Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Padesát odstínů šedi

Audiokniha Padesát odstínů šedi

Délka:

21 hod 2 min

Čte:

Tereza Bebarová

Vydavatel:

Albatros

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Cesta do času Kairos

Cesta do času Kairos

Vstupte spolu s Davidem do času Kairos – na místo, kde prastaré báje znovu ožívají. David opustí prosluněné řecké pláže a věčně se hádající rodiče, aby rozluštil tajemství náramku, který najde na dně Afroditiny jeskyně. Mějte se ale na pozoru! V čase Kairos se právě pro

Obrázek podcastu Ostrov

Ostrov

Manželé Alice a Richard jsou na exotické dovolené. Po dvaceti letech manželství jim to trochu skřípe a k tomu všemu Richard Alici oznámí, že podal žádost o rozvod, protože si našel mladší ženu. Alice je v šoku a chce okamžitě odjet. Richardovi se podaří zajistit místa n

Obrázek podcastu Rychločtení v kostce

Rychločtení v kostce

Za dobu srovnatelnou s jednou vysokoškolskou přednáškou (86 minut) se dozvíte na daném prostoru přesně to nejdůležitější k ovládnutí rychločtení. Tedy k podstatnému zvýšení rychlosti za současného zvýšení chápavosti. Ovšem – té rozumné chápavosti, tedy zapamatování toho

Obrázek podcastu BAKLY – V objetí smrti

BAKLY – V objetí smrti

Vychutnejte si epické pokračování Žambochova ultimátního příběhu z knihy "BAKLY – Hledání smrti." Mistr české fantasy vás opět uvede do spletitého a neodolatelného světa svých magických příběhů... Bakly je kupodivu stále naživu, v jím vyvolané válce podsvětí se zaplétá

Obrázek podcastu Život víry 2023/11

Život víry 2023/11

Život víry 2023/11 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Kateřina Hodecová, Lucie Endlicherová, Jitka Vyležíková, Petr Raus, Jakub Lofítek. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Eliška Krmelová: Svět je dnes

Obrázek podcastu Lovci

Lovci

Existuje napínavější hra než hon za poklady? Tim je vášnivý runner a sběrač kešek. Když se mu tedy jednoho dne naskytne příležitost zahrát si zatím největší hru tajemné společnosti GlobalGames, neváhá ani minutu a zúčastní se jí spolu se stovkou nejlepších lovců kešek v

Obrázek podcastu TERIBEAR - Tajemství modré krabice

TERIBEAR - Tajemství modré krabice

Je malý a kapku neohrabaný. Zato dobroty má na rozdávání! Z jedenácté krabice, která Tomově mamince nedopatřením vypadla v zahradě u lesa, vylezlo malé chlupaté stvoření. Je to medvídek Teri, příjmením Bear, dohromady Teribear – ale červený, a proto se obává, že mezi le

Obrázek podcastu Poslední prvotina

Poslední prvotina

S úsměvem, lehkostí a upřímností popsané vzpomínky na vyrůstání v komunistickém Československu v 50.letech minulého století. Autorka dětskýma, udivenýma očima pozoruje absurdní svět kolem sebe. S dojemnou bezprostředností komentuje nejen společenskou a politickou situac

Obrázek podcastu Už hořela, když jsem si do ní lehal

Už hořela, když jsem si do ní lehal

„Jak se to stalo?“ „Já nevím. Už hořela, když jsem si do ní lehal.“ Velice vtipné a bystré eseje od „mistra vypravěče“ najdeme v jeho druhé knize Už hořela, když jsem si do ní lehal, která se ve Spojených státech stala bestsellerem číslo dva, pouze rok po vydání jeho pr

Obrázek podcastu Každý z mé rodiny někoho zabil

Každý z mé rodiny někoho zabil

Každý z mé rodiny někoho zabil. Někteří z nás, ti, kteří dosáhli výrazných úspěchů, zabili vícekrát. Nechci to dramatizovat, ale je to tak. Někteří z nás jsou dobří, jiní špatní a někteří prostě jen nešťastní. Já jsem Ernest Cunningham. Říkejte mi Ern nebo Ernie. Přál b

Obrázek podcastu Kavárna u Anděla 1: Nová doba

Kavárna u Anděla 1: Nová doba

Wiesbaden, 1945 Mladá Hilda sotva dokáže uvěřit svému štěstí. Válka skončila a kavárna U Anděla zůstala jako zázrakem ušetřena. Pres všechny překážky chce spolu s matkou tento rodinný podnik s bohatou tradicí opět učinit skvělým místem setkávání významných osobností, č

Obrázek podcastu Divočina v zahradě

Divočina v zahradě

Divokou přírodu máme přímo pod nosem - v zahradách a parcích, v mezerách v chodníku a v zemi pod svýma nohama. Dave Goulson nahlíží do kompostu, vrtá se v hlíně a noří se do zahradního jezírka. Zaníceně vysvětluje, jak jsou naše životy a osud celého lidstva neodděliteln

