Audiokniha Neutopte se v nepořádku

Baron Prášil
Fantastická dobrodružství slavného hrdiny v mistrném hereckém podání Miroslava Táborského Baron Prášil je jednou z nejznámějších literárních postav. Jeho nestárnoucí příběhy baví malé i velké již po mnoho generací. Neuvěřitelné příhody legendárního dobrodruha a mluvky …

Vila v Itálii
Lia vždy snila o tom, že navštíví tyrkysově modré pobřeží Amalfi. Tenhle její sen ale nikdy nezahrnoval setkání s vlastním otcem, o jehož existenci neměla ani tušení. Teď však stojí před branami nádherné vily v Itálii, do které ji odmítají pustit. Díky staré fotografii …

Velké dobrodružství Čtyřlístku
Tereza Bebarová, Bohdan Tůma, Jiří Ployhar, Jan Maxián, Miroslav Táborský, Jiří Lábus, Petr Rychlý, Ota Jirák, Jan Vondráček, Lucie Němečková, Petra Jindrová, Sofie Horáková, Mateo Klimek, Tomáš Poláček Zvuková dramatizace s herci, originálními zvuky a hudbou ze stejno…

Kolo času VIII.: Cesta nožů
„Kdo chce jídat s mocnými, musí vyšplhat po cestě nožů.“ Zatímco se Mat zotavuje ze svého zranění, svět nadále sužuje spalující horko vyvolané Temným. Nezbývá než doufat, že Nyneiva s Elain konečně dokážou – za pomoci dalších Aes Sedai, hledaček větru z Mořského národa,…

Dotek osudu
Vlasy ženy klečící u náhrobku vlají ve větru, oči upírá na zem, ústa má pootevřená v tiché modlitbě. Ale vosk, který jí kape ze studených modrých rtů, ukazuje, že už je příliš pozdě na to ji zachránit... Pátrání po pohřešované ženě Krystal Duncanové nedopadne první den …

Jak hledat slunce
Miroslav Horníček a jeho další cesta do Provence. Zvuková podoba knížky vychází tímto způsobem vůbec poprvé..."Když jsme s přítelem zauvažovali o této cestě, řekl jsem znovu to jméno: PROVENCE. Měl jsem své důvody. Jaké? Řekl bych pokud by toto jako důvod stačilo -, že …

Severská mytologie
Krutý sever zabydleli drsní bohové, kteří neváhali stvořit svět z mrtvého obra – z jeho masa se stala hlína, z kostí vznikly hory, krev a pot se proměnily v moře. Patří mezi ně mocný Ódin se svými dvěma havrany, přímý a dobromyslný hromovládce Tór, lstivý Loki a mnoho d…

Prasklé zrcadlo
Náhoda svede dohromady slečnu Marplovou s Heather Badcockovou, znalou nejžhavějších místních klepů, především o nových obyvatelích Gossington Hall - filmové hvězdě Marině Greggové a jejím manželovi, režiséru Jasonu Ruddovi. Zanedlouho se v jejich sídle koná dobročinný v…

Já, Poutník
Mladá žena zavražděná v hotelu na Manhattanu – nelze identifikovat ji ani pachatele. Otec veřejně sťatý pod palčivým sluncem v Saúdské Arábii a syn, jenž přihlížel. Muž ze syrského výzkumného ústavu, kterému někdo zaživa vyoperoval oči. Ohořelé ostatky tří těl na horské…

Pavučina lží
Hlavní hrdinka Rachel Sextonová, dcera volebního soupeře amerického prezidenta, odlétá do Arktidy, kde NASA objevila ve starém meteoritu pravděpodobný důkaz mimozemského života. Za polární kruh je povolán i biolog Michael Tolland, který má pomoci ověřit autenticitu obje…

Polština pro mírně pokročilé B1 - část 2
Děkujeme za zájem o polechový kurz Polštiny pro mírně pokročilé B1- část druhá. Kurz je určen pro mírně až středně, takže pro jeho nejlepší využití byste měli mít za sebou jeden až dva roky výuky polštiny a osvojené její základy. Kurz je založen na kontextovém učení, to…

Stříbrná díra
Novela ze světa Křivého ostří, která navazuje na Zdvořilostní návštěvu. Po návratu z Trasky se o rytíři Jenu Mantichorovi šíří zvěsti, že by mohl být skutečným paladinem, což mnohým vlivným dvořanům není právě po chuti. Nebezpečný úkol v odlehlé části království Sevaru…

Za trest
Únosce dostane výkupné a těší se, až zmizí, ale oběť mu do toho hodí vidle. Zamilovala se a odmítá ho opustit, a tak se s touhle komplikací musí hrdina popasovat, protože plán ještě není u konce.

