Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu No Future

Audiokniha No Future

Délka:

9 hod 7 min

Čte:

Angelika Sbouli

Vydavatel:

65pole

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Disney - Ledové království, Dumbo, Pinocchio

Disney - Ledové království, Dumbo, Pinocchio

Audiopohádky podle filmů Disney. Vezměte své děti do kouzelné země pohádek podle filmů společnosti Disney. V audioknize najdete tři vyprávění pro volné chvíle i před spaním o princeznách Else a Anně z Ledového království, o létajícím slůněti Dumbovi a o dřevěném panáčko

Obrázek podcastu Oheň a hněv

Oheň a hněv

Pohled do zákulisí prvních měsíců vlády Donalda Trumpa Vždyť přece nevyhraje! Nebo jinak řečeno – prohra je výhrou. Přesně tenhle optimální výsledek všichni čekali. Večer 8. listopadu 2016 se znejistělý Trump proměnil v nevěřícího Trumpa a poté v upřímně vyděšeného Trum

Obrázek podcastu Iluze

Iluze

Druhý krok k temnotě nese název Iluze a průkopník moderního hororu, americký autor Howard Phillips Lovecraft, se zde se setkává se svým dalším vzorem, jímž není nikdo jiný než další americký mistr pera, Edgar Allan Poe (Lovecraft bývá někdy označována i za Poeova příméh

Obrázek podcastu Velhartické pastorále

Velhartické pastorále

...z detektivního cyklu Letopisy královské komory Druhý díl nové kriminální řady oblíbeného spisovatele, v níž písař královské komory Jiří Adam z Dobronína řeší neobvyklé zločiny renesančních Čech a Moravy. Tentokrát zavede Jiřího Adama případ na hrad Velhartice, kde b

Obrázek podcastu Marťan

Marťan

Je nejslavnějším mužem na Zemi. Má to však háček: není na Zemi… Před šesti dny se Mark Watney jako jeden z prvních lidí prošel po Marsu. Teď je přesvědčený, že bude prvním člověkem, který tam zemře. Málem zahynul v prašné bouři a zbytek jeho posádky odletěl v domnění, ž

Obrázek podcastu Jednou za život

Jednou za život

Během letu z Londýna do New Yorku jsem se shodou okolností ocitla v první třídě. Jídlo, šampaňské, obsluha – vše bylo dokonalé. Modrooký muž sedící vedle mě byl třešničkou na dortu. Působil uhlazeně a inteligentně. Dost jsme toho namluvili, hodně jsme se nasmáli a pak s

Obrázek podcastu 2001: Vesmírná odysea

2001: Vesmírná odysea

Sci-fi román, který navždy změnil podobu žánru Předloha kultovního filmu Stanleyho Kubricka Audioknižní operní opus, který posouvá hranice mluveného slova V měsíčním kráteru Tycho je nalezen záhadný objekt: černý monolit, který vysílá pravidelný elektromagnetický signál

Obrázek podcastu Šachové figurky

Šachové figurky

Bývalý policejní detektiv Fin Macleod se po rozvodu definitivně usadil na rodném ostrově, kde si našel i práci jako šéf ostrahy pro místního majitele rozsáhlých pozemků, které pravidelně plení pytláci. Největší zálusk má jeho nový zaměstnavatel na vychytralého Piskoře M

Obrázek podcastu Nezbedné pověsti

Nezbedné pověsti

Soubor pověstí z Prahy a z českých měst je dekameronsky laděná kniha, představující v humorné nadsázce řadu lidských figurek z dob vrchnosti, purkmistrů, rychtářů a poddaných, postaviček, do jejichž osudů zasahují nadpřirozené síly a pohádkové bytosti, aby pokoušely zdr

Obrázek podcastu Píseň písní

Píseň písní

Otevřít tuto sbírku milostných veršů je jako projít se rozkvetlou zahradou. Čtou Magdaléna Borová, Tomáš Weber a Martina Viktorie Kopecká. Píseň písní. Otevřít tuto sbírku milostných veršů je jako projít se rozkvetlou zahradou. Osvěžit se granátovými jablky, vínem, mede

Obrázek podcastu Štorch: Lovci mamutů - Kopčem v nebezpečí

Štorch: Lovci mamutů - Kopčem v nebezpečí

Dramatizace dnes už klasického Štorchova románu pro mládež Lovci mamutů zaujala už v loňském roce svou 1. částí Kopčem, strážce ohně. Druhý díl (zcela samostatný a dějově uzavřený) nabízí volně navazující pokračování, v němž sledujeme další strastiplná, avšak napínavá d

Obrázek podcastu Šťastný princ a jiné pohádky

Šťastný princ a jiné pohádky

Pohádky tohoto anglického básníka, dramatika a prozaika irského původu nejsou odvozeny z lidových pramenů, nýbrž jsou tvorbou výlučně literární. Vznikaly v poslední třetině devatenáctého století a projevuje se v nich výraznou měrou secesní zdobnost, ornamentálnost a pří

Obrázek podcastu Album pohádek "Supraphon dětem" 4. - Baron Mluvka ze Samochval, Kdo jinému jámu kopá, O smutném dědečkovi...

