Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Na okraji propasti

Audiokniha Na okraji propasti

Délka:

17 hod 36 min

Čte:

Jiří Schwarz

Vydavatel:

Voxi

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Egypt

Egypt

Tentokrát atlas poslal Báru skoro doprostřed Nilu, ve kterém se proháněli hladoví krokodýli. Ještě že byl poblíž šťastnou náhodou lovec Maimose! Báru čeká napínavé pátrání po smyslu záhadného vzkazu, které ji přivede na stopu spiknutí proti egyptskému králi a nakonec až

Obrázek podcastu Viděla jsem vraždu

Viděla jsem vraždu

„To není hloupost!“ bránila se Joyce. „Viděla jsem vraždu! Viděla!“ Ariadne Oliverová se na halloweenské party náctiletých ocitla vcelku náhodou, nicméně mnozí vědí, že je slavnou autorkou detektivek. Jedna z pozvaných dívek – snad aby si získala pozornost – se proto př

Obrázek podcastu Můj brácha tornádo

Můj brácha tornádo

Říkají mi Julie a je mi devět let. Chtěla bych vám vyprávět příběh o sobě, o svých rodičích, kamarádkách, ale hlavně o bráchovi. Jmenuje se Jonáš a chodí se mnou do třídy, i když je starší. Má totiž ADHD. Někdy se mi zdá, že se chová jako tornádo. Chvíli neposedí, místo

Obrázek podcastu Ach jo aneb některé postřehy z obou stran ledničky

Ach jo aneb některé postřehy z obou stran ledničky

/„Ach jo“ v žádném slovníku ani encyklopedii nenajdeme a málokdy to vidíme napsané. Ale většina z nás ten zvuk vydává každý den. A používá ho celý život./ Sbírka lehce filozofických povídek plná úvah, postřehů o životě a každodenních myšlenek nás přinutí zamyslet se nad

Obrázek podcastu Business Risk Buster Intervenes 4

Business Risk Buster Intervenes 4

Business Risk Buster Intervenes 4 - audiokniha obsahuje čtvrtý díl seriálu o rizicích podnikání v angličtině. Autor Vladimír John. Účinkují Jon Keeble, John Chancer. Do you run a business? Then you have to hear this true story! Every entrepreneur wants to be successfu

Obrázek podcastu Na východ od ráje - Mistři slova

Na východ od ráje - Mistři slova

Témata hříšnosti, lásky, touhy po uznání, viny a svobody v rozsáhlé rodinné kronice odkazuje na knihu Genesis a příběh Kaina a Ábela. Děj se odehrává v Salinaském údolí v Kalifornii a je inspirován skutečnou rodinou Samuela Hamiltona – Steinbeckova dědečka. Hra dobra a

Obrázek podcastu Povídky z jedné i druhé kapsy (1954-56)

Povídky z jedné i druhé kapsy (1954-56)

Šest detektivních povídek Karla Čapka ve starší rozhlasové úpravě z poloviny padesátých let. V hlavních rolích: Karel Höger, František Filipovský a Václav Voska. Oblíbená klasika, která nestárne!Omluvte, prosím, sníženou technickou kvalitu záznamu.

Obrázek podcastu Český šlechtic František Schwarzenberg

Český šlechtic František Schwarzenberg

Po několik let vznikající rozhovor Vladimíra Škutiny představuje Františka Schwarzenberga a jeho 20. století z pohledu člena významného šlechtického rodu. Zajímavé jsou nejen Schwarzenbergovy názory na vznik československého státu v roce 1918 a vzpomínky na prvorepublik

Obrázek podcastu Příběhy české šlechty

Příběhy české šlechty

Po stopách žijících i mrtvých šlechticů země české. Kniha Vladimíra Votýpky o osudech příslušníků českých šlechtických rodů vznikla v průběhu let 1970-1993.. Autor v ní nechává nahlédnout do životů lidí pronásledovaných jak Němci, tak i komunisty, a popisuje také dranco

Obrázek podcastu Prokapaný čas

Prokapaný čas

Šestinásobný držitel cen Grammy Vince Mendoza je znám pro rozličné hudební aktivity – hostování u Metropole Orchestra, spoluprací s Elvisem Costellem či aranžemi pro Melody Gardot, podílel se rovněž na prvních dvou albech zpěvačky Björk. Novým projektem vrací ke svým sk

Obrázek podcastu Tátou každý den

Tátou každý den

Promyšlená každodenní příručka plná inspirativních citátů a rad od autora bestselleru STOIKŮV PRŮVODCE NA KAŽDÝ DEN - povinná literatura pro každého otce. Co to znamená být skvělým otcem? A jak se jím stát? Rodičovství je role naplněná neuvěřitelným smyslem a účelem, kt

Obrázek podcastu Červený a černý

Červený a černý

Román, v němž Stendhal (vlastním jménem Henri Marie Beyle) červenou barvou symbolizuje revoluci a černou barvou tmářství a despotismus. Hlavní hrdina románu Julien Sorel chce dosáhnout v životě vynikajícího postavení. Ačkoliv opovrhuje náboženstvím, dává se na kněžskou

