Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu O Sklenaříkovi

Audiokniha O Sklenaříkovi

Obrázek podcastu Duchovní detox: Cesta k probuzení

Duchovní detox: Cesta k probuzení

V této audioknize představuje Oliver Niño, renomovaný energetický léčitel a odborník na duchovní aktivaci, inovativní energetický detoxikační program Spiritual Activator, který vám pomůže eliminovat energetické bloky, jež vám brání v dosažení a udržení stavu maximálního

Obrázek podcastu Tahle země není pro starý

Tahle země není pro starý

Krimi thriller jednoho z nejtemnějších žalobců současného stavu americké společnosti o absolutní ztrátě hodnot. Filmová adaptace vyhrála čtyři Oscary. „Na něco se tě zeptám. Jestli tě tvý pravidla dovedly až sem, k čemu ty pravidla byly?“ Llewelyn Moss vyrazí na lov a b

Obrázek podcastu Tak dobří, že vás nepřehlédnou

Tak dobří, že vás nepřehlédnou

>> „Optimistické dílo s jasnou logikou a bez škodlivých rad, užitečné pro všechny nováčky na trhu práce, ale také ty, kteří nemůžou najít smysl ve své současné kariéře.“ — Publishers Weekly ## O audioknize: Tápete v profesním životě? Nevíte, jaká práce by vám přinesla

Obrázek podcastu Deník malého poseroutky 18

Deník malého poseroutky 18

Pro Grega Heffleyho zatím škola nebyla právě procházkou růžovým sadem. Když tedy hrozí uzavření rozpadající se budovy, nijak zvlášť ho to netrápí. Jenže pak se ukáže, že by mohl skončit v jiné škole než jeho nejlepší kamarád Rowley Jefferson, a to úplně mění situaci. Do

Obrázek podcastu Mizera

Mizera

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad

Obrázek podcastu Disney - 101 dalmatinů

Disney - 101 dalmatinů

Vezměte své děti do kouzelné země pohádek podle filmů společnosti Disney. Vyprávění pro volné chvíle i před spaním. Pohádka, 101 dalmatinů, je o štěňátkách, která nechá unést zlá Cruella De Mon, ale v poslední chvíli je zachrání stateční rodiče Pongo a Perdita s pomocí

Obrázek podcastu Rodinka

Rodinka

V dusném horku letního dne se v Elkwoodu ve státě Alabama Claire potácí nahá, zraněná a napůl slepá od místa děsivé události. Přežila jen ona. Zatímco se modlí za záchranu, rodina kanibalských šílenců se blíží. Pronásledovaná duchy svých mrtvých přátel, sní Claire o pom

Obrázek podcastu Moja čínska dekáda

Moja čínska dekáda

Pavel Dvořák nikdy netúžil precestovať svet. Túžil spoznať Čínu. Ale tak, ako ju pozná málokto! Po štúdiách na čínskej univerzite sa mal vrátiť domov, ale namiesto toho zavolal rodičom, že sa už nevráti. Z malej slovenskej dediny sa presťahoval do dvadsaťsedemmiliónovéh

Obrázek podcastu A co bylo dál

A co bylo dál

Jameson s Emily se snaží o svého prvního potomka. Tedy, Emily se snaží. Jameson je jako obvykle v pracovním stresu, což nakonec dožene Emily k tomu, že Jamesona unese do thajského wellness resortu, kde by si oba měli odpočinout a zbavit se napětí ve vztahu. Jak je ovšem

Obrázek podcastu Moji milí Slováci

Moji milí Slováci

Moji milí Slováci, to je fejtónová zbierka Júliusa Satinského. Ide o úprimné listy autora vlastnému národu napísané tesne po nežnej revolúcii. Píše sa v nich o nástrahách pre Slovákov, ktoré by mohli byť po tridsiatich rokoch demokracie už dávno prekonané. Listy by tak

Obrázek podcastu 66 poviedok na večery a noci

66 poviedok na večery a noci

Kniha 66 poviedok na večery a noci je šiestou zo série 7 kníh, ktoré spolu obsahujú 400 mystických poviedok. V tejto sérii sú krátke z nich, ich dĺžka je 6 až 8 strán. Všetky sú zoradené od kratších po dlhšie. Najznámejšie z nich sú = 50*/ Popoluška, 57*/ Janko a Marien

Obrázek podcastu Tenkrát v Hollywoodu

Tenkrát v Hollywoodu

Hollywood 1969. Kéž byste tam byli taky! Dlouho očekávaná románová prvotina kultovního režiséra – detailnější, sexy, a krvavější lite-rární variace na stejnojmenný oscarový velkofilm. Proslulý americký režisér vychází ze svého posledního filmu a ve stejnojmenné knize s

Obrázek podcastu Reminiscencie

Reminiscencie

V kriminalistike platí zásada, že čím skôr sa detektívi dostanú k mŕtvole, tým väčšie majú šance na dolapenie vraha. Inak povedané, čím je prípad čerstvejší, tým je viac stôp na porovnávanie, tým je viac očitých svedkov, tým je lepšia východzia pozícia na vyšetrovanie.

Obrázek podcastu Bridgertonovi II: Vikomt, který mě miloval

Bridgertonovi II: Vikomt, který mě miloval

Rok 1814 slibuje rušnou společenskou sezónu a vikomt Anthony Bridgerton má nejvyšší čas se oženit. Dokonce se už rozhodl, kterou z mladičkých debutantek si vybere – vyhlášenou krásku Edwinu Sheffieldovou. Jedinou překážkou je starší sestra jeho vyvolené, Kate – ta nejvš

Obrázek podcastu Janešová: Italština pro samouky

Janešová: Italština pro samouky

Podkladem pro náš digitální titul byly původní kazety (SU 5015-4 812) z produkce Supraphonu v roce 1995, které doprovázely učebnici autorky Jarmily Janešové Italština pro samouky vydanou nakladatelstvím LEDA, ISBN 80-901664-7-4

Obrázek podcastu Dracula

Dracula

Klasický horor od Brama Stokera se zařazuje do kategorie gotického románu a literárního vampirismu. Dílo je strukturováno jako přehled zápisků a dopisů jednotlivých postav. Hlavním hrdinou je právník Jonathan Harker, který odcestuje do Transylvánie na hrad hraběte Dráku

Obrázek podcastu Vražda v hrobě

Vražda v hrobě

Inspektor Haze a lord Redmond musejí zjistit, jak se do čerstvě vykopaného hrobu, který byl určen pro někoho jiného, dostal mladý kaplan. Nebohého duchovního, jenž do anglické vísky Upper Finchley přicestoval teprve nedávno, jeho rodina i známí považovali za dobrosrdečn

Obrázek podcastu Sedm metrů čtverečních

Sedm metrů čtverečních

Korupce, drogy, snad i vražda? Takového konce se zatčený komisař Carl Mørck jistě nenadál… Na tyhle vánoční svátky proslulý vyšetřovatel ze zvláštního oddělení Q kodaňské policie rozhodně nezapomene. Místo aby si užíval zasloužené volno s Monou a dcerkou poté, co s týme

Obrázek podcastu Lionet & jiné podivné případy

Lionet & jiné podivné případy

Přírodní pohroma Lionet z Glastonbury. Osm historických detektivních povídek s prvky magie, záhad a černého humoru. Londýnský koroner Lionet vyšetřuje úmrtí způsobená nadpřirozenými silami či úkladnými vrahy. Kdo je Lionet? Rodinný lékař sira Davida Lindsaye a zároveň

Obrázek podcastu Ve spárech magie

Ve spárech magie

Je svůdná i smrtící… Zoey Kingová je sedmnáctiletá dívka z vážené rodiny pokrevně spřízněné s Tuatha De Danann – starobylým národem, jehož příslušníci odjakživa bývali obdařeni magickými schopnostmi. Celé okolí očekává, že Zoey zdědí kouzelné nadání po své matce, která

Obrázek podcastu Halas: Naše paní Božena Němcová

Halas: Naše paní Božena Němcová

Sbírku básní Naše paní Božena Němcová napsal FRANTIŠEK HALAS (*3.10.1901 – †27.10.1949) v období 2. světové války jako paralelu situace českého národa a tragického osudu výjimečné ženy, významné osobnosti naší literatury první poloviny 19. století - BOŽENY NĚMCOVÉ (*4.2

Obrázek podcastu Dobří a zlí hrdinové, EN, CS

Dobří a zlí hrdinové, EN, CS

Dobří a zlí hrdinové, EN, CS je dvojjazyčná kniha napsaná v češtině a angličtině. Obsahuje 2000 vět, které jsou v češtině a postupně přeloženy do angličtiny. Slouží k rozvoji slovní zásoby v obou jazycích v oblasti psychologie osobnosti. Čtenáři se setkají se základním

Obrázek podcastu Dialogy nad životem

Dialogy nad životem

Když jsem přemýšlel o tom, jaký nepsaný odkaz bych zde měl po sobě zanechat, vzpomněl jsem si na dlouhou sérii takzvaných dialogů nad životem. Někdy v polovině devadesátých let jsem takto nazvaný návrh pořadů předložil vedení stanice Český rozhlas 2 - Praha. Zdůraznil j

Obrázek podcastu Cesta bez návratu

Cesta bez návratu

S návratem na Zemi se nepočítalo. Báječná sto třicítka měla na Marsu zůstat, vybudovat tu první kolonii a připravit tak půdu pro další příchozí, kteří přiletí, taky zůstanou a udělají z Marsu to, co se nepodařilo vytvořit na Zemi. Tedy místo, kde povládne rozum a cit a

Obrázek podcastu Sonety

Sonety

Shakespeare psal sonety po celý svůj tvůrčí život a pokládal je za své stěžejní dílo. Stejně jako v jeho hrách nacházíme poetiku a lyričnost, v jeho poezii je mnoho dramatických prvků: přesná stavba, gradace, rozpory a boje myšlenkových hnutí, které však vrcholí všecháp