Album pohádek "Supraphon dětem" 4. - Baron Mluvka ze Samochval, Kdo jinému jámu kopá, O smutném dědečkovi...

Pro čtvrtý díl miniserie Album pohádek "Supraphon dětem" jsme připravili výběr pohádek Pavla Gryma - Baron mluvka ze Samochval, Marie Jehličkové - Kdo jinému jámu kopá Václava Bárty - O smutném dědečkovi, Ivana Bednáře - Jak se pavučinka naučila plavat a Vladimíra Strak

Obrázek podcastu Český šlechtic František Schwarzenberg

Český šlechtic František Schwarzenberg

Po několik let vznikající rozhovor Vladimíra Škutiny představuje Františka Schwarzenberga a jeho 20. století z pohledu člena významného šlechtického rodu. Zajímavé jsou nejen Schwarzenbergovy názory na vznik československého státu v roce 1918 a vzpomínky na prvorepublik

Obrázek podcastu Řeka pod hladinou

Řeka pod hladinou

V červnu roku 2018 přivezli do Nemocnice sv. Pavla ve Vancouveru vážně poraněného muže, jehož objevili indiánští lovci na břehu řeky Tatshenshini v oblasti Yukon. Neznámý v bezvědomí vypráví o Sofii Hartenové, která je již delší dobu na listině pohřešovaných. Záhy je id

Obrázek podcastu Jeden den Ivana Děnisoviče - Mistři slova

Jeden den Ivana Děnisoviče - Mistři slova

Ruská novela zachycující jeden den v sibiřském Gulagu a zároveň život vězně s číslem Šč- 854 – Ivana Děnisoviče. Příběh popisuje podmínky v pracovních táborech na Sibiři v 50. letech 20. století – životní podmínky, zimu, nedostatek jídla, mezilidské vztahy, tresty i těž

Obrázek podcastu Klíčem je klid

Klíčem je klid

RYAN HOLIDAY dokázal nadchnout pro moudrost starověku již mnoho čtenářů. Ve své nové knize Klíčem je klid ukazuje na nadčasových základech stoické a buddhistické filosofie, jak se vnitřní klid může stát naší tajnou zbraní. Všichni velcí myslitelé, umělci, sportovci a vizi

Obrázek podcastu Doupě řvoucí smrti

Doupě řvoucí smrti

Temná fantasy. Ilja Muromec bojuje s loupežníkem Slavíkem. Juraj Červenák přepisuje ruské bohatýrské byliny do hrdinské fantasy. Tentokrát Ilja Muromec bojuje s krvelačným loupežníkem Slavíkem. V novele o Iljovi Muromci už autor bere hlavní postavu o něco vážněji a nemí

Obrázek podcastu Cesta pravého muže

Cesta pravého muže

Má můj život smysl a cíl? Jaké je moje životní poslání? Co vlastně ženy doopravdy chtějí? A jak je milovat a zůstat při tom volný? Těmito a podobnými otázkami se již někdy zaobíral každý muž. Možná ale nebylo snadné na ně nalézt odpoved. Nyní před sebou máte knihu, kter

Obrázek podcastu Vítězná sestava

Vítězná sestava

Světí účel prostředky? To je problém, který Štědroňovi hrdinové neřeší. Rozhodně si neberou na své cestě k cíli servítky a jsou schopni vskutku lecčeho. Nicméně, ambiciózní herci, krásné herečky, vykutálení umělečtí agenti nebo posádka debutujícího baru, ti všichni vás

Obrázek podcastu Prorok

Prorok

V Prorokovi nabízí Chalíl Džibrán mapu pro cestu životem. Díky němu si totiž můžeme už nyní a bez zbytečného bloudění osvojit to, co bychom se jinak dozvídali až mnohem později – anebo taky vůbec. Umíte si představit, o co lepší život vás čeká? Inspirace Prorokem se měn

Obrázek podcastu Fata Morgana

Fata Morgana

Je 7. prosince 1941 a Fata Morgana je starý prorezlý parník, který snad kdysi byl schopen přeplout Atlantik. Za mírových dob by nikoho ani nenapadlo s ním podobnou plavbu podnikat. Teď ale všichni jeho cestující, přesněji uprchlíci z nejrůznějších koutů Evropy, netrpěli

Obrázek podcastu Okřídlené putování I aneb Báje a pověsti zachycené zřením

Okřídlené putování I aneb Báje a pověsti zachycené zřením

Jak si může vést slavný vojevůdce Lothar Jitrocel v bitvě, jež se zdá být ještě před samotným začátkem zcela prohraná? Uspěje vznešená Athalíwa v hledání milovaného manžela, který zmizel z jejího života nedlouho poté, co jí drahou přísahou zachránil život? Vzpamatuje se

Obrázek podcastu Prodejem k Vítězství

Prodejem k Vítězství

Pokud si chcete začít budovat kariéru jako úspěšný prodejce nebo už profesionálním prodejcem jste a rádi byste zvýšili své prodejní a obchodní dovednosti, navýšili prodeje, audiokniha Prodejem k vítězství se vám jistě stane neocenitelnou příručkou. Nemůže vás sice nauči

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše