Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Nezkoušej na mě zapomenout

Audiokniha Nezkoušej na mě zapomenout

Délka:

12 hod 13 min

Čte:

Petr Třebický

Vydavatel:

Čti mi

Jazyk:

Česky

Žánr:

Fantasy

,

Sci-Fi

Obrázek podcastu Konec prokrastinace

Konec prokrastinace

Petr Ludwig v původní české publikaci opírající se o poslední vědecké výzkumy světových univerzit z oblasti lidského rozhodování, motivace a produktivity přináší odpověď na otázku, kterou si klade každý z nás: Jak z toho ven? Jak být produktivnější bez větší únavy? Jak

Obrázek podcastu Hotýlek na Islandu

Hotýlek na Islandu

Zachumlejte se do hřejivé deky a vychutnejte si panenskou přírodu Islandu a útulnou atmosféru ve stylu hygge. Lucy nic nechybí, má dobrou práci v hotelu a přítele. Jenže stačí jedna nehoda a dostane padáka i kopačky. Její život je náhle v troskách, takže když jí personá

Obrázek podcastu Zaparkuj a jeď - z Prahy až do Českých Budějovic

Zaparkuj a jeď - z Prahy až do Českých Budějovic

Vydejte se s námi vlakem. Při stejnoměrném klapání kol se pěkně poslouchá a je-li průvodcem člověk, který znal snad každé nádraží, každý pražec, každou odbočku - můžeme odkrýt krásné kouty naší země, které by nám jinak třeba zůstaly utajeny. Tím zasvěceným je ing. Jan Z

Obrázek podcastu Mor

Mor

Lovestory s jezdcem apokalypsy. Lovestory z žánru young adult. Kam vstoupí jezdec z Apokalypsy, přichází mor a smrt. Hasička Sara Burnsová se rozhodne lidstvo zachránit a jezdce zastřelit. Ten je však nesmrtelný a Sáru zajme. Mezi zajatkyní a jezdcem však vznikne silné

Obrázek podcastu Bílá paní na hlídání

Bílá paní na hlídání

Vtipné příhody nezvedených paterčat s Naďou Konvalinkovou...Jediný, kdo zvládne uhlídat paterčata Barnabáše, Matyáše, Tobiáše, Kleofáše a Uriáše, je paní Bílá. Aby taky ne, když je strašidlo. Paní Černá je restaurátorka starých obrazů, pan Černý je lodní důstojník na za

Obrázek podcastu Zmizení Edwina Lindy

Zmizení Edwina Lindy

Poslední rok byl pro Edwina jako zlý sen. Potom, co za podivných okolností zmizel ve skalách jeho otec a málem přišel o maminku, začínají i na Edwina dorážet temné síly. Brzo si uvědomí, že se jim musí postavit čelem a bojovat, stejně jako hrdinové jeho milovaných fanta

Obrázek podcastu Stojí za pokus

Stojí za pokus

Natočit odvázané video se svým nepřítelem, navíc miláčkem baseballu Spencerem, nebyl můj nejlepší nápad. Tvrdil, že ho smazal. O pár měsíců později ale přijde s tím, že máme problém – a řešení? Skrýt se před médii v jeho domě u jezera. Tam zjistím, že je sexy svobodný t

Obrázek podcastu A nad tím vším je slunce aneb Když se kruh uzavřel II

A nad tím vším je slunce aneb Když se kruh uzavřel II

V létě 2020 vzbudil značnou pozornost příznivců audioknih thriller Kamila Pešťáka KDYŽ SE KRUH UZAVŘEL v interpretaci Martina Stránského. Román plzeňského spisovatele a písničkáře o horách, sobectví, lásce i pomstě je tetralogií a na trh nyní vstupuje jeho druhý díl. Po

Obrázek podcastu Lapuťák a kapitán Adorabl

Lapuťák a kapitán Adorabl

Dobrodružná audiokniha plná humoru pro děti a jejich rodiče. Čeněk, obyčejný malý kluk, jede s rodiči k moři. Setká se tam s kapitánem Adorablem, lovcem odměn a zvláštních tvorů, který pluje ve své lodi po celém Sedmimoří, pohádkovém světě plném ostrovů. Je zrovna na s

Obrázek podcastu Podnikání pod Davidovou hvězdou

Podnikání pod Davidovou hvězdou

Bondy • Kolben • Popper • Petschek • Löw-Beer • Auerbach • Waldes • Reich • Tugendhat Příběhy židovských rodin v této audioknize mají nejen historickou výpovědní hodnotu, ale čtou se často jako epická dramata. Za jejich úspěchem stály odříkání a dřina, ale pak všechny

Obrázek podcastu Holka statečná – Životní příběh Blanky Čílové

Holka statečná – Životní příběh Blanky Čílové

Neuvěřitelný příběh statečné ženy Blanky Čílové, která se v mládí zapojila do protikomunistického odboje, založený na autentických rozhovorech a archivních materiálech. S manželem Zdeňkem patřila k novopacké odbojové skupině. Roku 1949 byla celá skupina zatčena, manžel

Obrázek podcastu Vymazlené vraždy 2

Vymazlené vraždy 2

Vyřeší policie dokonalou vraždu manželky vymyšlenou právními esy? Může složitý případ vraždy objasnit nečekaná nevěra? Byla hvězdou forenzní psychologie a silnou ženou. Opravdu spáchala sebevraždu? Po úspěchu knížky Vymazlené vraždy přichází nakladatelství Golden Dog s

Obrázek podcastu Maigret a soudcův dům

Maigret a soudcův dům

Do tohoto případu se Maigret vykázaný na francouzský venkov zakousl téměř s rozkoší… Zpráva o mrtvole spatřené v domě bývalého soudce je pro slavného detektiva, který byl ke svému nezměrnému zklamání jmenován vrchním komisařem v provinčním městečku Luçon, darem z nebes.

