Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Od chaosu ke smyslu

Audiokniha Od chaosu ke smyslu

Délka:

4 hod 23 min

Čte:

Ondřej Novák

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Kočky a 14 dalších povídek

Kočky a 14 dalších povídek

Dva mladé páry fascinované temnou turistikou se vydávají na místa spojená s tragédiemi. Letec se během první světové války setkává s prastarou nenávistnou entitou. Zvířata se osvobodí od nadvlády lidí. Pohledný kněz ukrývá temné tajemství. Kočky nejsou tím, čím se zdají

Obrázek podcastu Naso: Umění milovati

Naso: Umění milovati

Ovidiův dva tisíce let starý text dává rady mužům a ženám, kterak lásku získat a udržet si ji. Recitují Irena Kačírková a Miloš Kopecký

Obrázek podcastu Hulpach: Indiánské pohádky

Hulpach: Indiánské pohádky

Pohádky pro všechny, kteří obdivují přírodní svět indiánů a oceňují jejich schopnost pochopení světa Vladimír Hulpach je autorem řady převyprávěných mýtů, pohádek, legend a bájí z celého světa. Jeho Indiánské pohádky patří k nejúspěšnějším, vyšly již v jedenácti jazyko

Obrázek podcastu Strach

Strach

Mysteriózny triler plný hrôzy a strachu… Jozef Karika, autor mysterióznej Trhliny alebo mafiánskej trilógie Čierna hra: Vláda mafie, Čierny rok: Vojna mafie a Čierny kruh: Koniec mafie v hrôzostrašnom príbehu s nadprirodzenými prvkami prináša aj citlivé rozprávanie o to

Obrázek podcastu Noční hlídka

Noční hlídka

Pravda! Spravedlnost! Svoboda! A vejce natvrdo! Pětadvacátý květen začal pro kapitána Samuela Elánia stejně jako každý jiný den. V jedné ze svých domácích pastí našel lapeného zabijáka z Cechu vrahů, oblékl si čistou uniformu a zamířil do kanceláře plné zaneprázdněných

Obrázek podcastu Jeremyho farma nejen zvířat

Jeremyho farma nejen zvířat

{'cs': '„Špatný den na farmě je lepší než dobrý den v kanceláři.“\n\n „I ti, kdo Clarksona zarytě nenávidí, ho jako farmáře shledají sympatickým“.\n\nUž když se Jeremy proháněl po světě v drahých autech při natáčení Top Gearu, toužil jezdit traktorem a vyorávat své vlas

Obrázek podcastu Žízeň po životě

Žízeň po životě

„Zažil jsem v sobě pravého malíře až ve chvíli, kdy mi chyběly zuby a dech.“ Příběh bludného Holanďana Vincenta van Gogha (1853–1890) je tragédií zádumčivého génia, jehož houževnatost zašla daleko za snesitelnou mez. Když opustil místo ve strýcově galerii a coby laický

Obrázek podcastu Pilot Pírko

Pilot Pírko

Jaké to je, když neumíte létat? Pro člověka asi nic neobvyklého, ale pro ptáka, navíc z rodiny slavného poštovního holuba, je to PROBLÉM. Kolumbův synek Pírko se totiž na rozdíl od svých sourozenců nedokáže odlepit od země. Tento hendikep, který ve světě ptáků znamená k

Obrázek podcastu Strážce hvozdu

Strážce hvozdu

Líté boje o holý život v historické fantasy. Povídka autora historické fantasy se opět vrací do temných staletí v prvním miléniu po Kristu, kdy lidé bojují o holé životy s krutými nájezdníky. Na pomoc volají i démonické lesní síly, které je odpradávna chrání. Vraťme se

Obrázek podcastu Šedé včely

Šedé včely

Syrové a drsné svědectví o chudobě a jinakosti. Kdo jiný než nejslavnější ukrajinský spisovatel by mohl osvětlit a podat vyvážený portrét toho nejnepochopitelnějšího z moderních konfliktů? Malá Starohradivka, vesnice o třech ulicích, leží v šedé zóně, na ukrajinském Do

Obrázek podcastu Černá díra

Černá díra

Drastická hrozba z minulosti se naplňuje! Je opravdu nutné brát tak vážně vzkaz třináctiletého školáka, který kdysi v časové schránce zanechal nenávistný vzkaz prorokující smrt hned několika lidem? Detektiv Huldar zastává názor, že vyšetřování banální patálie dostal na

Obrázek podcastu České podsvětí Josefa Klímy

České podsvětí Josefa Klímy

Kdo jiný by měl vyprávět o zločinech 90. let než Josef Klíma? Legenda investigativní novinařiny se vrací k podcastu České podsvětí a popisuje zásadní kauzy z 90. let: navštívíte s ním Discoland Ivana Jonáka, nahlédnete pod pokličku ruskojazyčných mafií, připomenete si ř

Obrázek podcastu Nobody – muž z Neznáma

Nobody – muž z Neznáma

Geniálnější než Poirot, nápaditější než Houdini. Klasický dobrodružný román z cyklu Nobody o záhadném Angličanovi, pro kterého nic není nemožné. Člověk s pronikavým úsudkem, eskamotér a detektiv vyřeší jakoukoliv záhadu. Po celou plavbu ze Southamptonu do New Yorku se n

Obrázek podcastu Obermannová: Divnovlásky

Obermannová: Divnovlásky

Irena Obermannová, úspěšná autorka Deníku šílené manželky, navazuje na své silně autobiografické vyprávění v neméně zdařilých Divnovláskách, v nichž pokračuje v příbězích rozvedené matky dvou pubertálních dcer. Hrdinka Xenie hledá manžela a nového otce pro dcery velmi n

Obrázek podcastu Co já vím?

