Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Můj příšerný syn

Audiokniha Můj příšerný syn

Délka:

4 hod 29 min

Čte:

Pavla Tomicová

Vydavatel:

Voxi

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Prasklé zrcadlo

Prasklé zrcadlo

Náhoda svede dohromady slečnu Marplovou s Heather Badcockovou, znalou nejžhavějších místních klepů, především o nových obyvatelích Gossington Hall - filmové hvězdě Marině Greggové a jejím manželovi, režiséru Jasonu Ruddovi. Zanedlouho se v jejich sídle koná dobročinný v

Obrázek podcastu Tma

Tma

Triler, z ktorého vás zamrazí až do špiku kostí! Jozef Karika nám už neraz dokázal, že má jedinečný talent na vybudovanie mrazivej atmosféry, ktorý sa snúbi s rozprávačským majstrovstvom. Aj preto je jeho knihy tak ťažké odložiť. Napriek tomu, že nám pri nich behá mráz

Obrázek podcastu Páni severu

Páni severu

„Vedl mě osud. Psal se rok osmistý sedmdesátý osmý, bylo mi jednadvacet let a věřil jsem, že jsem schopen dosáhnout svým mečem všeho na světě…“ Po vítězství v bitvě u Ethandunu má Uhtred z Bebbanburgu věru co slavit: šiky nepřátelských nájezdníků byly rozprášeny a Alfre

Obrázek podcastu Šumavou s Karlem Klostermannem

Šumavou s Karlem Klostermannem

Projděte se místy, o kterých tak poutavě psal a vyprávěl spisovatel Karel Klostermann. Provázejí PhDr. Vladimír Horpeniak a literární kritička Mgr. Hana Klínková. Dále účinkuje Jaromír Meduna. Připravila a uvádí Marie Poláková.

Obrázek podcastu Spejbl & Hurvínek a Zlatá zebra

Spejbl & Hurvínek a Zlatá zebra

„Máš štěstí, ty i tvoji kamarádi, že vaším rozhlasovým učitelem bude jeden z nejlepších znalců všech předpisu na světě, a tedy i předpisů dopravních. Bude jím taťulda, Josef Spejbl. Pro případ, že by ti jeho výklad přece jenom nebyl docela úplně jasný, budu samozřejmě p

Obrázek podcastu Poslední zkouška

Poslední zkouška

Zdá se, že Sebastian Bergman konečně našel důstojného protivníka… Proslulý policejní psycholog si musí přiznat, že na někoho, jako je strůjce takzvaných televizních vražd, ještě nenarazil. Sériového vraha, vystupujícího pod jménem Sven Cato či Cato st., totiž nepohání n

Obrázek podcastu Ryska: Podivuhodný pan Magnusek

Ryska: Podivuhodný pan Magnusek

Původní LP titul 1118 2608 Podivuhodný pan Magnusek vydal Supraphon v roce 1980 - nyní titul vychází poprvé digitálně Skvělý František Filipovský v roli vypravěče seznamuje malé i velké posluchače s podivuhodným panem Magnuskem (v podání Jiřího Sováka), jehož bohatá fa

Obrázek podcastu Živého mě nedostanou!

Živého mě nedostanou!

Marvin není Chuck Norris! Marvin je zombie! Šílená, drsná, krvavá a černým humorem opentlená hororová fantasy. Marvin sype jednu hlášku za druhou, děj postupuje svižně kupředu a postavy ani trochu nešustí papírem. Tak šílená, drsná, krvavá a černým humorem opentlená hor

Obrázek podcastu Odkaz lidské mysli

Odkaz lidské mysli

Na Zemi roku 2043 přistálo mimozemské plavidlo a vypustilo černý sliz rozežírající všechno okolo. Ke zděšení lidstva tato hmota dokázala přebrat kontrolu i nad nejmodernějšími technologiemi. Planetu měli spasit robotičtí ochránci, jenže nastal problém – jejich stvořitel

Obrázek podcastu Babylounská věž

Babylounská věž

Věra Procházková zpracovala klasický motiv pohádek o třech královských synech, kteří se vypraví do světa, aby našli pramen živé vody. Ta má pomoci na nohy jejich nemocnému otci. Věra Procházková, civilním povoláním učitelka, byla také sběratelka chodského literárního fo

Obrázek podcastu Prosím, jen vážně

Prosím, jen vážně

V komedii Prosím, jen vážně z roku 1985 se Alena Vostrá věnuje svému mnohokrát zkoumanému tématu bezúčelného zahrávání si se životem.V roce 1985 natočila hru režisérka Jana Bezdíčková, do hlavních rolí obsadila například Milenu Steinmasslovou, Janu Paulovou, Františka N

Obrázek podcastu Cirkus Svět

Cirkus Svět

Bylo nebylo. Na neznámém místě se vždy jednou za sto let koná slet čarodějnic a jiných nadpřirozených bytostí. Ten letošní je však výjimečný - kouzelný poradní Oheň má určit, kdo se stane Vládcem světa na příštích sto let. Strašlivý černokněžník Raven nepochybuje, že to

