Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Mých tisích životů

Audiokniha Mých tisích životů

Délka:

9 hod 10 min

Čte:

Jiří Krampol

Vydavatel:

Prah

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Na druhý pokus

Na druhý pokus

Tristana Milese jsem poznala na jednání, při němž se snažil převzít mediální společnost – moje dědictví po zesnulém manželovi. Tristan je bohatý, mocný – a taky arogantní a naprosto nesnesitelný. Nenávidím ho každou buňkou svého těla! Tak proč je, ksakru, tak neuvěřitel

Obrázek podcastu Volání odnikud

Volání odnikud

Tramp Ota Fink vyšetřuje. Ota Fink, soustružník a bezděčný vyšetřovatel, musí během trampování přijít na kloub zmizení manželky plukovníka Hlomozy, který jako by vypadl z oka majoru Terazkymu. Je začátek šedesátých let a Ota Fink, mladý soustružník, tramp a bezděčný det

Obrázek podcastu Jedu dál

Jedu dál

Proslulá oděvní výtvarnice je známá především svým haute couture pro manželky, sestry a dcery králů, emírů, šejchů a magnátů v zemích Perského zálivu. Její již druhá knihu přináší kromě vzpomínek na napínavou a dramatickou třicetiletou cestu z Českomoravské vrchoviny až

Obrázek podcastu Pučálkovic Amina

Pučálkovic Amina

Humoristické vyprávění Jindřicha Plachty o trampotách s nalezeným štěnětem, z něhož nakonec vyroste žirafa. Děti pana poštovního tajemníka Pučálky našly na místě bývalého cirkusu štěně a teprve po mnoha ztřeštěných příhodách a dobrodružstvích zjistí rodina, že doma přec

Obrázek podcastu Pohádky ze Šumavy

Pohádky ze Šumavy

Šumava, kraj rybníků a tajemných, hlubokých hvozdů...kraj opředený bájemi a pohádkami. Nad bažinami se míhají světýlka, vodní hladinu čeří nožky rusalek, které škádlí z vrby u rybníka hastrmánek a hubuje nakvašený hejkal... Pohádkové bytosti většinou lidem hodným pomáha

Obrázek podcastu V mezipatře

V mezipatře

V Radiotéce vám nabízíme další z rozhlasových her Mirko Stiebera: V mezipatře z roku 1983. Stejně jako v předchozích příbězích: Dva a Babí léto opět ve skvělém hereckém obsazení a v režii Hany Kofránkové.Osoby a obsazení: Marta (Taťjana Medvecká), Honza (Pavel Soukup),

Obrázek podcastu Betonová zahrada

Betonová zahrada

Čtyři nedospělí sourozenci se po smrti rodičů rozhodnou žít sami a po svém v rodinném domě uprostřed takřka opuštěné příměstské zástavby. Čas peskování a výchovných opatření vystřídala volnost, místo svazujících povinností je teď důležitější hra – hra na dospělé. Proslu

Obrázek podcastu Život víry 2024/05

Život víry 2024/05

Život víry 2024/05 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Ludmila Matušková, Kateřina Hodecová a Jakub Lofítek. Nahráno ve studiu Rádia 7. * „V modlitbě říkám „amen“ k tomu, co chce Bůh“ – rozhovor s britským kazatele

Obrázek podcastu Lenochovy myšlenky

Lenochovy myšlenky

Lenochovy myšlenky jsou pokračováním humorně laděných zamyšlení Jalové nápady lenivého člověka. Klapkův postřeh a vtip tentokrát míří takříkajíc do vlastních řad, když podrobují trefné kritice to, co je Angličanům tak drahé - střídmý a racionální úsudek J. K. Jerome se

Obrázek podcastu Anne ze Zeleného domu

Anne ze Zeleného domu

Naštěstí mám fantazii. Co asi dělají lidé, kteří ji nemají? Upovídané hubené děvčátko se zrzavými copy přijíždí na nádraží v Bright Riveru na kanadském ostrově Prince Edwarda. Co tady Anne Shirleyovou asi čeká? Dvojice stárnoucích sourozenců, kteří se rozhodli, že k sob

Obrázek podcastu (Ne)vinný dotazník Radka Brzobohatého 2.

(Ne)vinný dotazník Radka Brzobohatého 2.

