Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Nemesis

Audiokniha Nemesis

Autor:

Jo Nesbo

Délka:

4 hod 55 min

Čte:

Norbert Lichý

Vydavatel:

Radioservis

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu 5x s Viktorem Preissem

5x s Viktorem Preissem

Viktor Preiss mnohokrát ovládl anketu Neviditelný herec o nejlepšího rozhlasového herce v hlasování posluchačů. Poprvé to bylo už v roce 1998. Poslechněte si jeho rozhlasové herectví v pěti různých povídkách mj. Jaroslava Haška, Bohumila Hrabala nebo Karla Čapka.

Obrázek podcastu Business Risk Buster Intervenes 4

Business Risk Buster Intervenes 4

Business Risk Buster Intervenes 4 - audiokniha obsahuje čtvrtý díl seriálu o rizicích podnikání v angličtině. Autor Vladimír John. Účinkují Jon Keeble, John Chancer. Do you run a business? Then you have to hear this true story! Every entrepreneur wants to be successfu

Obrázek podcastu Hašek: Ze světa zvířat

Hašek: Ze světa zvířat

Ze svého působení v redakci časopisu Svět zvířat vytěžil Jaroslav Hašek několik povídek, v nichž hlavními hrdiny jsou ježek, slepice, nebo jezevčík. Na osudu svých zvířecích hrdinů v absurdní komické nadsázce ukazuje Hašek vtipně a s lehkostí směšnost lidských vlastnost

Obrázek podcastu Mrtví kráčí po zemi

Mrtví kráčí po zemi

Dokáže novodobý kovboj přežít v postapokalyptickém světě? Dokáže najít Stephena Kinga? A co je sakra to obludné monstrum, které si to po nocích štráduje městem? Kovbojův život začal, když většina populace na zemi zemřela. A pak se z hrobů vrátila. Myslel si, že samota j

Obrázek podcastu České temno

České temno

Tajemno a temnota. Obojí stejnou měrou láká, jako děsí. Vyprávění plná přízraků, netušených hrůz, napětí, zoufalství i naděje odpradávna přitahují. V této bohatě ilustrované antologii, která vzdává hold domácím klasikům žánru, najdete příběhy inspirované sny, povídačkam

Obrázek podcastu Nečekaná láska

Nečekaná láska

Když nechvalně proslulý londýnský hejsek Michael Stirling spatří Francesku Bridgertonovou, okamžitě se do ní zamiluje. Jenže Francesce v té době zbývá pouhých pár hodin do svatby s Michaelovým bratrancem. Jenže to bylo tehdy, a teď je z Michaela hrabě a Franceska je vol

Obrázek podcastu O čem víme prd – Průvodce neznámým vesmírem

O čem víme prd – Průvodce neznámým vesmírem

PROČ MÁ VESMÍR MAXIMÁLNÍ POVOLENOU RYCHLOST? CO (NEBO KDO) ÚTOČÍ NA ZEMI MALINKATÝMI SUPERRYCHLÝMI ČÁSTICEMI? CO JE TEMNÁ HMOTA A PROČ SI NÁS NEVŠÍMÁ? JSME VE VESMÍRU SAMI? Chtěli byste vědět, jak vznikl vesmír, z čeho se skládá a jak skončí? Chtěli byste chápat, odkud

Obrázek podcastu Tři bratři – audiokniha s hudbou a písněmi z filmu

Tři bratři – audiokniha s hudbou a písněmi z filmu

Filmová pohádka Tři bratři se již dočkala knižního zpracování a hudebního soundtracku. Stejnojmenná audiokniha přináší pohádkový příběh doprovázený písničkami autorské dvojice Svěrák a Uhlíř a hudbou z filmu. Čtení se neujal nikdo jiný než autor pohádky a hudebních text

Obrázek podcastu Staré pověsti české

Staré pověsti české

Toto je nejprestižnější a nejpůsobivější zvukové zpracování našich národních bájí. Představujeme Vám speciální výběrovou kolekci těch nejlepších legend ze Starých pověstí českých Aloise Jiráska, které jsou i dnes živé, dramatické a mrazivě aktuální! Ponořte se do čtyř p

Obrázek podcastu Na východ od ráje - Mistři slova

Na východ od ráje - Mistři slova

Témata hříšnosti, lásky, touhy po uznání, viny a svobody v rozsáhlé rodinné kronice odkazuje na knihu Genesis a příběh Kaina a Ábela. Děj se odehrává v Salinaském údolí v Kalifornii a je inspirován skutečnou rodinou Samuela Hamiltona – Steinbeckova dědečka. Hra dobra a

Obrázek podcastu Žil jsem zbytečně

Žil jsem zbytečně

Četba na pokračování z rukopisu vlastního životopisu významného českého národohospodáře a publicisty Jiřího Hejdy odsouzeného na doživotí v procesu s dr. Miladou Horákovou.Hejdova autobiografie Žil jsem zbytečně: román mého života mohla být vydána až po roce 1989. Rozhl

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 9 - Radek Jaroš 06.06.2014

100 statečných - Host č. 9 - Radek Jaroš 06.06.2014

Host L. Výborné - R. Jaroš (horolezec)

Obrázek podcastu O psech, zlodějích, strážníkovi i jiná vyprávění

O psech, zlodějích, strážníkovi i jiná vyprávění

Pokud si někdy rádi dopřejete porci starosvětského poklidu, kterému tak dobře sluší slunné odpoledne, nicnedělání a vyprávění zábavných příběhů, potom jste správně sáhli po povídkách anglického spisovatele, jehož všichni znají jako autora Tří mužů ve člunu (o psu nemluv

Obrázek podcastu To nejlepší z české povídky

To nejlepší z české povídky

Zajímavé a charismatické herecké osobnosti interpretují nezapomenutelná dílka české prózy z pera slavných a oblíbených spisovatelů: české perličky, které mohou doplnit a okrášlit nejednu soukromou sbírku nahrávek literatury a mluveného slova.

