Obrázek podcastu Nehanebné neviniatko

Audiokniha Nehanebné neviniatko

Délka:

13 hod 34 min

Čte:

Marián Geišberg

Vydavatel:

Publixing

Jazyk:

Slovensky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Vyjednejte nemožné

Vyjednejte nemožné

Jak na patové situace ve vyjednávání - Některá vyjednávání jsou snadná. Jiná o něco složitější. A pak existují situace, které se zdají být vyloženě neřešitelné. Za daných okolností vám příliš nepomohou dokonce ani vaše obrovské zkušenosti. Konflikt se stupňuje, spor zab…

Obrázek podcastu Nepil: Po Praze chodím…

Nepil: Po Praze chodím…

Originální průvodce pražskými hospůdkami a vinárnami.

Obrázek podcastu Konec starých časů

Konec starých časů

Vážení spoluobčani ! Vy jste se tady sešli, abyste vyslechli výklad o politický situaci. Jelikož se nikdo nemá k tomu, aby vám ty události vysvětlil, řeknu stručně, o co de: sme podruhý ve sračkách a podruhý až po uši. Jaroslav Žák je znám jako autor populárních knížek…

Obrázek podcastu Pixa: Krůpěj medu pro Verunku

Pixa: Krůpěj medu pro Verunku

Pohádkové vyprávění pro nejmenší s písničkami autora Jana Pixy a s hudbou Milana Baginského natočil Supraphon v roce 1985 ve studiu Lucerna. Vypravěči Petr Nárožný a Jana Dítětová seznamují děti s třemi pohádkovými královstvími, kde se moderní pohádkový příběh odvíjí - …

Obrázek podcastu Prázdninový příběh pejska a kočičky

Prázdninový příběh pejska a kočičky

Pejsek a kočička se domluvili, že by chtěli strávit léto podobně jako děti. A tak se rozhodli, že budou tábořit v lese. A co by to bylo za táboření bez stanu a lovení bobříků? Jenže ouha – stan doma neměli a bobříky také nikdy nelovili. Ale jak už je u nich dobrým zvyke…

Obrázek podcastu Markéta Přemyslovna

Markéta Přemyslovna

I princezny touží po lásce. Historický příběh zasazený do období počátku 14. století, v němž Václav II. vzpomíná na své neradostné dětství na Bezdězu a jeho nejmladší dcera Markéta prožívá první milostná okouzlení. V historické romanci zasazené do roku 1300 se prolíná o…

Obrázek podcastu Kolo času III.: Drak Znovuzrozený

Kolo času III.: Drak Znovuzrozený

„A tak bylo psáno, že nikdo krom něj neponese meč držený v Kameni, a on jej tasil jako oheň v ruce a jeho sláva sežehla svět.“ Rand al’Thor se smiřuje s tím, že je Drak Znovuzrozený – dávno předpovězený vůdce, který má zachránit svět, a zároveň ho zničit. Pořád ale nedo…

Obrázek podcastu Moje Las Vegas

Moje Las Vegas

Las Vegas není pouze městem hazardu a neonů. Je to místo, které žije svým vlastním specifickým životem, má za sebou bohatou historii, která je spojena s mnoha významnými osobnostmi nejen z oblasti hazardu či showbyznysu, ale také zločinu. „Tato kniha vezme nezasvěceného…

Obrázek podcastu 2024 aneb ÚTĚK Z UNIONIE

2024 aneb ÚTĚK Z UNIONIE

KDOSI NEZNÁMÝ nám poslal rovnou tiskové podklady. Knihu jsme z povinnosti proletěli – A ABSOLUTNĚ NÁS OHROMILA! Jde o senzační satirický román, který čtenáře přenáší do absurdní Kontinentální unie, v němž úřední směrnice diktují vše od vstávání v pět ráno po povinnou „g…

Obrázek podcastu Orel mezi vlky

Orel mezi vlky

V létě roku 44 hrozí spojeneckému kmenu Atreabatů povstání. Hlavní hrdinové románu, dva centurioni Macro a Cato, dostávají za úkol zajistit nové vojsko a vycvičit dobrovolníky ze svého kmene. To vše proto, aby dokázali ochránit svého krále. K tomu všemu musí s hrstkou n…

Obrázek podcastu Život víry 2024/09

Život víry 2024/09

Život víry 2024/09 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Lída Matušková, Kateřina Hodecová, Daniel Zeman, Karolína Vološinová, Tomáš Coufal ml. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * rozhovor: Možná Bůh chce, abys pro něj ži…

Obrázek podcastu Léčivé dřeviny

Léčivé dřeviny

Bylinky – slovo, které vyvolá u lidí důvěřujících přírodnímu léčitelství nadšení, u dalších možná opovržení a mnozí pak začnou vyprávět o šarlatánech, kteří zrazují lidi od moderní lékařské pomoci. Bylinky opravdu účinkují na mnohé nemoci a obtíže. Používají se již mnoh…

Obrázek podcastu O troch grošoch

O troch grošoch

Viete deti, ako sa dá vyžiť z troch grošov? Tak nad tým si veru lámali svoje učené hlavy aj kráľovskí radcovia. Stále sa im totiž málila ich pláca, a tak im pán kráľ dal za príklad istého chudobného studniara, ktorý nielenže vyžije z troch grošov, ale pri tom ešte navyš…

Obrázek podcastu Hovory s Bohem III.