Žertování u číše vína. O všem možném, ale především o divadle... Hostem Radoslava Brzobohatého v zábavném rozhlasovém pořadu je herec a divadelní manažer Martin Stropnický

Obrázek podcastu Život víry 2019/9

Život víry 2019/9

Život víry 2019/9 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Kateřina Hodecová, Jitka Vyležíková, Lída Hojková, Pavel Kohl, Štěpán Matuška. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * rozhovor: Lance Wallnau – Žijete ve zlomové době, a

Obrázek podcastu Jak jsem byl klukem

Jak jsem byl klukem

"Když jsem byl malý chlapec, ovládala mne a moje kamarády z našeho městečka na západním břehu Mississippi jedna neutuchající touha: stát se členem posádky na parníku," vzpomíná po letech Samuel Clemens. Jméno tohoto muže asi většině z nás nic neříká, zato jeho literární

Obrázek podcastu DJ Jimmy

DJ Jimmy

Pohádka DJ Jimmy je příběh malého pejska, který se svým páníčkem jezdí do divadel, kde účinkuje pro děti v hudebních pořadech. Když se nudí, tak prožívá malé dobrodružství. Záhadným kouzlem se dostane do počítače a v převleku kocoura cestuje po světě mezi hudebními styl

Obrázek podcastu London: Bílý tesák

London: Bílý tesák

Strhující příběh Bílého tesáka - napůl psa a napůl vlka - je nejznámějším románem klasika dobrodružné literatury Jacka Londona. V několika vydáních vyšel i u nás, byl mnohokrát zfilmován a nynívám Supraphon nabízí jeho zvukovou verzi v hvězdném hereckém obsazení. Titul

Obrázek podcastu Kdo je mým soudcem?

Kdo je mým soudcem?

Josef Pohl vytvořil na soudobé poměry nezvyklou spolupracující dvojici: soudce a kapitán kriminálky, přesněji Veřejné bezpečnosti. V den soudcových narozenin přichází policista za soudcem s případem, který se stal na stejném místě a za velmi podobných okolností jako rok

Obrázek podcastu Národní umělkyně Otýlie Beníšková vypravuje pohádky

Národní umělkyně Otýlie Beníšková vypravuje pohádky

Dvě překrásné pohádky pro děti v nezapomenutelném přednesu herečky Otýlie Beníškové. Ta první, méně známá pohádka Marcipánek autorky Julie Malé-Brožové vypráví o dědečkovi a babičce, kteří vychovávají Marcipánka - jak již jeho jméno napovídá - velmi neobyčejného malého

Obrázek podcastu Tři večery s dědou aneb Vyprávění o Pučálkovic Amině

Tři večery s dědou aneb Vyprávění o Pučálkovic Amině

Další z úspěchů dlouholetého tvůrčího tandemu dramaturgyně Jaroslavy Sterjčkové a režiséra Jiřího Horčičky. Rozhlasová inscenace, která vznikla na motivy slavné knížky herce Jindřicha Plachty.

Obrázek podcastu Vrchlický: Noc na Karlštejně. Veselohra o 3 dějstvích

Vrchlický: Noc na Karlštejně. Veselohra o 3 dějstvích

Karel Höger v roli Karla IV., Libuše Švormová v roli jeho ženy Alžběty, Eduard Cupák jako Arnošt z Pardubic, Jana Preissová jako Alena a plejáda dalších skvělých herců ve známé divadelní hře Jaroslava Vrchlického Noc na Karlštejně slibují skvělý zážitek i po letech, kdy

Obrázek podcastu Doktorova žena

Doktorova žena

Můj manžel je lékař. Je chytrý a okouzlující a všichni mu věří. Kromě mě. Navenek to vypadá, že mám všechno – dokonalé manželství, dokonalého manžela, dokonalý život. Ale to zdaleka není pravda. Doktor Drew Devlin není tak úctyhodná postava, za jakou se vydává. Důvodem,

Obrázek podcastu Bez naděje

Bez naděje

Když se sedmnáctiletá Sky seznámí s Deanem Holderem – možná jediným klukem, jehož provází ještě horší pověst než ji – něco se v ní změní. S ním poprvé ucítí něco, co v ní všechny povrchní známosti předtím probudit nedokázaly. Holder ji uchvátí i vyděsí už během prvního

Obrázek podcastu Studené slunce

Studené slunce

Autobiografické vyprávění o době, kterou autor v padesátých letech prožil ve vězeňském táboře jako horník. V pauzách při práci si pod zemí na útržky papíru zachycoval své dojmy o práci, spoluvězních apod. Ve vzpomínkách prožívá znovu svůj život?

Obrázek podcastu Život víry 2023/10

Život víry 2023/10

Život víry 2023/10 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Kateřina Hodecová, Lucie Endlicherová a Ludmila Matušková. Nahráno ve studiu Rádia 7. * Terry Virgo: Propojit lidi Ducha a lidi Slova (rozhovor) Britský vedouc

Obrázek podcastu Případ doktora Karpety

Případ doktora Karpety

V dramatizaci Bočkova románu se z prostého detektivního případu nečekaného zmizení doktora Milana Karpety rozvine tajuplný příběh o nesmrtelnosti. Z výpovědí doktorových příbuzných a známých se skládá obraz člověka mimořádných schopností a dovedností, který svým životem

Obrázek podcastu Örkény: Kočičí hra

Örkény: Kočičí hra

Komentář k původní LP Supraphonu z roku 1983: "Tato hra má být hrána jako jediná plynulá, souvislá věta..." István Örkény "Už jste viděli v Tylově divadle Kočičí hru?" Taková otázka se šířila v soustředěných kruzích o stále větším poloměru od data premiéry hry Istvána