Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Neumannovy Poděbrady 1985

Audiokniha Neumannovy Poděbrady 1985

Délka:

1 hod 3 min

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Žánr:

Poezie

Obrázek podcastu Mílový klub

Mílový klub

Evan Zanders je postrachem chicagského hokeje i celé NHL. Bitky přitahuje jako magnet, většinu hrací doby tráví na trestné lavici a každý večer odchází domů s novou známostí na jednu noc. Rozhodit ho dokáže snad jen Stevie, nová letuška v soukromém letadle jeho týmu. Ta

Obrázek podcastu Z krve a popela

Z krve a popela

Poppy byla už od narození vyvolena, aby svět přivedla do nové éry, a její život tak nikdy nepatřil jen jí. Na ramenou jí teď leží budoucnost celého království, sama však neví, zda o to vůbec stojí. A když do jejího života vstoupí zlatooký strážce Hawke, který má zajisti

Obrázek podcastu Studie v šarlatové

Studie v šarlatové

První detektivní román vydal Doyle v roce 1887, jmenoval se Studie v šarlatové a poprvé v něm představil slavnou dvojici – geniálního detektiva Sherlocka Holmese a jeho věrného přítele a zároveň vypravěče Holmesových případů doktora Watsona. U čtenářů však více zabrala

Obrázek podcastu Sladká jak krev

Sladká jak krev

Praha je přívětivé město a upírka Tina Salo to velmi oceňuje. Když se však na ulicích začnou povalovat vykrvené mrtvoly bezdomovců, je třeba udělat pořádek ve vlastních řadách, aby poklidný upíří život v Matce měst pokračovat. Protože my, upíři, i vy, lidé máme rádi pok

Obrázek podcastu Přítelkyně z kamenné vily

Přítelkyně z kamenné vily

Nikdy není pozdě začít si plnit své sny. Trojice žen odmítne strávit zbytek života v „domově důchodců“ a rozhodne se, že si chtějí ještě užít. Pronajmou si proto starý kamenný dům v Itálii. Strávit rok v Itálii, pít víno, cestovat a potkávat nové přátele. K tomu se rozh

Obrázek podcastu Mizera

Mizera

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad

Obrázek podcastu Druhá šance

Druhá šance

Svého otce jsem pochoval v Coloradu – bok po boku s jeho elitním týmem hasičů. O deset let později jsem se vydal v jeho stopách. Se svým bratrem bojujeme s požáry na Aljašce. Zažil jsem už ledacos, ale nic mě nedokáže tak rozpálit jako moje nejlepší kamarádka Avery Clai

Obrázek podcastu Stojí za pokus

Stojí za pokus

Natočit odvázané video se svým nepřítelem, navíc miláčkem baseballu Spencerem, nebyl můj nejlepší nápad. Tvrdil, že ho smazal. O pár měsíců později ale přijde s tím, že máme problém – a řešení? Skrýt se před médii v jeho domě u jezera. Tam zjistím, že je sexy svobodný t

Obrázek podcastu Za trest

Za trest

Únosce dostane výkupné a těší se, až zmizí, ale oběť mu do toho hodí vidle. Zamilovala se a odmítá ho opustit, a tak se s touhle komplikací musí hrdina popasovat, protože plán ještě není u konce.

Obrázek podcastu Májové růže

Májové růže

Čtyři měsíce po výbuchu v Zahradě, kde zvrhlý psychopat držel mladé dívky, se agenti FBI snaží pomáhat přeživším s návratem do každodenního života. S blížícím se jarem však opět udeří sériový vrah a vyšetřovací tým musí pachatele dopadnout dřív, než se objeví další dívč

Obrázek podcastu Žena, která odjela na koni

Žena, která odjela na koni

Anglický spisovatel David Herbert Lawrence v povídce vykreslil tragický příběh Američanky, která se rozhodla opustit pohodlný stereotypní život v manželství se dvěma dětmi. A z touhy po nových zážitcích se vydala mezi domorodé indiány. Lawrenceovy názory si vysloužily m

Obrázek podcastu Pan Garcia

Pan Garcia

"Byl nádherný, starší a tajemný. Věděla jsem, že máme problém, hned jak se naše oči setkaly. Seznámili jsme se v kavárně můj první den v práci. Usmál se, já uvnitř roztála... pak ochutnal moji kávu a vyhodil ji. Znovu, další den a další. Tu kávu fakt nesnášel, a přesto

Obrázek podcastu Zahrada a legenda o zachránci

Zahrada a legenda o zachránci

Marty je obyčejný kluk, který se rád toulá městem a objevuje skrytá zákoutí. Jednoho dne narazí na omšelou zeď, kterou nedokáže přelézt. Svou tajemností ho uhrane tak, že se k ní začne vracet. Má totiž pocit, že ho k ní něco táhne. Netuší, že Zahrada, kterou zeď chrání,

