Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Odpracuj si svoje ja

Audiokniha Odpracuj si svoje ja

Délka:

11 hod 3 min

Čte:

Anna Kvašňovská

Vydavatel:

Publixing

Jazyk:

Slovensky

Obrázek podcastu Král, Válečník, Kouzelník, Milovník

Král, Válečník, Kouzelník, Milovník

Čtyři mužské archetypy. Jednoduchý a čitelný nástin „návodu k použití mužské psychiky“. V čem jsou muž silní a kde jsou jejich slabiny? Tato kniha se snaží znovuobjevit, posílit a podpořit mužnost v mužích. Podle autorů je mužství utvořeno čtyřmi archetypickými mužskými

Obrázek podcastu Síla psa

Síla psa

Takhle silný ničí ty slabé. I jeho už má ale v merku mstitel… Přinejmenším od dob Steinbeckova Na východ od ráje se v Americe ví, že když spolu hospodaří dva bratři jako oheň a voda, žije se jim hůř než cizím. Platí to i v roce 1924 v srdci drsné Montany, kdy sourozenců

Obrázek podcastu Meditační promluvy 7 - Vidžňána Bhajrava

Meditační promluvy 7 - Vidžňána Bhajrava

Uvědomění Vědomí. Vidžňána Bhajrava je významné tantricke písmo. Je souborem 112 meditačních technik a postupu z praxe nedvojného šivaismu. Obsahuje návody k meditačním soustředěním pro všechny stupně pokročilosti duchovních praktiků.

Obrázek podcastu Drž mě pevně, miluj mě zlehka

Drž mě pevně, miluj mě zlehka

Příběhy z tančírny Century Je to jednoduché – chodí sem totiž lidi. A to znamená, že se může stát cokoliv Argentinské tango, to jsou krásné ženy, vysoké podpatky, milongueros, vášeň a slunce … ale také lidé s všedními starostmi, poutníci žíznící po lásce a objetí, kte

Obrázek podcastu Šepot z lesa

Šepot z lesa

Mezi stromy číhá zlo… Před dvaceti lety v hlubokých lesích Orlických hor beze stopy zmizel jeho nejlepší kamarád. Teď se investigativní novinář Petr vrací do rodné vesnice, aby se vyrovnal s rozvodem a dal dohromady dům, který zdědil po matce. Z hlubin minulosti se vyno

Obrázek podcastu Dědictví

Dědictví

Ještě v létě byla Eva docela jiná: potřeštěná mladá holka, která poslouchá divokou hudbu a netrápí se tím, co s ní bude a jakou práci si najde. Jenže pak se v rodině objevil otčím. A tetička Anda, která žila celý život na samotě a nikdy se tam nebála, se ve své starobyl

Obrázek podcastu Neuvěřitelně šílené příběhy

Neuvěřitelně šílené příběhy

Tohle jsou ty nejvíc neuvěřitelné a nejbláznivější příběhy, jaké se kdy na světě staly. A možná nestaly. A možná jsem si je sám vymyslel, protože jsem strašný pohádkář, vymýšleč a sedmilhář. Každopádně většina z toho, co vám povím, je pravda. Tedy skoro pravda. Ale skor

Obrázek podcastu Já, legenda

Já, legenda

Ve světě plném upírů se živý člověk jednoho dne stane pouhou legendou… Přes den hledá zásoby v liduprázdném Los Angeles, v noci od svých dveří odhání smečku hladových upírů. Robert Neville vede osamělý život uprostřed apokalypsy, která dala rčení „můj dům, můj hrad“ úpl

Obrázek podcastu Mládek: Zápisky šílencovy (Trilogie úterý, Moje rodina)

Mládek: Zápisky šílencovy (Trilogie úterý, Moje rodina)

Ivan Mládek, hudebník, zpěvák, textař a malíř amatér, je také autorem několika vyprávění z vlastního života. Tak jako v malířství je Mládek fascinován vlastním objevem zákonu obrácené perspektivy, kdy věci blízké jsou malinké a vzdálené obrovské, tak i ve vyprávění se z

Obrázek podcastu Ztracené příběhy

Ztracené příběhy

"Audiokniha Ztracené příběhy je jedenáctým pokračováním úspěšné fantasy série s hraničářovým učněm. Hraničářův učeň #11 Většina legend Araluenu, od útěku hraničářského učně Willa ze Skandie až po Horácovu cestu do Nihon-džinu, od příběhu, jak princezna Kasandra přišla k

Obrázek podcastu Kapka hněvu

Kapka hněvu

Laskavost? Spíš lístek do pekla. Když vám někdo řekne, že by po vás chtěl laskavost, buďte ve střehu. Laskavosti dneska ve světě moc není, je to nedostatkový zboží a je pitomost s ní plýtvat. A když s tím navíc přijde váš kamarád policajt, můžete si bejt jistý, že se l

Obrázek podcastu Na kusy

Na kusy

Strach. Strach prostupuje všemi povídkami, rozevírá všechny dveře, prokluzuje štěrbinami a třepí svět hrdinů. Literární prvotina Jany Vitíkové Na kusy se značně vymyká dnešní mladé „ženské literatuře“, od které již předem očekáváme zavedená schémata. V autorčině literár

