Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu O čem zpívaly labutě

Audiokniha O čem zpívaly labutě

Délka:

43 min

Čte:

Miroslav Masopust

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Moje vražedné vnútorné dieťa

Moje vražedné vnútorné dieťa

Björn Diemel si polepšil a za všetko vďačí kurzu sústredenosti. Niekdajší „diablov" advokát má konečne viac času na dcéru a aj jeho hádky s manželkou prebiehajú akosi láskavejšie. Nečudo, keď sa človek stane vodcom nie jedného, ale hneď dvoch mafiánskych klanov, predpok

Obrázek podcastu Epizody 2084

Epizody 2084

Svět v roce 2084 – co zbyde z lidské společnosti? Pavel Hénik ve sbírce dvaceti povídek vtahuje čtenáře do světa, který fascinuje i děsí zároveň. Jak bude vypadat rok 2084? Zachováme si lidskou podstatu, nebo nás pohltí neúprosný technologický pokrok? Ovládneme umělou i

Obrázek podcastu Sanatorium

Sanatorium

Impozantní hotel napůl skrytý v lesích a zastíněný hrozivými horskými štíty švýcarských Alp, který vznikl rekonstrukcí někdejšího sanatoria pro léčbu tuberkulózy, je to poslední místo na světě, kde by si Elin Warnerová přála být. Jenže už před mnoha měsíci si vzala ve s

Obrázek podcastu Dodatky

Dodatky

Malá, tenká knížka, kterou buď můžete mezi ostatními snadno přehlédnout, nebo, budete-li vědět o její existenci, stejně snadno najít. Ovšem, jak píše sám autor: ,,Nečekejte nějaké významné literárněvědné objevy, těmto ambicím jsem vzdálen. Šlo mi jen a jen o to, abych p

Obrázek podcastu Divadlo J.K.Tyla Plzeň

Divadlo J.K.Tyla Plzeň

Původní 2LP komplet 2 18 0431 "Divadlo J.K.Tyla Plzeň" vydal Supraphon v roce 1978 u příležitosti 170. výročí narození J.K.Tyla ve spolupráci se Svazem českých dramatických umělců - nyní tento komplet s ukázkami z divadelních her nejen jmenovaného J.K Tyla, ale také aut

Obrázek podcastu Spalovač mrtvol

Spalovač mrtvol

"Jediný prostor, který má smysl, je prostor v rakvi," říká Karel Kopfrkingl ústy Davida Novotného Temná groteska o proměně člověka v bestii. Jak se z obyčejného, spořádaně žijícího člověka, milujícího svou rodinu, hudbu a umění, stane netvor, který dokáže bez mrknutí o

Obrázek podcastu Felix Holzmann ztracený a nalezený

Felix Holzmann ztracený a nalezený

Soukromý zvukový archiv stále obdivovaného komika Felixe Holzmanna vydal svá tajemství. Je to především téměř pět desítek anekdot v neopakovatelném Holzmannově přednesu a tři jeho dialogy s Františkem Budínem, které v celé šíři pamatují pouze diváci jejich veřejných vys

Obrázek podcastu Tajemství všech tajemství

Tajemství všech tajemství

Robert Langdon, uznávaný profesor symbologie, přijíždí do Prahy. Napínavý závod světa futuristické vědy a mystických pověstí odhaluje šokující pravdu o tajném projektu, který navždy změní náš pohled na lidskou mysl. Nejpopulárnější autor současnosti se vrací na scénu a

Obrázek podcastu Egypt

Egypt

Tentokrát atlas poslal Báru skoro doprostřed Nilu, ve kterém se proháněli hladoví krokodýli. Ještě že byl poblíž šťastnou náhodou lovec Maimose! Báru čeká napínavé pátrání po smyslu záhadného vzkazu, které ji přivede na stopu spiknutí proti egyptskému králi a nakonec až

Obrázek podcastu Slovní sebeobrana

Slovní sebeobrana

Audiokniha je určena všem, kteří chtějí uspět v každodenní komunikaci. Nabízí jednoduchý návod, díky kterému usměrníte své vyjadřování a předejdete konfliktům. Metoda spojující asertivitu, harmonickou energii a duševní eleganci pomáhá zvládnout vlastní nitro i nejrůzněj

Obrázek podcastu Cíl

Cíl

Cíl - audiokniha, jejíž autor, Eliyahu M. Goldratt, ukazuje, jak ze ztrátového podniku udělat podnik prosperující. Alex Rogo má tři měsíce na to dokázat, že neefektivní, ztrátová fabrika je schopna vydělávat... Kniha, jejíž autor byl časopisem Fortune Magazine označen j

Obrázek podcastu Ticho

Ticho

Mlčení přináší smrt… V Reykjavíku je z kočárku uneseno spící nemluvně a na jeho místě leží cizí mrtvé dítě. I to ale záhy zmizí… O jedenáct let později objeví detektiv Huldar se svou nadřízenou Erlou v kufru odstaveného auta rozřezané ženské tělo bez hlavy. Vyšetřovací

