Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Nikdy se nepřestala usmívat

Audiokniha Nikdy se nepřestala usmívat

Délka:

7 hod 4 min

Čte:

Jitka Kahounová

Vydavatel:

Čti mi

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Údolí strachu

Údolí strachu

Sherlock Holmes obdrží šifrovanou zprávu od informátora z prostředí profesora Moriartyho. Varování přichází ale příliš pozdě. Na venkovském sídle Birlstone je nalezen zastřelený majitel domu, John Douglas. Holmes a doktor Watson se pouštějí do vyšetřování, které odhaluj

Obrázek podcastu Já, robot

Já, robot

Děsíte se nástupu umělé inteligence? Prozkoumejte vyhlídky lidstva v devíti legendárních povídkách otce robotické etiky! Lidstvo vyvinulo zástupy umělých bytostí a může si pískat. Mechaničtí pomocníci obstarají vše, na co si jejich pánové vzpomenou. Pohlídají děti, zast

Obrázek podcastu České temno

České temno

Tajemno a temnota. Obojí stejnou měrou láká, jako děsí. Vyprávění plná přízraků, netušených hrůz, napětí, zoufalství i naděje odpradávna přitahují. V této bohatě ilustrované antologii, která vzdává hold domácím klasikům žánru, najdete příběhy inspirované sny, povídačkam

Obrázek podcastu Piraně

Piraně

Neapolským mafiánům začíná přerůstat přes hlavu zabijácký potěr! Seznamte se s novou generací mafiánů: neapolskými teenagery z běžných středostavovských rodin, vyrůstajícími na příbězích o zločinech a násilí opěvující popkultuře. Příběh patnáctiletého Nicolase Fiorilla

Obrázek podcastu Jak je důležité míti Filipa

Jak je důležité míti Filipa

Lehkovážná komedie pro vážné lidi. Konverzační komedie o lásce a námluvách ve vyšší anglické společnosti, která skýtá autorovi nepřebernou studnici inspirace. Autor nešetří břitkým humorem. Co replika, to vtip či bonmot. Osoby a obsazení: John Worthing (Bořivoj Navrátil

Obrázek podcastu Arila: Poslední hvězda

Arila: Poslední hvězda

{'cs': 'Z trosek pradávného Amdailu povstal nový Nurheim a zdá se, že je národ Nurů konečně v bezpečí před šílenou bohyní. Všichni ale tuší, že jde pouze o dočasné období klidu a že kdykoli může přijít bouře, která je smete. A ač vždy chtěla být hrdinkou, Arila nyní mus

Obrázek podcastu Poloviční král

Poloviční král

A když voda Bělavé zešedne, věz, že se v království stalo něco zatraceně špinavého… Pohraničí Erenézie obsadil nepřítel. Trat’Hys vyráží v čele své armády, aby ukončil vleklé sousedské války jednou provždy. Zatím však netuší, že nejtěžší bitvu nesvede na bojišti, ale s

Obrázek podcastu Noc v Lisabonu

Noc v Lisabonu

„Mluvil ke mně, ale věděl jsem, že jsem pro něj jen stěnou, která mu občas vrací ozvěnu.“ Na útěku z vyšinuté Evropy roku 1942 se potkali v úřední džungli lisabonského přístavu, kde je běžencům z Německa a dalších okupovaných zemí někdy dopřáno vmáčknout se na loď do Am

Obrázek podcastu Marta Jandová – Best Of

Marta Jandová – Best Of

Populární zpěvačka Marta Jandová začala s padesátými narozeninami tak trochu bilancovat. Vznikla tak velmi osobní zpověď. Probírala se starými dopisy, fotkami, a v hlavě se jí roztančily vzpomínky. Někdy pro ni bylo až neuvěřitelně těžké vrátit se v myšlenkách na místa

Obrázek podcastu Proč má Janička velrybu

Proč má Janička velrybu

Co se stane, když se v úplně normální rodině ocitne velryba? Janička chodí do druhé třídy a ví si rady skoro se vším. Jednoho dne se stane fůra divných věcí, a tou nejpodivnější je to, že dostane velrybu. Jmenuje se Helenka a je větší než maminka s tatínkem dohromady. C

Obrázek podcastu Horníček: Jablko je vinno

Horníček: Jablko je vinno

Vybrané dialogy protagonistů ze stejnojmenné knihy Miroslava Horníčka ironizují úsměvně téměř scholastické spory o podílu žen či mužů na lidském pokroku. Na osudech tří známých historických dvojic jerelativizována vžitá představa o průběhů osudných setkání Samsona a Dal

Obrázek podcastu Jsem to já?

Jsem to já?

Výběr z knihy hereckých pamětí Vlasty Fabianové, přečetla sama autorka a herečka krátce před svou smrtí v roce 1991.Kniha sugestivně nazvaná Jsem to já?, svědčí nejen o touze a potřebě podívat se na sebe z odstupu, ale také a především o uctě k lidem, od nichž se Vlast

Obrázek podcastu Špitál

Špitál

Zkušený lékař, jemuž náročná operace nedá spát. Starý pacient, který najde spřízněnou duši v laskavé medičce. Rodiny, které stmelí až vážná nemoc. To jsou jen některé ze širokého spektra příběhů, s nímž kardiolog a spisovatel Josef Veselka přichází v nové povídkové sbír

Obrázek podcastu Hladový národ

Hladový národ

Evropa, rok 1943. Celý kontinent ovládá Říše Thule plná nelidských okupantů. Klaus Klinsmann je vzorný říšský důstojník s jistotou solidního kariérního postupu. To se však mění po setkání s polskou dívenkou, která se transformuje v bytost, s níž se nikdo dosud nesetkal.

