Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Neviditelný život Addie LaRue

Audiokniha Neviditelný život Addie LaRue

Délka:

18 hod 0 min

Čte:

Kamila Janovičová

Vydavatel:

Publixing

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Wolfi

Wolfi

Pohádkový příběh, který je volným pokračováním vyprávění o Vlčpanně, která kdysi vysvobodila svého bratra z vlčí podoby. Tentokrát se mladý Wolfi vydává na strastiplnou pouť, na jejímž konci jej snad čeká dívka, která ho kdysi velmi okouzlila.Volné pokračování pohádkové

Obrázek podcastu Cesta kolem světa na gramofonových deskách

Cesta kolem světa na gramofonových deskách

Rukopis objevený v rozhlasovém archivu. Rekonstrukce série Čapkových přednášek z roku 1933 s autorovými deskami. Připravil Václav Cibula. Účinkují Radim Vašinka a Pavel Soukup.

Obrázek podcastu Ostrov Uctívačů ginga

Ostrov Uctívačů ginga

Venkovští kluci ve stopách Rychlých šípů Venkovská parta kluků se rozhodne jít po stopách neznámého příběhu Rychlých šípů, který souvisí se sektou Uctívačů ginga. Napínavé pátrání připomíná někdejší dobrodružství Rychlých šípů. Kdo něco věděl o Rychlých šípech, musel ml

Obrázek podcastu Zlatá priadka

Zlatá priadka

V našej krajine, v jednej dedine, žila raz jedna mamka so svojimi tromi dcérami. Katka a Marka boli dievčence šikovné, pracovité, no najstaršej Hanke akoby všetko od rúk odpadávalo. Od roboty bočila, praslicu ani poriadne do ruky chytiť nevedela a večne len za pecou pos

Obrázek podcastu Klekner

Klekner

Můj přítel Klekner byl už od dětských let podivínský chlapec, a proto ho jeho vrstevníci nepřijali mezi sebe. To byl asi ten pravý důvod, proč jsem k němu přilnul já. Získal jsem si jeho důvěru a prožil s ním nezapomenutelné chvilky. Dospěli jsme spolu ke zvláštnímu poz

Obrázek podcastu Pride and Prejudice

Pride and Prejudice

Audiokniha Pride and Prejudice namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň B1 pro středně pokročilé posluchače. Mrs Bennet has five daughters and they are all unmarried. When rich, single Mr Bingley comes to live in the area, she is sure that he will be the perfect husb

Obrázek podcastu Vražda v lázních

Vražda v lázních

Z detektivního cyklu Letopisy královské komory Čtvrtý díl nové kriminální řady oblíbeného spisovatele, v níž písař královské komory Jiří Adam z Dobronína řeší neobvyklé zločiny Čech a Moravy za vlády Ferdinanda I Habsburského. Jiří Adam přijíždí a nabrat nové síly do v

Obrázek podcastu Rande

Rande

Divadelní hra Rande. je komedií o seznamování mužů a žen. A o tom, jak nečekaně může dopadnout jedno rande. Navazuje na některé humorné autorovy knížky o ženách například Všechny moje plesové sezóny a Dana.

Obrázek podcastu Oči za oko, chrup za zub

Oči za oko, chrup za zub

V Praze úřaduje brutální sériový vrah, který si vybírá oběti z řad zločinců. Podaří se tápající policii pachatele dopadnout dřív, než na jeho řádění doplatí někdo další? A je to vůbec v jejím zájmu? Není náhodou samozvaným mstitelem někdo přímo z bezpečnostních složek?

Obrázek podcastu Pohádky I. O Krásce a Netvorovi

Pohádky I. O Krásce a Netvorovi

Pohádka, která vaše děti naučí, že se nemají řídit pouze krásou těla, ale i krásou duše.

Obrázek podcastu Deník malého poseroutky 7 - Páté kolo u vozu

Deník malého poseroutky 7 - Páté kolo u vozu

Valentýnský večírek na Gregově škole převrátil jeho svět vzhůru nohama. Greg se ze všech sil snaží najít holku, s kterou by na něj šel, a bojí se, že zůstane na ocet. Jeho nejlepší kamarád Rowley taky nemá růžové vyhlídky, ale to je chabá útěcha. Nečekanou souhrou náhod

Obrázek podcastu Uplakaná jeseň

Uplakaná jeseň

Predlžujúce sa tiene a zlatisté lístie ohlasujú jeseň. K nej patria aj prehánky a dážď. Niektorí toto obdobie roka milujú, iní ho pre jeho melanchóliu nemajú radi. V partii okolo vrchného inšpektora Ledeckého sú väčšinou pragmatici. Dve vraždy nahlásené v priebehu nieko

Obrázek podcastu Zlatá brána. Výběr veršů a pohádek Františka Hrubína

Zlatá brána. Výběr veršů a pohádek Františka Hrubína

Odkud ten náš holub letí? Letím z lesa, milé děti....vrkú , vrkú, vrkú.. Cos tam viděl, holoubku? Perníkovou chaloupku u černého smrku..... V překrásném a nestárnoucím výběru veršů a pohádek Františka Hrubína a v laskavém a hravém podání Karla Högera, Františka Smolíka,

