Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Osudy dobrého vojáka Švejka 2

Audiokniha Osudy dobrého vojáka Švejka 2

Délka:

10 hod 27 min

Čte:

Oldřich Kaiser

Vydavatel:

Radioservis

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Noc

Noc

Během vyšetřování vraždy na ropné plošině narazí norská inspektorka Kirsten Nigaardová na sérii fotografií. O pár dní později sedí v toulouské kanceláři kriminalisty Martina Servaze, který si snímky se zájmem prohlíží. Je na nich on sám zachycený objektivem nepolapiteln

Obrázek podcastu Nebožtík Mattia Pascal

Nebožtík Mattia Pascal

Mladík Mattia Pascal se z boháče stane takřka žebrákem, jeho manželství ztroskotá na zlé tchyni. Nejkrásnějším snem je mu uniknout z této ponižující situace. Lze však opustit to, čím jsme byli a stát se někým úplně jiným? Zvolit si nový osud? Ten nový člověk, ten druhý

Obrázek podcastu Maigret - S úctou Picpus

Maigret - S úctou Picpus

Vědma si smrt nevyvěštila. I podezřelí jsou na zabití, ale kampak s tím na Maigreta! Policie nezabránila ohlášené vraždě věštkyně, před níž ji varoval vzkaz s podpisem „Picpus“. Kdo by taky ohlídal 482 jasnovidek na území Paříže! Ani ubohá slečna Jeanna svůj osud z kou

Obrázek podcastu Pastýř Jeli

Pastýř Jeli

Italský prozaik a dramatik Giovanni Verga (1840 - 1922) bývá uváděn jako nejvýznamnější italský romanopisec po Alessandru Manzonim. V novele Pastýř Jeli autor originálně upravil literární italštinu tak, aby simulovala mluvu prostých sicilských venkovanů. Na rozdíl od na

Obrázek podcastu Business Risk Buster Intervenes 7

Business Risk Buster Intervenes 7

Do you run a business? Then you have to hear this true story! Every entrepreneur wants to be successful, but even a seemingly small mistake can sometimes cause big trouble. In the seventh part, the business risk buster strikes at a deli. The new owner took it over from

Obrázek podcastu Noční návštěvník

Noční návštěvník

Zámečník chodí na návštěvy zásadně bez ohlášení, ale žádný strach. Odemkne si sám! Po nevydařeném soudním procesu je proslulý vyšetřovatel Lincoln Rhyme donucen ukončit spolupráci s newyorskou policií. Ani hrozící kriminál však neohroženého kvadruplegika neodradí od sna

Obrázek podcastu Pomalu hořící oheň

Pomalu hořící oheň

Když je na říčním člunu v Londýně nalezen brutálně zavražděný mladík, v centru pozornosti se ocitají tři ženy, které ho znaly. Laura, temperamentní podivínka, o níž si leckdo myslí, že je nebezpečná, s Danielem strávila poslední noc před jeho smrtí. Jeho sousedka Miriam

Obrázek podcastu Nebezpečná místa

Nebezpečná místa

Čtvrtý případ inspektorky Lottie Parkerové Když se v otevřeném hrobě najde tělo mladé ženy, je k němu přivolána inspektorka Lottie Parkerová, která si klade otázku, zda to není nedávno zmizelá Elizabeth Byrneová. Jenže to není jediná žena, která se pohřešuje. V Ragmull

Obrázek podcastu Mizera

Mizera

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad

Obrázek podcastu Z korespondence Boženy Němcové

Z korespondence Boženy Němcové

"Já musím psát. Když jsem mnohdy mrzutostí nebo starostí sklíčená, jak sednu k psaní, žiji v jiném světě," svěřuje se v jednom ze svých dopisů Božena Němcová (4. 2. 1820 Vídeň - 21. 1. 1862 Praha). Když pročítáme její korespondenci, vždycky znovu musíme obdivovat, s jak

Obrázek podcastu Žena, která odjela na koni

Žena, která odjela na koni

Anglický spisovatel David Herbert Lawrence v povídce vykreslil tragický příběh Američanky, která se rozhodla opustit pohodlný stereotypní život v manželství se dvěma dětmi. A z touhy po nových zážitcích se vydala mezi domorodé indiány. Lawrenceovy názory si vysloužily m

Obrázek podcastu Utrpení mladého Werthera

Utrpení mladého Werthera

Ústředním motivem dvoudílného milostného románu v dopisech (kombinovaného s románem-deníkem) je tragické ztroskotání nadaného a citlivého mladého muže. To spočívá jednak v lásce k Lottě, snoubence a později ženě jeho přítele Alberta Kestnera, jednak v úsilí o seberealiz

Obrázek podcastu Zrádce

Zrádce

Po vytrvalých lijácích dojde v Larviku k sesuvu půdy, který strhne několik domů. Wisting se podílí na nočním zásahu, při němž záchranáři vyprostí všechny obyvatele a shledají, že si katastrofa nevyžádala oběti na životech. Přesto je další den v závalu nalezen mrtvý muž.

