Obrázek podcastu Noční lov

Audiokniha Noční lov

Délka:

11 hod 38 min

Čte:

Martin Stránský

Vydavatel:

Cosmopolis

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Hrabě Monte Christo

Hrabě Monte Christo

Světoznámý příběh lásky, zrady a pomsty ve vynikajícím rozhlasovém zpracování z roku 1967.

Obrázek podcastu Cesta do Bugulmy

Cesta do Bugulmy

Fantasmagorická groteska o apokalypse Západu a o historických démonech dvacátého století. Rozhlasová dramatizace divadelní hry. Vzácně třeskutý a provokativní materiál s výtečnými hereckými výkony.

Obrázek podcastu Zrušený rok – Deník 2020

Zrušený rok – Deník 2020

Neměly by dnes - jak moje kdysi nezpochybnitelná, mnohaletá láska k Veronice (jakkoliv tragicky skončivší), tak moje kdysi nezpochybnitelné, ještě delší přátelství s Martinem (byť později taktéž ztroskotavší) - být spíš důvodem k oslavě než truchlení? Neměl by být můj o…

Obrázek podcastu Život bez úzkosti

Život bez úzkosti

Vyjdete z nekonečného cyklu obav a strachu. - Jak vzniká úzkost? - Co ji spouští a co spouští sama úzkost? - Proč se točíme v začarovaných kruzích obav a strachů? Představujeme vám návod, jak se vymanit z nekonečného cyklu obav a strachu, který pohání úzkost, závislosti…

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 88 - Jiří Mikeš 08.06.2014

100 statečných - Host č. 88 - Jiří Mikeš 08.06.2014

Hostem L. Výborné - J. Mikeš (lektor VŠE, odborník na reklamu)

Obrázek podcastu Perly české povídky

Perly české povídky

Vybrané povídky Karla Čapka, Jana Nerudy, Karla Poláčka, Vladislava Vančury, Ignáta Herrmanna a Jaroslava Haška čtou – Bohumil Bezouška, Otakar Brousek ml., Miloň Čepelka, Vojtěch Hájek, Petr Lněnička, Jaromír Meduna , Bořivoj Navrátil a Soběslav Sejk

Obrázek podcastu Hurvínek a pohádky

Hurvínek a pohádky

Sedmnáctý titul archivní řady nahrávek Divadla S+H zahrnuje loutkovou hru Hurvínek a pohádka s hádankou /stopáž 42 minuty/ a dvě krátké scénky Loutkové divadlo u Spejblů a Cirkusová pohádka. Variace na pohádková témata se v repertoáru Divadla S+H objevují často a Miloš …

Obrázek podcastu Příběhy památných stromů

Příběhy památných stromů

„Na počátku bylo slovo…“A kdo jiný, než člověk zabývající se psaním, by měl souhlasit. Jenže – není slovo jako slovo… O tom jsem se sama přesvědčila, když při nahrávání pověstí jsem tiše poslouchala slova mnou před časem poskládaná do příběhů, slova, o kterých jsem si m…

Obrázek podcastu Jančář: Pohádky ze Slovácka

Jančář: Pohádky ze Slovácka

Komentář k původnímu supraphonskému albu 1218 0493 vydanému v roce 1984: Pohádky všech národů vyprávějí o veliké moci lásky, která nezná překážek, chválí spravedlivé a naplňují odvahou odstrkované a přehlížené. Ještě do konce 19. století byly pohádky i pro dospělé zdroj…

Obrázek podcastu Povídky A. P. Čechova 2

Povídky A. P. Čechova 2

Druhý výběr několika nestárnoucích půvabných a vtipných, dramatizovaných povídek klasika ruské literatury, jak se dochovaly v rozhlasovém archivu v podání předních českých herců.

Obrázek podcastu Knížkový pejsek

Knížkový pejsek

Knížkový pejsek, to jsem já, protože bydlím v téhle knížce. Krátké příběhy pro nejmenší vyprávěné Knížkovým pejskem, který spolu s babičkou a kočič-kami bydlí v domečku z převrácené knížky. Všude plno sněhu, modrá obloha, zima až praští. Také to vidíte? Tenký proužek b…

Obrázek podcastu English Effectively

English Effectively

Anglická část knihy Jak se efektivně učit cizí jazyk namluvená rodilým mluvčím. Tato kniha umožnila tisícům lidí dostat se "za vodu" v angličtině. Pomohla zlomit jejich věčné začátečnictví, dodala jim sílu znovu a znovu nalézat chuť, čas, odvahu, motivaci. Pomohla najít…

Obrázek podcastu Poklad na ostrově

Poklad na ostrově

Nesmrtelný příběh o dobrodružství Jima Hawkinse a jeho přátel, kteří se vydávají najít proslulý poklad kapitána Flinta. Jedna z nejstarších rozhlasových adaptací Stevensonova románu ve skvělém hereckém obsazení a v režii Karla Weinlicha.

