Obrázek podcastu Odbočka v lesích

Audiokniha Odbočka v lesích

Délka:

6 hod 52 min

Čte:

Petr Neskusil

Vydavatel:

Voxi

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Jak rychle zbohatnout

Jak rychle zbohatnout

V této audioknize se dozvíte, jak bohatí lidé skutečně získávají své peníze. Audiokniha vám odkryje podstatu různých forem zbohatnutí a to způsobem, jakým to dosud nikdo neudělal. Pomůže vám poznat sebe sama, vaše silné stránky a nalézt vlastní cestu k finanční svobodě …

Obrázek podcastu Večer s Milošem Kopeckým

Večer s Milošem Kopeckým

"...Herectví jsou prý metamorfózy, věčné proměny: snad právě proto já, dobrák od kosti, člověk čistý a nezáludný, mravně spanilý... snad právě proto jsem zrovna já musel taková dlouhá, útrpná léta hrát - s námahou a mnohdy vnitřním odporem - lumpy, lotry, podvodníky, zá…

Obrázek podcastu Ač zemřeli - ještě mluví IV.

Ač zemřeli - ještě mluví IV.

Původní LP album 1018 3571 z cyklu Supraphonu Ač zemřeli - ještě mluví - díl IV. bylo vydáno v roce 1982. Ota Sklenčka spojuje zasvěceným průvodním slovem dokumentární záznamy hlasů významných osobností - na tomto albu promlouvá např. o mateřštině český jazykovědec a p…

Obrázek podcastu Život víry 2023/06

Život víry 2023/06

Život víry 2023/06 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman a Ludmila Matušková. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Miro Tóth: Každou neděli jsem na jiném místě Miru Tóthovi z Nitry leží na srdci především mě…

Obrázek podcastu Tah dnes večer

Tah dnes večer

Rozhlasová komedie, v níž skvělá česká herečka Růžena Merunková ztvárnila mladou ženou, kterou střetnutí s novou spolupracovnicí přivede k nečekanému zamyšlení nad vlastním dosavadním postojem k životu a práci. Osoby a obsazení: Eva Outratová, vedoucí propagace (Růžena …

Obrázek podcastu Rada moudrých - O přírodě

Rada moudrých - O přírodě

Podtitul tohoto pořadu zněl: "Přímé přenosy besed, které se nikdy nekonaly". Skrze citáty slavných osobností, převážně z oblasti literatury a filozofie, odpovídaly tyto osobnosti v podání předních herců na otázky posluchačů. Do éteru se tak dostaly texty, které by jinak…

Obrázek podcastu Motivací k vítězství

Motivací k vítězství

Motivace vyvolává silnou odezvu. Všichni ji chtějí, ale většinou si nejsou jisti, co to je. Každý chce víc motivace, ale není si úplně jistý, co to je. Jednotlivec by řekl, že by byl rád více motivovaný. Manažer nebo vedoucí by rád měl motivovanější tým či kolektiv a za…

Obrázek podcastu Digitální minimalismus

Digitální minimalismus

Digitální minimalisté jsou všude kolem nás. Jsou to klidní, spokojení lidé, kteří se umějí ponořit do rozhovoru, aniž by museli potají kontrolovat telefon. Dovedou se nechat zcela pohltit dobrou knihou, ranním během, svými myšlenkami. Umí se bavit s přáteli a nic je nen…

Obrázek podcastu Barvy mého Londýna

Barvy mého Londýna

Postřehy zpravodaje z britské metropole. Postřehy bývalého zpravodaje České televize ve Velké Británii, které se nevešly do reportáží. Dolanský líčí své dojmy, zachycuje atmosféru míst a okamžiků. Bývalý zpravodaj České televize zaznamenával ve svých reportážích událost…

Obrázek podcastu Krysař (četba)

Krysař (četba)

Nesmrtelná Dykova novela vznikala původně pro literární týdeník Lumír. Ten ji otiskoval na pokračování v letech 1911-1912 pod názvem "Pravdivý příběh". Název Krysař získala novela až při knižním vydání v roce 1915.V režii Markéty Jahodové čte Jiří Dvořák.

