Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Němčina nejen do auta

Audiokniha Němčina nejen do auta

Délka:

5 hod 56 min

Čte:

Různí internpeti

Vydavatel:

Fragment

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Pohádky víly srdíčkové – O mlsné ježibabě

Pohádky víly srdíčkové – O mlsné ježibabě

O mlsné ježibabě (veselá pohádka o jídle) V chaloupce na kuří nožce žije ježibaba, která by pro jídlo udělala cokoli. Nechá se uplatit královnou a uvězní princeznu Růženku, kterou trápí hladem. Tři odvážní zachránci se ji postupně snaží vysvobodit, jenže silou to nejde.

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 92 - Miroslav Motejlek 08.06.2014

100 statečných - Host č. 92 - Miroslav Motejlek 08.06.2014

Hostem L. Výborné - M. Motejlek (ekonomický publicista)

Obrázek podcastu Ubu se vrací

Ubu se vrací

Dramatická variace na téma Alfreda Jarryho. Rozhlasová nahrávka z roku 1999. V titulní roli Leoš Suchařípa, dále hrají Jan Vondráček, lenka Vychodilová, Ivan Řezáč, David Prachař, Pavel Tesař, Miloslav Kopečný, Miroslav Hanuš, Bořík Procházka, Tomáš Pergl. Úprava Štěpán

Obrázek podcastu Jeremyho farma nejen zvířat – Až prasata budou lítat

Jeremyho farma nejen zvířat – Až prasata budou lítat

Cokoli doufáte, že se stane, se nestane. Další rok na farmě Diddly Squat a Jeremy je stále po kolena v blátě a čelí nekonečným výzvám. Vítejte zpět na Clarksonově farmě. Od té doby, co se Jeremy před třemi lety ujal vedení, má plné ruce práce. Nadšené plány narazily na

Obrázek podcastu Vídeňské bratrstvo

Vídeňské bratrstvo

Masová vražda na předměstí Osla vypadá nejprve jako náboženská msta. Oběti totiž patří k sektě Boží světlo, která se připravuje na soudný den. Nicméně vyšetřovatel Fredrik Beier a jeho nová kolegyně Kafa narazí na několik nesrovnalostí. Proč byla v sídle sekty laboratoř

Obrázek podcastu Zlatý kříž

Zlatý kříž

První díl série Městské války. Václav Vran pracuje jako analytik v bance. Vede všední život, který udržuje pod kontrolou pomocí mobilního telefonu, množství peněz a povrchních přátel. Když si jednoho dne krátí cestu z práce přes park, zaútočí na něj démon. Přestože sráž

Obrázek podcastu Posel hydrometeorologického ústavu, To jeli dva ve vlaku

Posel hydrometeorologického ústavu, To jeli dva ve vlaku

To jeli dva ve vlaku už svým názvem připomíná začátek nějakého vtipu. Na té hříčce je znát, že jsem byl venkovským učitelem a že jsem miloval Fráňu Šrámka a Karla Čapka. Nejvíc vás asi potěší dva herci, kteří tu zanechali stopu svých hlasů: Bohuš Záhorský a Rudolf Deyl

Obrázek podcastu Vánoce na Manhattanu

Vánoce na Manhattanu

Vítejte v kouzelně zasněženém New Yorku, kde vánoční světla září na každém rohu. A možná tam čeká láska. Evie Greenová měla sen podívat se do New Yorku na dosah – ovšem jen do chvíle, než zjistila, že se stala obětí podvodu. Její zoufalá reakce se stala virálem a jí se

Obrázek podcastu Honicí psi

Honicí psi

Sedmnáct let starý případ vraždy mladé dívky je znovu otevřen a nové důkazy vedou konečně k usvědčení pravého pachatele. Důkazy ukazují na Williama Wistinga, někdejšího šéfa vyšetřovacího týmu. Někdo důkazy zfalšoval a William teď musí sám na vlastní pěst očistit své jm

Obrázek podcastu Střelené pohádky navíc ještě střeleněší

Střelené pohádky navíc ještě střeleněší

Ve Střelených pohádkách se stávají hrdiny příběhů, mimo tradičních princezen, princů, králů, královen, či čarodějů, věci běžného života. Například fusekle, kuchyňská chňapka, šroubovák, hřebíky, banán, PET lahve, děravý hrnec, peřinka z kočárku a další. Věřte, že i tyto

Obrázek podcastu Hra na smrt

Hra na smrt

Dobře uleželá mrtvá dívka Na rameno fasádníka Kabrhela slétl z nebe kus lidského srdce. Kde je tělo, kterému patřilo? Vtipná, s nadsázkou psaná detektivka, kde prim hraje bývalý šéf kriminál Augustin Veliký. Na rameno fasádníka Kabrhela vrána upustila kus uleželého, ba