Hovory s Bohem III.

Tohle je neobyčejná kniha. Poslední díl trilogie obsahuje zásadní autorovy myšlenky o naší cestě za porozuměním Boha, o našich pochybnostech i hledání opravdovosti. Hovory s Bohem jsou určeny všem, kdo přemýšlejí o své duchovní cestě v kontextu moderní doby. Autor vstu…

Obrázek podcastu Člověk má dělat to, nač má sílu - Život Olgy Havlové

Člověk má dělat to, nač má sílu - Život Olgy Havlové

Než se stal Václav Havel prezidentem, znal Olgu Havlovou jen málokdo. Stačilo pár let, a získala si úctu tisíců spoluobčanů. Dodnes se hovoří o její noblese a aristokratičnosti ducha, o síle její osobnosti... Lze řídi o Olze Havlové ještě něco nového, hlubšího a zajímav…

Obrázek podcastu Tři oříšky pro Popelku

Tři oříšky pro Popelku

Poslechněte si známý pohádkový příběh v novém zpracování. Pro rozhlas napsal dramatik František Pavlíček a natočil dlouholetý "pohádkový" režisér Karel Weinlich.Osoby a obsazení: Popelka (Sabina Laurinová), princ (Michal Dlouhý), kmotra (Věra Galatíková), otec (Pavel Pí…

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše …

Obrázek podcastu Jeptiška

Jeptiška

Sotva 23letá Zuzana Simoninová prosí v dopisech, určených markýzi de Croismare, o pomoc ve svízelné životní situaci. Doufá, že ji tento ctnostný šlechtic vyslyší a konečně se jí podaří zmírnit rány krutého osudu. S upřímnou snahou mu popisuje události svého života za zd…

Obrázek podcastu Šestnáct stromů na Sommě

Šestnáct stromů na Sommě

Spletitý příběh o válce a rodinných tajemství. Mladý Edvard chce pochopit historii své rodiny, která je zahalena tajemstvími, jež mu jeho dědeček nechce odkrýt. Po jeho smrti se proto z rodného Norska vydává za odpověďmi na daleké Shetlandy i na francouzské bojiště u ře…

Obrázek podcastu Meč magistra medicíny

Meč magistra medicíny

Meč magistra medicíny je prvním dílem série Kronika katů Mydlářů. Příběh proslulého kata, magistra Jana Mydláře, tu vypráví jeho syn, který po něm toto řemeslo zdědil. Historický román se odehrává v rudolfínské Praze a z jeho hrůzostrašných, tajemných a krví obestřených…

Obrázek podcastu Orlovo proroctví

Orlovo proroctví

Centurioni Macro a Cato uvízli v Římě. Oba čekají na výsledky vyšetřování smrti dalšího důstojníka, které byli svědky, a jejich osud je nejistý. Nejde ale jen o jejich bezpečí. Pirátům se do ruky dostávají tři svitky, na nichž závisí císařův život a budoucnost celého Ří…

Obrázek podcastu Můj růžový život s Bohem a rakovinou

Můj růžový život s Bohem a rakovinou

Po stanovení diagnózy rakoviny v roce 2007 podstoupila autorka operaci a za nějakou dobu byla propuštěna z nemocnice jako stabilní pacient. O téměř pět let později přišla jako blesk z čistého nebe stejná diagnóza. Další dvě operace ani následná chemoterapie nepomohly, a…

Obrázek podcastu Čokoláda

Čokoláda

Do francouzské vesnice Lasquenet nad Tannou se bůhvíodkud přistěhuje exoticky vyhlížející cizinka Vianne Rocherová se svou dcerou Anouk a otevře si tu prodejnu čokolády přímo proti kostelu. Otec Reynaud v ní od počátku vidí vážné nebezpečí pro své stádečko, především ny…

Obrázek podcastu Španielska gramatika pre mierne pokročilých A2-B1

Španielska gramatika pre mierne pokročilých A2-B1

Ďakujeme za záujem o audiokurz Španielska gramatika A2-B1. V tomto kurze pre mierne a stredne pokročilých si môžete zopakovať základy, ale aj zdokonaliť sa v zložitejších témach, ako sú minulé časy, spojovací spôsob, budúci čas a trpný rod. Kurz je založený na kontextov…

Obrázek podcastu Erilian 3 - Střípky hvězd

Erilian 3 - Střípky hvězd

Erilian 3 - Střípky hvězd Fínka se umí ohánět smyčcem i dýkami a v žilách jí koluje magie, stejně jako její matce Zie a babičce Kiaře. Přichází doba krátkých vlasů a krátkých sukní, v ulicích města Erilian jezdí tramvaje a čarodějové poslouchají jazz. Na dávné časy a le…