Obrázek podcastu Swannova láska

Swannova láska

Swannova láska je druhou částí prvního dílu monumentálního Proustova Hledání ztraceného času - U Swanna (1913). Marcel Proust zde evokuje bývalého dandyho, který se zamiluje do ženy špatné pověsti, Odette de Crécy. Jeho láska prochází všemi fázemi lidských radostí a utr

Obrázek podcastu Zamrzlá loď kapitána Flinta

Zamrzlá loď kapitána Flinta

Mráz a zamrzlé jezero. Skvělá příležitost k výpravě na"severní pól". Čtvrtá kniha ze série o Vlaštovkách a Amazonkách se odehrává na zamrzlém jezeře. Co všechno na své polární výpravě během zimních prázdnin u zamrzlého jezera zažijí? Čtvrtá kniha zé série Vlaštovky a A

Obrázek podcastu Ach, rusovlasá kouzelnice!

Ach, rusovlasá kouzelnice!

Hlavní hrdina až v pozdním věku zjistí, že krásná žena, do níž se kdysi zoufale zamiloval a která se pro něho stala nedosažitelným idolem, byla ve skutečnosti někým úplně jiným, než si ve svých marných touhách představoval.

Obrázek podcastu Pes baskervillský

Pes baskervillský

Martin Finger jako Sherlock Holmes a Petr Lněnička jako doktor Watson v slavném detektivním příběhu o děsivém psu, který pronásleduje rod Baskervillů. Kdo po záhadné smrti sira Charlese usiluje o život jeho mladého dědice? Je to opravdu démonický pes potulující se po v

Obrázek podcastu Kozák: Lovcem v Tajze

Kozák: Lovcem v Tajze

Původní LP album 2 18 0425 "Jan Kozák Lovcem v tajze" vydal Supraphon v roce 1977 - nyní titul vychází poprvé digitálně. JAN KOZÁK (*25.3.1921 – †5.5.1995 ) vypráví ve své knize o svých cestách na Sibiř, o svých osamocených toulkách či o společných výpravách s přátelsk

Obrázek podcastu Umina verze

Umina verze

Emil Hakl (* 1958) Narodil se v Praze, vystudoval obor tvorba textu na konzervatoři. Od roku 1981 pracoval jako aranžér, knihovník, skladník, strojník čerpací stanice a zvukař. V současné době se živí jako novinář. Publikoval v Iniciálách, ve Tvaru, v Literárních noviná

Obrázek podcastu Richard III.

Richard III.

Vydali Audiopohádkáři CZ a Filip Mareš ve spolupráci s Nakladatelským domem Grada pod značkou Cosmopolis. Účinkovali: •Richard III. – Milan Enčev •královna Anna – Anna Kulovaná •královna Alžběta – Lucie Vondráčková •královna Markéta – Simona Postlerová •Lord Bucking

Obrázek podcastu Rapl z Bartolomějský

Rapl z Bartolomějský

A je to tady! Skončila má poslední služba. Naposledy jsem vyšel ze své kanceláře. Pohledem jsem spočinul na malém oválném smaltovém čísle třicet nade dveřmi. Z mosazného rámečku připevněného na zdi jsem vysunul svoji jmenovku, která po léta vymezovala prostor mého králo

Obrázek podcastu Temná věž

Temná věž

Vy jste ti zachmuření, cílevědomí jedinci, kteří nikdy neuvěří, že radost spočívá spíš v cestě než v cíli, bez ohledu na to, kolikrát vám to již bylo dokázáno. Závěr neuvěřitelné knižní série Stephena Kinga patří k jednomu z rozsáhlejších děl celé Temné věže. Susannah/M

Obrázek podcastu Starý sad

Starý sad

Navštivte s námi půvabné místo mezi starými stromy. V trávě pod jabloní objevíte červené jablíčko a s ním i zdejší zvířátka, která vás vtáhnou do svého malého království velkou silou vzájemného přátelství a nenápadné moudrosti.

Obrázek podcastu Zápisník abstinentky

Zápisník abstinentky

Detox a protialkoholní léčba je jako výstup na horu – poté, co je absolvujete, ještě zdaleka nemáte vyhráno. Nejdřív musíte bezpečně sestoupit do normálního života a pak vás už napořád čeká maraton zvaný abstinence. Michaela Duffková opět otevírá tabu ženského alkoholis

Obrázek podcastu Pohyblivý svátek

Pohyblivý svátek

Hemingwayovy memoáry, ve kterých vzpomíná na dvacátá léta v Paříži, kde se spisovatelé a bohémové scházeli v kavárnách. Kniha vyšla až posmrtně roku 1964. Autory memoárové črty sugestivně zachycují atmosféru města 20. let minulého století a obsahují i portréty řady osob

Obrázek podcastu Eskymo Welzl na Moravě

Eskymo Welzl na Moravě

Martin Růžek čte vybrané kapitolky z knížky J. Golombka a E. Valenty "Trampoty eskymáckého náčelníka v Evropě". Narodil se před kulatou řádkou let v Zábřehu na Moravě a ke slávě mu pomohly Lidovky. Jan Eskymo Welzl, nejslavnější český dobrodruh, Eskymáky zvolený jako n