Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Nepil: Dobré a ještě lepší jitro

Audiokniha Nepil: Dobré a ještě lepší jitro

Délka:

1 hod 2 min

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Hranice věčnosti

Hranice věčnosti

Monumentální románová trilogie Století bestselleristy Kena Folletta vrcholí – po Pádu titánů a Zimě světa, mapujících fiktivní osudy pěti rodin v různých částech světa, dramaticky poznamenané první a druhou světovou válkou, přichází poslední díl ságy, Hranice věčnosti.

Obrázek podcastu Než napadne první sníh

Než napadne první sníh

Tři lidé, tři osudy a jedno malé městečko. Podmanivý román nominovaný na Bookerovu cenu 2021. Sedmiletá Clara vysedává každý den u okna v obývacím pokoji a doufá, že každou chvíli zahlédne svou starší sestru. Rose, teenagerka plná vzdoru, utekla z domu bez jediného slo

Obrázek podcastu Kirschner, Strakovi,I. a V.: První pomoc 2

Kirschner, Strakovi,I. a V.: První pomoc 2

Původní LP album 1118 4276 "První pomoc 2" z pera autorů Miloše Kirschnera a Ireny a Vladimíra Strakových v interpretaci Miloše Kirschnera (Spejbl, Hurvínek) a Heleny Štáchové (Mánička) vydal Supraphon v roce 1986 - nyní titul vychází poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Fíla, Žofie a Smaragdová deska

Fíla, Žofie a Smaragdová deska

Pohádková audiokniha podle stejnojmenné knižní předlohy Petra Stančíka byla nahrána pod vedením režiséra Dimitrije Dudíka, s herci Martinem Myšičkou a Zdeňkem Maryškou. Autorem hudby je Kryštof Marek a Gabriela Svoboda Plíšková. Sourozenci Fíla a Žofie mají problém: je

Obrázek podcastu Obyčajné zázraky

Obyčajné zázraky

"„Prečo?"" sa nepýtajú iba deti, aby dokonale otrávili svojich rodičov, ale od nepamäti sa to pýtajú aj myslitelia, filozofi a vedci. Je to nesmierne dôležitá otázka, a len vďaka nej dnes vieme o svete pomerne veľa, alebo si to aspoň myslíme. Samuel Kováčik, fyzik, ktor

Obrázek podcastu The Narrative of Arthur Gordon Pym of Nantucket

The Narrative of Arthur Gordon Pym of Nantucket

Audiokniha Frankenstein namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň A1 pro posluchače začátečníky. His name is Arthur Gordon Pym. He comes from Nantucket. Nantucket is a town in America, near the sea. People from Nantucket are often sailors. His grandfather is a lawyer.

Obrázek podcastu Vysazená okna

Vysazená okna

Slaboch a zločinec, nebo utajený hrdina? Psychologický román s tajemstvím z doby osvobozování Brna na konci druhé světové války od českého spisovatele a novináře Bedřicha Golombka. Hlavní postavou psychologického románu s tajemstvím Vysazená okna (1947) je mladá žena Mi

Obrázek podcastu Nezvěstný

Nezvěstný

Nedokončený Kafkův román byl jako celek vydán až po autorově smrti a je fragmentární výpovědí o člověku, který se sám sobě ztrácí v odlidštěném světě...Marek Eben, Miroslav Donutil, Jaroslava Adamová, Alois Švehlík a další. Režie Markéta Jahodová. (1994)

Obrázek podcastu 690 otázek v angličtině - Od začátečníků po středně pokročilé

690 otázek v angličtině - Od začátečníků po středně pokročilé

Audiokniha obsahuje téměř 700 anglických otázek pro všechny příležitosti. Pro začátečníky, mírně a středně pokročilé. Možná jste někdy znejistěli, když se vás cizinec na něco zeptal anglicky. Například, kde je restaurace nebo odkud jste. Nebo jestli tato silnice vede do

Obrázek podcastu Baudelaire: Hořké propasti

Baudelaire: Hořké propasti

Původní EP titul 20369 "Charles Baudelaire Hořké propasti" vydal Supraphon v roce 1966 - nyní tato malá ukázka z výboru sbírky Květy zla s básněmi Exotický parfum, Léthé, Semper eadem, Harmonie večera, Vyzvání na cestu, Podzimní zpěv a Spleen v překladech Karla Čapka, V

Obrázek podcastu Každý z mé rodiny někoho zabil

Každý z mé rodiny někoho zabil

Každý z mé rodiny někoho zabil. Někteří z nás, ti, kteří dosáhli výrazných úspěchů, zabili vícekrát. Nechci to dramatizovat, ale je to tak. Někteří z nás jsou dobří, jiní špatní a někteří prostě jen nešťastní. Já jsem Ernest Cunningham. Říkejte mi Ern nebo Ernie. Přál b

Obrázek podcastu Myšlenky zločince v české kotlině

Myšlenky zločince v české kotlině

Absolvovala studijní pobyty u FBI a Kanadské královské jízdní policie. Podílela se na vyšetřování nechvalně proslulých Orlických vražd. Za více než třicet let své kariéry pomáhala objasnit stovky vražd, loupeží i znásilnění. Jiřina Hofmanová je legendou české kriminalis

Obrázek podcastu Kirschner, Strakovi,I.a V.: První pomoc 1.