Obrázek podcastu Zahrada

Zahrada

Fantazijní příběh Jiřího Trnky má pět dětských hrdinů, dále pět slonů, jednoho zlomyslného kocoura, jednoho trpaslíka a spoustu psů, kteří si do tajemné zahrady, kde se dějí zázraky, chodí pít psí víno... Pohádkový příběh mohou znát děti i z animovaného filmu Břetislava

Obrázek podcastu Sedmikrásky

Sedmikrásky

Tři příběhy v různých částech světa spolu nějak souvisí. Na jedné straně sebevraždy kněze a jeho manželky na stockholmském náměstí. Na druhé straně Ali, který utekl z Iráku do Švédska, kde po něm jeho dobrodinec požaduje protislužbu, o které se ale nikdo nesmí dozvědět.

Obrázek podcastu Šternberk - rozhlasová pohádka

Šternberk - rozhlasová pohádka

Člověk si má stát za svým i přes úklady darebáků, co si chtějí smlsnout na našich prohrách. V roli Šternberka uslyšíte Marka Lamboru a v roli Velenky Elišku Zbrankovou.Chudý rybář a jeho žena dlouho nemohli mít děti. Jejich vroucné přání se ale konečně splní a dostane s

Obrázek podcastu Luca

Luca

Moderní technologie jsou všude… a děs jim jde v patách jako stín. Sharkův tým se potýká se zlověstnými událostmi. Těhotná mladá žena, která za vysokou cenu pronajala svou dělohu bezdětnému páru, hned po svém příjezdu do hotelu zmizí z pokoje. Na dně jámy vykopané v lese

Obrázek podcastu Na moři, na souši, ve vzduchu

Na moři, na souši, ve vzduchu

Eskapády dobrodruhů nikdy neomrzí. Dobrodružné, barvitě napsané povídky odehrávající se na zaoceánských lodích, v letadlech, odlehlých končinách Aljašky i exotických prostředích Číny, Japonska či Středního východu. Barvité líčení okamžiků, které stírají hranici mezi živ

Obrázek podcastu Mrtvola v brnění

Mrtvola v brnění

Je říjen roku 1306. Na oslavu zvolení nového českého krále Rudolfa Habsburského se na rynku Většího Města pražského koná rytířský turnaj. Jako první se mají utkat přítel a oblíbenec nového krále, rytíř vítězící ve všech turnajích, Hartmann z Kuenringu, s českým šlechtic

Obrázek podcastu Balady a romance

Balady a romance

Jan Neruda, český básník, prozaik, novinář, dramatik, literární a divadelní kritik sepsal v letech 1878 – 1883 velmi známou sbírku Balady a romance. Toto dílo obsahuje 18 balad a romancí. V baladách často zpracovává národní tematické náměty nebo náměty starých legend. V

Obrázek podcastu Divné údolí

Divné údolí

Děj první části knihy s názvem Divné údolí časově předchází již vyšlým detektivním případům. Trampská parta se teprve formuje a při hledání místa pro svou osadu najdou náhodou velmi podivný a velmi záhadný svět. Čekají je tam zážitky a setkání jakých by se nikdy nenadál

Obrázek podcastu Pýcha a předsudek

Pýcha a předsudek

Dramatizace slavného románu, známého také z nedávné filmové verze, který s ironickým podtextem líčí život na anglickém venkově konce 18. století, tamní rodinné vztahy a neutuchající snahy matek najít pro své dcery vhodné ženichy.Hrají Jaroslava Adamová, Jiří Adamíra, Mi

Obrázek podcastu Ministerstvo času

Ministerstvo času

Co kdyby existovala možnost přesunout do naší doby člověka z minulosti? V Británii vzniká pilotní projekt usilující přivést pečlivě zvolenou pětici návštěvníků z dávných dob do současnosti. Přesunu v časoprostoru se dočká i Graham Gore: námořní důstojník a polární badat

Obrázek podcastu Den trifidů

Den trifidů

Kultovní sci-fi klasika. Klasický vědeckofantastický román o útoku zmutovaných rostlin – trifidů na člověka. Skvělý román, který nese silné humanistické poselství a obavu z ohrožení světa, v němž žijeme. „Když se probudíte v den, o kterém náhodou víte, že je to středa,

Obrázek podcastu Než přijde mráz

Než přijde mráz

Jsou jedné krve. A proto chápou, kolik bolesti obnáší strážit zákon… Čerstvou absolventku policejní akademie Lindu Wallanderovou zanedlouho čeká obvyklé kolečko městské pochůzkářky. I když proti otci a jeho způsobům celou pubertu protestovala, vybrala si nakonec tutéž p