Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu N či M?

Audiokniha N či M?

Délka:

1 hod 17 min

Čte:

Rostislav Novák

Vydavatel:

Radioservis

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Jak jsem se zbláznila

Jak jsem se zbláznila

Pracovní zatížení, hluční sousedé a další sled událostí ji totiž dovedli až do blázince. Ale v tom našla inspiraci, a tak spatřila světlo světa kniha, která líčí celou dlouhou cestu, jež ji do tohoto zařízení přivedla, a samozřejmě také to, co tam zažila. Autorka s lask

Obrázek podcastu Bergman: Kryštofova myš

Bergman: Kryštofova myš

Hrdinou příběhu je desetiletý Kryštof, který se v mnohém liší od svých vrstevníků. Nemá žádné kamarády a od chvíle, kdy mu zemřel tatínek, je jeho svět plný samoty a smutku. Svoje štěstí hledá ve světě iluzí a snů, který je jen malou náhražkou za život, který žije. To v

Obrázek podcastu Osm žen z Hradu

Osm žen z Hradu

Pavel Kosatík a dramatizovaná četba z jeho knihy, v níž popisuje osudy manželek československých prezidentů. Na základě dostupných materiálů (literárních a archívních pramenů, vzpomínek dosud žijících členů rodiny a dalších pamětníků), se pokusil zrekonstruovat obraz je

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 70 - Jan Hofman 08.06.2014

100 statečných - Host č. 70 - Jan Hofman 08.06.2014

Hostem L. Výborné - J. Hofman (antikvář)

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Námi to končí

Námi to končí

Lily neměla jednoduché dětství, a tak se stěhuje do Bostonu, aby tam začala nový život. Její první přítel Atlas jí kdysi prozradil, že v tomhle městě „je všechno lepší“. A i když se pak po něm slehla zem, ona je odhodlaná mu věřit. Zpočátku se zdá, že měl Atlas pravdu –

Obrázek podcastu Proč bychom se netopili

Proč bychom se netopili

Zdeňka Šmída, původní profesí učitele a středoškolského profesora (1937 - 2011), jenž však proslul především jako autor celé řady knih se sportovní a pedagogickou tematikou, proslavila hned jeho druhá kniha, kterou vydal v roce 1979 pod názvem Proč bychom se netopili an

Obrázek podcastu Deník zamilovaného viruse

Deník zamilovaného viruse

Uprostřed jedné z virových epidemií se mladý hippie virus zamiluje do mileneckého páru svých nakaženců a odmítá je zabít. Stává se tak pro virusový establishment stíhaným disidentem a bezděkým vůdcem vzpoury, jejímž posláním je zachránit Zemi před hrozící katastrofou pů

Obrázek podcastu Klub nerozbitných detí

Klub nerozbitných detí

Klub nerozbitných detí je o hľadaní strateného detského šťastia v dobe tabletov a instantných riešení. Na rozdiel od prekladov americkej výchov­nej literatúry je to audiokniha šitá na mieru slovenským rodičom. Vychádza z medicínskych a psychologických štúdií a je doplne

Obrázek podcastu Arila: Hranice času

Arila: Hranice času

Aldolon se rozpadá, jeden svět za druhým mizí. Prorokovaný konec světa je tady. Zbývající přeživší se stáhli do temporálního města, kde plánují poslední odboj. Jak ale zvítězit nad tím, co se nedá porazit? Arila před třemi měsíci v Raalmě zaplatila obrovskou cenu za zác

Obrázek podcastu Vedli jsme si dobře, hochu

Vedli jsme si dobře, hochu

Mám v telefonu fotografii, na které jsem jako dítě se svým otcem na pláži. Často tomu chlapci říkám: „Vedli jsme si dobře, hochu.“ Občas se zamýšlím nad tím, jak se kluk z Walesu, syn pekaře, dostal až sem. Celý můj život je jedno velké tajemství. Tato kniha vypráví můj

Obrázek podcastu Karel Čapek: Devatero pohádek - výběr 3

Karel Čapek: Devatero pohádek - výběr 3

Třetí a závěrečný výběr Čapkových pohádek obsahuje „profesní“ příběhy: Velká policejní pohádka, Pohádka pošťácká, Velká pohádka doktorská. Spojuje je mimo jiné autorův smysl pro humor, bohatý jazyk, jasné pointy, Čapkova lidskost a nadčasovost. Z toho všeho pak vyvěrá a

Obrázek podcastu Kukačky

Kukačky

Moje dítě není moje. Martinovi s Terezou, dvěma mladým rodičům šestiletého Jakuba, zní ta slova v hlavě od chvíle, kdy jim Karel s Olgou, rodiče šestiletého Tomáše, řekli, že v porodnici došlo k záměně. Že si rodiny odvezly domů toho nepravého. Na takovou situaci není n

Obrázek podcastu Všem klukům, které jsem milovala

Všem klukům, které jsem milovala

Milostné dopisy mají mnoho podob. Lara nikdy žádný nedostala, ale pár už jich napsala. Nikdy nedala žádnému klukovi najevo, že ho má ráda. A když už nechtěla být zamilovaná, napsala dopis o tom, jak se cítí, pečlivě ho zapečetila a schovala do krabice pod svou postelí.