Kirschner, Strakovi,I.a V.: První pomoc 1.

Původní LP 1118 4036 "První pomoc 1" z pera autorů Miloše Kirschnera a Ireny a Vladimíra Strakových v interpretaci Miloše Kirschnera (Spejbl, Hurvínek) a Heleny Štáchové (Mánička) vydal Supraphon v roce 1986 - nyní titul vychází poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Zemřel, když zemřela naděje. Jmenoval jsem se Alfred Hirsch, ale přátelé mi říkali Fredy. Bylo mi dvacet osm let. Byl jsem učitel. Byl jsem snílek. Moc prosím, pamatujte si mé jméno. Už nezůstal naživu nikdo, kdo by mohl dosvědčit, jak a proč můj život vyhasl. Fredy (

Obrázek podcastu Petr Pan

Petr Pan

Kouzelný příběh o chlapci, který se nikdy nestal dospělým. Na motivy pohádky Jamese Matthewse Barrieho pro rozhlas napsali Marie a Zdeněk Hořínkovi.Osoby a obsazení: vypravěč (Ladislav Mrkvička), Petr Pan (Vlastimil Brodský), víla Cililink (Veronika Žilková), Venda (Bar

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 79 - Judita Matyášová 08.06.2014

100 statečných - Host č. 79 - Judita Matyášová 08.06.2014

Hostem J. Pokorného - J. Matyášová (novinářka, spisovatelka)

Obrázek podcastu Předčítač

Předčítač

Patnáctiletému Michaelovi pomůže v nesnázích o generaci starší Hanna a její nezištné gesto vyústí v několikaměsíční vášnivý poměr. Když pak mladík už jako student práv přihlíží procesu, jenž má potrestat dozorkyně z nacistického koncentračního tábora, s údivem na lavici

Obrázek podcastu Svatý Xaverius

Svatý Xaverius

Ve svých prózách čerpal Arbes hojně náměty ze současného pražského života, do nichž prolínal autobiografické zážitky. Měl rád tajemné příběhy a dílo E. A. Poea. Byl to však zároveň neobyčejně racionální člověk, který se zajímal o techniku a o nejnovější vědecké objevy.

Obrázek podcastu Táta za všechny prachy

Táta za všechny prachy

Pro Franka je jeho táta hrdina. Je to totiž úspěšný automobilový závodník! Stačila ovšem jedna nehoda a z táty hrdiny je najednou táta bez nohy, bez zaměstnání, bez peněz a bez vyhlídek na lepší budoucnost. Zoufalé časy si žádají zoufalá opatření, a tak se Frankův táta

Obrázek podcastu Dousková: Darda

Dousková: Darda

Helenka Součková, hrdinka románů Ireny Douskové Hrdý Budžes a Oněgin byl Rusák, dospěla, je herečkou v pražském divadle, hraje v populárních seriálech, má dvě děti, několik věrných kamarádů, vzpomínky na otce pohřbeného v Izraeli a neztratila smysl pro humor. Což je zvl

Obrázek podcastu Říha: Indiánská romance

Říha: Indiánská romance

Původní LP album 1118 4201"Bohumil Říha Indiánská romance" vydal Supraphon v roce 1984 - nyní titul vyprávějící skoro pohádková dobrodružstvé malé Kateřiny a jejího tatínka ve vysněné Dešťové zemi kdesi na svazích jihoamerických And vychází poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Poslední zlato z Yukonu

Poslední zlato z Yukonu

Cestopisný autentický příběh o výpravě za posledním zlatem z Yukonu vtáhne posluchače do pátrání po následcích starého zločinu s prvky americké „drsné“ školy. Dobrodružství se odehrává uprostřed divoké přírody kanadské provincie Yukon a subtropech floridských ostrovů.

Obrázek podcastu Můj život v Severní Koreji

Můj život v Severní Koreji

Neustále jsme žili v šeru. V obavě, že by nás mohli slyšet sousedé, jsme spolu téměř ani nemluvili… Život v hladomoru a totalitní diktatuře dohnal mladou Severokorejku Pak Čihjon k útěku i za cenu, že opustí umírajícího otce. Její první pokus přejít nelegálně hranice v

Obrázek podcastu Levou zadní

Levou zadní

Sidovi Halleymu zavolá starý přítel, dostihový trenér Gary Bremner, a požádá ho o pomoc při pátrání po tom, kdo mu vyhrožuje. Sid má však vlastní problémy manželského charakteru, a tak kamaráda odbyde. Jenže hned druhý den ráno Bremnerovi někdo podpálí stáj, zabije koně

Obrázek podcastu MY

MY

Život v „Jednotném státu“ vzniklém ve třetím tisíciletí po „dvousetleté válce“. Lidé už netrpí bídou, ztratili však jména a stali se pouhými „čísly“. Ženy jsou pojmenovány samohláskami, např. I – 330, a muži souhláskami. Hlavní hrdina, D–503, si píše deníkové záznamy, d