Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Mycelium V: Hlasy a hvězdy

Audiokniha Mycelium V: Hlasy a hvězdy

Délka:

25 hod 51 min

Čte:

K. Frejová

Vydavatel:

OneHotBook

Jazyk:

Česky

Žánr:

Fantasy

,

Sci-Fi

Obrázek podcastu Les oběšených lišek

Les oběšených lišek

Přátelství nad zlato? Jistě, ale mít obojí teprve není k zahození... Zločinec prchající s kradeným zlatem před bývalým kumpánem, vyhořelý důstojník hledající nový životní směr a devadesátiletá stařenka odmítající vyměnit svůj domek za starobinec – to jsou tři nepravděpo

Obrázek podcastu Pozitivní leader

Pozitivní leader

Věděli jste, že pozitivní přístup navyšuje produktivitu až o jednu třetinu? Bývalý prezident evropského Microsoftu, Jan Mühlfeit, shrnul své mnohaleté zkušenosti ve vedení lidí do čtyř kroků. Odhalte, jak inspirovat vlastní tým, jak dosáhnout vytyčených výsledků a přito

Obrázek podcastu Velká kniha fuckupů

Velká kniha fuckupů

Celosvětový fenomén Fuckup Nights, během kterých známé a zdánlivě vždy úspěšné osobnosti v deseti minutách mluví nikoli o svých výhrách, ale naopak o věcech, které se zrovna dvakrát nepovedly, má i svou českou verzi. V audioknize vás čeká téměř čtyřicet zpovědí: výběr t

Obrázek podcastu Život na nikoho nečeká

Život na nikoho nečeká

Tato audio kniha (formát mp3) Ti v mnohém pomůže. Je vysoce praktická a nehraje si s žádnými umělými termíny. Život na nikoho nečeká a Ty také na nikoho nečekej. Svět se točí, jak na kolotoči, a pokud s ním nedržíš krok, jsi pozadu. Proto si urči svůj Skutečný Sever a v

Obrázek podcastu Kočičí životy

Kočičí životy

Drama volyňských Čechů na Ukrajině. Osudy několika generací české rodiny, která se přestěhovala na Volyň. V příběhu dvou žen, Ani a její dcery Lízy, autorka líčí, jak historická dramata ovlivnila životy obyčejných lidí. V sedmdesátých letech 19. století přišli na Podřip

Obrázek podcastu Obřad

Obřad

Temná rituální vražda po sedmi letech opět otřásla celým Madridem. Obětí trýznivého zločinu se stala další mladá žena, která měla těsně před svatbou. Tehdejší pachatel byl dopaden a dosud si odpykává trest, takže existují jen dvě možnosti: buď má následovníka, anebo je

Obrázek podcastu Autismus bez masky

Autismus bez masky

>> „Číst tuto knihu bylo jako cítit se doma – neuvědomovala jsem si, jak moc jsem se maskovala.“ — spisovatelka Camilla Pang

Obrázek podcastu Umění, kterému nikdo nerozumí: Historky z podsvětí výtvarné kultury

Umění, kterému nikdo nerozumí: Historky z podsvětí výtvarné kultury

Když dějiny výtvarného umění připomínají komedii plnou omylů… Výtvarný kritik Jan H. Vitvar se nás rozhodl vzít na zábavnou a dobrodružnou exkurzi po dějinách vizuální kultury, která ukazuje, že cesta k pochopení umění bývá leckdy velmi dlouhá a plná nečekaných zákrut.

Obrázek podcastu Bouře

Bouře

Příběh o lásce a nenávisti, o mstě a odpuštění, vypráví o ztroskotancích, kteří se na pustém ostrově setkávají se zázraky a divy. Hra, spojující vrcholnou poezii s groteskní komikou smutných klaunů, ukazuje lidský život jako úchvatnou marnost. Slavná Shakespearova Bouře

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 21 a 22

Hovory o józe a mystice č. 21 a 22

„Shrnutí praxe přímé stezky“. Přímý záznam z meditačního maratonu v klubovně Duchovní Srdce ze soboty 10. listopadu 2007. Obsahuje průvodní slovo ke sledu meditací, které provádíme na celodenních setkáních spolu s vysvětlením, jak je provádíme, proč je provádíme a jaké

Obrázek podcastu Podivuhodná cesta Nilse Holgerssona Švédskem

Podivuhodná cesta Nilse Holgerssona Švédskem

Pohádkový příběh o hluboké proměně malého Nilse, který na cestě za svým napravením zažije plno dobrodružství. Je vůbec možné změnit neposlušného, sobeckého jedináčka, který nemá nikoho rád, v hodného kluka? Poslechněte si příběh o tom, že někdy musíme překonat sami sebe