Obrázek podcastu Nebeští jezdci

Nebeští jezdci

Rozhlasová verze zčásti autobiografické knihy Filipa Jánského (vl. jménem Richarda Husmanna) o letcích RAF (Royal Air Force) za 2. světové války ve Velké Británii. Kniha vyšla poprvé v roce 1964, záhy se dočkala několika překladů a v roce 1968 také zfilmování v režii Ji

Obrázek podcastu Hororová čítanka

Hororová čítanka

Už se to roztáčí, už se to točí! Báječná jízda na strašidelném kolotoči! Alenka pořád naléhala, aby jí táta před usnutím vyprávěl horory, až se vytasil s celou sbírkou folklorních hrůzostrašností. Řádí v ní nejen osvědčená dvojka Černá ruka a Černá noha, ale i vrahoun č

Obrázek podcastu Disciplína je osud

Disciplína je osud

Život podle předem stanovených pravidel, v němž panuje řád a rutina – to nezní moc přitažlivě. Moudrost vyprávěná velkými muži a ženami historie však hovoří o disciplíně jako o způsobu života, v němž se cílevědomému člověku daří. Kouzlo disciplíny tkví v detailech – špi

Obrázek podcastu Čtvrtek: Jak Křemílek a Vochomůrka hledali, až našli

Čtvrtek: Jak Křemílek a Vochomůrka hledali, až našli

Třetí díl /dosud vyšlo: Jak Křemílek a Vochomůrka hospodařili a Jak si Křemílek a Vochomůrka věděli se vším rady/ cyklu o dvou skřítcích známých z knížek i televizní obrazovky nabízí vyprávěnío tom, jak zasadili semínko, otvírali studánku, hledali pět peněz a našli pod

Obrázek podcastu Stan a chýše (Kočovníci severu)

Stan a chýše (Kočovníci severu)

Poslechněte si napínavý příběh, ve kterém má hlavní roli jeden výjimečný čtyřnohý hrdina. Osud mu připravil hodně utrpení, ale také setkání s dobrem. Miroslav Moravec v roli odvážného psa v dramatickém příběhu o trápení i naději.Na motivy Jamese Olivera Curwooda napsala

Obrázek podcastu Jih proti Severu I.

Jih proti Severu I.

„Plantáže nejsou k ničemu, když žena nemá muže, kterého chce…“ Na jaře 1861 je šestnáctiletá Scarlett O’Harová svéhlavička k pohledání i na jižanské Georgii, jejíž mocipáni hledí na reformy Yankeeů s přezíravostí. Rozmazlená holka z plantáže Tara má vždy to, nač si ukáž

Obrázek podcastu Tomáš Řepka: Deník ze dna

Tomáš Řepka: Deník ze dna

Bývalý fotbalový reprezentant, kapitán Sparty, hráč italské Fiorentiny a anglického West Hamu, legendární obránce Tomáš Řepka vám nabízí svou nejosobnější a nejsyrovější zpověď. Během výkonu trestu si psal deník, který obsahuje exkluzivní svědectví o tom, jaké byly jeho

Obrázek podcastu Druhá Nadace

Druhá Nadace

Pokud Seldonův plán nezmaří Mezek, možná se o to přičiní samotná Nadace! Mutanta obdařeného netušenými psychickými schopnostmi, který si říká Mezek, čeká na cestě k nadvládě nad celou galaxií poslední překážka – záhadná Druhá Nadace, disponující podobnými silami, jako j

Obrázek podcastu Akord a jiskry

Akord a jiskry

Martin Patřičný je výtvarník, který dělá krásné věci ze dřeva. Dřevo má rád a vypráví o něm v knihách i v televizním pořadu o Kusu dřeva ze stromu. Kromě toho je ale také autorem mnoha fejetonů a povídek. Do výboru Akord a jiskry jsme kromě těch nových zařadili i povídk

Obrázek podcastu Ahoj dinosaure!

Ahoj dinosaure!

Uvnitř knihy se to jen hemží dinosaury. Můžete se těšit na sedm pohádkových příběhů: Poklad v písku - stalo se vám někdy, že jste na pískovišti ,, něco" vyhrabali? O dinosaurech v Kaníně - v malé vesničce ve středních Čechách lze potkat dinosaury! Nevěříte? Ach, ty holí

Obrázek podcastu Kaviareň na konci sveta

Kaviareň na konci sveta

John je manažér reklamnej agentúry. Vystavený každodennému stresu sa rozhodne na pár dní vypnúť. Keď ho únavná cesta nehostinným krajom zavedie ku kaviarni, poteší sa. Zablúdil a chce si tu iba na chvíľu oddýchnuť a pokračovať v ceste. Na jedálnom lístku v ponuke dňa ob