Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Napoleon

Audiokniha Napoleon

Délka:

6 hod 52 min

Čte:

Vladimír Vokál

Vydavatel:

MplusV

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Našeptávač

Našeptávač

Temný les v sobě skrývá mrazivá tajemství, která postupně odhalují další morbidní zločiny. Hluboko v lese se skrývá mrazivá záhada – šest useknutých paží pečlivě uspořádaných do kruhu, jako by byly předmětem děsivého rituálu. Ukáže se, že pět z nich patří pohřešovaným d

Obrázek podcastu Hriech náš každodenný

Hriech náš každodenný

Na oddelení vrážd kriminálnej polície v Našom Meste panuje tradične dobrá nálada, pretože do ranného nástupu ostáva ešte osem minút a Chosé všetkých zabáva opisom vášnivých chvíľ, ktoré v noci strávil so svojím najnovším objavom. Jeho verný poslucháč, Tlstý Váňa si od v

Obrázek podcastu Balzamovač

Balzamovač

V brightonském Přírodovědném muzeu je nalezeno čerstvě mumifikované tělo. Když se spolu s kryptickými zprávami začnou objevovat egyptské pohřební nádoby a v nich části těla, má detektiv Francis Sullivan jasno – jde o práci sériového vraha. V ohrožení se navíc ocitá i Fr

Obrázek podcastu Život víry 2020/10

Život víry 2020/10

Život víry 2020/10 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Hojková, Kateřina Hodecová, Štěpán Matuška, Petr Hodec. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma – 400 let od Bílé hory Jaké změny politické, náboženské, so

Obrázek podcastu Čarovné hodiny

Čarovné hodiny

Lukáš a Rozárka, ale taky pán ze Skalního hradu a komtesa Milada jsou hlavními hrdiny pohádky. Bude se samozřejmě kouzlit a čarovat, ale jen trochu, trošičku. A to tentokrát s hodinami.Další z rozhlasových pohádek psaná perem a jazykem významného českého básníka Karla Š

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Jeden musí z kola ven

Jeden musí z kola ven

Musí špehovat špehy. A odhalit krtka tak, aby neodhalil sám sebe. Fiasko operace Svědectví na území normalizačního Československa špičkám londýnské MI6 napoví, že uvnitř něco nehraje. V ústředí jejich zpravodajské služby řádí počátkem 70. let dvojitý agent čili „krtek“

Obrázek podcastu Případ mlčících svědků

Případ mlčících svědků

Rozhlasová adaptace povídky z knihy Velké kriminální případy, která mapuje skutečné zločiny z celého světa. Poslechněte si hvězdně obsazený příběh o loupežném přepadení a pokusu o vraždu.Osoby a obsazení: Josef Somr (Boucher), Jan Teplý (Trudeau), Dagmar Havlová Veškrno

Obrázek podcastu Hostina Barona Prášila

Hostina Barona Prášila

Osoby a obsazení: Ladislav Frej (baron Prášil), Květa Fialová (hraběnka), Dana Černá (dáma / Venuše), Jiří Lábus (poživačný host / sultán), David Novotný (host / Bucefalost / pokladník / důstojník), Vladimír Brabec (hrabě / kapitán / Vulkán), Michal Zelenka (Rychlonožka

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 92 - Miroslav Motejlek 08.06.2014

100 statečných - Host č. 92 - Miroslav Motejlek 08.06.2014

Hostem L. Výborné - M. Motejlek (ekonomický publicista)

Obrázek podcastu Život víry 2023/12

Život víry 2023/12

Život víry 2023/12 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman a Kateřina Hodecová. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Carri MacFarlanová: „Pane, chci na všech semaforech zelenou!“ Rozhovor s manželkou Johna Mac

Obrázek podcastu Čtvrtá oběť

Čtvrtá oběť

Druhý případ detektiva Li Jena a americké soudní lékařky Margaret Campbellové. Cesty Liho a Margaret se vlivem okolností rozdělily, ale vyšetřování série rituálních poprav v Pekingu je opět svede ke spolupráci, ať už se jim to líbí nebo ne. První tři oběti kdosi omámil

