Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Ostrov pokladů

Audiokniha Ostrov pokladů

Délka:

7 hod 14 min

Čte:

Zbyšek Horák

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Ole Zavřiočka

Ole Zavřiočka

Na celém světě není nikdo, kdo by znal tolik příběhů jako Ole Zavřiočka, tvrdil dánský spisovatel Hans Christian Andersen. Ole Zavřiočka je pohádkový skřítek, který se skamarádil s rozhlasovým Hajajou. Ti dva se domluvili a rozhodli se vám poslat 7 kouzelných příběhů, k

Obrázek podcastu Já vs. Mozek: Taky vás vaše hlava nenechá spát?

Já vs. Mozek: Taky vás vaše hlava nenechá spát?

Ahoj! Tady Hayley Morris, vášnivá přemýšlivka. Mojí životní misí je jednou provždy dokázat, že JSTE NORMÁLNÍ. I pokud vedete imaginární hádky ve sprše nebo nevíte, jak se chovat, když k vám přijde instalatér. Většinu života jsem strávila tím, že jsem říkala a dělala tra

Obrázek podcastu Zítra přijde Olah

Zítra přijde Olah

Bylo nás pět za časů normalizace - tak by se dal charakterizovat tragikomický román ze šumavského pohraničí, líčený očima Michala Zídka, žáka 7. C vimperské Základní školy československo-sovětského přátelství. On a jeho spolužáci národnostně pestrého původu – tak charak

Obrázek podcastu Historie Duny II.  – Křížová výprava strojů

Historie Duny II. – Křížová výprava strojů

Největší slabinou myslících strojů je jejich přesvědčení, že nemají slabá místa… Více než dvě desítky let zuří ve vesmíru svatá válka následovníků Sereny Služebnice proti Omniovi a jeho robotům. Při tomto křížovém tažení byly povražděny už miliardy lidí – nejen vojáků L

Obrázek podcastu Každý večer s kočkou Lindou

Každý večer s kočkou Lindou

Zpívající a mluvící kočka Linda, která vpadne do jedné obyčejné rodiny a převrátí vše vzhůru nohama si posléze získá nejen děti, ale i tatínka bručouna.Veselá knížka Markéty Zinnerové pro celou rodinu s Alenou Vránovou jakou vypravěčkou.

Obrázek podcastu Husitská epopej VII

Husitská epopej VII

Sedmidílná sága vypráví o událostech slavné i pohnuté doby 15. století v Českém království. Snad žádná jiná historická epocha našich dějin není v obecných představách tak kontroverzní jako právě husitství. Ta doba je pro dějepisné líčení o to složitější, že obě strany,

Obrázek podcastu Dokud nás krev nerozdělí

Dokud nás krev nerozdělí

{'cs': 'Místo aby si užíval zaslouženou penzi, pustí se záhřebský advokát Željko na stará kolena do vyšetřování vraždy, k níž došlo v 90. letech při masakru spáchaném srbskými povstalci v Chorvatsku.\nŽeljko s překvapením zjišťuje, že jej čeká asi nejtěžší případ jeho k

Obrázek podcastu Nekonečná hra

Nekonečná hra

>> Od autora knihy Začněte s PROČ „Nekonečnou hru jsem napsal pro všechny, kdo se nebojí změnit status quo a budovat realitu, která naplňuje naši hluboce zakořeněnou potřebu cítit se bezpečně a vytvářet hodnoty, jež nás přesahují.“ – Simon Sinek # O audioknize Autor

Obrázek podcastu Anatómia lží

Anatómia lží

Novomanželia Tricia a Ethan hľadajú svoj vysnívaný domov. Navštívia odľahlé sídlo, ktoré kedysi patrilo doktorke Adrienne Haleovej, uznávanej psychiatričke, ktorá pred tromi rokmi bez stopy zmizla. Počas obhliadky ich v dome uväzní silná zimná búrka... nemajú šancu uni

Obrázek podcastu Kvak a Žbluňk se bojí rádi

Kvak a Žbluňk se bojí rádi

Audiokniha s příhodami nerozlučných žabáků Kvaka a Žbluňka v kouzelném podání Davida Novotného a Petra Čtvrtníčka je tím pravým kamarádem pro dni, kdy jako bychom vstali levou nohou z postele. Kvak a Žbluňk bydlí každý ve svém domečku se zahrádkou, ale rádi se navštěvuj

Obrázek podcastu Husité

Husité

"Bitvou na Vítkově, kde husité porazili křižáky, to jenom začíná. Útok rozzuřené bachyně je úplná legrace v porovnání s tím, co všechno ještě Báru a mladičkého husitského bojovníka, práče Borka, čeká cestou do Tábora – a vlastně i v Táboře samotném. Historička Veronika

Obrázek podcastu Řetězová reakce

Řetězová reakce

Závěrečný díl akční postapokalyptické tetralogie Spad. Je po válkách, které nikdo nevyhrál. Většinu planety vymazaly výbuchy jaderných bomb a tam, kde lidé přežili, je situace stále horší – šíří se hlad, chaos, otrokářství a postapokalyptické kulty. V sutinách Prahy se

Obrázek podcastu Ďábelské hry

Ďábelské hry

Kim Stoneovou a její vyšetřovací tým povolají k nálezu zmrzačeného těla – oběť je však zároveň pachatelem brutálního znásilnění. Že by vzal někdo spravedlnost do svých rukou? Kim současně pátrá po skupině pedofilů, brzy však zjistí, že se stala sama terčem nebezpečné os

Obrázek podcastu Klíč k Rebece

Klíč k Rebece

Příběh německého špióna, krásné Židovky a anglického důstojníka tajné služby se odehrává za 2. světové války v Káhiře. Německý špion vychovávaný v arabské rodině má za úkol podávat zprávy o pohybu britských vojsk generálu Rommelovi. Potřebné údaje se mu podaří zjistit a

Obrázek podcastu Otvorené nebo

Otvorené nebo

Barborka vyrástla v pekle. Nikdy sa nebála strašidiel pod posteľou, pretože vedela, že skutočné príšery sa ukrývajú v ľuďoch. Pozná hlad, zimu aj strach. Nikomu neverí a riadi sa teóriou prežitia z ríše zvierat – prežijú len tí najsilnejší. Jediným svetlým bodom v jej ž

Obrázek podcastu Twisted Lies: Lži na ostří nože

Twisted Lies: Lži na ostří nože

Christian je okouzlující a hrozivý. Je to monstrum oblečené do dokonale ušitého obleku. Každé monstrum má svou slabinu. Tou jeho je ona. Milá, plachá a introvertní Stella je navzdory své slávě na sociálních sítích romantička, která své srdce drží na uzdě. Když ji však h

Obrázek podcastu Netvor

Netvor

Možná bylo mým osudem zamilovat se do netvora. Když ostatní děti v noci nespaly a bály se, že se jim ve skříni schovává zubatá příšera, já jsem toužila ji spatřit. Chtěla jsem ji nakrmit, ochočit si ji, pochopit ji. Sam a já jsme se směli milovat jen ve tmě. Jakmile se

Obrázek podcastu Vítěz je sám

Vítěz je sám

V audioknize Vítěz je sám Paulo Coelho předkládá čtenářům věrný obraz světa, v němž žijeme a kde se natolik upínáme k bohatství a úspěchu za každou cenu, že mnohdy neslyšíme, co nám říká naše vlastní srdce. Román plný napětí nás zavádí na Filmový festival v Cannes, kde

Obrázek podcastu Vévoda a já

Vévoda a já

Simon Basset, vévoda z Hastingsu, vymyslel plán jak se zbavit všech dohazovačů a vdavekchtivých dívek ze společnosti. Předstírá náklonnost k půvabné Daphne Bridgertonové, mladší sestře svého přítele, s níž uzavře dohodu, že se jí bude naoko dvořit. Přestože nemá v úmysl

Obrázek podcastu Jak na to – Absurdní vědecká řešení obyčejných každodenních problémů

Jak na to – Absurdní vědecká řešení obyčejných každodenních problémů

Audiokniha Jak na to – Absurdní vědecká řešení obyčejných každodenních problémů Autor Randall Munroe. Čte Jan Eisler. Nejzábavnější a nejneužitečnější domácí rádce. Od nápaditého tvůrce populárního webového komiksu xkcd a bestsellerů Co kdyby? a Velký vysvětlovač. Ať

Obrázek podcastu Suďte spravedlivě

Suďte spravedlivě

Soubor detektivních případů ze středověku, které řeší bystrý a zkušený mistr Petr, je románově propojený a jeho hlavními ingrediencemi jsou tajemství, napětí a láska. V poutavém vyprávění dalších dvou detektivů, Jakuba a jeho sluhy Vítka, barvitě ožívá stará Praha a kaž

Obrázek podcastu Mojenka

Mojenka

Příroda je naším největším učitelem a někdy i druhou matkou… Bystrá, zvídavá a trochu svéhlavá Magdaléna, které její zbožňovaná maminka neřekne jinak než Mojenka, bydlí s rodiči ve vesnici nedaleko Prahy. Je sice jedináček, ale chybějící sourozence jí vynahrazuje blízko

Obrázek podcastu Dceřina kletba

Dceřina kletba

Další díl úspěšné detektivní série z Příbramska se sympatickými vyšetřovateli Tomášem Vyskočilem a Honzou Richterem. Od autorky detektivního románu Vodník. Poručík Tomáš Vyskočil má velký problém. Je blonďatý, rafinovaný a odhodlaný pořádně mu zavařit. Zatímco se Tomášo

Obrázek podcastu Chytré pohádky

Chytré pohádky

Existují i pohádky, ve kterých se nevyskytují pohádkové obludy, kde nevítězí mocné kouzlo či hrubá síla, ale navrch má rozum, moudrost a vtip. Hrdiny chytrých pohádek bývají lidé zdánlivě obyčejní, kteří se v životních zkouškách téměř vždy osvědčí jako lidé naopak neoby