Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Návrat z pekla

Audiokniha Návrat z pekla

Délka:

14 hod 3 min

Čte:

Jaromír Meduna

Vydavatel:

Tympanum

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Hračkář

Hračkář

Od autora bestselleru Šelma. Profesor Theo Cray se kvůli podezřením, která ho obklopila po smrti jeho někdejší studentky, a skandálním spekulacím poté, co byl zabit její vrah, nemůže vrátit ke svému univerzitnímu výzkumu. Pokouší se tedy začít nový život v jiné oblasti

Obrázek podcastu Hašek: Ze světa zvířat

Hašek: Ze světa zvířat

Ze svého působení v redakci časopisu Svět zvířat vytěžil Jaroslav Hašek několik povídek, v nichž hlavními hrdiny jsou ježek, slepice, nebo jezevčík. Na osudu svých zvířecích hrdinů v absurdní komické nadsázce ukazuje Hašek vtipně a s lehkostí směšnost lidských vlastnost

Obrázek podcastu Moli

Moli

Historie motýlků, které klavíristé zatracují, protože jim žerou plsť z kladívek. Jsou tu všichni, kteří patří do dějin... - praotec Mol, milostný pár či molí prorok. A nade všemi Pán, majitel klavíru.Výpravu do svébytného světa okřídlených nepřátel nejen klavíristů usku

Obrázek podcastu Mizera

Mizera

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad

Obrázek podcastu Život víry 2024/07–08

Život víry 2024/07–08

Život víry 2024/07–08 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Matušková, Daniel Zeman a Kateřina Hodecová. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Domácí násilí - Dokud nás násilí nerozdělí? – Znamená slib „v dobré

Obrázek podcastu Soudné sestry

Soudné sestry

Uprostřed Zeměplochy, placaté země putující vesmírem na zádech obrovské želvy, leží malé království Lancre. Přesto se o něj rozpoutal lítý boj, který má leccos společného se zápletkou Shakespearovy hry Macbeth. Nesmějí tudíž chybět ani tři čarodějky, jimž se hrůzovláda

Obrázek podcastu Dokonalá lítost

Dokonalá lítost

Edinburgh ochromily vražedné bombové útoky. Oběti se počítají v desítkách a smrt neušetří ani místní policejní oddělení. Šéfinspektorka Ava Turnerová a inspektor Callanach ale nesmějí dovolit, aby jim utrpěné osobní ztráty zabránily vypátrat pachatele. Jak je možné, že

Obrázek podcastu Svatební šaty

Svatební šaty

Pohádka básníka Karla Šiktance Svatební šaty vypráví tajemný příběh o lidském zakletí. A třebaže se zdá, že neštěstí způsobily svatební šaty, není tomu tak. Ta pravá příčina se ukrývá v lidské nafoukanosti a nenasytnosti. Účinkují: Ladislav Mrkvička, Ivan Trojan, Sylva

Obrázek podcastu Vančura: Kosmas

Vančura: Kosmas

Komentář k pův. LP 0 68 0410 z r. 1975: "Nevěřím na nemastná a neslaná vypravování. Na rozdíl od licoměrníků a lidí bez chuti tvrdím, že každý příběh má být kořeněn láskou a nenávistí. Má čpěti po kotlíku, v němž byl uvařen, má být vypravován, abyste poznali kuchaře, ja

Obrázek podcastu Jako vždycky

Jako vždycky

Audiokniha Jako vždycky vás vybaví schopností přemýšlet o rizicích a příležitostech, abyste si dokázali lépe poradit s nejistotou, kterou přináší budoucnost. Když plánujeme, rojí se nám v hlavě spousta otázek. Jak si povede ekonomika příští rok touto dobou? Co bude za d

Obrázek podcastu Václav Havel – The Power of the Powerless in the 20th Century

Václav Havel – The Power of the Powerless in the 20th Century

„Truth and love must triumph over lies and hatred.“ Václav Havel. Martin Vopěnka weaves historical events with biographical narratives, describing the essence of a totalitarian society and the individual's yearning for truth. Are there gaps in your children's knowledge

Obrázek podcastu Opustíš-li mne

Opustíš-li mne

Dokumentární koláž na téma vztahu k domovu a životu ve vynucené emigraci. Herec a rozhlasový redaktor Jiří Hanák kladl v roce 1994 otázky lidem, kteří prožili velkou část svého života mimo svůj domov a hledali cestu zpět.