Obrázek podcastu Hrad ve Skotsku

Hrad ve Skotsku

Na Skotskou vysočinu se pomalu snášejí první sněhové vločky a předvánoční závod s časem začíná. Izzy se ani nesnilo, že zdědí skutečný hrad. A teď je z ní hradní paní s velkými plány a mizivou hotovostí. Střechou sice stále ještě zatéká, ale počet obyvatel hradu nečekan

Obrázek podcastu Král pýchy

Král pýchy

Rezervovaný Kai Young si nehodlá pustit k tělu ani náznak chaosu, který Isabella Valencia dokonale ztělesňuje. V době, kdy je v sázce osud mediálního impéria, si miliardářský dědic nemůže dovolit žádné rozptýlení. Ani on sám není Isabellin typ – a jeho členství v exkluz

Obrázek podcastu Cyrano z Bergeracu

Cyrano z Bergeracu

Cyrano z Bergeracu je ušlechtilým mužem. Potajmu miluje svou sestřenici Roxanu, ale vyznat lásku se neodváží. Chce aby byla štastná, a tak po tajmu podporuje svého soka Kristiana, do kterého je Roxana zamilována. Pomáhá mu psát milostné dopisy i vyznávat lásku.

Obrázek podcastu Zatmění

Zatmění

Harry se vrací domů z Los Angeles, kde se marně snažil upít se k smrti. V patách má vymahače dluhů a před sebou vraždu dvou mladých žen. Ze zločinu je obviněn známý realitní magnát. Pokud Harry do deseti dnů najde skutečného vraha, zachrání několik lidí najednou. Jako s

Obrázek podcastu Hotel Pastis

Hotel Pastis

Romantický příběh s kriminální zápletkou plný humoru i napětí. Simon Shaw, šéf dobře prosperující londýnské reklamní agentury, se vydá na dlouho odkládanou dovolenou do slunné Francie. Potřebuje nabrat síly po nedávném rozvodu, věčných tahanicích s chamtivou exmanželkou

Obrázek podcastu Hvězdní honáci

Hvězdní honáci

Velkolepé galaktické dobrodružství pojaté ve stylu starých westernů. Mezihvězdnou přepravu zajišťují gigantické hyperprostorové bytosti zvané „krávy“. Na jejich cestě napříč prostorem je doprovázejí jejich ochránci, vesmírní „honáci.“ Celá osídlená Galaxie se však ocitá

Obrázek podcastu Kolo času VIII.: Cesta nožů

Kolo času VIII.: Cesta nožů

„Kdo chce jídat s mocnými, musí vyšplhat po cestě nožů.“ Zatímco se Mat zotavuje ze svého zranění, svět nadále sužuje spalující horko vyvolané Temným. Nezbývá než doufat, že Nyneiva s Elain konečně dokážou – za pomoci dalších Aes Sedai, hledaček větru z Mořského národa,

Obrázek podcastu Svatba protikladů

Svatba protikladů

Slovem vedená tantrická meditace je inspirací pro jednotlivce i páry, je podivuhodným rituálem, procesem niterné alchymie a tvořivosti. S pomocí dechu a vizualizace vyrovnáváme energii muže a ženy uvnitř nás. Tak léčíme a harmonizujeme své partnerské vztahy a milostný ž

Obrázek podcastu Zvěrolékař a kočičí historky

Zvěrolékař a kočičí historky

Četba z jedné z mnoha knih populárního britského spisovatele. James Herriot vlastním jménem James Alfred Wight, přáteli zvaný Alf, byl populární britský veterinář a spisovatel, autor mnoha knih ze života zvěrolékaře. Narodil se v roce 1916 v anglickém Sunderlandu, v do

Obrázek podcastu Doly krále Šalamouna

Doly krále Šalamouna

Allan Quatermain, inspirace pro postavu Indiana Jonese, první dobrodruh s khaki oblečením a kloboukem se širokou krempou. Hrdina knihy Doly krále Šalamouna Allan Quatermain byl inspirací pro postavu Indiana Jonese. Autor sice knihu napsal v roce 1885, ale svižný styl p

Obrázek podcastu Zmizelé dívky

Zmizelé dívky

Ve wiltshirské venkovské krajině se nachází Ďáblova štreka – strašidelná cesta, v jejímž okolí se dějí podivné věci, ať už jde o sérii úmrtí nebo pláč dítěte ozývající se z noční temnoty. Případ Olivie Rutherfordové je však tím nejznepokojivějším. Čtyři dívky jely domů

Obrázek podcastu Hranice stínu

Hranice stínu

Námořnický příběh anglického prozaika polského původu v podání skvělého Ladislava Mrkvičky.Joseph Conrad, vlastním jménem Józef Teodor Konrad Nalecz Korzeniowski (1857-1924), se ve svých prózách opakovaně vrací k vlastním zážitkům z nesčíslných námořních plaveb.Novela H