Obrázek podcastu Stopařův průvodce Galaxií 3: Život, vesmír a vůbec

Stopařův průvodce Galaxií 3: Život, vesmír a vůbec

Nejdelší a nejdestruktivnější večírek, jaký se kdy konal, vstupuje do čtvrté generace… Po tisíciletích ožívá nebezpečí, že mírumilovný národ s citem pro melodii podlehne svému děsu z jiných ras a vypořádá se s nimi jednou provždy. Zákony života, vesmíru a vůbec surově p

Obrázek podcastu Prahou staletí (1). Reportážní zastavení v hlavním městě republiky

Prahou staletí (1). Reportážní zastavení v hlavním městě republiky

Z komentáře k původnímu 2LP albu 1018 2961 vydanému v Supraphonu v roce 1980 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně:..Co bylo kdy o Praze napsáno, je alespoň v malém výběru v každé knihovně, na stěnách každé domácnosti i na nejvzdálenějším venkově ja alespoň jeden motiv

Obrázek podcastu Gulliver's Travels

Gulliver's Travels

Audiokniha Gulliver's Travels namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň C1 pro velmi pokročilé posluchače. Gulliver is a doctor on a ship. He travels from England to many places. He meets little people and giants, he meets people from the past and horses who can talk.

Obrázek podcastu Jsem to já?

Jsem to já?

Výběr z knihy hereckých pamětí Vlasty Fabianové, přečetla sama autorka a herečka krátce před svou smrtí v roce 1991.Kniha sugestivně nazvaná Jsem to já?, svědčí nejen o touze a potřebě podívat se na sebe z odstupu, ale také a především o uctě k lidem, od nichž se Vlast

Obrázek podcastu Anička a Velikonoce

Anička a Velikonoce

Blíží se Velikonoce a Anička dostane báječný nápad -- pojede k babičce! Na vesnici chodila do druhé třídy a měla tam prima kamarádky a kamarády. Jak se asi mají? Prožijí společně zase nějaká dobrodružství? Anička se moc těší!

Obrázek podcastu Tajemný protivník

Tajemný protivník

První případ detektivní dvojice Tommyho a Pentličky. Čte Jana Stryková. Věnováno všem těm, kdo žijí monotónní životy v naději, že zakusí alespoň z druhé ruky rozkoše i nebezpečí dobrodružství. Agatha Christie Z galerie detektivů, kterými Agatha Christie obohatila žánr

Obrázek podcastu Muklové a Šlajsny

Muklové a Šlajsny

Kniha Muklové a Šlajsny vyšla oficiálně v červnu 2024 a po nečtených zmínkách v médiích se konečně dočkala své audioverze, kterou namluvil Michal Holán. Muklové a Šlajsny vyhrála cenu za Nejkrásnější českou knihu roku 2023, byla vystavena v Národním muzeu a stala se vel

Obrázek podcastu Uč jako umělec

Uč jako umělec

Co takhle proměnit školní třídu v dílnu plnou radosti a spojit vzdělávání s pozitivními emocemi? Kdo to může udělat? Zejména vy, učitelé, a dokonce i vy, rodiče! O reformě školství se bude debatovat ještě roky, ale do moderní výuky se můžete pustit i bez ní. Třeba hned

Obrázek podcastu Žádný sex a žádný spánek

Žádný sex a žádný spánek

Populární irský sloupkař Pat Fitzpatrick přichází ve své knize s pár dobrými tipy, jak přežít v roli novopečeného otce. Popisuje v ní úplně všechno – od shánění kočárku, záludností porodního oddělení, vybírání jmen a chození na nočník až po výběr správné školy, formy tr

Obrázek podcastu Obklopený idiotmi

Obklopený idiotmi

Nie každý, komu nerozumiete, je nevyhnutne idiot. Prelomová metóda vám pomôže konečne porozumieť svojmu šéfovi, kolegom či životnému partnerovi, ba dokonca vlastným deťom. Máte pocit, že všade stretávate samých idiotov? Vytáčajú vás ľudia a máte pocit, že ich reakciám a

Obrázek podcastu Dobrí a zlí hrdinovia, EN, SK

Dobrí a zlí hrdinovia, EN, SK

Audiokniha - Dobrí a zlí hrdinovia, EN, SK - je dvojjazyčná audioknižka čítaná v slovenčine a angličtine. Obsahuje 2000 viet, ktoré sú v slovenčine a preložené jedna po druhej do angličtiny. Slúži pre rozvinutie slovnej zásoby v oboch jazykoch v oblasti personálnej psyc

Obrázek podcastu Metro 2035

Metro 2035

Dva roky poté, co Arťom zbavil metro hrozby ‘černých ďáblů, žije se ženou na rodné stanici VDNCh, ale neustále si v hlavě přehrává hlas, jenž se na okamžik ozval z vysílačky na vrcholku věže Ostankino. Jsou snad někde další přeživší i mimo moskevské metro? Utkvělá myšle