Ernettiho stroj
Nejlépe střežené tajemství Vatikánu. Román založený na skutečných událostech, který vás zavede někam mezi Dana Browna a Jamese Bonda. Březen 1938. Italský fyzik Ettore Majorana mizí v moři u Sicílie. S ním i tajný projekt, na němž léta pracoval. Podzim 1955. Jako zázrak…

Kolo času VI.: Pán chaosu
Moc pána zla uvězněného v Šajol Ghúlu sahá každým dnem dál a dál.… Rand al’Thor se snaží sjednotit státy k Poslední bitvě, k níž dojde, až se Temný jednoho dne osvobodí. Ten už ostatně po zlomení několika věznících pečetí nabývá na síle, oživuje dva obávané Zaprodance …

Potom
Vždycky existuje šance Dvě židovské děti uprchnou z transportu do koncentračního tábora a na polském venkově hledají možnosti, jak přežít. Válka je realita, ale ony chtějí prožívat normální dětská dobrodružství. Felix je obyčejný desetiletý kluk, který chce prožívat nor…

Krimi DEKAMERON
...aneb lechtivé případy z doby normalizace, které se nikdy nedostaly před soud Autor v sérii povídek popisuje svoje policejní začátky na malém městě. Většina povídek má erotický nádech a kniha se stala spolu s druhým a třetím dílem nejprodávanějšími knihami autora. Vš…

Legie plamenů
Audiokniha Legie plamenů obsahuje druhou část fantasy série Draconis Memoria. Draconis Memoria #2 Claydon Torcreek přežil cestu džunglí plnou draggů, střet s nepřátelskými kmeny i mrazivý dotyk zrady — jeho potíže ovšem teprve začínají. Bájný Bílý dragg se totiž probouz…

Sluníííííčkóóó. Pohádky o sluníčku pro nejmenší
Sluníííííčkóóó, kdepak jsi? Po každé zimě čekají děti na sluníčko, aby si zase mohly hrát venku na hřišti jen tak v tričku, mohly jít na procházku do parku nebo do lesa a hlavně - aby mohly s partou ostatních dětí dovádět a hřát se na sluníčku... Aby to čekání na sluníč…

Trhani
Česká literární klasika v přednesu herce Luďka Munzara.

Kdo zabije Evu S.?
Detektivka, která chytne a nepustí. Kvalitně napsaná detektivka plná napětí. Sedmdesátileté Evě Stieglitzové začne kdosi vyhrožovat smrtí. Přestože její vnučka najme detektiva, je žena v luxusním hotelu zavražděna. Kdo usiloval o její smrt? Eva Stieglitzová má ve svých …

Na hraně temnoty
Inspiroval se vrah vraždami spáchanými před desítkami let? Hrdina knihy Davida Morrella, anglický romantický spisovatel Thomas de Quincey, popíše ve své eseji vraždu spáchanou před desítkami let do takových podrobností, že mu policie nevěří, že není pachatelem vražd, kt…

Kadlečíková, Kopecký: Řeč o lásce
Původní LP album 1218 0469 vydal Supraphon v roce 1982 - nyní vychází poprvé digitálně. Miloš Kopecký a Marta Kadlečíková uvádí své autorské dílo ŘEČ O LÁSCE slovy klasika "Lásko, tvé pravé jméno je touha; touho, jak často se ti říká láska..." A tak Miloš Kopecký ve své…

Cesta bez návratu
S návratem na Zemi se nepočítalo. Báječná sto třicítka měla na Marsu zůstat, vybudovat tu první kolonii a připravit tak půdu pro další příchozí, kteří přiletí, taky zůstanou a udělají z Marsu to, co se nepodařilo vytvořit na Zemi. Tedy místo, kde povládne rozum a cit a …

Mizera
Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad…