Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Obchodníci s vesmírem

Audiokniha Obchodníci s vesmírem

Délka:

7 hod 42 min

Čte:

Filip Jančík

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Žánr:

Fantasy

,

Sci-Fi

Obrázek podcastu Pan Šimral přichází

Pan Šimral přichází

Dobrodružné, bláznivé, legrační, milé i absurdní příběhy důchodce pana Šimrala, který bývá někdy dosti zmatený, jako ostatně my všichni. Prolíná se zde poetika Nerudy i vtip Daniila Charmse. Příběhy pana Šimrala reflektují problémy moderní doby. Tento svérázný důchodce

Obrázek podcastu Kroniky Nezmapovaných království 1: Kašpar a půlnocové

Kroniky Nezmapovaných království 1: Kašpar a půlnocové

DRAZÍ DOBRODRUHOVÉ, VÍTEJTE V NEZMAPOVANÉM SVĚTĚ KOUZEL A DOBRODRUŽSTVÍ! Jak známo, dobrodružství jsou velmi nepředvídatelná a občas mohou dopadnout i špatně. Navíc dokážou lidi úplně změnit. Své by vám o tom mohl vyprávět jedenáctiletý KAŠPAR TOCK. Na dobrodružství je

Obrázek podcastu Nevěra

Nevěra

Linda vede zdánlivě dokonalý život. Znenadání však přijde okamžik pravdy a Linda si během jednoho interview uvědomí, že její život je jen nudný stereotyp a ona sama místo štěstí už dlouho cítí apatii a nudu. A právě tehdy se po letech setkává se svou studentskou láskou,

Obrázek podcastu Pořiďte si druhý mozek

Pořiďte si druhý mozek

>> „Pořiďte si druhý mozek je mnohem víc než jen další metoda pro zvýšení produktivity – je to návod na přežití, který vás naučí zvládat složitosti moderního života.“ — Chris Guillebeau, autor knihy Startup za pakatel<< # O audioknize Do hlavy se vám toho víc nevejde.

Obrázek podcastu Časohrátky

Časohrátky

Tajemství příběhu se skrývá v dávných časech. Sněženka, dívka, které zmizela matka, je obdařena podivuhodnými vlastnostmi, které však zneužije. Za trest je proměněna ve starou ženu a přenesena do jiného času. Podle pověsti se však má narodit chlapec, který dokáže kouzlo

Obrázek podcastu Operativec II - Břídilové z Kábulu

Operativec II - Břídilové z Kábulu

Operativec opět zasahuje. Tentokrát při únosu v Afghánistánu. Románová trilogie Operativec pokračuje druhým dílem. Znovu se setkáváme s kapitánem Davidem Prokopem, který je tentokrát jako operativec vojenské zpravodajské služby nasazen v rámci kontingentu sil Armády Če

Obrázek podcastu Jáchymov

Jáchymov

Románové zpracování příběhu nejlepšího hokejové brankáře planety 30. a 40.let. Svobodomyslný, vzdělaný a přemýšlivý člověk Bohumil Bóža Modrý. Jeho výkony obdivoval celý svět. Konkrétní nabídka z NHL na sebe nenechala dlouho čekat. Souhlas českých činovníků byl podmíněn

Obrázek podcastu Pouť oběšenců

Pouť oběšenců

Pavel Hrdlička si už dávno získal srdce čtenářů. Svou volnou sérií historických příběhů s detektivní zápletkou uzavírá románem, jehož hlavní hrdinou je opět Václav od Černého koně. Tentokrát řeší velmi zapeklitý případ, neboť u vchodů staropražských domů se znenadání za

Obrázek podcastu Šíleně smutné povídky

Šíleně smutné povídky

Tereza Boučková vstupuje do cizích životů jednoznačně a nekompromisně. Spisovatelčino vlastní podání melancholických příběhů o samotě, ztrátách, rozchodech partnerských i přátelských, komunikačních lapsech i rozklížených ideálech oplývá přímočarostí, úsečností a jemnou

Obrázek podcastu Hrdinný kapitán Korkorán

Hrdinný kapitán Korkorán

Každý kluk chce mít sílu, odvahu a bystrou mysl Korkorána. Dobrodružný román z roku 1867. Kapitán René Korkorán je vtipný, vzdělaný a neohrožený. Lyonská akademie věd ho vyšle do Indie, aby tam našel vzácnou posvátnou knihu Gurukaramtu. Na kapitána Korkorána si hned ta

Obrázek podcastu Zločiny bez motivu

Zločiny bez motivu

Speciální edice na přání posluchačů. Bez hudebních předělů a podkresů. Soubor sestavil Vlastimil Vondruška. Dobronínské morytáty Na počátku adventu přijíždí Jiří Adam z Dobronína s pomocníky bakalářem Petrem a jeho ženou Rozárkou na svou rodnou tvrz na Vysočině, kde si

Obrázek podcastu Sex, prachy a potíže

Sex, prachy a potíže

Černá holka narozená bílým rodičům? Tak to je průser sám o sobě. Může být vůbec život k někomu takovému laskavý? Jsem Valérie a tohle je můj příběh. Po neskutečném životním zklamání jsem všechno vzdala. Zbylo mi zlomené srdce a zadupané sny. Nic mi nedávalo smysl. Jenom

