Audiokniha Neuvěřitelně šílené příběhy

Život víry 2020/1
Život víry 2020/1 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Kateřina Hodecová, Lucie Endlicherová, Ludmila Hojková, Lenka Malinová, Štěpán Matuška a Pavel Kohl. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Reinhard Bonnke – evangelista…

Navždy plynule
„Nic takového jako těžký jazyk neexistuje. Každý trouba dokáže mluvit jakoukoli řečí, kterou mluvili jeho rodiče, když byl malý“......řekl si operní zpěvák Gabriel Wyner a do svých třiceti let se naučil šesti jazykům. Nyní můžete i vy poznat kombinaci těch nejúčinnější…

Umění prostého života
100 zenových aktivit pro klidnější život. Zen je dokonalým lékem na chaos moderního života. Renomovaný buddhistický mnich Shunmyo Masuno čerpá ze sto let staré moudrosti, aby vám ukázal, jak do moderního života vnést podstatu zen buddhismu. Pomocí jasných, praktických…

Útěk do divočiny
Můžeme utéct před něčím, co potřebujeme k životu nejvíc? Autor líčí příběh mladého muže z dobře situované rodiny, který tragicky zahynul při své osamělé pouti Amerikou v syrové aljašské divočině. Strhující líčení osamělého putování mladého muže z dobře situované rodiny,…

Válka umění
>> Žádná jiná kniha mě na válečné stezce proti vlastním slabostem neposunula ke 100% profesionalitě tak jako Válka umění. Odhaluje nejhlubší podstatu toho, oč by měl usilovat každý tvůrce, umělec či profesionál.“ — Robert Vlach, autor knihy Na volné noze # O knize Mě…

Průcha: Hrdinové okamžiku. Monology českých herců a hereček
Původní 2LP album DV 15255 "Hrdinové okamžiku. Monology českých herců a hereček" bylo jakousi galerií podobizen výrazných hereckých tváří vytvořenou hercem Jaroslavem Průchou. Zahajuje ji FRANTIŠEK KRUMLOVSKÝ, herec z Tylovy družiny, patriarchou českého herectví je zván…

Zrada
NĚKDO SE SNAŽÍ ROZPOUTAT VÁLKU – JENŽE MU DO CESTY VSTOUPIL Od doby, kdy Dan Raglan (alias Angličan) sloužil ve francouzské cizinecké legii, uplynulo už mnoho let, ale pouta vytvořená v nepřízni osudu jsou nezlomná. Když jeden z jeho spolubojovníků zavolá o pomoc, Ragl…

Charlieho malé tajomstvá
Charlieho malé tajomstvá sú o dospievaní. Charlieho listy sú oveľa intímnejšie ako denník, sú smutné aj veselé, tragické aj komické. Nevieme, kde žije, nevieme, komu píše, vieme však o svete, o ktorom píše. Snaží sa žiť svoj život najlepšie, ako vie, no zároveň uteká pr…

Josef Hlinomaz vzpomíná
Vzpomínky svérázného herce a originálního malíře před rozhlasovým mikrofonem jsou stejně barevnou koláží plnou fantazie jako jeho vzývané naivistické obrazy. Josef Hlinomaz vás v lehce nostalgické náladě pobaví i po letech!.Josef Hlinomaz - herec, ilustrátor a významný …

Sněhová královna
Eduard Cupák vypravuje jeden z nejkrásnějších světových pohádových příběhů o Sněhové královně.

N0S4A2: Vánoční říše
Victoria McQueenová je talentovaná mladá žena, která má odjakživa zvláštní schopnost – dokáže najít ztracené věci i skryté odpovědi. Proto není divu, že zkříží cestu ďábelskému padouchovi, v jehož starém černém autě s poznávací značkou NOS4A2 mizí děti. Dokáže zachránit…

Moje teta, tvoje teta
Netrpělivě očekávaný závěrečný díl špionážního thrilleru Kamila Pešťáka právě přichází. Když v roce 2020 vyšla první část zvukové verze chystané tetralogie KDYŽ SE KRUH UZAVŘEL, vzbudila u posluchačů obrovský ohlas. Tajemný příběh, odehrávající se v Dolomitech a v zápa…

