Obrázek podcastu Nezval: Manon Lescaut. Výběr scén

Audiokniha Nezval: Manon Lescaut. Výběr scén

Délka:

51 min

Čte:

Václav Vydra ml.

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu MS v ledním hokeji 1974 - Helsinky (ČSSR-SSSR)

MS v ledním hokeji 1974 - Helsinky (ČSSR-SSSR)

MS v ledním hokeji 1974 - Helsinky ČSSR - SSSR 7:2 (3:0, 3:0, 1:2) 10. 4. 1974 - komentují Stanislav Sigmund a Gabriel Zelenay> Branky Československa: 7:29 Václav Nedomanský, 16:35 Oldřich Machač, 18:28 Vladimír Martinec, 27:54 Ivan Hlinka, 33:35 Bohuslav Šťastný, …

Obrázek podcastu Vrah andělů

Vrah andělů

Hacker, který si říká „Čaroděj“, se nabourá do webových stránek FBI a umístí na ně šifru odkazující na hřbitov v Michiganu, kde je objevena mrtvá dívka vylézající ze země… jako kdyby se snažila vydrápat z vlastního hrobu. Jessica Blackwoodová se má stát nastupující hvěz…

Obrázek podcastu Zahrada a legenda o zachránci

Zahrada a legenda o zachránci

Marty je obyčejný kluk, který se rád toulá městem a objevuje skrytá zákoutí. Jednoho dne narazí na omšelou zeď, kterou nedokáže přelézt. Svou tajemností ho uhrane tak, že se k ní začne vracet. Má totiž pocit, že ho k ní něco táhne. Netuší, že Zahrada, kterou zeď chrání,…

Obrázek podcastu Anička v zahradě

Anička v zahradě

Letní prázdniny utíkají jako voda, a Anička jejich začátek strávila na řece. Byl to báječně dobrodružný i trochu nebezpečný týden, vždyť sjela na kánoi Lužnici! Teď se Anička chystá k babičce na vesnici. Chodila tam jeden rok do školy, kamarádky ji už čekají. Anička se …

Obrázek podcastu Hlubiny

Hlubiny

Nález lidských kostí spustí policejní vyšetřování. Pozůstalí oběti se mohou dočkat odpovědí, ne všichni po nich však touží. Lodní kuchařka Gunndís zjišťuje znepokojivé okolnosti úmrtí svého otce. V recyklačním centru v Reykjavíku je nalezena a exhumována kostra, která b…

Obrázek podcastu Traja starí mládenci

Traja starí mládenci

Čo môže byť pre vyšetrovateľa lepšie, než schopnosť čítať myšlienky? Noe o tom vie svoje. Za päť rokov na Komisariáte už vyriešil nejeden prípad a predsa je tentokrát v koncoch. Rozpoznávač, Snovič a Prázdny. Tri obete, ktoré nemali zdanlivo nič spoločné. Prečo si ich v…

Obrázek podcastu Putinovi agenti

Putinovi agenti

Jmenuji se Rachardžo. Robert Rachardžo. Jsem ruský agent ve službách (Jeho Veličenstva) Putina. Úkoly jsou jasné: podkopat vratkou demokracii v České republice. Vnést do ní chaos. Zmocnit se všech tajemství. Moje mise však byla prozrazena! Věděli jste, že Rusko z našeho…

Obrázek podcastu Vražda na faře

Vražda na faře

Kdo je vinen z vraždy plukovníka Protheroea? Muž, kterého nikdo neměl rád, naposledy vydechl na faře ve vesničce St. Mary Mead. Násilná smrt vyvolá řadu otázek a podezření ulpí na sedmi místních. Kdo z nich měl skutečně motiv k vraždě? Důležitou postavou ve vyšetřování …

Obrázek podcastu Konec hlídky

Konec hlídky

Nejzáludnější zločinec, s jakým se Bill Hodges během své kariéry detektiva setkal, leží po úrazu hlavy v kómatu na nemocničním pokoji číslo 217 a jeho uzdravení se zdá být nepravděpodobné. Vyšetřovatele ve výslužbě však stále čímsi znepokojuje. Městem se šíří vlna sebev…

Obrázek podcastu 3x Čtvrteční klub amatérských detektivů #1

3x Čtvrteční klub amatérských detektivů #1

3× Čtvrteční klub amatérských detektivů Držte si hole a klobouky, kvarteto zvídavých penzistů zasahuje! Čtveřice přátel z luxusní britské vesničky pro seniory ještě nepatří do starého železa. Odborářský předák na odpočinku Ron, vyhledávaný psychiatr v důchodu Ibrahim …

Obrázek podcastu Odkaz lidské mysli

Odkaz lidské mysli

Na Zemi roku 2043 přistálo mimozemské plavidlo a vypustilo černý sliz rozežírající všechno okolo. Ke zděšení lidstva tato hmota dokázala přebrat kontrolu i nad nejmodernějšími technologiemi. Planetu měli spasit robotičtí ochránci, jenže nastal problém – jejich stvořitel…

Obrázek podcastu Můj brácha tornádo

Můj brácha tornádo

Říkají mi Julie a je mi devět let. Chtěla bych vám vyprávět příběh o sobě, o svých rodičích, kamarádkách, ale hlavně o bráchovi. Jmenuje se Jonáš a chodí se mnou do třídy, i když je starší. Má totiž ADHD. Někdy se mi zdá, že se chová jako tornádo. Chvíli neposedí, místo…

