Obrázek podcastu O úspěchu

Audiokniha O úspěchu

Autor:

Ivo Toman

Délka:

3 hod 28 min

Vydavatel:

Taxus

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Ocelové město

Ocelové město

Kdo má sílu, má i moc. Na Franceville mají zálusk vládci Ocelového města, kteří připravují „normální vojenskou operaci“ ke zničení mírumilovného souseda. Na začátku všeho stálo pohádkové dědictví, které rovným dílem připadlo francouzskému doktoru Sarrasinovi a německému…

Obrázek podcastu Slow Horses

Slow Horses

Vítejte ve světě pomalých koní, agentů MI5, kteří to královsky zvorali! Londýnský Slough House je místem, kam legendami opředená kontrarozvědka své průšviháře uklízí. Někteří z nich svou nešikovností zničili nespočet životů, jiní zkřížili cestu ambicióznějším kolegům, d…

Obrázek podcastu Vyzvědačka

Vyzvědačka

V Coelhově audioknize Vyzvědačka ožívá skutečný příběh Maty Hari, slavné kurtizány obviněné ze špionáže, která byla před sto lety popravena pro velezradu. Mata Hari byla tanečnice, šokující a těšící publikum za první světové války, a stala se důvěrnicí některých z nejbo…

Obrázek podcastu Vánoční příběhy Shelrocka Holmese

Vánoční příběhy Shelrocka Holmese

Druhého dne Vánoc se doktor Watson vydal popřát Sherlocku Holmesovi vše nejlepší a našel ho, jak zkoumá ošuntělý, plstěný tvrďák, který nalezl poslíček Peterson na ulici společně s tučnou vánoční husou. Tak podivně začal jediný Holmesův vánoční příběh. Nakonec se ze zdá…

Obrázek podcastu Uranova

Uranova

Vítejte v Jáchymově, městě lázeňských radovánek a uranových dolů! Po dívce z Anglie, která se v srpnu 1968 vydala do Československa, aby v Jáchymově navštívila rodinu svého nikdy nepoznaného otce, se slehne zem. Život Angely ale tehdy neskončil a osud tomu chce, že se …

Obrázek podcastu Nepil: Pět báječných strýčků

Nepil: Pět báječných strýčků

Kdo by nechtěl mít báječného strýčka! Malá Minka jich má dokonce pět. Všechno začalo o Vánocích. Pod stromečkem našla Minka lyže a brzy nato vyjela s tatínkem a jeho pěti kamarády na hory.A tam zažila úplně jiná dobrodružství, než čekala… Všechny nevšední příběhy můžete…

Obrázek podcastu V pasti lží

V pasti lží

Psychologický thriller autorky bestselleru Za zavřenými dveřmi! Cass si konečně dala svůj život do pořádku, je šťastně vdaná a pracuje jako učitelka. Jedné deštivé noci se ale na neosvětlené lesní cestě stane něco, co jí převrátí život naruby. Paralyzovaná výčitkami zap…

Obrázek podcastu Křišťálový klíč III.

Křišťálový klíč III.

Podnikavý sklářský rod Heřmanů ve stínu blížící se Války o rakouské dědictví. Šestidílná kronika vypráví o osudech severočeského podnikatelského rodu Heřmanů od konce 17. století až do zrušení nevolnictví na sklonku 18. století. Životní peripetie členů rodu, kteří se s…

Obrázek podcastu PAX VII.: Dech smrti

PAX VII.: Dech smrti

Nebojte se čarodějnic. Hlavně ne těch, které máte v sobě. Ačkoliv se blíží Štědrý den, atmosféra v Mariefredu není vánoční ani trochu – z města se stalo nebezpečné místo. Šíří se zvěsti o zabijáckých psech a strašidlech, ale hlavně stále víc a víc obyvatel trápí nemoc …

Obrázek podcastu Velká hra

Velká hra

Vtipná parodie na špionážní romány. Vtipná parodie na špionážní romány, v níž se to hemží nejen členy všech možných tajných služeb a krásnou a chytrou hrdinkou, ale i reálnými historickými postavami. Odehrává se ve dvacátých letech minulého století. Píše se rok 1920, Ev…

Obrázek podcastu Nebožtík Nasredin

Nebožtík Nasredin

Pohádkový příběh na orientální motivy napsal Josef Kainar už v roce 1959. Zasadil ho do exotického prostředí, nebyl by to však Kainar, autor zřetelně satirického a politického myšlení, aby hlavní postavu taškáře Nasredina neobdařil rysy a vlastnostmi, jež byly známé a …

Obrázek podcastu Druhá šance

Druhá šance

Svého otce jsem pochoval v Coloradu – bok po boku s jeho elitním týmem hasičů. O deset let později jsem se vydal v jeho stopách. Se svým bratrem bojujeme s požáry na Aljašce. Zažil jsem už ledacos, ale nic mě nedokáže tak rozpálit jako moje nejlepší kamarádka Avery Clai…

Obrázek podcastu Dva na vraždu

Dva na vraždu

Proč se Kott s Kutílkem vydali na smrtící jízdu, během níž připravili o život čtyři lidi? Bylo to dílo Satanovo? Kdo byl jedním z nejmladších vrahů československé historie a co provedl se svým společníkem? Z jakého důvodu mladiství fanatici do bojových sportů vyvraždili…