Obrázek podcastu Dych

Dych

Ako sa stravujete, koľko cvičíte, akí štíhli, mladí alebo silní ste - na ničom z toho nezáleží, ak nedýchate správne. Pre naše zdravie a celkovú pohodu nie je nič dôležitejšie než dýchanie – nádych, výdych, zopakovať dvadsaťpäťtisíckrát denne. Ľudia však prišli o schopn

Obrázek podcastu Povídky z Oděsy a odjinud

Povídky z Oděsy a odjinud

Oděsa je město nádherné a kumštu přímo zaslíbené. Z Oděsy pochází nejeden ruský literát, z nichž nejslavnější je u nás hojně čtený a uznávaný Isaak Babel. Název audioknihy charakterizuje celou jeho tvorbu: jeho příběhy se opravdu odehrávají jak v jeho rodném městě, tak

Obrázek podcastu Čekáme děťátko

Čekáme děťátko

Jistě čerpáte zkušenosti od prarodičů, příbuzných a známých. Z časopisů, televize nebo internetu. Nápomocní jsou i pediatři, ale ti nejsou jednak k dispozici kdykoliv a jednak jejich informace nemusí být vždy ucelené. A také, málokdy jsou do problému plně vtaženi a vcít

Obrázek podcastu Dobré a ještě lepší jitro + bonus

Dobré a ještě lepší jitro + bonus

František Nepil připravoval pro Československý rozhlas počátkem osmdesátých let ranní sloupky, jimiž motivoval posluchače pro krásně prožitý následující den. Výběr z těchto jeho pětiminutových glos a úvah vychází pod názvem rubriky, v níž každé pondělí oslovoval velkou

Obrázek podcastu Aristokratka u královského dvora

Aristokratka u královského dvora

Někdy je „super“ změnit vzduch, ale pozor na to, s kým ho cestou dýcháte! Pro zpěněnou modrou krev nemůže být život procházka růžovým sadem. Poté co se Mariina plánovaná svatba s Maxem ocitá v ohrožení a bláznivá matka Vivien se utápí v žalu kvůli tragédii lady Di, rozh

Obrázek podcastu Zátiší

Zátiší

Úvodní kniha celosvětově úspěšné detektivní série s oblíbeným inspektorem Gamachem od devítinásobné držitelky prestižní Agatha Award. Vražda a kanadský venkov, kde se lidé cítí tak bezpečně, že doma nezamykají, to nejde příliš dohromady. Zvlášť když se obětí stane vážen

Obrázek podcastu Zvěrolékař mezi nebem a zemí

Zvěrolékař mezi nebem a zemí

Nahlédněte potřetí do kouzelného a nezapomenutelného světa Jamese Herriota, nejoblíbenějšího veterináře na světě. Příběhy Jamese Herriota o jeho životě zvěrolékaře v Yorkshiru si naši posluchači oblíbili už v audioknihách To by se zvěrolékaři stát nemělo a Když se zvěro

Obrázek podcastu Tekuté krystaly

Tekuté krystaly

Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky

Obrázek podcastu Lékař umírajícího času

Lékař umírajícího času

Román mapuje životní příběh lékaře Jana Jessenia z přelomu 16. a 17. století. Vladimír Körner zachycuje základní milníky Jesseniova života, od dětství přes studia na univerzitě v Padově, působení na vysokém učení ve Wittenberku, až po jeho pražský pobyt, kdy se stal rek

Obrázek podcastu Paní Láryfáry

Paní Láryfáry

Koho by občas nepotrápila nimravka nebo mlátilka, že? Naštěstí je tu paní Láryfáry, kouzelná přítelkyně všech rošťáků! Paní Láryfáry je docela maličká, na zádech má hrb a voní po vanikových rohlíčcích. Bydlí v domku postaveném vzhůru nohama se svým psem Darebou a kočk

Obrázek podcastu Rudé paprsky severního slunce

Rudé paprsky severního slunce

Špionážní thriller, odehrávající se v Praze a obou částech Korejského poloostrova. Český vědec dostává nabídku na pracovní cestu do Asie. Odjede i s manželkou v domnění, že nové prostředí zachrání jejich chátrající vztah. Jenže oba čeká nové milostné vzplanutí, které po

Obrázek podcastu O krok pozadu

O krok pozadu

Jak dohnat temný stín ve stopách zavražděného kolegy? Netradiční oslava slunovratu v maskách a kostýmech z 18. století má nešťastný konec – trojice mladých lidí, která se jí zúčastnila, se pohřešuje. Když je pak Wallanderův kolega Svedberg, který se do pátrání po nich p

Obrázek podcastu Hybaj

Hybaj

Je možné byť fyzicky v dobrej forme a dožiť sa vyššieho veku pri plnej mobilite, pokiaľ budeme osem hodín denne sedieť? Dá sa to, ale nie zadarmo. Mať takúto mobilitu vyžaduje investíciu. Času a úsilia. Vyhorený tridsiatnik Braňo sa snaží niečo pre seba robiť. Nie vždy