Ploty z kostí
Druhá kniha trilogie Gordonova země ze světa Krvavého pohraničí. Někdo vypustil nejvražednější ze stvoření Temného mága - sirény. Nad Orcigardem zní orčí bubny a elfské rohy. Paedwankové a bývalí Tourainovi psi prochází zemí, zabíjejí a zotročují. Nechávají za sebou jen…

Misery
Uvízl v ošklivé pasti. Ta ženská není normální. Misery Chastainová je mrtvá. Zabil ji Paul Sheldon – s úlevou a radostí. Léta byla hrdinkou jeho úspěšných historických romancí a přinesla mu obdiv statisíců čtenářek a život v luxusu. S překročením čtyřicítky se však Paul…

Filosofská historie
Filosofská historie zachycuje litomyšlskou mládež v letech 1847 a 1848, v době, kdy celá Evropa bouřila revolucí. Přes tuto skutečnost vyzdvihuje autor poezii studentského života se všemi kouzly i trampotami. Pokud bychom hovořili současným jazykem, jedná se o love stor…

Stojí za riziko
Žhavý románek s neznámým měl zůstat jednorázovým dobrodružstvím. Jenže když mi ho kamarádka představí jako svého strýce a slavného fotbalového trenéra, všechno se zkomplikuje. Útěk do jeho domu u jezera rozpoutá tajný vztah, který rychle přerůstá v něco hlubšího. Jenže …

Život víry 2021/12
Život víry 2021/12 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Hojková, Daniel Zeman, Kateřina Hodecová, Bohdanka Medřická, Pavel Kohl. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Štědrý (nejen jeden den) Jak dávat s ra…

Alfa & Omega: Falešná hra
Dylan: Fotbal byl celej můj život, ale moje zářný vyhlídky ukončila strašlivá chyba. Její jméno je Lana Andersonová. Vypustila do světa všechno špatný, co jsem kdy udělal, ačkoliv jsem jí věřil. Zradila mě a já ji za to nenávidím. Přesto ji vidím pokaždý, když zavřu oči…

Cit slečny Smilly pro sníh
Dlouho před Lisbeth Salander pobláznila svět Smilla, seveřanka s neobyčejným citem pro sníh. Stopy ve sněhu jsou pro glacioložku Smillu Qaavigaaq Jaspersen, napůl Gróňanku a napůl Dánku, jako důvěrně známý text. Když je smrtelný pád šestiletého Izaiáše ze zasněžené stře…

Židovská Praha
Praha vděčí za svůj výjimečný ráz mimo jiné také tomu, že byla po staletí městem několika národů. Problematické, ale funkční a hlavně inspirativní soužití Čechů, Němců a Židů ukončila dramaticky až druhá světová válka. Ztráta tohoto mnohapolárního světa ubrala Praze čás…

Božský bastard
Ambiciózní praktikantka. Perfekcionistický šéf. A pořádná spousta šikany. Náročný, bezohledný… a naprosto neodolatelný! Božský Bastard. Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náro…

Housewives´ Gossips
Housewives´ Gossips - audiokniha obsahuje konverzační obraty v angličtině v interpretaci rodilých mluvčích. Autorky Mia Marlow a Elise Colle. Účinkují Nicole Palcho a Kathryn De Leon. 2 Housewives are sharing true stories about men, love, relationships, .... filled with…

Hra na nikdy
„Všichni tě opustili. Unikni, jestli to dokážeš. Anebo důstojně zemři.“ Lovec odměn Colter Shaw sice přicestoval do Kalifornie v osobní záležitosti, avšak záhy se ocitá uprostřed dalšího případu. V Silicon Valley se pohřešuje mladá žena. Zatímco policie bezradně přešlap…

Ve výslužbě - Návštěvník z minulosti
Když jsou v ospalé vesnici nalezeny při stavbě domu lidské ostatky, vyvolá to pochopitelně pozdvižení. Komu zachovalá kostra patří? Z jaké doby pochází a jak dotyčný zemřel? Tuto záhadu se na vlastní pěst snaží rozlousknout místní rodák a detektiv na penzi Arnošt Milota…

Čtvrtek: O makové panence a motýlu Emanuelovi
Zvuková podoba jednoho z nejoblíbenějších TV večerníčků podle literární předlohy moderního klasika tohoto žánru Václava Čtvrtka je především hereckým koncertem Vlastimila Brodského. Hudba Milana Baginskéhopřipomene dětským posluchačům "Makovou panenku" televizní.