Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Na smrt pomalu

Audiokniha Na smrt pomalu

Délka:

9 hod 13 min

Čte:

Barbora Goldmanová

Vydavatel:

Zoner Press

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Malá nemorální historie

Malá nemorální historie

Pár ve středním věku prožívá léto, které se podobá mnoha předešlým. Děti jsou na prázdninách, manžel (Josef Somr) tráví dovolenou sepisováním další odborné práce a zároveň využívá všestranné péče manželky (Jaroslava Adamová). Zmatek do této rutiny vnese neteř, která je

Obrázek podcastu Aleš & spol.

Aleš & spol.

{'cs': 'Bez (darebáckého) spojení není velení. Zvlášť když raubíři nevědí, kde zlobit dřív!\nZa vším hledej ženu – a klidně i na základce. Nová spolužačka Růženka totiž není žádné ořezávátko a zvládne nerozlučnou partu kolem Boříka & spol. přesvědčit, že i jejich lumpár

Obrázek podcastu Můj život s třemi ženami

Můj život s třemi ženami

Zdravím tě, můj milý čtenáři, případně má krásná čtenářko, dovol, abych se ti v krátkosti představil. Jmenuji se Kristián Novotný, jsem pohledný, ač plešatějící třiceti letý muž. Také jsem úžasný táta dvou dcer, žádostivý manžel jedné ženy, ne zcela ambiciózní zaměstnan

Obrázek podcastu Povídky z jedné i druhé kapsy (1954-56)

Povídky z jedné i druhé kapsy (1954-56)

Šest detektivních povídek Karla Čapka ve starší rozhlasové úpravě z poloviny padesátých let. V hlavních rolích: Karel Höger, František Filipovský a Václav Voska. Oblíbená klasika, která nestárne!Omluvte, prosím, sníženou technickou kvalitu záznamu.

Obrázek podcastu Tatínek píše paměti

Tatínek píše paměti

Buďte teď pěkně potichu, protože tatínek vám dnes začne vyprávět své paměti. Věříme, že mnozí z vás při poslechu zamyšleně vykřiknou: To byl ale mumin! Nebo: Toto je opravdový život! Než potkal maminku, než měl rodinu, žil tatínek život plný dobrodružství. Svůj příběh v

Obrázek podcastu Černá sanitka

Černá sanitka

Černá sanitka - výběr 38 současných pověstí, městských legend a děsivých příběhů, které sebral a komentářem doplnil Petr Janeček. Vyprávění čtou Kamil Halbich a Lukáš Hlavica, zasvěcené komentáře přednášejí Miroslav Táborský a Alfréd Strejček.

Obrázek podcastu Obamová: Můj příběh

Obamová: Můj příběh

Silné a inspirativní osobní vzpomínky bývalé první dámy Spojených států amerických Malá Michelle Robinsonová vyrůstala v jižní části Chicaga, bydlela ve společném pokoji s bratrem Craigem a hrávala si s ním v nedalekém parku. Její rodiče Fraser a Marian Robinsonovi ji

Obrázek podcastu Tyrkysová hora

Tyrkysová hora

První žena světa na Čo Oj. Sen o vysoké hoře. „Není to vítězství nad horou, ale nad námi samými.“. „Víte snad, co obnáší ušití jednoho spacáku? Když nic jiného, tak kolem osmdesáti metrů švů a kuchyň plnou šusťákových ústřižků a silonových nití. A to nejlepší, plnění uš

Obrázek podcastu Román pro muže

Román pro muže

Rafinovaná kompozice, rychlý dějový spád a v neposlední řadě i slovní a situační humor jsou už tradiční výbavou Vieweghových audioknih. Tentokrát je k přednostem autorova psaní nutno přičíst i nekompromisní ráznost, s níž v románuotvírá dveře „třinácté komnaty“ mužského

Obrázek podcastu Program Jošua

Program Jošua

Neveľmi úspešný spisovateľ Max Rhode a jeho manželka Kim, povolaním pilotka, vychovávajú nevlastnú dcérku Jolu. Max je bezúhonný občan, dodržiava zákony a na rozdiel od svojho brata Cosma, ktorý sa terapiou opakovane pokúša zbaviť pedofilných sklonov, sa nikdy v živote

Obrázek podcastu Vítězslava

Vítězslava

Osud české hudební skladatelky Vítězslavy Kaprálové má tragický nádech. Talentovaná mladá žena, která měla všechny předpoklady pro velkou mezinárodní kariéru, zemřela ve věku 25 let. Daleko od svých rodičů a vlasti, v chaosu na začátku 2. světové války. V krátkém čase,

Obrázek podcastu Když se zlé věci stávají dobrým lidem

Když se zlé věci stávají dobrým lidem

Rabín Kushner se po zkušenosti s nevyléčitelnou chorobou svého syna zamýšlí nad věčnou otázkou: Proč se zlé věci stávají nevinným lidem? Rabín Kushner, jako každý duchovní, mnohokrát pomáhal lidem překonávat bolest a zármutek. Ale teprve když se dozvěděl, že jeho třílet

