Obrázek podcastu Němcová: O statečném kováři

Audiokniha Němcová: O statečném kováři

Délka:

52 min

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Mrazivé vyhlídky

Mrazivé vyhlídky

Blíží se Vánoce a na městečko Lost Creek se snášejí sněhové vločky. V autosedačce potichu pláče tříletý chlapeček. Jeho matka, studená jako led, leží zhroucená na volantu. O pár dnů později je nalezena další mrtvá matka s přeživším dítětem. Detektiv Madison Harperová bě…

Obrázek podcastu Manuál úspěšného hubnutí

Manuál úspěšného hubnutí

Máte o 5 kilo víc než by bylo fajn? Nebo snad až o 50 kilo víc? Tato audiokniha je tu pro všechny, kteří bojují s hmotností a mají za sebou třeba i neúspěšné redukční pokusy. Autoři nepředkládají a nevnucují zaručené návody na hubnutí, naopak kladou důraz zejména na to…

Obrázek podcastu Setkání u kulatého stolku III

Setkání u kulatého stolku III

Setkání u kulatého stolku č. 7 a č. 8 z roku 1994 s Ester Krumbachovou, Ivanem Vyskočilem, Janem Klusákem a Jiřím Justem Moderuje Michal Lázňovský. Téma Setkání č. 7: Řeč, jazyk, slova Téma Setkání č. 8: Naše řeč a to, jak s ní zacházíme

Obrázek podcastu Kolo času VIII.: Cesta nožů

Kolo času VIII.: Cesta nožů

„Kdo chce jídat s mocnými, musí vyšplhat po cestě nožů.“ Zatímco se Mat zotavuje ze svého zranění, svět nadále sužuje spalující horko vyvolané Temným. Nezbývá než doufat, že Nyneiva s Elain konečně dokážou – za pomoci dalších Aes Sedai, hledaček větru z Mořského národa,…

Obrázek podcastu Druhá šance

Druhá šance

Svého otce jsem pochoval v Coloradu – bok po boku s jeho elitním týmem hasičů. O deset let později jsem se vydal v jeho stopách. Se svým bratrem bojujeme s požáry na Aljašce. Zažil jsem už ledacos, ale nic mě nedokáže tak rozpálit jako moje nejlepší kamarádka Avery Clai…

Obrázek podcastu Dokud voda neskončí

Dokud voda neskončí

Jako desátý člověk na světě dokončila výzvu Oceans Seven. Je první ze země bez moře, každou přeplavbu navíc zvládla na první pokus. Dalo by se říct, že Abhejali Bernardová je nejlepší česká plavkyně, kterou neznáte. Cesta k dosažení „Sedmičky oceánů“ je však v jejím pří…

Obrázek podcastu S povolením zatýkat

S povolením zatýkat

Hlavně nic nepodcenit a nic nevzdávat! Říká se, že každý policista se má deset let učit, deset let pracovat a deset let předávat zkušenosti. Od píky začínal i Martin Baláž, dnes brigádní generál ve výslužbě, který od roku 1991 sloužil jako řadový policista ve Zlíně a na…

Obrázek podcastu Chata v horách

Chata v horách

Bílá idylka? Vždyť ve tmě a závějích může vraždit kdokoli… Topher St. Clair-Bridges, šéf londýnského start-upu Snoop, se rozhodl uspořádat týdenní teambuilding pro deset loajálních zaměstnanců. Aktuální trendy velí, že zatáhnout účet za posezení v hospodě dávno nestačí.…

Obrázek podcastu Dějepis. Album pro dějepis na ZDŠ - Antika

Dějepis. Album pro dějepis na ZDŠ - Antika

Původní titul DM 15289 "Dějepis. Album pro dějepis na ZDŠ - Antika" vydal Supraphon v rámci vzdělávací řady pro školy v roce 1966 - nyní titul věnovaný dílům Homérovým, Sofoklovým, básnířky Sapfo a dalším antickým autorům vychází poprvé digitálně.

Obrázek podcastu Maska

Maska

Příběh je považován za nejlepší thriller Edgarda Wallace o zabijákovi, kterému se říká Maska, a který sužuje Londýn. Policie dělá stále stejné chyby, kvůli kterým ho nemůže dopadnout. Policejní detektivní inspektor Alan Wembury je opět zamilován a milován, ale bratr jeh…

Obrázek podcastu Hříšný gentleman

Hříšný gentleman

Neodolatelný a nebezpečný alfa samec s tajemstvím. Křehká a zlomená žena s velkou bolestí. Ona jediná se mu dokáže přiblížit – pokud se oba dokážou vzájemně ochránit před svými démony. Izzy Whiteová toho ví o temnotě tohoto světa hodně. Koneckonců z ní kdysi dávno utekl…

Obrázek podcastu Kolo času IV.: Stín se šíří

Kolo času IV.: Stín se šíří

Ani s hordou Aielů za zády a magickou čepelí Callandoru v ruce nemá Rand zdaleka vyhráno… Pevnost Tearský Kámen padla, ovčák Rand al’Thor se prohlásil za Draka Znovuzrozeného a nyní musí naplnit proroctví, že ochrání svět před návratem Temného. Mezitím v síních Tar Valo…

