřelých. Vrah je ovšem jenom jeden. Ale kdo tedy zabil tu babu?

Obrázek podcastu Papírová princezna

Papírová princezna

Od striptýzových klubů a parkovišť kamionů až po luxusní sídla na jižním pobřeží – příběh (ne)obyčejné mladé dívky, která se snaží přežít v tomto světě. Ella Harperová je věčná optimistka. Celý život se s matkou stěhovaly z města do města, snažily se vyjít s penězi a př

Obrázek podcastu Král pýchy

Král pýchy

Rezervovaný Kai Young si nehodlá pustit k tělu ani náznak chaosu, který Isabella Valencia dokonale ztělesňuje. V době, kdy je v sázce osud mediálního impéria, si miliardářský dědic nemůže dovolit žádné rozptýlení. Ani on sám není Isabellin typ – a jeho členství v exkluz

Obrázek podcastu Bretaňské poměry

Bretaňské poměry

NEODOLATELNÝ KRIMINÁLNÍ ROMÁN Z LETNÍ BRETANĚ. V malebné pobřežní vesničce je jednoho horkého červencového rána nalezen zavražděný stařičký majitel slavného hotelu. Komisař Georges Dupin, Pařížan přeložený za trest na konec světa, se případu ujímá a v bretaňské letní id

Obrázek podcastu Werich, Voskovec: Poslední forbína. Setkání ve Vídni 1974

Werich, Voskovec: Poslední forbína. Setkání ve Vídni 1974

Záznamy z archivu Karla Koliše, nahrané amatérsky v říjnu 1974 ve Vídni oběma protagonisty, důkladně vyčištěné a digitalizované Tomášem Gsöllhoferem Na podzim roku 1974 se ve Vídni, v domě mecenáše Herberta Turnauera, sešli na tři týdny druzi, přátelé, divadelníci, mysl

Obrázek podcastu Sekera z bronzu, rouno ze zlata

Sekera z bronzu, rouno ze zlata

Bitevní vřavy a magie v historické fantasy. Akční historická fantasy odehrávající se na někdejším území dnešního Slovenska, v níž autor oživuje hrdiny starých řeckých bájí. Trójský princ se vydává hledat jantarový poklad, aby vykoupil rodné město ze spárů Hérakla, ale m

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Nástrahy zubařského křesla

Nástrahy zubařského křesla

„Málokterý muž je hrdinou sám před sebou při návštěvě zubního lékaře.“ Hercule Poirot si byl této skutečnosti velmi intenzivně vědom. Ale také měl smysl pro systém a pořádek, který mu velel dvakrát ročně podstoupit preventivní prohlídku. Proto se i tentokrát dostavil do

Obrázek podcastu Rybí pohádka

Rybí pohádka

Pohádková hra o rožmberském hastrmanovi, který se domáhá spravedlnosti. Osoby a obsazení: rožmberský hastrman (Ilja Prachař), hastrmanka (Marie Marešová), vypravěč a kronikář na Rožmberce (Otakar Brousek st.), pekelný postilion (Petr Haničinec), svatý Petr, fišmejstr na

Obrázek podcastu Vraždy v klášteře

Vraždy v klášteře

Na Štědrý den roku 1176 jde mnich Maurice hledat bratra Cuthberta, který měl zvonit k modlitbě. Nachází však jeho mrtvé tělo, poznamenané násilím. Královský soudní úředník Barling a jeho asistent Stanton jsou na žádost opata vysláni, aby objasnili okolnosti zločinu. Klá

Obrázek podcastu Avonam: Kapitoly o sionismu a trauma viny

Avonam: Kapitoly o sionismu a trauma viny

Historie podává ruku současnosti. Esej vrchního rabína se zabývá zásadní otázkou judaismu: setrvávat ve vyhnanství, nebo požadovat politickou samostatnost? Podrobně je rozebráno i téma asimilace. Přínosná kniha pro všechny, kdo se chtějí orientovat v současných událoste

Obrázek podcastu Ty vole se neříká

Ty vole se neříká

Z jeviště až do zákulisí života – jedna pěvkyně, 101 příhod a humor ostřejší než vysoké C. Napsala jsem 101 kratičkých příběhů ze svého života, které vám nyní předkládám. Střípky z dětství, šílenost puberty, naivní představy o práci u divadla, cestu na světová jeviště,

Obrázek podcastu Kniha apokryfů

Kniha apokryfů

Na rozdíl od většiny ostatních povídkových knih, které vznikaly plynule v kratším časovém rozmezí, apokryfy psal Čapek téměř dvě desítky let - od roku 1920 až do své smrti. Původní výbor pěti příběhů (Apokryfy, 1932) se postupně rozrostl na devětadvacet (Kniha apokryfů,

Obrázek podcastu Ruský dům

Ruský dům

Pětidílná četba z románu Oty Filipa (9. března 1930 Slezská Ostrava - 2. března 2018 Garmisch-Partenkirchen) přináší osobitý a intimní pohled na dvě významné osobnosti světového malířství, Vasilije Kandinského a Gabrielu Münterovou, v době jejich společného pobytu v bav

Obrázek podcastu Píseň krve

Píseň krve

Vélin Al Sorna, zasvěcený Šestému řádu, byl od dětství cvičen k boji a zabíjení ve službách Víry. Řád se stal jeho jedinou rodinou. Vélinův otec sloužil jako rytíř králi Janusovi, panovníkovi Sjednoceného království, rozhodl se však Vélina zbavit jeho práv a v pouhých d