Obrázek podcastu Nekonečná hra

Nekonečná hra

>> Od autora knihy Začněte s PROČ „Nekonečnou hru jsem napsal pro všechny, kdo se nebojí změnit status quo a budovat realitu, která naplňuje naši hluboce zakořeněnou potřebu cítit se bezpečně a vytvářet hodnoty, jež nás přesahují.“ – Simon Sinek # O audioknize Autor

Obrázek podcastu Mikuláš, Ježíšek, pan Vrána a my

Mikuláš, Ježíšek, pan Vrána a my

SNĚŽÍ! Chumelí! Už to padá! Tradá tradá! Veselé vyprávění malého školáka o prvním sněhu, přípravách na Vánoce a o zážitcích ze Štědrého dne. „Prosinec je měsíc, kdy se pořád něco děje. Někdy se třeba půl roku nestane nic, ale v prosinci to jde jedno za druhým.“ Odpoč

Obrázek podcastu Nejhorší netvoři na světě

Nejhorší netvoři na světě

Odvážíte se vstoupit do světa MONSTER? POZOR!! Pokud nemáte rádi duchy, zlobry, zombie, upíry, mimozemšťany, vlkodlaky nebo mumie, NEPOSLOUCHEJTE TUTO AUDIOKNIHU. Oblíbená série Nejhorší na světě uchvátila miliony čtenářů a posluchačů. Poznali jste nejhorší děti na svě

Obrázek podcastu Vládcové ostatků I.

Vládcové ostatků I.

Další příběhy Martina ze Stvolna, odehrávající se v polovině 14. století, zavedou českého rytíře a obchodníka s ostatky svatých opět za hranice Českého království. Když Karel IV. potvrdí jeho sňatek s bývalou manželkou třeboňského kata Johankou, Martin ze Stvolna se pro

Obrázek podcastu Jáchymov

Jáchymov

Románové zpracování příběhu nejlepšího hokejové brankáře planety 30. a 40.let. Svobodomyslný, vzdělaný a přemýšlivý člověk Bohumil Bóža Modrý. Jeho výkony obdivoval celý svět. Konkrétní nabídka z NHL na sebe nenechala dlouho čekat. Souhlas českých činovníků byl podmíněn

Obrázek podcastu Dešťová hůl

Dešťová hůl

Zbyněk, profesí správce pozemků, se po mnoha letech setkává se svou dávnou láskou, aby jí pomohl se zdánlivě jednoduchým majetkoprávním problémem. Vrací se na venkov, do míst svého dětství a dospívání, a postupně se téměř detektivně zaplete do nejasných okolností sporu

Obrázek podcastu Hunger Games - komplet 1. - 3. díl

Hunger Games - komplet 1. - 3. díl

POZOR! Audioknižní komplet - Zakupte si komplet Hunger games a ušetříte až 148 kč. Vítězství znamená slávu a bohatství. Prohra znamená jistou smrt. To jsou Hunger games... Šestnáctiletá Katniss chce nejprve jen zachránit svou sestru, která byla do této zvrácené reality

Obrázek podcastu Osudy

Osudy

O svém životě vypráví Arnošt Lustig (1926-2011) rozhlasová nahrávka z r. 2002 Tanečník s osudem Můj nejoblíbenější fotr rád tancoval. Po druhé světové válce hlavně na americký swing a české polky, po sovětské okupaci na argentinská tanga a ploužáky z Posázaví. Vydrže

Obrázek podcastu Římská jízda

Římská jízda

Král Karel IV. touží změnit svět, k tomu ale potřebuje korunu římského císaře. Boj o moc se ovšem nevede pouze mečem a schopný panovník musí umět válčit i na diplomatickém poli. Ve světě plném intrik to ovšem není snadné; o vládu bojují i zhrzení Wittelsbachové a Karlov

Obrázek podcastu Jana Eyrová

Jana Eyrová

Malá Jana vyrůstá bez rodičů ve škole pro dívky, kde vládnou neutěšené podmínky. Po ukončení školy osmnáctiletá Jana nastupuje jako vychovatelka k rodině Rochesterů. Přes počáteční odtažitost se Jana zamiluje do svého pána a ten ji požáda o ruku. Při svatbě však do kost

Obrázek podcastu Elon Musk

Elon Musk

Když v Silicon Valley hledali po Stevu Jobsovi nový idol, našli jej ve svérázném Elonu Muskovi. Ve své investigativní biografii přináší reportér Ashlee Vance vyvážený pohled na život podnikatelského titána. Jako jediný novinář strávil desítky hodin se samotným Muskem, s

Obrázek podcastu Adina Mandlová vzpomíná

Adina Mandlová vzpomíná

Autentické zvukové záznamy vzpomínek velké hvězdy české kinematografie V roce 1974 přiletěl Josef Škvorecký z Kanady na Maltu do domu Adiny Mandlové a několik dnů s ní nahrával rozhovor, který měl sloužit jako pracovní podklad pro knihu vydanou nakladatelstvím manželů

Obrázek podcastu Jsem tu novej

Jsem tu novej

Tonami, Brasilia, Sarajevo, Praha. Jak obtížné je začít znovu, na novém místě, v nové práci, v novém jazyce nebo s novými lidmi? Od chvíle, kdy vystoupil z tramvaje číslo 22 na Malostranském náměstí, je britský velvyslanec Matt Field v České republice nadšeným hostem a