Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Nikdo není vinen?

Audiokniha Nikdo není vinen?

Délka:

5 hod 14 min

Čte:

Petr Třebický

Vydavatel:

Čti mi

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Pan Masters

Pan Masters

Je mocný, charismatický, sexy a je to můj šéf – vražedná kombinace. Uspokojení z práce najednou získalo zcela nový rozměr. Když jsem si ve svém životopise vymýšlela, nenapadlo mě, že na tom bude záležet. Zamilovalo by si mě přece každé dítě, práci chůvy mám od přírody v

Obrázek podcastu Dívka, která utekla z Osvětimi

Dívka, která utekla z Osvětimi

Osvětim nikdo neopouští živý… Román na motivy skutečného příběhu Maly Zimetbaumové, která jako první žena utekla z Osvětimi. Mala, vězeňkyně 19880, začala chápat, co se děje, až v okamžiku, kdy vystoupila z dobytčáku přímo do spárů pekla. Jako tlumočnice SS využívala sv

Obrázek podcastu Hlas: Za barevným sklem

Hlas: Za barevným sklem

Před dvěma lety vydal Ivan Hlas, legendární "drsný představitel romantických písní", literární prvotinu Za barevným sklem. Podtitul knihy, který zní Putování stříbrné lžičky, malé myšky a uzlu na kapesníku evokuje křehký závan mysli, rozpomínající se na sled dějů v plyn

Obrázek podcastu Povídky z jedné kapsy

Povídky z jedné kapsy

Povídky z obou kapes, jenž byly napsány v roce 1929. Patří ke skvostům české moderní prózy, která už dnes plným právem náleží do klasiky. Jde o řady kriminalistických příběhů. Důležitější než odhalení zločinu, je však u Čapka pohled do duší zlodějíčků i dobráckých stráž

Obrázek podcastu Krvavý úterek

Krvavý úterek

>> „Výjimečná cesta do zákoutí české historie“ ## O knize I zdánlivě fádní místa, která bez povšimnutí míjíme, byla kdysi svědky převratných událostí a lidských dramat. Jen málokdo je dokáže líčit stejně poutavě jako historik Dušan Uhlíř. V knize shromáždil čtyřicet p

Obrázek podcastu Dívka v orlích spárech

Dívka v orlích spárech

Sedmý díl série Milénium, tentokrát z pera Karin Smirnoff. Vzdálený sever Švédska zachvátila zlatá horečka. Dosud nevyužité přírodní zdroje lákají zástupy lidí, ne každý však přijíždí s čistými úmysly. Lisbeth Salanderovou sem nepřivádí vidina bohatství, nýbrž úkol stát

Obrázek podcastu Poslední nadechnutí

Poslední nadechnutí

Jedna z nejlépe hodnocených českých krimi posledních let konečně vychází jako audiokniha! Město Pacific City sužuje vlna extrémních veder! Detektivové Ryan Nayr a April Barsoniová ale musí vyřešit sérii brutálních vražd, ze kterých mrazí. Ve městě se objevují neznámým z

Obrázek podcastu Žízeň po životě

Žízeň po životě

„Zažil jsem v sobě pravého malíře až ve chvíli, kdy mi chyběly zuby a dech.“ Příběh bludného Holanďana Vincenta van Gogha (1853–1890) je tragédií zádumčivého génia, jehož houževnatost zašla daleko za snesitelnou mez. Když opustil místo ve strýcově galerii a coby laický

Obrázek podcastu Angličan

Angličan

Tajná válka na pouštní hranici Mali a Alžírska. Vražda a únos na předměstských ulicích Londýna. Moskevská policistka vyšetřující vraždu čtyř kolegů ruskou mafií. Sekční šéf MI6 čelící hrozbě, že dlouho plánovaná operace bude zmařena. Všechny případy spojuje Angličan: Da

Obrázek podcastu Cari Mora

Cari Mora

Šestý román tvůrce Hannibala Lectera, na který čekal celý svět. Cari Mora uprchla před válkou v rodné Kolumbii do USA a pod dohledem imigračního úřadu žije na dočasné povolení pobytu v Miami. Aby se uživila, stará se o luxusní sídlo přímo na pláži Miami Beach. Nemá ale

Obrázek podcastu Adelheid

Adelheid

Milostný příběh s nadčasovým významem: drama podivné lásky příslušníka zahraničního odboje Viktora Chotovického a dcery nacistického pohlavára Adelheid Heidenmannové. Bezprostředně po válce v severomoravské pohraniční obci Schwarzbach – Černá Voda svede osud k sobě dva

Obrázek podcastu Tanec papírových draků 2: Hon

Tanec papírových draků 2: Hon

Už je to pět let od chvíle, co jsem naposledy umřel, ale pomalu mi to začíná chybět. Policejní sledovací a zásahový útvar jakž takž funguje, ale nikdo mě nevaroval, že vést ho bude obnášet excelové tabulky, audity a videokonference. Jenže management nikdy nebyl mojí sil

