Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Obchodní němčina A1 - B1

Audiokniha Obchodní němčina A1 - B1

Délka:

11 hod 25 min

Čte:

audioacademyeu

Vydavatel:

audioacademyeu

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Labyrint pohybu

Labyrint pohybu

Hýbeme se buď málo, nebo špatně a pohyb se vytrácí nejen ze života, ale i z medicíny, tvrdí prof. P. Kolář, renomovaný fyzioterapeut, který už třicet let působí na poli rehabilitační medicíny, potažmo i té sportovní. V důmyslném soustrojí lidského těla a mysli se snaží

Obrázek podcastu Proces

Proces

čte Jiří Ornest Proces je nejčtenější, nejpřekládanější a nejčastěji adaptovaný román Franze Kafky (1883-1924). Kdo nezná Kafkův život, je románem vtažen do nepochopitelného soukolí byrokracie, v němž má vše svůj řád, ale ničeho se nelze dobrat, a zvláště ne spravedlno

Obrázek podcastu Borovský: Básně

Borovský: Básně

Komentář k původnímu LP XM 60025 z roku 1965: "Bože, dej mi, abych byl pilen, aby ze mne někdy měli Češi radost!" - takový zbožný povzdech si Karel Havlíček zaznamenal do zápisníku v noci 13. ledna roku 1842, když byl pro své kritické stanovisko k náboženským dogmatům a

Obrázek podcastu Román pro muže

Román pro muže

Rafinovaná kompozice, rychlý dějový spád a v neposlední řadě i slovní a situační humor jsou už tradiční výbavou Vieweghových audioknih. Tentokrát je k přednostem autorova psaní nutno přičíst i nekompromisní ráznost, s níž v románuotvírá dveře „třinácté komnaty“ mužského

Obrázek podcastu Hoď se do pogody

Hoď se do pogody

Audioknihu čte Sandra Pogodová, Jan Kanyza a Richard Pogoda Většina lidí má tátu, ale já mám tatu. Můj tata je, jak to jen hezky říct… přírodní úkaz, lokální baron Prášil. Na jeho obhajobu uvádím, že za to nemůže. Naše rodina Pogodů je totiž hodně bizarní seskupení bláz

Obrázek podcastu Služky pro všechno

Služky pro všechno

Ještě nedávno se bez nich žádná lépe situovaná domácnost neobešla. Zatopit, nanosit vodu, uvařit, nakoupit, vyprat – to všechno a mnohem více měly každý den na starosti služky. Jejich těžká práce byla neviditelná. Podřízené postavení chudých žen nikoho nenapadlo zpochyb

Obrázek podcastu Sex, prachy a potíže

Sex, prachy a potíže

Černá holka narozená bílým rodičům? Tak to je průser sám o sobě. Může být vůbec život k někomu takovému laskavý? Jsem Valérie a tohle je můj příběh. Po neskutečném životním zklamání jsem všechno vzdala. Zbylo mi zlomené srdce a zadupané sny. Nic mi nedávalo smysl. Jenom

Obrázek podcastu České snění

České snění

O čem všem český národ snil v uplynulých sto padesáti letech? Šestnáct esejů ze souboru České snění stojí na počátku rozsáhlejšího „českého cyklu“, v němž autor odkrývá historické kořeny naší současnosti. Úvahy pojednávají o kolektivních snech českého národa v 19. a 20

Obrázek podcastu Vianočná nádielka

Vianočná nádielka

Každý detektív z oddelenia vrážd raz urobí chybu, tento rok to vyšlo na Hanzela - prihlásil sa do služby rovno na Štedrý deň. Prihlásil sa dobrovoľne, čo nešlo kolegom do hlavy. Všetci ho odhovárali, argumentovali, že po Burgerovi je najstarší detektív na oddelení, má p

Obrázek podcastu Muž vdaných žen

Muž vdaných žen

Daniel Rys je spisovatel společenských románů, svobodný pětačtyřicátník, který si žije svůj pohodlný život. Píše, rád jezdí na motorce, ještě raději vysedává v barech a především si libuje v četných milostných avantýrách. Tento ideální stav mu zničehonic nabourá žena, s

Obrázek podcastu Křest svatého Vladimíra

Křest svatého Vladimíra

Křest svatého Vladimíra, poslední ze tří satirických veršovaných skladeb napsaných v době Havlíčkova pobytu ve vyhnanství v Brixenu, patří mezi nesmrtelnou klasiku české literatury. Jeden z největších českých novinářů a Mistr satirických epigramů v ní v roce 1855 zveršo

Obrázek podcastu Lada: Kocour Mikeš Díl 1.

Lada: Kocour Mikeš Díl 1.