Obrázek podcastu Psychoterapie lidské závislosti zdravým rozumem

Psychoterapie lidské závislosti zdravým rozumem

Audiokniha, kterou jejíž poslech právě zvažujete, je určená pro široký okruh posluchačů. Ačkoliv její název by napovídal, že ji zužitkují pouze ti, kteří jsou se závislostí nějakým způsobem spjati (tedy samotní závislí, jejich příbuzní či známí nebo ti, kteří se jejich

Obrázek podcastu Vzpoura strašidel

Vzpoura strašidel

Někdy musí i strašidla táhnout za jeden provaz… Na zámku Červená Lhota, kde dělá kastelána bývalý baletní mistr Pivoňka, se dějí věci! Po příjezdu Josefa Kroupy z Úřadu pro potírání nadpřirozených jevů to chvíli vypadá, že místní strašidla přijdou o svůj posmrtný klid a

Obrázek podcastu Vzťahy a mýty

Vzťahy a mýty

„Majte spolu dieťa, to pomôže!“ „Rozhodne mu nesmieš napísať prvá!“ „Čože? On je v znamení Škorpióna? Tak to vám nebude fungovať!“ „No, moja, pre vzťah musíš niečo vytrpieť…“ Kto ešte nedostal zaručene osvedčenú radu do vzťahu, nech sa prihlási. A nech podrží ruku hore,

Obrázek podcastu Rozmarné léto (1981)

Rozmarné léto (1981)

V poněkud zpustlých říčních lázních na břehu řeky Orše se denně setkávají tři postarší pánové: majitel lázní Antonín Důra, sečtělý abbé Roch a major ve výslužbě Hugo. Počasí je nestálé, většinou poprchává a tak má pan Důra nouzi o zákazníky. Většinu času tudíž tráví v r

Obrázek podcastu Dům v Matoušově ulici

Dům v Matoušově ulici

V roce 1927 koupil dům v Matoušově ulici na Smíchově vdovec, židovský právník Eduard Schwarz, aby pro sebe a svou rodinu získal důstojné sídlo. Měl štěstí, že zemřel dřív než začala druhá světová válka. Tereza Boučková, která v domě od narození do své dospělosti žila a

Obrázek podcastu Pravidlo žádných pravidel

Pravidlo žádných pravidel

Nezáleží na tom, jak tvrdě pracujete. Přestaňte kontrolovat podřízené. Vždy říkejte, co si o druhých myslíte. A nikdy, nikdy se nesnažte zalíbit šéfovi. O audioknize Firemní kultura Netflixu se na první pohled zdá příliš radikální na to, aby v reálném světě mohla fung

Obrázek podcastu SPRÁVNÁ PĚTKA jede tábořit

SPRÁVNÁ PĚTKA jede tábořit

Může to být strašidelný vlak? Čekali, až se ze tmy vynoří světla lokomotivy jako dvě ohnivé oči… Tohle vypadá na senzační prázdniny: čtveřice kamarádů se psem Timem jede stanovat do vysněné pustiny na vřesovištích! Má na ně dohlížet učitel Luffy, roztržitý milovník hmy

Obrázek podcastu Edgar Allan Poe - Famous Stories

Edgar Allan Poe - Famous Stories

Příběhy Edgara Allana Poea nabízejí pohled do jiné reality, temné a často děsivě nadpřirozené. Posluchače pohltí tajuplná atmosféra, ponoří se do světa plného napětí, strachu a tajemné nejasnosti. Audiokniha nabízí nejznámější povídky Edgara Allana Poea, mistra a průkop

Obrázek podcastu Rozložíš paměť

Rozložíš paměť

Ve 3.37 probudí hrdinu románu telefon a noční hovor s matkou rozčeří hladinu vzpomínek. Vrací ho do období dospívání v moravském Přerově, k zážitkům mladého queer chlapce vyrůstajícího v konzervativním průmyslovém městě, navíc v rodině, kde není peněz nazbyt. Vynořuje s

Obrázek podcastu Jak s Máničkou šili všichni čerti

Jak s Máničkou šili všichni čerti

"Je to k uzoufání nosit pořád ty samé nemoderní kostičkované šatičky!" říká si smutně Mánička. Když si prohlíží své spolužačky, pyšnící se modely podle poslední módy, dala by za jejich kamarádství a za stejně krásné oblečení cokoliv - snad i duši! Od přání ke skutku neb

Obrázek podcastu Černý pavouk

Černý pavouk

O temnotě v jedné prosluněné horské vsi, o zlu, které nosíme v sobě. Otakar Brousek čte z románu předního švýcarského prozaika první půle 19. století. Jeremias Gotthelf (1797-1854), vlastním jménem Albert Bitzius, platí za nejvýznamnějšího švýcarského prozaika před Gott