Obrázek podcastu Život víry 2023/02

Život víry 2023/02

Život víry 2023/01 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Kateřina Hodecová, Ludmila Matušková a Karolína Vološinová. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Martin a Kateřina Okáčovi: Mít naději, že i s nemocí

Obrázek podcastu Řecký poklad - Mistři slova

Řecký poklad - Mistři slova

Životopisný román, který líčí osudy Heinricha Schliemanna – objevitele Troje. Příběh malého chlapce, kterému učaroval příběh Ilias a Odyssea. Svůj dětský sen, podívat se do Troje, si uchoval až do dospělosti a podřídil tomu i celý svůj život. Vypracuje se až na sanfranc

Obrázek podcastu Tehanu

Tehanu

Umět se dívat srdcem. Filozoficky laděná fantasy ze série knih o Zeměmoří. Schovanka zemřelého mága Ogiona Tenar se vrací na ostrov Gont se zmrzačeným děvčátkem Therou a znovu se tu sbližuje se svým přítelem z mládí arcimágem Gedem. Filozoficky laděná fantasy ze série k

Obrázek podcastu Úmluva

Úmluva

Historický román s biblickou tematikou, který zachycuje Abraháma jako hlavní postavu. Abrahám je zde popsán jako člověk z masa a kostí se všemi pochybnostmi a starostmi. Román byl napsán pod dojmem válečných zážitků z vězení a koncentračního tábora a měl být pomocí pro

Obrázek podcastu Nejhorší děti na světě 2

Nejhorší děti na světě 2

Svět je plný dětí tak hrozných, že na ně jedna audiokniha rozhodně nestačí. Tihle vejlupci jsou ještě mnohem horšejší než tlupa, kterou vám představil první díl. Tak třeba proti Hubertovi je Otesánek hadr. A Stáza nebo Simon tolik touží po slávě a vítězství, že se neští

Obrázek podcastu Hranice bolesti

Hranice bolesti

Na dně lomu je nalezeno tělo třináctileté Terezky. Brutální vražda šokuje celé město, vyšetřování kapitánky Martiny Vránové a podporučíka Filipa Bauera je však bezvýsledné. Po třiceti letech se případ znovu otevírá a spolu s ním i staré rány. Vrah po sobě nenechal jen m

Obrázek podcastu Sex, prachy a potíže

Sex, prachy a potíže

Černá holka narozená bílým rodičům? Tak to je průser sám o sobě. Může být vůbec život k někomu takovému laskavý? Jsem Valérie a tohle je můj příběh. Po neskutečném životním zklamání jsem všechno vzdala. Zbylo mi zlomené srdce a zadupané sny. Nic mi nedávalo smysl. Jenom

Obrázek podcastu České snění

České snění

O čem všem český národ snil v uplynulých sto padesáti letech? Šestnáct esejů ze souboru České snění stojí na počátku rozsáhlejšího „českého cyklu“, v němž autor odkrývá historické kořeny naší současnosti. Úvahy pojednávají o kolektivních snech českého národa v 19. a 20

Obrázek podcastu Poslední Mohykán

Poslední Mohykán

Tenhle příběh uchvacoval, uchvacuje a bude uchvacovat děti i dospělé. Howgh. Slavný dobrodružný příběh na motivy skutečných událostí francouzsko-indiánské války z roku 1757, který proslavil film s Danielem Day-Lewisem a Madeleine Stoweovou. Poslední Mohykán, nejznámější

Obrázek podcastu Život víry 2021/3

Život víry 2021/3

Život víry 2021/3 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Hojková, Kateřina Hodecová, Štěpán Matuška. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma – (Ne)pečujte o tělo Nakolik se máme starat o svou tělesnou schránku? Má

Obrázek podcastu Portrét básníka Vítězslava Nezvala

Portrét básníka Vítězslava Nezvala

Původní LP album 1118 1213 Portrét básníka Vítězslava Nezvala vydal Supraphon v roce 1972 - nyni titul vychází poprvé digitálně: "(autor) je si rovněž vědom, že způsob, jímž splnil a splňuje svoji úlohu, není jeho výhradní osobní zásluhou, že sebepříznivější založení p

Obrázek podcastu Život víry 2019/5

Život víry 2019/5

Život víry 2019/5 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čte Kateřina Hodecová. Z obsahu čísla: * téma: Vztah s Neviditelným - Jako křesťané víme, že bychom měli trávit čas při modlitbě a čtení Bible. Ale co když nás to nebaví? Jak číst

Obrázek podcastu Můj život mezi slzami a smíchem

Můj život mezi slzami a smíchem

Stejnojmennou knihu sepsala Jiřina Bohdalová společně s Jiřím Janouškem. Nyní ji ve svých devadesáti letech vlastním hlasem převyprávěla s mírnými úpravami. Vedle vysoké profesionality má tak tato audio nahrávka ještě další – hlubší – rozměr. Jak Jiřina Bohdalová bilanc