Obrázek podcastu Neuzavřené případy

Neuzavřené případy

Chce zlikvidovat kriminalistické pomníčky. A jeho zase zkoušejí zlikvidovat dynamitem. V létě 1970 unesl někdo ze zahrady odtažitého matematika tříleté děvčátko a po dítěti se slehla zem. Stejně tak nelze stále vypátrat šílence, který v září 1994 před zraky zaměstnanců

Obrázek podcastu Zvrácený osud

Zvrácený osud

Čarodějka Anarché má jediný úkol: udržovat magickou hranici, která chrání její vesnici před démony z lesa. Každý měsíc čerpá sílu z rituálu s nejlepším démonobijcem, který vyhraje turnaj a získá právo se s čarodějkou spojit během noci plné vášně. Anarché má všechno, jen

Obrázek podcastu Twain: Dobrodružství Toma Sawyera

Twain: Dobrodružství Toma Sawyera

Jedna z nejznámějších knih pro děti amerického spisovatele Marka Twaina vychází v dramatizované podobě v edici Za dobrodružstvím. V příbězích dvou chlapců Toma Sawyera a Huckleberryho Finna je spousta napětí, nebezpečí a tajemství, ale také humoru a romantiky. Oběma přá

Obrázek podcastu Jak jsem vyhrál válku

Jak jsem vyhrál válku

Nesmrtelný válečný román, ve kterém bere válku vážně snad jen jeho hlavní protagonista, poručík britské spojenecké armády Ernest Goodbody. Donkichotský poctivec, účetní Goodbody, shodou komických náhod a díky své snaze plnit všechny předpisy a zachovat si neochvějnou mo

Obrázek podcastu Zlatá hora

Zlatá hora

Knihou Zlatá hora autor volně navazuje na svůj dobrodružný román Poslední zlato z Yukonu. Opět zavádí čtenáře do subtropů floridských ostrovů a do kanadské divočiny teritoria Yukon. V situaci, kdy bylo třeba znova vzít spravedlnost do vlastních rukou.

Obrázek podcastu Pekárna v Brooklynu

Pekárna v Brooklynu

Romantický a vtipný příběh o cestě do Brooklynu, lahodných dortících, lásce i přátelství. Vydejte se na výlet do města, které nikdy nespí, a nechte se okouzlit! Sophie doufá, že ji její přítel James už brzy požádá o ruku. Jenomže všechno dopadne jinak a Sophie se rozhod

Obrázek podcastu Pod toskánským sluncem

Pod toskánským sluncem

Audiokniha vzpomínek vznikla na základě deníku z prvních pěti let autorčina pobytu v Toskánsku. Spolu s přítelem Nedem zakoupila opuštěnou vesnickou usedlost a rozhodla se ji zrenovovat tak, aby nenarušila její původní kouzlo. Kdo někdy renovoval dům, dobře ví, že na po

Obrázek podcastu Stojí za riziko

Stojí za riziko

Žhavý románek s neznámým měl zůstat jednorázovým dobrodružstvím. Jenže když mi ho kamarádka představí jako svého strýce a slavného fotbalového trenéra, všechno se zkomplikuje. Útěk do jeho domu u jezera rozpoutá tajný vztah, který rychle přerůstá v něco hlubšího. Jenže

Obrázek podcastu Červený kapitán

Červený kapitán

Pri rekonštrukcii starého cintorína v centre Nášho Mesta vykopú robotníci truhlu s pozostatkami bývalého kostolníka z kostola svätej Barbory. Nešetrným zaobchádzaním sa truhla náhodou otvorí a chlapi zistia, že v lebke je zatlčený klinec. Na miesto záhadného nálezu priv

Obrázek podcastu Alfa & Omega: Falešná hra

Alfa & Omega: Falešná hra

Dylan: Fotbal byl celej můj život, ale moje zářný vyhlídky ukončila strašlivá chyba. Její jméno je Lana Andersonová. Vypustila do světa všechno špatný, co jsem kdy udělal, ačkoliv jsem jí věřil. Zradila mě a já ji za to nenávidím. Přesto ji vidím pokaždý, když zavřu oči

Obrázek podcastu Sirotčinec slečny Peregrinové: MAPA DNÍ

Sirotčinec slečny Peregrinové: MAPA DNÍ

Vždycky má smysl bojovat! Dospělejší a sebevědomější Jacob Portman se i se svými podivnými přáteli vrací tam, kde jeho příběh začal: na Floridu. Jak se jim podaří splynout se světem obyčejných lidí 21. století? Jejich odpočinek na pláži a poznávání místních krás naruší

Obrázek podcastu Markéta Lazarová

Markéta Lazarová

Klasický román Vladislava Vančury, baladická próza Markéta Lazarová, příběh předem ztraceného boje středověké loupeživé bandy s královským vojskem a velké osudové lásky krásné a něžné Markéty a syna loupeživého rytíře. Román Vladislava Vančury přináší příběh o čisté du