Obrázek podcastu Noční dům

Audiokniha Noční dům

Autor:

Jo Nesbo

Délka:

7 hod 23 min

Čte:

Martin Preiss

Vydavatel:

Voxi

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Šťastný domov

Šťastný domov

Nic nového pod sluncem - napadne nás, když se v trafice pohrabeme v tiskovinách, které nám radí, jak si něco praktického vyrobit, jak jíst zdravě, jak si co nejkrásněji zařídit rodinné hnízdečko a srovnáme obsah těchto periodik s příběhem povídky Jaroslava Haška Šťastný…

Obrázek podcastu Jak jsem byl klukem

Jak jsem byl klukem

"Když jsem byl malý chlapec, ovládala mne a moje kamarády z našeho městečka na západním břehu Mississippi jedna neutuchající touha: stát se členem posádky na parníku," vzpomíná po letech Samuel Clemens. Jméno tohoto muže asi většině z nás nic neříká, zato jeho literární…

Obrázek podcastu Mizíme

Mizíme

Jak se vzdálit hektickému životu? Neexistovat! Kdyby přestala vesnice Nincshof pro okolní svět existovat, mohli by její obyvatelé žít v klidu a uniknout hektické moderní době. Spolu se svobodomyslnou starou dámou Ernou spřádají tři vesničtí muži plány, jak toho dosáhnou…

Obrázek podcastu Nejhorší děti na světě 3

Nejhorší děti na světě 3

Sebranka sígrů, otravných opičáků, drsných darebáků a příšerných prevítů. Nové příšerné historky o příšerných dětech jako Vzteklá Tekla, Manekýn Valentýn, Jedovatý Jošt, Bezohledná Bella a dalších. Zásoby dětských prohřešků, ničemností, ba zlořádů ještě zdaleka nejsou…

Obrázek podcastu Doktore, to je ale kotrmelec!

Doktore, to je ale kotrmelec!

V barevné vesničce Ballybucklebo v Ulsteru je láska ve vzduchu. V Ballybucklebo se toho hodně změnilo a čekají nás ještě větší změny, ale životy a praxe těchto irských venkovských lékařů zůstávají stejně poutavé a neodolatelné jako vždy. Doktor Fingal Flahertie O'Reilly…

Obrázek podcastu Haló, paní Láryfáry

Haló, paní Láryfáry

Jak se léčí kašpařiny. Jak se léčí kašpařiny? Volejte paní Láryfáry, báječnou ženu, která má ráda děti a pokaždé najde nějaký zázračný způsob, jak je zbavit jejich chyb. Když je syn šašek, komediant a kašpar a dělá takové vylomeniny, že odrazuje tatínkovi zákazníky, je …

Obrázek podcastu Operativec II - Břídilové z Kábulu

Operativec II - Břídilové z Kábulu

Operativec opět zasahuje. Tentokrát při únosu v Afghánistánu. Románová trilogie Operativec pokračuje druhým dílem. Znovu se setkáváme s kapitánem Davidem Prokopem, který je tentokrát jako operativec vojenské zpravodajské služby nasazen v rámci kontingentu sil Armády Če…

Obrázek podcastu O poklad Ciboly

O poklad Ciboly

Brány se otevřely a lidstvo znovu zachvátila kolonizační horečka… Po událostech s mimozemskou protomolekulou a otevření prstencových bran mají lidé na dosah tisíc neobydlených světů. Do vesmírného pohraničí proudí osadníci hledající nový život – nebo prchající před tím …

Obrázek podcastu Všemi dary obdarovaná

Všemi dary obdarovaná

Desetiletá Melanie žije spolu s dalšími dětmi ve vězení na vojenské základně, kde se pod přísným dohledem vzdělává. Nadprůměrně inteligentní dívka miluje staré řecké báje a za svou spřízněnou duši považuje zbožňovanou učitelku. Zato nemilosrdného seržanta Parkse, který …

Obrázek podcastu Věž vlaštovky

Věž vlaštovky

4. část Ságy o Zaklínači Na každém kroku je smrt. A na jejich konci věž nad jezerem. Čtvrtá část legendární Sapkowského ságy o zaklínači Geraltovi a jeho sudbě – Ciri z Cintry. Poznáváme příběh o tom, jak se z Ciri stal nelítostný zabiják, dívka smrtící ve svém hněvu a …

Obrázek podcastu Na ledě

Na ledě

Její rozvrh by rozplakal i ty nejotrlejší… Anastasia Allenová má jasný cíl: dostat se do reprezentačního týmu USA. Od svých pěti let intenzivně trénuje a členství v bruslařském družstvu Maple Hills jí zajistilo plné vysokoškolské stipendium. Její rozvrh rozhodně není p…

Obrázek podcastu Maigret a soudcův dům

Maigret a soudcův dům

Do tohoto případu se Maigret vykázaný na francouzský venkov zakousl téměř s rozkoší… Zpráva o mrtvole spatřené v domě bývalého soudce je pro slavného detektiva, který byl ke svému nezměrnému zklamání jmenován vrchním komisařem v provinčním městečku Luçon, darem z nebes.…