Obrázek podcastu Ve slepé uličce

Ve slepé uličce

Pátý díl proslulé série mezinárodně nejprodávanějšího švédského autora. Nastaly slunné dny jako stvořené pro prázdniny ve dvou a Wallander se chystá na dovolenou s novou přítelkyní. Jenže letní pohoda nemilosrdně skončí, když se mu přímo před očima upálí v řepkovém poli

Obrázek podcastu Agnes a Zakázaná hora

Agnes a Zakázaná hora

Co se skrývá na vrcholku Zakázané hory? A podaří se Agnes projít zkouškami, které na ni číhají na cestě za objevením svého daru? Agnes žije v pralesním kmeni Magrejů. Lidé z její vesnice se rodí s nějakým neobyčejným darem. Jakmile tuto zvláštní schopnost objeví a ovlád

Obrázek podcastu Dva divoši

Dva divoši

Přirozená dávka divokosti pro každého. Kultovní román od zakladatele Lesní moudrosti o lásce k přírodě, o dobrodružstvích dvou chlapců, kteří žili jako Indiáni, a o tom, co všechno se naučili. Příběh o přátelství, vztahu k přírodě a zálesáctví, který zásadně ovlivnil g

Obrázek podcastu Moře klidu

Moře klidu

Čas prý na nikoho nečeká, ale ve 25. století to tak úplně neplatí… Osmnáctiletého britského aristokrata Edwina St. Andrewa poslali rodiče v roce 1912 za Atlantik, aby už nemuseli poslouchat jeho nekonvenční názory. Uprostřed kanadské divočiny však mladík prožije něco, c

Obrázek podcastu Lazar

Lazar

V bytě na předměstí Osla objeví policisté tělo mrtvého muže. Když pak nahlédnou do jeho mrazáku, jsou v šoku. Je totiž evidentní, že zavražděný byl vykradač hrobů, sběratel hrůzných „trofejí" a kanibal. O několik dní později požádá švédskou policii o pomoc německá komis

Obrázek podcastu Utiekol som z Osvienčimu

Utiekol som z Osvienčimu

7. apríla 1944 sa v koncentračnom tábore v Brezinke, ktorý bol súčasťou koncentračného a vyhladzovacieho tábora Osvienčim, rozzvučali poplašné sirény. Ohlasovali útek dvoch väzňov. Tento hrdinský čin sa ako jedným z mála podaril dvom slovenským židovským väzňom Rudolfov

Obrázek podcastu Vánoce v Šípkové ulici

Vánoce v Šípkové ulici

Aby to nebyly vypečené Vánoce, bude zapotřebí jisté kouzlo… Štědrý den je přede dveřmi. Třiadvacátého prosince mrzne, až praští, a Ježíšek ukrutně nastydl. Maminka Marie ho sice nabádala, aby nosil kulicha, ale teď leží v nebeské ložnici s rýmou jako trám. A kdo roznese

Obrázek podcastu Maska

Maska

Příběh je považován za nejlepší thriller Edgarda Wallace o zabijákovi, kterému se říká Maska, a který sužuje Londýn. Policie dělá stále stejné chyby, kvůli kterým ho nemůže dopadnout. Policejní detektivní inspektor Alan Wembury je opět zamilován a milován, ale bratr jeh

Obrázek podcastu Velký Gatsby

Velký Gatsby

Velký Gatsby, příběh tragické deziluze Francis Scott Fitzgerald (1896-1940), 'autor jazzového věku', dokázal jedinečným způsobem zvěčnit atmosféru prvního poválečného desetiletí v USA. Ve svém nejznámějším románu Gatsby vypráví příběh velké lásky, oslnivého společenskéh

Obrázek podcastu Přísně tajné

Přísně tajné

Z komentáře Zdeňka Svěráka k původnímu LP 0 18 0626 vydanému Supraphonem v roce 1969 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: ...neděli co neděli přesně ve 14 hodin 50 minut připlouval po středních vlnách "muž, který leccos ví". Jeho znělka s přísně tajným razítkem a vzru

Obrázek podcastu Příběhy kouzelného stromu: Vzhůru na kouzelný strom

Příběhy kouzelného stromu: Vzhůru na kouzelný strom

Nečekejte na zázrak, vylezte si pro něj až do oblak! Vzpomenete si ještě na ten pocit, kdy byl svět kolem vás nabitý nevyřčenými kouzly? Pro Toma, Evu a Terezku se tento pocit stal skutečností ve chvíli, kdy překročili příkop Začarovaného lesa. Když se stěhují z města n

Obrázek podcastu Ztraceni v čase

Ztraceni v čase

Cesta malého kluka do minulosti. Desetiletý Martin tráví prázdniny u babičky, která mu vypráví o svém malém bráškovi, který zahynul kdysi při bouřce. I Martina zastihne venku bouřka, během níž potká malého chlapce z minulosti. Představovali jste si někdy, jaké by to asi

Obrázek podcastu Vražda v Orient expresu

Vražda v Orient expresu

Hercule Poirot, jehož naléhavý telegram odvolá z Istanbulu do Anglie, jen tak tak získá místo na palubě luxusního rychlíku Orient-expres, který je mimo sezónu nečekaně plný. Ve vlaku jej osloví bohatý Američan Ratchett, který ho požádá o ochranu, protože se obává, že mu