Obrázek podcastu Pondělí začíná v sobotu

Pondělí začíná v sobotu

Mladý programátor Privalov přijíždí do severského městečka Solovec, kde se má sejít se svými kamarády a užívat si dovolenou. Místo toho je odvlečen do Výzkumného ústavu čar a kouzel a stává se mágem. Mluvící sklerotický kocour, slabozraká kouzelná rybka (vlastně štika) …

Obrázek podcastu Tajné výlety Fany a Beryho a Po stopách Fany a Beryho

Tajné výlety Fany a Beryho a Po stopách Fany a Beryho

Tajné výlety Fany a Beryho - Příběhy dvou psích nezbedů Fany a Beryho, kteří žijí na farmě pana starosty Kloboučka v malé vesničce mezi Telčí a Dačicemi. Jelikož pan starosta má na psy málo času, často utečou a podnikají samostatné dobrodružné výlety do okolí. Při nich …

Obrázek podcastu Strašidelná vagina

Strašidelná vagina

Co vydává v posteli ty strašné zvuky? Jedno z vrcholných děl žánru bizarro fiction. Steve miluje Stacy k zbláznění, ale nemůže se smířit s kvílivými zvuky, které vydávají její intimní partie. Na žádost Stacy se vydává do jejího těla záhadu prozkoumat. „Sexu se Stacy jse…

Obrázek podcastu Nikdy

Nikdy

Nejnovější dramatický špionážně-politický thriller z pera mistra vypravěče přináší poutavý, akční i hluboce lidský příběh ze současnosti, ve kterém se mírově smýšlející představitelé tajných služeb a špičky světových velmocí snaží zabránit katastrofě. Na začátku čelí dr…

Obrázek podcastu Stín modrého býka

Stín modrého býka

Stín modrého býka - audiokniha obsahuje jedno z nejlepších děl české historické fantasy. Autor Leonard Medek a Františka Vrbenská. Čte Jiří Pobuda. Historický román s fantastickými prvky nás zavádí do české kotliny čtvrtého století, kde dochází ke konfliktu mezi zájmy t…

Obrázek podcastu Umrlčí cesta

Umrlčí cesta

Nevědomost vás může stát život Na opuštěnou pláž na skotském ostrově Harris vyplaví moře muže v záchranné vestě. Je podchlazený a sotva dýchá. Neví, kdo je ani jak se zrovna sem dostal. Cítí však zlověstnou předtuchu, že se zapletl do něčeho temného, a jeho jediným vodí…

Obrázek podcastu Konec starých časů

Konec starých časů

Vážení spoluobčani ! Vy jste se tady sešli, abyste vyslechli výklad o politický situaci. Jelikož se nikdo nemá k tomu, aby vám ty události vysvětlil, řeknu stručně, o co de: sme podruhý ve sračkách a podruhý až po uši. Jaroslav Žák je znám jako autor populárních knížek…

Obrázek podcastu Mycelium II: Led pod kůží

Mycelium II: Led pod kůží

Věci, které zůstávají utajeny naší mysli, nad námi získávají moc. Tak dlouho Lodě čekaly – a konečně ho našly. Jejich sdílené vědomí se obrací ke Studni planetárního ticha, kde je Aš~šád z Fomalhiwy i Lucas Hildebrandt, a vybírají si svou oběť. Össeanka Kamëlë cítí Jeji…

Obrázek podcastu Ó, ó, ó, vajíčko!

Ó, ó, ó, vajíčko!

Veršovaný příběh z hmyzí říše Ó, ó, ó, vajíčko! je vyprávěním o velké lásce a odhodlání. Houseňák Pepík putuje za svou vyvolenou a nic ho nezastaví. Inspirací pro jednotlivé postavy byli skuteční brouci, včely, larvy a zejména motýli, protože jejich životy jsou často ve…

Obrázek podcastu Zrcadlový muž

Zrcadlový muž

Když jí navlékl smyčku okolo krku, byla ještě naživu. Došel zpátky k navijáku a uchopil rukojeť. Jediným svědkem brutálního činu je psychicky nemocný muž, jehož chatrná paměť si odmítá vzpomenout, co viděl. Komisař Joona Linna se proto znovu spojí s hypnotizérem Erikem …

Obrázek podcastu Jsem to já?

Jsem to já?

Výběr z knihy hereckých pamětí Vlasty Fabianové, přečetla sama autorka a herečka krátce před svou smrtí v roce 1991.Kniha sugestivně nazvaná Jsem to já?, svědčí nejen o touze a potřebě podívat se na sebe z odstupu, ale také a především o uctě k lidem, od nichž se Vlast…

Obrázek podcastu Jde sem lesem

Jde sem lesem

Malý Toník tráví prázdniny na venkově u babičky, a protože se nechoval příliš dobře, musí za trest nevědomky překročit bludný kořen a ztratí se v lese. Cesta lesem se tak pro něj stává napínavým dobrodružstvím a přináší mu také seznámení s některými léčivými rostlinami.…