Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu O splněných přáních

Audiokniha O splněných přáních

Délka:

1 hod 2 min

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Hypnotizér – Hypnóza, její moc a síla

Hypnotizér – Hypnóza, její moc a síla

HYPNÓZA – Všichni jsme o ní slyšeli, ale kdo z nás ji zažil na vlastní kůži? Jakub Kroulík nám poodhalí její tajemství. K čemu může sloužit? – Může být nebezpečná? – Dá se zneužít? – Má něco společného s magií? – Umí nás zbavit fobií? – Pomůže nám zhubnout a přestat ko

Obrázek podcastu Host do domu, Bůh do domu

Host do domu, Bůh do domu

Na této hře, která vznikla jako koláž z motivů povídek slavného humoristy Jaroslava Haška, je pozoruhodný fakt, že autorem textu je sám herec Lubomír Lipský. Není proto divu, že hlavní postava, kterou psal herec s vědomím, že sám bude jejím interpretem, nás provází vše

Obrázek podcastu Osiřelo dítě

Osiřelo dítě

Antologie tajemných i mrazivých povídek z prostředí venkova a odlehlých samot. Jedenáct českých spisovatelů si dalo záležet, aby o napětí nebyla nouze – ať už vycházeli z folklóru, nebo třeba z policejní praxe. Představa poklidné vísky nebo mlýna muže budit dojem bezpeč

Obrázek podcastu AHA! Rodičovstvo

AHA! Rodičovstvo

Tento prelomový sprievodca pre každého rodiča mení zaužívané postupy vo výchove detí a transformuje vzťah rodiča a dieťaťa do pohodlného spolunažívania. Netrestajte – pomáhajte a vychovávajte! Pomôžte deťom spracovať ich emócie a obmedzte ich neposlušnosť na minimum. P

Obrázek podcastu Zinnerová: Drak Mrak

Zinnerová: Drak Mrak

Úsměvná pohádka osvědčené autorky dětské literatury Markéty Zinnerové, která se v knižní podobě dočkala několika vydání, vypráví tentokrát o hodném drakovi v jednom království, o králi, princezně a princi a také o uhlířovic Lidušce tak, jak to v pohádce má být. Zvuková

Obrázek podcastu Pověsti z Olomouckého kraje

Pověsti z Olomouckého kraje

Poutavá série 90 pověstí, v níž vystoupáme z Hané až do Jeseníků a pak se vydáme zpět. Podíváme se, jak se do krajiny otiskly a do vyprávění propsaly různé kulturní tradice, víry a pověry a události velkých dějin - jako křížové výpravy, války třicetiletá či prusko-rakou

Obrázek podcastu Obyčejný život

Obyčejný život

Obyčejný život byl napsán jako osobní zpověď ministerského úředníka a bývalého přednosty železniční stanice. Je to výpověď umírajícího muže, který se rozhodl napsal svůj životopis „obyčejného člověka,“ neboť životopisů výjimečných lidí jsou mraky, ovšem o obyčejném člov

Obrázek podcastu Medzi nebom a zemou

Medzi nebom a zemou

Každému sa môže stať, že sa stretne s niečím, čomu nechce uveriť alebo čo zo zásady odmieta pochopiť. Podobnou situáciou sa spúšťa sled udalostí, ktorý vedie k ďalšiemu vyšetrovaniu vrchného komisára Ledeckého a jeho kolegov z bratislavského oddelenia vrážd. Mladá žena

Obrázek podcastu Případ pohřešovaného háčka

Případ pohřešovaného háčka

Další případy netradiční detektivní party, jíž tvoří tramp, vodák, amatérský detektiv s přezdívkou Hároš a kapitán kriminálky Jan Sladký, přezdívaný Kozina, kterou měli čtenáři poznat v předešlé autorově knize Případ zatoulanýho rybáře (Beletris, 2017). Přitažlivost a v

Obrázek podcastu Můj tajný život – Skutečný příběh luxusní společnice

Můj tajný život – Skutečný příběh luxusní společnice

Holky jako já nemají na čele napsáno prostitutka a rozhodně tak ani nevypadáme. Luxusní společnici na první pohled nepoznáte, dost možná to nezjistíte ani když to bude vaše kamarádka, možná i ta nejlepší. A co teprve vaše dcera nebo třeba jenom spolužačka, sestřenice.

Obrázek podcastu Piraně

Piraně

Neapolským mafiánům začíná přerůstat přes hlavu zabijácký potěr! Seznamte se s novou generací mafiánů: neapolskými teenagery z běžných středostavovských rodin, vyrůstajícími na příbězích o zločinech a násilí opěvující popkultuře. Příběh patnáctiletého Nicolase Fiorilla

Obrázek podcastu Nekonečná noc

Nekonečná noc

Někdo se zrodí pro lásky sladkou moc, jiný se zrodí pro nekonečnou noc... Co přiřkl osud Ellie Goodmanové, závratně bohaté dědičce, která se rozhodla vdát za Michaela Rogerse, z pohledu jejích poručníků naprosto nevhodnou partii? Jaký osud čeká na Michaela, jenž touží p

Obrázek podcastu Příběhy památných stromů

Příběhy památných stromů

„Na počátku bylo slovo…“A kdo jiný, než člověk zabývající se psaním, by měl souhlasit. Jenže – není slovo jako slovo… O tom jsem se sama přesvědčila, když při nahrávání pověstí jsem tiše poslouchala slova mnou před časem poskládaná do příběhů, slova, o kterých jsem si m