Obrázek podcastu Ještě to promysli

Ještě to promysli

>> „Adam Grant vás přiměje zamyslet se nad tím, čemu věříte, co si myslíte a kým vůbec jste. Jak jste na to všechno vlastně přišli? Proč je to pro vás tak důležité? A proč se toho tak pevně držíte? Dodá vám odvahu vylézt ze zákopů a naslouchat odlišným názorům.“ — Forbe…

Obrázek podcastu Sophiina volba

Sophiina volba

„Nikdy se nemohla vymanit z dusivého vědomí, že v jejím životě byla doba, kdy hrála roli účastnice na plánovaném zločinu.“ V patře jednoho brooklynského penzionu v létě 1947 zatím nic nenasvědčuje tomu, že už by se civilizace otřepala z tragédie, kterou jí způsobila nej…

Obrázek podcastu Fico: Posadnutý pomstou

Fico: Posadnutý pomstou

Audiokniha Fico – Posadnutý pomstou je pokračovaním bestselleru Petra Bárdyho o kariére a politike štvornásobného premiéra a predsedu Smeru, ktorá nás zavedie do zákulisia, kde sa rozhoduje o veľkých veciach. Autor demaskuje udalosti a strategické ťahy jednej z najvýraz…

Obrázek podcastu Bakly: Bez slitování

Bakly: Bez slitování

Jeden z nejlepších českých spisovatelů, Miroslav Žamboch, a jeho další legendární hrdina. Tentokrát se jmenuje Bakly. Co víc si přát, než vidět tuto horu svalů a vyhlášeného mrzouta likvidovat nepřátele, kteří mají tu smůlu, že stojí v cestě jemu samotnému i jeho neochv…

Obrázek podcastu Entomologův odkaz

Entomologův odkaz

Další neuzavřený případ zavede Enza na ostrov u pobřeží Bretaně, kde se nachází více než dvacet let nedotčená pracovna zavražděného sběratele hmyzu. Smrtelně nemocný entomolog totiž tušil, že kdo má motivaci utnout jeho krátící se dny a zanechal po sobě na místě činu ši…

Obrázek podcastu Problém tří těles

Problém tří těles

V Říši středu probíhá Velká kulturní revoluce. Čína nechce zůstat pozadu za Sověty a Američany, a proto se v rámci tajného vojenského projektu pokouší navázat spojení s mimozemšťany. Přesně o třicet let později začínají umírat významní vědci a lidé začínají vyzývat k ná…

Obrázek podcastu Já vs. Mozek: Taky vás vaše hlava nenechá spát?

Já vs. Mozek: Taky vás vaše hlava nenechá spát?

Ahoj! Tady Hayley Morris, vášnivá přemýšlivka. Mojí životní misí je jednou provždy dokázat, že JSTE NORMÁLNÍ. I pokud vedete imaginární hádky ve sprše nebo nevíte, jak se chovat, když k vám přijde instalatér. Většinu života jsem strávila tím, že jsem říkala a dělala tra…

Obrázek podcastu Vyjednavač

Vyjednavač

Sebevraždy, vyhrocené konflikty, zadržování rukojmích… to vše je pro policejního vyjednavače denním chlebem. Policista Karel Pošíval je jedním z těch, kteří zachraňují lidské životy nasloucháním a mluvením. V otevřeném rozhovoru vypráví o svých nejzajímavějších případec…

Obrázek podcastu Pod sněhem

Pod sněhem

Přežít ve zdraví rodinnou oslavu? To už je snazší projít minovým polem! Tři sestry, jedno auto a pořádně dusná atmosféra. První si veze dvě dcery, mimino a psa, druhá svého syna, třetí kocovinu. Tak začíná románový příběh v knize Pod sněhem od Petry Soukupové, autorky s…

Obrázek podcastu Ztracený symbol

Ztracený symbol

Po úspěšných knihách Šifra mistra Leonarda a Andělé a démoni již třetí strhující příběh se symbologem Robertem Langdonem. Tentokrát se celý odehrává v hlavním městě USA Washingtonu D. C. Svižný a napínavý děj je založený na nejednoznačném významu symbolů, termínů a hese…

Obrázek podcastu Netvor

Netvor

Možná bylo mým osudem zamilovat se do netvora. Když ostatní děti v noci nespaly a bály se, že se jim ve skříni schovává zubatá příšera, já jsem toužila ji spatřit. Chtěla jsem ji nakrmit, ochočit si ji, pochopit ji. Sam a já jsme se směli milovat jen ve tmě. Jakmile se …

Obrázek podcastu Spolubývajúca

Spolubývajúca

Tiffy si po nepríjemnom rozchode s priateľom hľadá nové bývanie. Lenže ponúkané londýnske byty sú príliš drahé a so svojím nízkym príjmom pomocnej editorky si ich nemôže dovoliť. Je taká zúfalá, že odpovie na inzerát, ktorý ponúka spolubývanie so zdieľanou manželskou po…

Obrázek podcastu Rolf zálesák

Rolf zálesák

Rozhlasová hra na motivy slavné knihy E.T. Setona. Líčení života v přírodě, jak jsou na něj odkázáni dva přátelé, bílý mladík Rolf a starší Indián Quonab, v kanadské přírodě. Setonovo vyprávění je jedno z mnohých, v nichž učí přírodní moudrosti, bezprostředním podnětem …