Obrázek podcastu Neviditelné kořeny

Neviditelné kořeny

Listopad 1989. Vysokoškolák Pavel prožívá události revolučních dní, které poznamená rodinná tragédie: jeho otec, příslušník StB, spáchá sebevraždu. Pavel se navíc dozvídá, že je adoptovaný, a tak začíná pátrat po svých kořenech. Nedlouho po druhé světové válce se snaží

Obrázek podcastu Diabol v zrkadle

Diabol v zrkadle

Nad Viedňou, niekdajším sídlom cisára, sa sťahujú mračná. Špióni biskupa Khlesla zavetrili stopu protestantského sprisahania, ktorého cieľom je likvidácia najvyšších katolíckych hodnostárov. Obeťou prvého útoku sa stane sám arcivojvoda Matej Habsburský. Kým lekári bojuj

Obrázek podcastu Chaloupka strýčka Toma (1998)

Chaloupka strýčka Toma (1998)

Rozhlasová adaptace slavného románu. Lidsky silný příběh odehrávající se v 19. století na jihu USA nás zavede do období rasové nesnášenlivosti a otrockého ponižování.Inscenace Jiřího Horčičky z roku 1998.

Obrázek podcastu Tajuplný ostrov

Tajuplný ostrov

Na mapě ho nenajdete. A přece ho všichni znají. Jeden z nejznámějších románů Julese Verna je plný napětí, dobrodružství a gentlemanství. Pro současné čtenáře jej převyprávěl Ondřej Neff. „Stoupáme, nebo klesáme?“ „Něco horšího, pane Smithi! Padáme!“ Slova, která zná

Obrázek podcastu Spartakus – Před námi boj

Spartakus – Před námi boj

Lidskou touhu po svobodě nelze vymýtit. Jarmila Loukotková vypráví svým nezaměnitelným stylem Spartakův příběh, příběh o největší lidské touze – o touze po svobodě. Spisovatelka Jarmila Loukotková uměla jednu věc dokonale – vyprávět o historii tak, že cítíte, jak před v

Obrázek podcastu O Ježíškovi

O Ježíškovi

Ten kluk je sympaťák! Něžný a hřejivý příběh malého Ježíška, který se po vyhnání z Jeruzaléma ocitne s rodinou na české vesnici. Autor dokázal vystihnout podstatu křesťanské lásky bez jakéhokoli mentorství. Ježíšek na české vesnici, u břehu české řeky, do níž skáče s

Obrázek podcastu Rychlá křídla

Rychlá křídla

"Bez rizika to je nuda." Závodní stáj Red Bull Racing, silná a naparující se jako býk, kterého má ve znaku, existuje už dvacet let. Kniha popisuje dosud nevyprávěný příběh ze zákulisí týmu, který ovládl Formuli 1 a vypracoval se až na samotný vrchol automobilového sport

Obrázek podcastu Šachová novela

Šachová novela

Dr. Heirich Kleibert byl za druhé světové války vězněm pověstného Hermanna Spitze ve vídeňském hotelu Metropol. Pobyt v samovazbě přežíval díky knize rozborů šachových partií světových šachistů, které se naučil nazpaměť. Utkvělý přízrak šachu ho však pronásleduje i po v

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Anička a divadlo

Anička a divadlo

Anička měla jedno tajné přání – hrát loutkové divadlo. A to se jí málem splnilo na podzim, jenže nakonec odletěla s rodiči k moři. Ovšem teď se zdá, že už nic nebrání předprázdninovému divadelnímu představení. Ale kde budou divadlo hrát? Jaký mu vymyslí název? A budou ú

Obrázek podcastu Dvacet tisíc mil pod mořem

Dvacet tisíc mil pod mořem

"Později jsem dostal monumentální úkol zpracovat 20 000 mil pod mořem do pěti hodinových pokračování. Tehdy jsem si plně uvědomil, že se v románu prakticky nic neděje. Vybudoval jsem ho tedy na konfliktu kapitána Nema, tvůrce ponorky Nautilus, s hrabětem d´Artigasem, hl

Obrázek podcastu Valentýnka a daleké kraje

Valentýnka a daleké kraje

Poté, co Valentýnka s tetou vyrazí do cestovní kanceláře vybrat si zájezd k moři, dostane parádní nápad. Založí si vlastní cestovku! A tak za pomoci kamarádů vyrobí katalogy, a jeden děti roznesou do několika poštovních schránek ve městě. To bude zábava! Jenže nečekaně