Obrázek podcastu Italské prázdniny

Italské prázdniny

Známý literární cestopis Jana Wericha poprvé na 2CD v rozšířené - rozhlasové - podobě autorského čtení. Zatímco pro předchozí vydání v nahrávce na LP nebo CD připravil Jan Werich jen malou část ze svých letních italských vzpomínek, rozhlasový záznam zahrnuje téměř dvojn

Obrázek podcastu Lekce chemie

Lekce chemie

V lásce a chemii je dovoleno všechno. Nacházíme se v Kalifornii šedesátých let a jsou věci, které ženy zkrátka nedělají. Když se vědkyně Elizabeth Zottová ocitne v roli moderátorky televizního pořadu o vaření, odstartuje revoluci, která zpochybňuje vše, co se doteď pova

Obrázek podcastu Druhá šance

Druhá šance

Svého otce jsem pochoval v Coloradu – bok po boku s jeho elitním týmem hasičů. O deset let později jsem se vydal v jeho stopách. Se svým bratrem bojujeme s požáry na Aljašce. Zažil jsem už ledacos, ale nic mě nedokáže tak rozpálit jako moje nejlepší kamarádka Avery Clai

Obrázek podcastu Štičí silvestr

Štičí silvestr

Povídka Štičí silvestr z kouzelné rybářské knihy Chytání na věčné časy, je určena všem těm, kteří podlehli kouzlu rybolovu a chytání naděje.

Obrázek podcastu Se srdcem mušketýra

Se srdcem mušketýra

Příběh o jednom obyčejném klukovi, jeho strastech a starostech, ale taky o jeho hrdinských představách.Napsal Pavel Soukup. V režii Karla Weinlicha účinkují: Jiří Langmajer, Alois Švehlík, Stanislav Zindulka, Pavel Rímský, Bořivoj Navrátil a další.

Obrázek podcastu Voskovec a Werich: Vídeň 1971 - Montreal 1977

Voskovec a Werich: Vídeň 1971 - Montreal 1977

Archivy skrývají nečekaná překvapení, například tento zvukový záznam rozhovoru Jiřího Voskovce a Jana Wericha při jedné z jejich společných schůzek ve Vídni. Zatímco v Poslední forbíně šlo o setkání z roku 1974, toto je o 3 roky dříve. Pánové se potkali nad magnetofonem

Obrázek podcastu Z dopisů Jiřího Voskovce a Jana Wericha

Z dopisů Jiřího Voskovce a Jana Wericha

Čtyři části rozhlasové podoby korespondence V+W trvají celých šest hodin, což se na první pohled může jevit jako velmi rozlehlá plocha, ale když si uvědomíme, že tři svazky obsahují přibližně čtrnáct set stran, je zřejmé, že jsem musel hodně škrtat a některé části kores

Obrázek podcastu Anarchista Čtvrtek, zlý sen

Anarchista Čtvrtek, zlý sen

Dokážete si v detektivce představit pikantnější situaci, než je chvíle, kdy se policista Scotland Yardu ocitne na jednání nejvyšší rady anarchistů právě připravující atentát? Přesně tak tomu je v rozhlasové hře, kterou napsali Zdeněk a Marie Hořínkovi podle slavné prózy

Obrázek podcastu Jan Žižka

Jan Žižka

Život a doba husitského válečníka od lapkovských let po velká vítězství Jana Žižku zná historie jako nepřemoženého vojevůdce a geniálního stratéga. V podání historika Petra Čorneje vystupuje však mnohem plastičtěji jako polní velitel, charismatická osobnost vybízející

Obrázek podcastu Zmizelá

Zmizelá

Zdálo se to jako ideální manželství. Zdání však může vražedně klamat… Amy Elliottová Dunneová zmizela v den pátého výročí svatby. Nick Dunne, její muž, je po sérii nalezených důkazů obviněn z vraždy své ženy. Nick prohlašuje, že nic nespáchal, Amyini přátelé a zápisky v

Obrázek podcastu Dědečku, vyprávěj o světě

Dědečku, vyprávěj o světě

Dědečku, vyprávěj o světě je dalším pokračováním oblíbené série knížek o zvídavé Viktorce a laskavém a moudrém dědečkovi. Tentokrát se společně vypraví na cestu po pěti důležitých evropských zemích. Viktorka se brzy naučí orientovat se na letišti, chovat se v hotelu, vy

Obrázek podcastu Mizera

Mizera

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad

Obrázek podcastu Pětadvacet tisíc dnů vzpomínek

Pětadvacet tisíc dnů vzpomínek

Architekt, profesor a autor mnoha odborných publikací M. Rajniš se rozhodl sepsat vzpomínky ze svého života plného cestování, netradičních zvratů, úspěchů i pádů. Jako buřič a provokatér, který si celý život razí svojí cestu, chce čtenáři ukázat, že i člověk, nýmand, kt