Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Nenech to být

Audiokniha Nenech to být

Délka:

9 hod 12 min

Čte:

Gustav Hašek

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Hurvínek na pouti

Hurvínek na pouti

Ve zvukové podobě nové hry Denisy Kirschnerové a Martina Kláska z repertoáru Divadla S+H čekají Hurvínka s Máničkou neuvěřitelné příhody a překvapení uprostřed pouťového reje ať už v cirkusovém šapitó, u střelnice, ve strašidelném zámku nebo při motocyklové jízdě smrti

Obrázek podcastu Můj dlouhý běh

Můj dlouhý běh

Ikona českého ultramaratonu Daniel Orálek (1970) vypráví o touze objevit svoje limity a pokusit se dostat za ně, bolesti, dřině a pochybnostem navzdory. Podíváte se s ním do rozpálené pouště v Badwateru, přiblíží vám atmosféru jedinečného závodu s mexickými indiány z km

Obrázek podcastu Nora - Domeček pro panenky

Nora - Domeček pro panenky

Příběh o společenském postavení ženy, která nemohla být tím, kým chtěla, ale byla nucena žít jako vzorná manželka a matka. V příběhu sledujeme proměnu loutky ve svébytnou bytost. Nora nechce být jen loutkou a události, které ji čekají, ji donutí uvědomit si svou situaci

Obrázek podcastu OPEN

OPEN

Může člověk nenávidět to, v čem vyniká? Autobiografie Andre Agassiho je upřímnou výpovědí jednoho z nejlepších tenistů nedávné minulosti o vlastním životě. Agassi se šokující otevřeností popisuje svůj tenisový i soukromý život, a to od raného dětství, kdy ho – stejně j

Obrázek podcastu Prečo spíme

Prečo spíme

Spánok patrí k najdôležitejším, ale najmenej pochopeným aspektom nášho života, zdravia a dlhovekosti. Donedávna vedci nedokázali odpovedať na otázky prečo spíme, ako spánok pomáha nášmu telu a mozgu, prečo nás postihnú ničivé zdravotné následky, keď nespíme. Najmä v por

Obrázek podcastu Markéta Lazarová

Markéta Lazarová

Markéta Lazarová patří k Vančurovým nejznámějším románům (k čemuž jistě přispělo i vynikající filmové zpracování). Přísně vzato, není to vlastně román : nejde o zde o konkrétní místo a čas ani o přesnost dobových reálií. Je to baladický milostný příběh z časů nepokojů,

Obrázek podcastu Život v Otcovej láske

Život v Otcovej láske

Audiokniha Život v Otcovej láske, je vzácnym zhrnutím duchovného dedičstva manželov Hoxarovcov, ich životných skúseností a cesty poznávania Božieho otcovského srdca. Je to súhrn všetkých vyučovaní, ktoré účastníci môžu počuť na seminároch Otcovo srdce, spolu s otázkami

Obrázek podcastu Sedm principů spokojeného manželství

Sedm principů spokojeného manželství

Máte-li v manželství či vztahu potíže (nebo je má někdo ve vašem okolí), případně se jen chcete „pojistit“ proti tomu, aby se vám vztah postupně neproměnil v nevyrovnané, prázdné a stresující soužití, je tato audiokniha přesně tím řešením, které hledáte. Audiokniha Sed

Obrázek podcastu Na plnou hubu – Parádní desetiletí ve formuli 1

Na plnou hubu – Parádní desetiletí ve formuli 1

„Už předtím jsem obdržel nabídku, abych sesmolil pokračování Přežít a závodit, ale abych řekl pravdu, nic mě nenapadalo. Dokud jsem nedostal padáka…“ Oblíbený outsider mezi šéfy stájí F1 – a jak sám tvrdí, taky stařík s talentem mít v pravou chvíli nevhodné kecy – odkrý

Obrázek podcastu Putování Petra Sedmilháře

Putování Petra Sedmilháře

Putování Petra Sedmilháře. Psychologický příběh Jany Drdy pohybující se na hranici horečnatého snu a reality. Vzbudil zájem nejen kritiky, ale i odborníků z oboru psychologie a psychiatrie. Zaujal Egona Hostovského, jenž Sedmilháře označil za jedno z nejlepších děl česk

Obrázek podcastu Bezohlední lidé

Bezohlední lidé

Co se děje za oponou jedné z nejvlivnějších společností planety? Bývalá vysoce postavená zaměstnankyně Facebooku Sarah Wynn-Williams v memoáru mapuje svou kariéru a dává nahlédnout do rozhodnutí, která v posledních desetiletích ovlivnila světové dění, a do pohnutek lidí

Obrázek podcastu Sami na této zemi?

Sami na této zemi?

Známý salesiánský kněz ve své nové audioknize vede posluchače k tomu, aby si uvědomil, jak intenzivně nás Boží přítomnost obklopuje. Není místa, kde bychom se s Bohem nemohli setkat, ať je to nemocniční pokoj, nebo rockový koncert. Jde jen o to, abychom se neuzavírali d

Obrázek podcastu První parta

První parta

V románu První parta Karel Čapek nepopisuje vizi budoucnosti, ani nevaruje před neuváženými činy lidstva. Prostřednictvím hlavního hrdiny velice přesně zachycuje pocity mladého člověka naplněného sny, touhami a nejistotou. Pocity, které velmi dobře zná každý z nás. Jde

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Vnitřní štěstí - Měj (se) rád

Vnitřní štěstí - Měj (se) rád

Smyslem této audio knihy je připomenout vám lásku, a to zejména k sobě. Bez toho, abyste měli rádi a brali se takoví, jací přirozeně jste, bude vaše putování fyzickou krajinou vždy něco postrádat. Různá duchovní cvičení, většinou složitá a mírně řečeno technická, vás ne

Obrázek podcastu Jak začít MLM - Strašák nebo příležitost?

Jak začít MLM - Strašák nebo příležitost?

Bestseller v ČR. Více než 150 000 prodaných knih za 6 let. Nejjednodušší návod pro podnikaní v MLM. Předmluva: Od počátku mého působení v multi - level marketingu (dále jen MLM) slýchávám o problémech, které mají lidé vstupující do našeho obchodu. I já jsem měl, ale po

Obrázek podcastu Skřítek Nils

Skřítek Nils

Poslechněte si soubor dosud nevydaných nezapomenutelných dobrodružství od Astrid Lindgrenové – osm neobyčejných příběhů o dětech a jejich kamarádech z pohádkového světa. O skřítkovi, který umí kohokoliv zvětšit či zmenšit, o nudící se princezně, kterou teprve malá holči

Obrázek podcastu Zvon v jezeře

Zvon v jezeře

I zvony mají svůj domov. Inspirací byl skutečný osud dřevěného kostela Vang stavkirke, který původně stál v norském regionu Valdres. V 19. století byl rozebrán, prodán a následně převezen do dnešního Polska, kde byl znovu postaven ve městě Karpacz na severním úpatí Krko

Obrázek podcastu Zasľúbená zem

Zasľúbená zem

Strhujúce osobné rozprávanie o tom, ako sa tvorí história, z pera prezidenta, ktorý posilnil vieru Američanov v silu demokracie. V dlho očakávanej prvej časti memoárov prináša Barack Obama príbeh neuveriteľnej odysey mladého muža hľadajúceho svoju identitu, ktorý sa nak

Obrázek podcastu Hvězdné hodiny lidstva

Hvězdné hodiny lidstva

Výběr šestice z celkem 12 povídkových zpracování neopakovatelných momentů lidských dějin z pera rakouského spisovatele židovského původu Stefana Zweiga. Hvězdné hodiny lidstva vystihují momenty, kdy jediný člověk změnil podobu dosavadního světa, kdy rozhodovaly dny, hod

Obrázek podcastu Brány Skeldalu: Led, oheň a fůra větru

Brány Skeldalu: Led, oheň a fůra větru

Autorské čtení třetího dílu fantasy tetralogie Brány Skeldalu: Led, oheň a fůra větru. Filip si nikdy nepřál zažít jakékoliv dobrodružství, Katynka si nikdy nepřála být těhotná, Vlaher si přál být její první, ale takhle už to na světě chodí, člověk holt nemůže mít všec

Obrázek podcastu Papežská mše

Papežská mše

Závěrečné kapitoly nedokončeného monumentálního románu Kámen a bolest o životě sochaře, malíře a básníka Michelangela Buonarrotiho. V režii Markéty Jahodové čte Marek Holý.

Obrázek podcastu Radhostův meč

Radhostův meč

Černokněžník Rogan vstupuje do boje s temnými mocnostmi. Slovanská fantasy, kde na pozadí historických i legendárních událostí ožívá epický příběh plný krutých bojů, kouzel a zrady, jež změní osudy všech. Rogan se z vůle Černoboha vrátil z Lesa věčnosti, knížectví mrtv

Obrázek podcastu Povídky z druhé kapsy

Povídky z druhé kapsy

Povídky z obou kapes, jež byly napsány v roce 1929, patří ke skvostům české moderní prózy, která už dneska plným právem náleží do klasiky. Jde o řady kriminalistických příběhů. Důležitější, než odhalení zločinu, je však u Čapka pohled do duší zlodějíčků i dobráckých str

Obrázek podcastu Volání Cthulhu

Volání Cthulhu

Jedno ze stěžejních děl hororové literatury představuje první setkání s nechvalně proslulým kultem Cthulhu. Mladý antropolog v něm prochází poslední vůli svého prastrýce, a čím víc se noří do podivuhodného dědictví, tím víc rozplétá děsivé tajemství, které by žádný smrt