Původní audio kazetu 71 0309-4 "Josef Lada Kocour Mikeš Díl 1." vydal Bonton Music v roce 1995. Později vyšly některé části vyprávění o kocourkovi, který uměl mluvit v podání herečky Nadi Gajerové na různých CD, ale kompletní titul v původní sestavě a délce vydává Supra

Obrázek podcastu Zločiny za hranicemi království

Zločiny za hranicemi království

Speciální edice na přání posluchačů. Bez hudebních předělů a podkresů. Soubor sestavil Vlastimil Vondruška. Nitranská brána smrti Při vojenské výpravě do Horních Uher se vojskům krále Přemysla II. Otakara podaří obsadit slovenskou Nitru. Správy města se ujímá prokuráto

Obrázek podcastu Nezval: Anička skřítek a Slaměný Hubert

Nezval: Anička skřítek a Slaměný Hubert

Poetický příběh Anička skřítek a Slaměný Hubert autora Vítězslava Nezvala (26.5. 1900 - 6. 4. 1958) plný tajemství, fantazií a dětských dobrodružství potěší dětské, ale i dospělé posluchače. Příběhplný neskutečných postaviček, fantaskních představ se stává příležitostí

Obrázek podcastu Slon v polívce

Slon v polívce

V této knížce nebylo ublíženo žádné kočce! Zřejmě proto, že v ní ani jedna nevystupuje... Cirkus pod širým nebem! Co uděláte, když se ve vašem oblíbeném koupacím rybníku zničehonic objeví maringotka tažená slonem a ne ledajakým? Přesně to se stane čtveřici kamarádů, kte

Obrázek podcastu Tátou každý den

Tátou každý den

Promyšlená každodenní příručka plná inspirativních citátů a rad od autora bestselleru STOIKŮV PRŮVODCE NA KAŽDÝ DEN - povinná literatura pro každého otce. Co to znamená být skvělým otcem? A jak se jím stát? Rodičovství je role naplněná neuvěřitelným smyslem a účelem, kt

Obrázek podcastu Studánko, studánko, hluboká...

Studánko, studánko, hluboká...

Mladičká Eva touží po herecké kariéře. NA DAMU ji ale nevzali, a tak zkouší štěstí u zájezdové skupiny vysloužilých operetních zpěváků. V hlavní roli Daniela Kolářová.Osoby a obsazení: Eva (Daniela Kolářová), Tonek (Petr Svojtka), Dušek (Ivo Gübel), Lotka, jeho žena (St

Obrázek podcastu Just Kids: Jsou to jen děti

Just Kids: Jsou to jen děti

Ve svých slavných vzpomínkách Patti Smith dokumentuje bouřlivý milostný vztah, i vlastní profesní začátky v divokém prostředí amerického undergroundu. LÁSKA, SEX A AMERICKÝ UNDERGROUND - PATTI SMITH O PATTI SMITH. Patti Smith v knize Just Kids: Jsou to jen děti upřímně

Obrázek podcastu Kyberpunková swingers party

Kyberpunková swingers party

Tahle kniha není žádná selanka. Je to kyberpunková swingers party plná bohů, prastaré magie, čarodějnic, sukub a prokletí. Vyšetřovatelka paranormálních jevů Eva Kosková se v blízké budoucnosti pouští do křížku s magií, která nikdy nespí. A někdy se navíc dokáže spojit

Obrázek podcastu Nic mě nezlomí

Nic mě nezlomí

Dětství Davida Gogginse bylo noční můrou – chudoba, předsudky a fyzické týrání ho velmi poznamenaly. Díky sebekázni, psychické odolnosti a tvrdé práci se však Goggins proměnil z depresivního mladíka s nadváhou v ikonu amerických ozbrojených sil a jednoho z nejlepších sv

Obrázek podcastu Malá vánoční

Malá vánoční

Jakubovo magické putování štědrovečerní Prahou začíná u kádě s kapry na Václavském náměstí, kde se chlapec ztrácí tatínkovi, vede na Malou Stranu, kde se Jakub setká s lampářem a děvčátkem se zápalkami, s poštovským koněm, který je ve skutečnosti kobyla Karlička, a s po

Obrázek podcastu Plutoshine

Plutoshine

Přeměna Pluta v živou dýchající planetu je zatím nejambicióznějším vědeckým projektem lidstva. Pět a půl miliardy kilometrů od Slunce a dvě stě stupňů pod nulou – tento malý svět potřebuje hlavně světlo a teplo. Prostřednictvím zachycených asteroidů a slunečních zrcadel

Obrázek podcastu Csipkerózsika, A brémai muzsikusok, Jancsi és juliska, A csizmás kandúr

Csipkerózsika, A brémai muzsikusok, Jancsi és juliska, A csizmás kandúr

Původní desky s maďarskými verzemi pohádek Šípková Růženka, Brémští muzikanti, Perníková chaloupka a Kocour v botách vydal Supraphon resp. Supraphon-Artia v roce 1964 pod katalogovými čísly 03558;03559;03560 a 03561. Nyní i tyto tituly posíláme poprvé do digitálního pro

Obrázek podcastu S Blbounem za velkým dobrodružstvím

S Blbounem za velkým dobrodružstvím

Jeníček, Mařenka a jejich svérázný kamarád Blboun nejapný jsou zpět a s nimi i známé postavy ze světa pohádek. Tentokrát se dozvíme pravdu o tom, jak to bylo se Šípkovou Růženkou, Otesánkem nebo Čertem a Káčou. To pravé velké dobrodružství ale začne v okamžiku, kdy se J