Obrázek podcastu Osudy dobrého vojáka Švejka 2

Osudy dobrého vojáka Švejka 2

Pokračování úspěšné audioverze jedné z nejoblíbenějších českých knih. Kompletní znění II. dílu Na frontě v podání Oldřicha Kaisera. I. díl Osudy dobrého vojáka Švejka V zázemí získal cenu Nejlepší jednohlasná audiokniha roku 2013.

Obrázek podcastu Italské prázdniny

Italské prázdniny

Známý literární cestopis Jana Wericha poprvé na 2CD v rozšířené - rozhlasové - podobě autorského čtení. Zatímco pro předchozí vydání v nahrávce na LP nebo CD připravil Jan Werich jen malou část ze svých letních italských vzpomínek, rozhlasový záznam zahrnuje téměř dvojn…

Obrázek podcastu Od chaosu ke smyslu

Od chaosu ke smyslu

## O audioknize Tempo změn je dnes rychlejší než kdy dřív. Technologie a umělá inteligence nám otevírají obrovské příležitosti – ale zároveň přinášejí chaos, tlak a nejistotu. Jak se v tom neztratit? Tato kniha vás naučí ovládnout čtyři klíčové superschopnosti, které r…

Obrázek podcastu Slezské pohádky a pověsti

Slezské pohádky a pověsti

Nechte se unést tajemnými i zábavnými příběhy staré Moravy a Slezska! Vydejte se námi do časů, kdy Beskydy byly plné skřítků a čertů, slezské zámky a hrady chránili ohniví draci a místní lesy se hemžily loupežníky. Máte před sebou 32 původních lidových pohádek načtených…

Obrázek podcastu (Ne)vinný dotazník Radka Brzobohatého 5.

(Ne)vinný dotazník Radka Brzobohatého 5.

Žertování u číše vína. O všem možném, ale především o divadle... Hostem Radoslava Brzobohatého v zábavném rozhlasovém pořadu je herec Tomáš Racek.

Obrázek podcastu Síla lítosti

Síla lítosti

Non, rien de rien. Non, je ne regrette rien. Ne, ničeho. Ne, nelituji vůbec ničeho. … zpívá ve svém slavném šansonu Edith Piaf. Je ale vůbec možné ničeho nelitovat? Každý cítí lítost, vysvětluje Daniel H. Pink. Procesy lítosti jsou univerzální a zdravou součástí lidskéh…

Obrázek podcastu Krvavé křtiny čili Drahomíra a její synové

Krvavé křtiny čili Drahomíra a její synové

Tragédie z úsvitu českých dějin, jak bývá drama Krvavé křtiny čili Drahomíra a její synové často označováno, zobrazuje hluboké rozpory v přemyslovském rodě i v celé zemi, které nastaly po smrti knížete Vratislava.Rozhlasovou inscenaci nastudoval v roce 1954 režisér Milo…

Obrázek podcastu Já ještě nechci jít spát

Já ještě nechci jít spát

Poslechněte si hned tři veselé, prosté, ale kouzelné příběhy! Je to s Lassem trápení! Je mu už pět let, ale každý večer zlobí maminku: Já ještě nechci jít spát! Já chci taky sourozence, říká Petr rodičům a těší se, že si s ním užije spoustu radovánek. Ale ouha! Do rodin…

Obrázek podcastu Ten, kdo stojí v koutě

Ten, kdo stojí v koutě

Když člověk stojí v koutě, může si všimnout spousty úžasných věcí. Ale pak přijde chvíle, kdy je třeba vykročit na parket a začít opravdu žít. Příběh o dospívání na střední škole, který Charlie vypráví v dopisech, je otevřenější a důvěrnější než leckterý deník, zároveň …

Obrázek podcastu Stroj času

Stroj času

Existuje čtvrtá dimenze? Jeden z nejpůsobivějších a nejvlivnějších románů sci-fi, jaké byly kdy napsány o putování v čase a prostoru od kultovního autora sci-fi H. G. Wellse. Stroj času je dílo, které předběhlo svou dobu a ovlivnilo celý jeden literární žánr. Wellsův …

Obrázek podcastu Kanálníčci zachraňují svět

Kanálníčci zachraňují svět

Kanálníčci tentokrát vyrážejí zachránit svět. A co že se to vlastně přihodilo? Paní Bída, která jindy trousí neštěstí, kudy chodí, ztratila svou tašku plnou smůly. Bez ní má teď pořád dobrou náladu a směje se jak smyslů zbavená, což se ostatním moc nelíbí – vždyť straši…

Obrázek podcastu Tři večery s dědou aneb Vyprávění o Pučálkovic Amině

Tři večery s dědou aneb Vyprávění o Pučálkovic Amině

Další z úspěchů dlouholetého tvůrčího tandemu dramaturgyně Jaroslavy Sterjčkové a režiséra Jiřího Horčičky. Rozhlasová inscenace, která vznikla na motivy slavné knížky herce Jindřicha Plachty.