Obrázek podcastu Bronzové stíny

Bronzové stíny

Jmenuji se Didius Falco a jsem čmuchal císaře Vespasiana. pro distribuce: Historická detektivka ze starověkého Říma. Hlavní postava Didius Falco je sarkastický agent císaře Vespasiana. Druhá kniha z falconovské série Lindsey Davisové. Didius Falco, pro přátele Marcus, …

Obrázek podcastu Vražda v kryptě

Vražda v kryptě

Kdo ukryl mrtvé tělo do hrobky středověkého rytíře – a proč? Vražda v kryptě je první knihou ze série Záhady Redmonda a Haze, která zavádí čtenáře do Anglie 19. století. Když je v hrobce středověkého rytíře nalezeno tělo mladého muže, případ připadne konstáblovi Daniel…

Obrázek podcastu Syndrom E

Syndrom E

Horké léto, dovolená právě začala, dvěma francouzským policistům však běhá mráz po zádech. Poručici Henebelleové z Lille zavolá uprostřed noci jeden z jejích přátel a prosí ji o pomoc. Po zhlédnutí anonymního krátkého filmu z padesátých let oslepl. V jiné části Francie …

Obrázek podcastu Doktor na moři

Doktor na moři

Vtipné vyprávění mladého lékaře, který se nechá najmout na starou obchodní loď, aby prchl před svým šéfem a vdavekchtivou slečnou. Pozvolna proniká do tajů života mořských vlků a stává se občas nedobrovolným svědkem i účastníkem bujných radovánek v dalekých přístavech.…

Obrázek podcastu Jak se tropí kočičiny

Jak se tropí kočičiny

Kočka Majka a kočičí kluk Prokop už vyrostli právě tak akorát, aby mohli jít do kočičí školy. Je to škola jako každá jiná, jenže se v ní učí myšlapání, výškolezectví a další podobné předměty. A hlavně: kočičí škola začíná až o půlnoci.Vypráví: Jiří Lábus. Natočeno 1985…

Obrázek podcastu O katechezi od Adama

O katechezi od Adama

Nové a neotřelé pohledy na věrouku a moderní katechezi katolické církve: přesně to nabízí cyklus pořadů, ve kterém se doktor teologie David Bouma zabývá také otázkou, čemu u nás lidé věří a proč. Z čeho vychází učení církve? Co to vlastně církev je a jak tento pojem mám…

Obrázek podcastu Trpaslíci, Prasněhurka, děda a já

Trpaslíci, Prasněhurka, děda a já

Víte, jak se rodí trpaslíci? Nejlíp by vám to řekla paní Mašitová z Horních Mokropes. Jednoho si totiž přinesla domů z lesa, pojmenovala ho Pepa a posadila do skalky. Ale copak takový živý trpaslík chce trčet mezi kamením? Ani náhodou. Zvlášť poté, co v lese objevil dal…

Obrázek podcastu Cristóbal Colón

Cristóbal Colón

Poslechněte si o životě a o cestách Kryštofa Kolumba ve španělštině. Dozvíte se, jak se díky svému neuvěřitelnému úsilí a houževnatosti vypracoval ze syna janovského tkalce až na admirála moří a oceánů, místokrále a generálního guvernéra všech ostrovů a pevnin, jež obje…

Obrázek podcastu Vyzbrojení

Vyzbrojení

Záznam všech promluv ze semináře, který v říjnu 2017 pořádala KMS. Hlavními řečníky byli Peter Butt a Paul Randerson z Velké Británie, kteří mj. otevřeli tato témata: Co je to duchovní boj, naše účast v něm, zbraně duchovního boje, naše autorita nad duchovními mocnostmi…

Obrázek podcastu Krotitel rizik podnikání zasahuje v hotelu

Krotitel rizik podnikání zasahuje v hotelu

Podnikáte? Pak musíte slyšet příběh, který se skutečně stal! Každý podnikatel chce být úspěšný, ale i zdánlivě malá chyba ho někdy může přivést do velkých problémů. Osmý díl se odehrává v hotelu, který jeho majitel ze sentimentu postavil ve svém rodišti. Splnil si ta…

Obrázek podcastu Mocná síla kamenů

Mocná síla kamenů

Věda zabývající se působením kamenů na lidský organismus se nazývá krystaloterapie. Zajímáte-li se o alternativní směry, nahlédněte společně se mnou pod roušku tajemna, kdy využijete energetické síly kamenů, podpoříte ji éterickými oleji a pomoci dalších produktů si sam…

Obrázek podcastu Velmi osobní kniha o zdraví

Velmi osobní kniha o zdraví

Jsme obyvatelé přepychové části Země. Máme dostatek vody a jídla. Můžeme studovat podle chuti a zájmů, většina z nás si vybírá, co bude v životě dělat. Pokud onemocníme, jsme obklopeni kvalitní dostupnou péčí a blahobytem. Zároveň jsou ale mnozí věčně unavení, přejedení…

Obrázek podcastu Angličtina – Vlastnosti pro pokročilejší B1_B2

Angličtina – Vlastnosti pro pokročilejší B1_B2

Angličtina Vlastnosti pro pokročilejší B1_B2 Pro vyjadřování na úrovni potřebujete znát slovní zásobu popisující vlastnosti. Pokud patříte mezi středně pokročilé nebo pokročilé a chcete si své dosavadní znalosti procvičit a rozšířit trochu jinak, je tento kurz vhodný pr…