Obrázek podcastu Psí pohádka

Psí pohádka

Jedna z oblíbených Devatera pohádek Karla Čapka. Osoby a obsazení: autor (Eduard Cupák), dědeček (Josef Patočka), babička (Jana Dítětová), Voříšek (Věra Kubánková), kočka Minda (Miroslava Hozová) , kobylka Žanka (Jana Andresíková), kůň Ferda (Rudolf Hrušínský st.), psí

Obrázek podcastu Kočár nejsvětější svátosti

Kočár nejsvětější svátosti

Nezaměnitelný hlas herečky Gabriely Vránové slyšeli rozhlasoví posluchači v mnoha velikých rolích, které za rozhlasovým mikrofonem ztvárnila.V rozhlasové adaptaci nestárnoucí aktovky francouzského autora si Gabriela Vránová zahrála prohnanou herečku Kamilu Pericholovou,

Obrázek podcastu Šeptající mrtví

Šeptající mrtví

Keira je na útěku před neznámými nepřáteli, místo bezpečí však nachází něco mnohem děsivějšího – hřbitov, kde ji čekají duše, které mají vlastní účty. Keira je mladá žena, zmatená z amnézie a žije v neustálém strachu o život. Když se ocitne na útěku, hledá útočiště v op

Obrázek podcastu Busy Day - Handling Big Order

Busy Day - Handling Big Order

Audiokniha Busy Day - Handling Big Order nabízí příběh o jednom velmi rušném dni, díky kterému se posluchač nenuceně naučí spoustu nových anglických slovíček z pracovního prostředí. Napsal i namluvil Richard Ludvík. Audiokniha je pro středně pokročilé studenty. Moderní

Obrázek podcastu Tovaryšstvo Ježíšovo

Tovaryšstvo Ježíšovo

Tovaryšstvo Ježíšovo je prozaická prvotina Jiřího Šotoly, psal ji ovšem již jako známý autor na konci 60. let. Kniha, která se nedlouho po svém vydání stala legendou, je jednou z nejzajímavějších výpovědí o působení jezuitského řádu na českém venkově, v prostředí nastup

Obrázek podcastu Opustíš-li mne

Opustíš-li mne

Dokumentární koláž na téma vztahu k domovu a životu ve vynucené emigraci. Herec a rozhlasový redaktor Jiří Hanák kladl v roce 1994 otázky lidem, kteří prožili velkou část svého života mimo svůj domov a hledali cestu zpět.

Obrázek podcastu Život víry 2020/3

Život víry 2020/3

Život víry 2020/3 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Hojková, Štěpán Matuška, Lucie Endlicherová, Pavel Kohl, Lenka Malinová, Daniel Zeman. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma – Předat přátelům Dobrou zpráv

Obrázek podcastu Holubí pírko

Holubí pírko

Další z řady klasických rozhlasových pohádek, které pro vás vybíráme z našeho zlatého rozhlasového fondu.

Obrázek podcastu Kaziměsti

Kaziměsti

Čtveřice přátel naskočí jednoho dne do přijíždějící tramvaje číslo 0 a ta je zaveze do Nikam. Zjišťují, že město, ve kterém žijí a studují, má druhou tvář. Sněží v něm papír, tramvajové koleje tvoří horské dráhy, krysy se mění ve stíny a jsou v něm domy, ulice a celé čt

Obrázek podcastu Mechovky a trilobiti

Mechovky a trilobiti

Odkud se u nás na souši vzaly všechny pozůstatky moře? Přeneste se jedním šplouchnutím do příběhů tak mokrých, že by si i vodník došel pro ručník. Převalí vás divoké dírkonoščí city, budete sdílet bratrství prakovbojů i stýskání profesora Křemene po zlaté éře písku.Obs

Obrázek podcastu Örkény: Kočičí hra

Örkény: Kočičí hra

Komentář k původní LP Supraphonu z roku 1983: "Tato hra má být hrána jako jediná plynulá, souvislá věta..." István Örkény "Už jste viděli v Tylově divadle Kočičí hru?" Taková otázka se šířila v soustředěných kruzích o stále větším poloměru od data premiéry hry Istvána

Obrázek podcastu Strážce svaté relikvie

Strážce svaté relikvie

Mikuláš z Bíliny a normanský lazarián Robert z Tarentu sotva dopadli viníky série krutých vražd a už se musejí zabývat dalším důležitým případem, který ohrožuje vládu krále Přemysla Otakara I. Na slavnostní hostině totiž někdo ukradl hřeb z Kristova kříže, vzácný dar od