Obrázek podcastu Sen noci svatojánské (2016)

Sen noci svatojánské (2016)

Hra podobná snu, ve kterém se vzájemně zapletou příběhy zamilovaných milenců, lesních elfů, athénských řemeslníků i rozhádaných vládců přírodních živlů. Shakespearova nejslavnější komedie po padesáti letech v novém rozhlasovém nastudování!Osoby a obsazení: Karel Dobrý (

Obrázek podcastu Kaspar Hauser

Kaspar Hauser

Audiokniha namluvená v německým rodilým mluvčím. Obtížnost poslechu odpovídá jazykové úrovni A2 pro mírně pokročilé začátečníky. Wer war Kaspar Hauser? Diese Frage stellen sich die Menschen noch heute. Im Jahr 1828 findet man einen fremden jungen Mann auf dem Unschlitt

Obrázek podcastu Pravomil aneb Ohlušující promlčení

Pravomil aneb Ohlušující promlčení

Boží mlýny někdy melou nestoudně pomalu... Těžko si představit lepšího průvodce našimi dějinami 20. století, než je Pravomil Raichl, titulní hrdina nové prózy Petra Stančíka. Dítě první republiky, které dospělo v pekle druhé světové války a kvůli neshodám s komunistický

Obrázek podcastu Svatba duchů

Svatba duchů

Viděl jsem vaši pohřešovanou minulý týden na svatbě duchů. Jako nevěstu. – anonym. Na Margaret se ve školce obrátí s žádostí o pomoc uklízečka – její jediná dcera zmizela. Ženina úpěnlivá prosba ji přiměje požádat Li Jena o prověření tohoto případu nahlášeného zmizení.

Obrázek podcastu Adam ze Zbraslavi a případ královského levobočka

Adam ze Zbraslavi a případ královského levobočka

Mladý šlechtic Adam, člen družiny českého krále Václava III. a králův přítel a důvěrník, je povolán ke královskému dvoru, aby zde řešil řadu záhadných případů.

Obrázek podcastu Pod hladinou lží

Pod hladinou lží

Městečkem Lost Creek otřese brutální vražda mladého páru a jejich dvojčat. Šlo snad o vloupání, které se tragicky zvrtlo? Detektiv Madison Harperová si to nemyslí – oběti totiž nelze identifikovat a z místa činu zmizely všechny jejich osobní věci. S objevem dětského tri

Obrázek podcastu Skutečná cesta ven

Skutečná cesta ven

„Bylo mi třináct a prvně v životě jsem měl pouta a ruce za zády.“ Předsudky, rasismus, šikana a divoká devadesátá léta. Novinář Patrik Banga vyrůstal v romské komunitě na pražském Žižkově, kde lidé se stejnými kořeny sdíleli dlouho do noci radost ze skvělé hudby, ale ta

Obrázek podcastu Amadeus

Amadeus

Vídeň pochmurných listopadových dnů roku 1823. Hudební skladatel Antonio Salieri, který se desítky let těšil slávě a obdivu nejvyšších společenských kruhů monarchie, zůstává na sklonku svého života zapomenutý a opuštěný. Sám se svým temným tajemstvím... Příběh o střetu

Obrázek podcastu SPRÁVNÁ PĚTKA u moře

SPRÁVNÁ PĚTKA u moře

Prázdniny jsou tady! Správná pětka odjíždí na farmu do vesnice Tremannon. Dají si slib, že se tentokrát do žádného dobrodružství nezapletou. Opak je však pravdou. Dědeček jejich nového kamaráda Yana byl kdysi jedním z vrakýřů, kteří vysílali z věže uprostřed pevniny svě

Obrázek podcastu Jak jsem nebyla na lvech

Jak jsem nebyla na lvech

Jsem herečka, je mi čtyřicet tři let a ... ? Ste hérečka?! A kerá? Nebyla na Lvech, nejezdí na Maledivy ani do Hollywoodu! Zato jezdí na chalupu, má děti, muže, psa, starosti, práci v divadle a díky tomu spoustu příhod. I když pracuje po večerech v bizarním kostýmu s vr

Obrázek podcastu Pohádka loupežnická (1990)

Pohádka loupežnická (1990)

Oblíbená dramatizace jedné z nejznámějších pohádek ze sbírky Karla Čapka Devatero pohádek. "Strašně rád jsem měl třeba Pavlíčkovu dramatizaci Čapkovy Loupežnické pohádky...." režisér Jiří Horčička.