Obrázek podcastu Gilgameš

Gilgameš

Nesmrtelnost člověka pochází z jeho činů. Slavný Epos o Gilgamešovi převyprávěl Vojtěch Zamarovský s respektem k úchvatným básnickým obrazům, dramatickým scénám a síle myšlenek. Jedno z největších a zároveň nejstarších básnických děl světa Epos o Gilgamešovi, králi měst…

Obrázek podcastu Pozitivní leader

Pozitivní leader

Věděli jste, že pozitivní přístup navyšuje produktivitu až o jednu třetinu? Bývalý prezident evropského Microsoftu, Jan Mühlfeit, shrnul své mnohaleté zkušenosti ve vedení lidí do čtyř kroků. Odhalte, jak inspirovat vlastní tým, jak dosáhnout vytyčených výsledků a přito…

Obrázek podcastu Emil Běžec

Emil Běžec

Emil Běžec - audiokniha obsahuje úryvky z prvního uceleného životopisu sportovní legendy doplněné dokumentárními nahrávkami. Čte Ivan Trojan. Autor Pavel Kosatík. Režie Aleš Vrzák. Rozhlasová nahrávka z roku 2016. „Byl jednou jeden Emil, běžec, Zátopek. Běhal a běhal, …

Obrázek podcastu Gogol: Bláznovy zápisky

Gogol: Bláznovy zápisky

Z komentáře k původnímu LP albu 1 18 1305 vydaného Supraphonem v roce 1973: Nikolaj Vasiljevič Gogol, (1.4.1809–4.3.1852) "miloval pravdu a nenáviděl zvůli", jak se o něm vyjádřil N.G.Černyševskij; proto nemilosrdně tepal poměry v carském Rusku, přísně soudil bezpráví, …

Obrázek podcastu Atómové návyky

Atómové návyky

Jednoduchý a overený spôsob, ako si vybudovať dobré návyky a zbaviť sa zlých. Atómové návyky ponúkajú overený návod, ako sa každý deň zlepšiť o jedno percento bez ohľadu na svoje ciele. Popredný svetový odborník na tvorbu návykov James Clear odhaľuje praktické stratégie…

Obrázek podcastu Není to konec světa

Není to konec světa

>> Inspirující studnice dat, která nám nabízí nejen realistický návod, ale taky tu nejdůležitější ingredienci ze všech: naději. — Margaret Atwood << # O knize Přepadá vás někdy úzkost ze stavu naší planety? Klimatická změna, ztráta biodiverzity nebo oceány plné plast…

Obrázek podcastu Podepsána Charlotte

Podepsána Charlotte

Psal se rok 1792, když mladá šlechtična Charlotte z Naděje začala psát dopisy svojí uprchlé sestře Élisabeth do Anglie, a rok 1886, když je převázané stužkou nalezla šestnáctiletá Emílie v tajné skrýši domu, kam se musela s maminkou přestěhovat po otcově smrti. Emiliina…

Obrázek podcastu Carmen

Carmen

Literární příběh Carmen je prodchnut nezadržitelnou vášní a neúprosnou osudovostí. Základ příběhu si Mérimée podle vlastního doznání odnesl z vyprávění své přítelkyně hraběnky de Montijo, obsahujícího mj. skandální rodinnou aféru o milostném vzplanutí šlechtice k dělnic…

Obrázek podcastu Já si to všechno pamatuju

Já si to všechno pamatuju

Politika, média, veřejný prostor, to vše Jindřich Šídlo sleduje, komentuje a glosuje přes třicet let. Prošel různými typy médií, dnes je možná nejznámější díky sociálním sítím – je jedním z nejsledovanějších Čechů na twitteru. A vášnivým fanouškem fotbalu. Co říká o své…

Obrázek podcastu Průvodce Paříží

Průvodce Paříží

Navštivte s námi jedno z nejromantičtějších míst Evropy. Poznejte všechny podoby Paříže s naším audioprůvodcem a zažijte nepřekonatelnou atmosféru tohoto krásného města. Získáte: - Více než 70 minut výkladu k historii města a těm nejvýznamnějším místům a památkám. - Or…

Obrázek podcastu 1001 myšlenek: část Náboženství

1001 myšlenek: část Náboženství

Lidé umírají, národy se rodí a upadají, ale myšlenky žijí dál. Skutečnost, že můžeme chodit na přednášky z filozofie, psychologie, náboženství, humanitních věd, sociologie či politiky, připadá mnohým absurdní. Ti tvrdí, že veškerým smyslem vzdělání je získat práci a že …

Obrázek podcastu Tekuté krystaly

Tekuté krystaly

Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky…

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 42 - Dana Kalinová 07.06.2014

100 statečných - Host č. 42 - Dana Kalinová 07.06.2014

Hostem L. Výborné - D. Kalinová (ředitelka knižního veletrhu Svět knihy)