Obrázek podcastu Zamrzlá loď kapitána Flinta

Zamrzlá loď kapitána Flinta

Mráz a zamrzlé jezero. Skvělá příležitost k výpravě na"severní pól". Čtvrtá kniha ze série o Vlaštovkách a Amazonkách se odehrává na zamrzlém jezeře. Co všechno na své polární výpravě během zimních prázdnin u zamrzlého jezera zažijí? Čtvrtá kniha zé série Vlaštovky a A…

Obrázek podcastu Rozhovor v Delfách

Rozhovor v Delfách

Rozhovor v Delfách je hrou o sváru antických bohů, ke kterému dochází těsně po pádu Tróje. Trojici bohů, kteří se setkávají v Delfách, představují Apollón, Dionýsos a bohyně sváru Eris. Jejich spor o jeden lidský život brzy přerůstá v ostrý střet postojů k základním otá…

Obrázek podcastu Toto mali čítať naši rodičia

Toto mali čítať naši rodičia

Všetci sme raz boli deťmi. A všetci sme si mysleli, že keď vyrastieme, budú z nás tí najlepší a najtolerantnejší rodičia. Ale naozaj sme sa poučili z vlastných skúseností? Táto audiokniha hovorí o tom, ako si vytvoriť plnohodnotný vzťah so svojím dieťaťom. Poradí, ako t…

Obrázek podcastu Kala

Kala

Dvojice zmizelých irských dívek má svou předchůdkyni. Byla nepřehlédnutelná a jmenovala se Kala... Hustá záplava tmavejch vlasů, na ústech náznak stínu. A obočí – jako z Hollywoodu. Krásná a nebojácná Kala, ústřední postava skupiny šesti nerozlučných teenagerů, zmizela …

Obrázek podcastu Nažluto

Nažluto

Darovanému koni na zuby nehleď. A kradenému už vůbec ne. Spisovatelce Atheně Liu může každý jen závidět. Hned po studiích na Yaleu vydala u velkého nakladatelství prvotinu, která ji vystřelila do nebeských výšin. Románům o jejích asijských kořenech se dostává uznání u …

Obrázek podcastu Galerie slávy - Robert Vano

Galerie slávy - Robert Vano

Galerie slávy - Robert Vano - audiokniha obsahuje biografický rozhovor se známou osobností, který moderuje Luboš Xaver Veselý. Vydavatelství Six Fresh s.r.o. připravilo pro posluchače cyklus poutavých biografických rozhovorů se známými osobnostmi. Každý, kdo zanechal v…

Obrázek podcastu Z mého severoitalského deníku

Z mého severoitalského deníku

„Ano, i jeden polibek může být polibkem smrti. Což je obzvláště tady, ve vroucí Itálii, katastrofa. Emoce a láska se nedají vměstnat jen do žhavých pohledů a slov, cezených přes roušku jako špagety přes sítko...“ Jak prožívá těžkou koronavirovou pandemii v Itálii roku 2…

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 53 - Daniel Rosecký 07.06.2014

100 statečných - Host č. 53 - Daniel Rosecký 07.06.2014

Hostem J. Pokorného - D. Rosecký (stavitel lodí, kapitán a zcestovalý mořeplavec)

Obrázek podcastu Jsem to já?

Jsem to já?

Výběr z knihy hereckých pamětí Vlasty Fabianové, přečetla sama autorka a herečka krátce před svou smrtí v roce 1991.Kniha sugestivně nazvaná Jsem to já?, svědčí nejen o touze a potřebě podívat se na sebe z odstupu, ale také a především o uctě k lidem, od nichž se Vlast…

Obrázek podcastu Anička v Austrálii

Anička v Austrálii

Jednou večer tatínek oznámí Aničce novinu – jede na kongres do daleké Austrálie. Ale nejúžasnější je, že Anička s babičkou poletí s ním! Nadšená Anička se těší, určitě ji tam čekají báječné zážitky, a navíc uvidí exotické rostliny, klokany, papoušky a medvídky koala! Sv…

Obrázek podcastu Překážka jako cesta

Překážka jako cesta

Pokud se cítíte frustrovaní, demoralizovaní nebo uvízlí ve vyjetých kolejích, tato kniha vám může pomoci proměnit vaše problémy v životní příležitosti. RYAN HOLIDAY čerpá ze stoické filosofie a ukazuje nám, že to, co blokuje naši cestu, ve skutečnosti otevírá cestu novo…

Obrázek podcastu Rychlá křídla

Rychlá křídla

"Bez rizika to je nuda." Závodní stáj Red Bull Racing, silná a naparující se jako býk, kterého má ve znaku, existuje už dvacet let. Kniha popisuje dosud nevyprávěný příběh ze zákulisí týmu, který ovládl Formuli 1 a vypracoval se až na samotný vrchol automobilového sport…

Obrázek podcastu Žítkovské bohyně

Žítkovské bohyně

Žítkovské bohyně - fascinující příběh o ženské duši, magii a zasuté části naší historie z pera Kateřiny Tučkové. Vysoko v kopcích Bílých Karpat žily odedávna ženy obdařené výjimečnými schopnostmi. Uměly léčit a pomáhat s kdejakým trápením, uměly poradit v nesnázích a ta…