Obrázek podcastu Obrazy ze Šumavy

Obrazy ze Šumavy

„Jsem synem svých domovských lesů, miluji jejich drsnou přírodu … a to celou silou své duše.“ Karel Klostermann. „Obíral-li jsem se ve svých pracích převážně Šumavou, stalo se tak proto, že ji znám snad lépe než kdo jiný; přírodu, kraj, lid, z něhož jsem vyšel a s nímž

Obrázek podcastu Emil Boček - Strach jsem si nepřipouštěl

Emil Boček - Strach jsem si nepřipouštěl

Armádní generál Emil Boček, žijící válečný hrdina druhé světové války, vypráví svůj životní příběh. Život Emila Bočka je fascinující. Jeho příběh se začal psát na konci roku 1939, kdy tajně uprchl z protektorátu balkánskou cestou přes Bejrút až do Francie a Británie, kd

Obrázek podcastu Praha v proměnách času

Praha v proměnách času

Již počtvrté ožívají příběhy pražských rodin v audioknize od Petra Sojky, redaktora magazínu Z metropole ČT a tvůrce pořadu Tajemství pražských dvorků; tentokrát v kontextu míst, která již zanikla – plováren, nádraží, zahrad a podobně. Nechme se pozvat k vyprávění o osu

Obrázek podcastu Úmluva

Úmluva

Historický román s biblickou tematikou, který zachycuje Abraháma jako hlavní postavu. Abrahám je zde popsán jako člověk z masa a kostí se všemi pochybnostmi a starostmi. Román byl napsán pod dojmem válečných zážitků z vězení a koncentračního tábora a měl být pomocí pro

Obrázek podcastu Kolik váží Matylda?

Kolik váží Matylda?

Dostat se s Matyldou do křížku je fakt moc nebezpečný. Veselá kniha o vážných věcech ukazuje značnou odvahu autora a přináší svěží vítr do české literatury pro děti. Třeťák Kája (správně Carlos) Votruba má nejlepší kamarádku Hermínu a je adaptovanej. Že nevíte, co to zn

Obrázek podcastu Suďte spravedlivě

Suďte spravedlivě

Soubor detektivních případů ze středověku, které řeší bystrý a zkušený mistr Petr, je románově propojený a jeho hlavními ingrediencemi jsou tajemství, napětí a láska. V poutavém vyprávění dalších dvou detektivů, Jakuba a jeho sluhy Vítka, barvitě ožívá stará Praha a kaž

Obrázek podcastu Přítelkyně z domu smutku

Přítelkyně z domu smutku

Popisem každodenního života v Ruzyni, chování spoluvězenkyň a bachařů, vytváří Kantůrková dokonalou atmosféru nápravně výchovného zařízení počátku osmdesátých let v Československu. Všechno toto v rozhlasové podobě zůstává. Bezmoc, surovost, násilí, lež, ale i lidskost,

Obrázek podcastu Vykoupení

Vykoupení

Detektiv Miko Syrový si odjíždí odpočinout od ruchu velkoměsta do rodné vsi, kde plánuje strávit několik poklidných dnů se svou malou dcerou. Hned po příjezdu je však konfrontován s podezřelým úmrtím, které místní policisté až příliš rychle uzavřou jako obyčejnou nehodu

Obrázek podcastu Vlčák Kazan

Vlčák Kazan

Nespoutaná divočina nebo věrnost lidem. Co zvítězí? Strhující příběh severského vlčáka, který získal jméno pro svou velikost a neohroženost, zaujme každého milovníka přírody a dobrodružných příběhů. Nádherný dobrodružný román z přírody kanadského severu vypráví o osu

Obrázek podcastu Píseň pro ohnivou dračici

Píseň pro ohnivou dračici

Po úspěšném sci-fi románu Zpráva z Hádu vám přinášíme další dílo jaderné inženýrky a spisovatelky, Edity Dufkové. Tentokrát se ocitnete nejen ve vědecky promyšlené sci-fi, jakou jste si oblíbili ve Zprávě z Hádu, ale autorka vás vezme i do mnohem temnějších – a stejně p

Obrázek podcastu Hitchhiking to the sea (Stopem k moři)

Hitchhiking to the sea (Stopem k moři)

Napínavý příběh v angličtině o cestování stopem po Evropě, který NENÍ pro rodilé mluvčí. NENÍ ani pro začátečníky. V tomto originálním příběhu pro středně pokročilé, je hrdinou mladík Viktor, který jednoho dne vyrazí stopem k moři bez peněz. Neví, kde bude spát, ale chc

Obrázek podcastu Francouzština do práce A1-B1

Francouzština do práce A1-B1

Děkujeme za zájem o poslechový kurz Francouzština do práce/Obchodní francouzština A1 -B1. Kurz je určen pro začátečníky až středně pokročilé a zaměřuje se na slovní zásobu, kterou můžete využít v práci i při obchodním kontaktu se zahraničními partnery Kurz je založen na

Obrázek podcastu Donbas: Reportáž z ukrajinského konfliktu

Donbas: Reportáž z ukrajinského konfliktu

Strhující a mrazivá reportáž je očitým svědectvím slovenského novináře přímo z místa konfliktu a živým kaleidoskopem mnoha životních příběhů, jež autor na východě Ukrajiny posbíral na obou stranách fronty. osudu Gruzínce Mamuky, bojujícího s ruskou agresí s kalašnikovem