Obrázek podcastu Dary pre rybára

Dary pre rybára

Pred ľudskou závisťou sa treba mať na pozore. Lebo aj dobrého, úprimného človeka dokáže veľmi rýchlo ožobráčiť. Presvedčil sa o tom aj jeden rybár. Našiel zraneného vodného vtáka žeriava a keďže mal dobré srdce, nezištne mu pomohol. Nebol to však len taký obyčajný vták.

Obrázek podcastu Vražda na faře

Vražda na faře

Kdo je vinen z vraždy plukovníka Protheroea? Muž, kterého nikdo neměl rád, naposledy vydechl na faře ve vesničce St. Mary Mead. Násilná smrt vyvolá řadu otázek a podezření ulpí na sedmi místních. Kdo z nich měl skutečně motiv k vraždě? Důležitou postavou ve vyšetřování

Obrázek podcastu Vražda v anglické zahradě

Vražda v anglické zahradě

Kdo je Julia Birdová? Čerstvě rozvedená, čerstvě v důchodu, bezdětná, zvědavá. Dříve Londýňanka, teď však majitelka domku ve vysněné idylické anglické vesničce a… amatérská vyšetřovatelka. Když nechá zbourat zahradní kůlnu, najdou pod ní kostru mladé ženy, jež tam zřejm

Obrázek podcastu Chrámek bohyně Astarté / Zlaté pruty

Chrámek bohyně Astarté / Zlaté pruty

Chrámek bohyně Astarté: Jeden ze zdánlivě neřešitelných záhadných případů, kdy se na velkém panství Silent Grove sejde společnost, která se zúčastní maškarního plesu. Jedna z nich, Diana Ashleyová, se převlékne za kněžku bohyně Astarté, které je zasvěcen nedaleký letohr

Obrázek podcastu All my dancing seasons

All my dancing seasons

Humorous stories of “old bachelors” who, at balls, wine bars, on the street, and elsewhere, try—sometimes successfully, sometimes not—to get closer to the opposite sex. For some men, the pursuit of women gradually becomes a purpose, a pastime, and eventually even a spor

Obrázek podcastu Zlobilky

Zlobilky

Byly jednou holčičky a ty moc a moc zlobily. Jedna si pořád vymýšlela, že ji něco kousne, druhá se nechtěla mýt, jiná stále na někoho neslušně ukazovala. Další se toulaly, bály se a byly strašné nepořádnice. A co teprve ty ostatní! S takovými zlobilkami si ani rodiče ne

Obrázek podcastu Detektiv

Detektiv

Malcolm Ainslee, seržant miamské policie a bývalý kněz, řeší případy dvojnásobných bestiálních vražd. Oběti vždy starší manželé jsou svázáni obličeji k sobě, v ústech roubík, těla ohavně pobodána. Po dramatickém pátrání je zločinec dopaden a odsouzen k smrti na elektric

Obrázek podcastu Nejdivočejší sny

Nejdivočejší sny

Dylan Casablancasová je pro Rhylanda Coltridge zakázané ovoce – mladší sestra nejlepšího kamaráda a žena s pořádnou dávkou problémů. Jenže když okolnosti donutí oba sehrát roli zasnoubeného páru, hra na lásku začne být až nebezpečně skutečná. Sukničkář Rhyland je přesně

Obrázek podcastu 100+1 poviedok na večery a noci

100+1 poviedok na večery a noci

101 najkratších starodávnych mystických poviedok zo sveta publikovaných v Anglicku pred rokom 1910. Sú usporiadané od kratších po dlhšie. Zhromaždil ich škótsky spisovateľ Andrew Lang (*1844, +1912). Je to výber z 12 kníh známych pod názvom The Coloured Fairy Books. Výb

Obrázek podcastu Poslední výkřik

Poslední výkřik

Detektiv Lexi Bennettová se prochází ulicemi Canterbury, když zaslechne křik. Pod jednou z městských věží najde ležet tělo dospívající dívky. Skočila, spadla, nebo ji někdo strčil? Oliviini zoufalí rodiče tvrdí, že jejich dcera, talentovaná hudebnice, neměla pro sebevra

Obrázek podcastu Není to konec světa

Není to konec světa

>> Inspirující studnice dat, která nám nabízí nejen realistický návod, ale taky tu nejdůležitější ingredienci ze všech: naději. — Margaret Atwood << # O knize Přepadá vás někdy úzkost ze stavu naší planety? Klimatická změna, ztráta biodiverzity nebo oceány plné plast

Obrázek podcastu Pan Masters

Pan Masters

Je mocný, charismatický, sexy a je to můj šéf – vražedná kombinace. Uspokojení z práce najednou získalo zcela nový rozměr. Když jsem si ve svém životopise vymýšlela, nenapadlo mě, že na tom bude záležet. Zamilovalo by si mě přece každé dítě, práci chůvy mám od přírody v