Obrázek podcastu Playground

Playground

Co se stane během těch několika vteřin, kdy se zastaví srdce? Poručice švédské armády Jasmin Pascalová-Andersonová je při misi NATO v severním Kosovu těžce raněna. Než se v nemocnici probere z narkózy, na minutu a čtyřicet vteřin jí přestane bít srdce. Po svém probuzení

Obrázek podcastu Tajemství Tudorovců

Tajemství Tudorovců

Písař královské komory Jiří Adam z Dobronína odjíždí jako vyslanec na dlouhou cestu ke dvoru anglické královny Marie. Společnost mu dělá krásná a inteligentní šlechtična Kateřina Dolanská, kterou poznal při svém vyšetřování v teplických lázních. Záhy se ukáže, že poslán

Obrázek podcastu Mládí v hajzlu 2: Mladík v okovech

Mládí v hajzlu 2: Mladík v okovech

„Tak mám zaracha, nebo ne? Toť otázka! Na jedný straně je neoddiskutovatelnej fakt, že sem před dvěma dnama zapálil Berkeley a způsobil tak škody za pět milionů…“ Druhý díl nesmrtelné komické ságy o puberťákovi Nicku Twispovi v podání fenomenálního Borka Kapitančika.
N

Obrázek podcastu Nebojte se klasiky! 17 Smyčcové nástroje aneb Koňská oháňka tisíckrát jinak

Nebojte se klasiky! 17 Smyčcové nástroje aneb Koňská oháňka tisíckrát jinak

Smýkáním koňského ocasu po kočičích střevech, tak vzniká líbezný tón houslí! (A ochranáři zvířat úpí) A taky na výrobu smyčcových nástrojů potřebujete slona, mamuta, mušli, hada, ještěrku a dokonce žraloka! Pokud tomu někdo nevěří, může se těšit na velkou procházku smyč

Obrázek podcastu Candide aneb Optimismus

Candide aneb Optimismus

Voltairův Candide je, navzdory dvěma a půl století, která nás dělí od jeho vzniku, dílem neustále živým a aktuálním. Voltaire svůj příběh zosnoval kolem osudů naivního mladíka, nadaného neutuchajícím optimismem, který putuje mnoha kouty světa, aby dospěl k poznání o pod

Obrázek podcastu Alfa & Omega: Falešná hra

Alfa & Omega: Falešná hra

Dylan: Fotbal byl celej můj život, ale moje zářný vyhlídky ukončila strašlivá chyba. Její jméno je Lana Andersonová. Vypustila do světa všechno špatný, co jsem kdy udělal, ačkoliv jsem jí věřil. Zradila mě a já ji za to nenávidím. Přesto ji vidím pokaždý, když zavřu oči

Obrázek podcastu Literární spolek Laury Sněžné

Literární spolek Laury Sněžné

Dobrý spisovatel kvůli příběhu i přátele mučí! Mladé učitelce literatury Elle Milanové se jednoho dne splní sen – právě ona je vybrána za poslední členku vyhlášeného společenství spisovatelů, které založila veleúspěšná autorka knih pro děti Laura Sněžná. Ta ovšem záhy n

Obrázek podcastu Smrtka

Smrtka

První část strhující série od Neala Shustermana, autora čtenářského hitu Bez šance. Ve světě budoucnosti lidstvo zvítězilo nad nemocí, stárnutím a nakonec i nad smrtí. Nikdo neumírá a Zemi hrozí přelidnění. Jedinými, kdo může ukončit život, jsou tak „smrtky“. Dva mlad

Obrázek podcastu Hory a nekonečno

Hory a nekonečno

Kultovní hikerská kniha Hory a nekonečno se dočkala zvukové verze. V režii Karolíny Škápíkové čte autorka Viktorka Rys, originální hudbu složil Jan Neruda. Nechte se vtáhnout do děje barvitým zpracováním! Viktorka se během své sedmiměsíční cesty vydala pěšky přes Kavka

Obrázek podcastu Autismus & Chardonnay 1+2

Autismus & Chardonnay 1+2

Když začal asistent pro lidi s poruchou autistického spektra psát blog s názvem Autismus & Chardonnay, ještě netušil, že z jeho zážitků bude bestseller. „Díky autismu nejste zákonitě ani zajímavější, ani geniální matematik, to je jen klišé z filmů. Všichni si myslí, že

Obrázek podcastu Dědina

Dědina

Hranice jsou tady rozorané mezi poli i mezi lidmi, takže všichni tu na sebe vědí všecko, počítají každou korunu a civějí druhým do talíře i do postele. Život je zde ještě pevně spjatý s půdou a odehrává se natěsno na ploše vlastního dvorku, hospody či krámku… Taková je

Obrázek podcastu Záhada mrtvého netopýra

Záhada mrtvého netopýra

Napínavá detektivka z rudolfinské Prahy. Dcera alchymisty Giovanniho da Ponte Fiorella spolu se svými přáteli vyšetřuje vraždu dalšího z alchymistů na dvore Rudolfa II., mistra Guldrama z Oybinu. U jeho těla se nalezl mrtvý netopýr, proto se o případ zajímá taky inkvizi