Co já vím?

O filmařině, o lidech, vítězstvích i prohrách. "Já to psát nebudu, ty to napiš, bude to vlastně můj život, jak ho prožil Jan Novák," řekl Miloš Forman Janu Novákovi. Výsledkem spolupráce je kniha Co já vím?. Kniha o úspěšném, českém a světovém režisérovi, scenáristovi a

Obrázek podcastu Kočka a město

Kočka a město

Tokio je největší vězení na světě – třicet milionů obyvatel. A přece mají šanci. V mraveništi hustě obrostlém mrakodrapy se člověk šťastnějších obzorů nedohledá, a tak v něm mnohdy živoří jako samotář, zoufalec či troska. Když však jistá kaliková kočka se zelenýma očima

Obrázek podcastu Agent JFK – Pašerák

Agent JFK – Pašerák

Agent JFK – Pašerák aneb první příběh z největší české fantasy/sci-fi knižní série. John Francis Kovář, bývalý kapitán speciálních jednotek, veterán válečných operací a účastník tajných misí dostává jednoho dne neobvyklou nabídku od podivné dvojice zaměstnanců ještě pod

Obrázek podcastu Co mě naučil tučňák

Co mě naučil tučňák

Překvapivé jihoamerické dobrodružství s neobvyklým parťákem vyprávěné s britským humorem. Když Angličan Tom přijme místo učitele na argentinské internátní škole, ještě netuší, že si tam z výletu do Uruguaye propašuje tučňáka, jehož zachrání z ropné skvrny. Rychle se vša

Obrázek podcastu Tajemství okamžitého léčení

Tajemství okamžitého léčení

Během několika posledních let naučily nové svépomocné metody mnohé lidi jinému pohledu na svět. Quantum Entrainment (kvantové unášení) je v této oblasti novinkou. Je to proces, kterým se dopracujeme čistého uvědomění, a léčení je vlastně jeho vedlejším účinkem. To zname

Obrázek podcastu Druhý život pana Roose

Druhý život pana Roose

Už nehodlá být mrtvolou zaživa. Nicméně osud rozhodl, že mu do cesty předhodí mrtvolu skutečnou! Aby konečně přestal být podivínem z fabriky na termosky, rozhodl se devětapadesátiletý Ante Valdemar Roos dvoumilionovou výhru ve švédské obdobě sazky utajit. Jak před závis

Obrázek podcastu Dula

Dula

Stárnoucí spisovatel Mojmír se nikdy nesmířil s rozvodem. Za maskou protřelého cynika se skrývá zklamaný, bolestínský a nejistý muž, který manželce Hedvice nikdy neodpustil, že od něj odešla, když ji nejvíc potřeboval. Vlastní dcery ho moc vídat nechtějí, a tak ústřední

Obrázek podcastu Zápisky z blázince

Zápisky z blázince

Legendární divadelní režisér se v roce 1975 ocitl za zdmi bohnické psychiatrické léčebny. Hledal zde ochranu před světem, který se jej rozhodl ponížit a zlikvidovat. Součástí terapie byl zápis krátkých, stručných postřehů a poznámek. Občas úsměvný, jindy až mrazivě drsn

Obrázek podcastu Sběrači borůvek

Sběrači borůvek

Na borůvkových polích v Maine se ztratí čtyřletá holčička a její záhadné zmizení bude pronásledovat pozůstalé, rozvrátí rodinu a zůstane nevyřešeno téměř padesát let… Červenec 1962. Rodina Mikmaků z Nového Skotska přijíždí do Maine, aby zde přes léto sbírala borůvky. O

Obrázek podcastu Můj dlouhý běh

Můj dlouhý běh

Ikona českého ultramaratonu Daniel Orálek (1970) vypráví o touze objevit svoje limity a pokusit se dostat za ně, bolesti, dřině a pochybnostem navzdory. Podíváte se s ním do rozpálené pouště v Badwateru, přiblíží vám atmosféru jedinečného závodu s mexickými indiány z km

Obrázek podcastu Začátečník ve městě

Začátečník ve městě

Jste věčný začátečník? Chtěli byste alespoň trochu mluvit anglicky, naučit se nová slovíčka a zlepšit si výslovnost? Tato audiokniha, Začátečník ve městě, je 3. díl “Začátečníka” a jeho dalších 50 anglických konverzačních rozhovorů. Těchto 50 rozhovorů vám pomůže zlepši