Obrázek podcastu Přízraky domu Carrowů

Přízraky domu Carrowů

Remy pracuje jako průvodkyně v Carrow, nejstrašidelnějším domě ve státě. Po jedné z prohlídek jí jeden z účastníků sdělí, že by rád v domě spolu s dalšími nadšenci zorganizoval dvoutýdenní pobyt. Remy souhlasí a doufá, že během něj spatří některé z nadpřirozených jevů,

Obrázek podcastu Život víry 2023/03

Život víry 2023/03

Život víry 2023/03 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Kateřina Hodecová, Ludmila Matušková, Daniel Zeman a Pavel Kohl. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Hana a Ota Pinknerovi: Ani slepé uličky nejsou marné Hana a Ot

Obrázek podcastu Přízračná nevěsta

Přízračná nevěsta

{'cs': 'Mystický příběh mládence, který se oženil se Smrtí v úžasné interpretaci Jiřího Lábuse, držitele Ceny Thálie - činohra a Českého lva za nejlepší herecký výkon.\nRežie: František Jílek'}

Obrázek podcastu Zlá babička

Zlá babička

Její vnoučata a široká rodina ji znají jen jako „zlou babičku“. Jaký byl ale její skutečný osud? Vyrůstala na českém venkově na konci 19. století bez matky, jen s otcem. Zamilovala se, vdala a celý život pak zápasila s tím, co si vysnila – a co ji nakonec potkalo. Roky

Obrázek podcastu Na dně

Na dně

Audiokniha Na dně obsahuje severskou detektivku s vrchním komisařem Williamem Wistingem. William Wisting #6 Během jediného letního týdne vyplaví moře na pláž poblíž Stavern postupně čtyři levá chodidla obutá v teniskách. Místní policie čelí záhadě: Kde jsou těla, k nimž

Obrázek podcastu Knížkový pejsek

Knížkový pejsek

Knížkový pejsek, to jsem já, protože bydlím v téhle knížce. Krátké příběhy pro nejmenší vyprávěné Knížkovým pejskem, který spolu s babičkou a kočič-kami bydlí v domečku z převrácené knížky. Všude plno sněhu, modrá obloha, zima až praští. Také to vidíte? Tenký proužek b

Obrázek podcastu Uplakaná jeseň

Uplakaná jeseň

Predlžujúce sa tiene a zlatisté lístie ohlasujú jeseň. K nej patria aj prehánky a dážď. Niektorí toto obdobie roka milujú, iní ho pre jeho melanchóliu nemajú radi. V partii okolo vrchného inšpektora Ledeckého sú väčšinou pragmatici. Dve vraždy nahlásené v priebehu nieko

Obrázek podcastu Symfonie ozvěn

Symfonie ozvěn

Na May a tým od Sv. Mary čeká několik výletů. Ve viktoriánském Londýně obhlédnou Jacka Rozparovače, stanou se svědky vraždy arcibiskupa Thomase Becketta a zjistí, jaký zvuk vydává pták dodo, když se vrhne na sendvič s okurkou. Především ale budou muset čelit svému úhlav

Obrázek podcastu Rok kobylek

Rok kobylek

Terry Hayes je zpět! Thriller Rok kobylek Terryho Hayese, autora kultovní knihy Já, poutník, je strhujícím příběhem z temného světa špionáže, násilí a globálních hrozeb. Hlavním hrdinou je Kane, elitní agent CIA, který se specializuje na nebezpečné mise v takzvaných „z

Obrázek podcastu Kód Zeta

Kód Zeta

Antologie Ve stínu Říše, Ve stínu apokalypsy a Ve stínu magie se staly nejúspěšnějšími antologiemi české fantastiky v posledních dvaceti letech. Ve všech zabodoval i František Kotleta. Jeho novely Dos grojse genareraj, Kód Zeta i Sitarane se proto dočkaly samostatné pod

Obrázek podcastu Egypťan Sinuhet: patnáct knih ze života lékaře

Egypťan Sinuhet: patnáct knih ze života lékaře

„Toto vše jsem napsal já, Sinuhet, Egypťan, pro sebe sama. Nikoli pro bohy, ani pro lidi, ani pro zachování svého jména navěky, nýbrž pro sebe sama, ubohého a ztrápeného, a pro své srdce, jež dostalo svou míru plnou.“ Rákosová loďka se houpe na hladině Nilu. Jaký dar bo

Obrázek podcastu Chytrá princezna

Chytrá princezna

V královském zámku šťastně žijí princezna a její muž Jiřík. Radost vystřídá strach. Jiřík totiž kdysi upsal duši čertu. Princezna je chytrá, ale vyzraje i na pekelníky?Hrají: Sylva Sequensová, David Schneider, Luděk Munzar, Jana Hlaváčová a Josef Vinklář.Na motivy Božen

Obrázek podcastu Divný kořeny

Divný kořeny

Herečka Hana Frejková (* 1945) se ve své knize věnuje hledání nejen svých vlastních rodinných kořenů, ale také - a možná zejména - klíče k osudům svých rodičů, kteří zasvětili život komunistickému hnutí, jež je následně nemilosrdně rozdrtilo. Především jejího otce Ludví