Obrázek podcastu Rapl z Bartolomějský

Rapl z Bartolomějský

A je to tady! Skončila má poslední služba. Naposledy jsem vyšel ze své kanceláře. Pohledem jsem spočinul na malém oválném smaltovém čísle třicet nade dveřmi. Z mosazného rámečku připevněného na zdi jsem vysunul svoji jmenovku, která po léta vymezovala prostor mého králo

Obrázek podcastu Verne: Tajemný hrad v Karpatech

Verne: Tajemný hrad v Karpatech

Všem milovníkům verneovek známý příběh hraběte Teleka, geniálního vynálezce Orfanika a zlověstného barona Gortze Kolem tajemného, polozříceného hradu v sedmihradských Karpatech, kam se uchýlil před lety zmizelý poslední majitel se svým společníkem, geniálním, avšak zatr

Obrázek podcastu Dovol si TO

Dovol si TO

Jak TO vypadá, když si dovolíte žít život za hranicemi vaší mysli? Autor vás vezme na cestu poznání sebe sama, šamanských rituálů a věcí mimo koncept \"běžné\" reality. Příběh se odehrává TEĎ & TADY, v Praze, a jestli jste na vše připraveni, tak je čas si TO dovolit. Ví

Obrázek podcastu Meditace - Odpuštění a uzdravení vnitřního dítěte

Meditace - Odpuštění a uzdravení vnitřního dítěte

1. Mantra „ Já jsem teď a tady“ Zpěvem této mantry se soustředíme na přítomný okamžik, v němž se odehrává skutečný život a na lásku k sobě 2. Meditace „ Sebevědomí“ Meditace vede k pochopení a nalezení vlastní hodnoty, přijetí zodpovědnosti za svůj život a učí, jak se

Obrázek podcastu Večerníčkův kolotoč pohádek

Večerníčkův kolotoč pohádek

Pohádky z šesti nejoblíbenějších cyklů televizních Večerníčků se točí na pomyslném kolotoči tohoto titulu. Zbývá jen vybrat si tu, kterou máte nejraději!

Obrázek podcastu Černé slunce

Černé slunce

O neklidné cestě životem Donatiena Alphonse Françoise, markýze de Sade vypráví román Františka Kožíka Černé slunce. Markýz de Sade byl potomkem starobylého provensálského rodu spřízněného s francouzskou královskou rodinou, ale také jeho černou ovcí, kterou bylo třeba "d

Obrázek podcastu Zelenskyj

Zelenskyj

Audiokniha Zelenskyj ponúka intímny portrét prezidenta, ktorý sa z herca a komika zmenil na symbol odolnosti. Jej autor, Simon Shuster, korešpondent časopisu Time zaznamenáva život Volodymyra Zelenského od čias, keď vystupoval v zábavných programoch, až po blatisté záko

Obrázek podcastu Stopy dávnej minulosti - Slovensko v praveku

Stopy dávnej minulosti - Slovensko v praveku

Stopy dávnej minulosti - Slovensko v praveku sú výsledkom práce tridsiatich rokov, počas ktorých Pavel Dvořák o najstaršej histórii napísal desať kníh a nakrútil sto dokumentárnych filmov. Je to rozprávanie o najstarších dejinách Slovenska a sumár obohatený tým najdôlež

Obrázek podcastu NAJKRAJŠIE ROZPRÁVKY 4 - O hovoriacom vtákovi & živej vode a troch zlatých jabloniach & O Palčekovi

NAJKRAJŠIE ROZPRÁVKY 4 - O hovoriacom vtákovi & živej vode a troch zlatých jabloniach & O Palčekovi

O hovoriacom vtákovi, živej vode a troch zlatých jabloniach, O Palčekovi - pohádky z nejrůznějších koutů světa a nejroztodivnější příběhy na této audioknize vypráví Marián Labuda a další. Dvě klasické pohádky v interpretaci Mariána Labudy a dalších slovenských herců.

Obrázek podcastu Žáček: Lyrická sezóna, Okurková sezóna

Žáček: Lyrická sezóna, Okurková sezóna

Původní LP album 11 0920-1 811 věnované dvěma významným sbírkám poezie Jiřího Žáčka vydal Supraphon v roce 1989 - nyní vychází poprvé digitálně. Verše pro dospělé, některé humorné, jiné jako zamyšlení nad životem, aforismy a parodie - získaly si své čtenáře a v interpet

Obrázek podcastu Mlsné medvědí příběhy - Písničky z večerníčku

Mlsné medvědí příběhy - Písničky z večerníčku

Mlsné medvědí příběhy - Písničky z večerníčku. Nedvěd a Miška jsou nejlepší medvědí kamarádi, které znáte z večerníčku Mlsné medvědí příběhy. Oba jsou nesmírně vynalézaví, když jde o to, dostat se k něčemu dobrému na zub. Mnohdy se ale stane, že i ten nejlepší plán nevy

Obrázek podcastu Anihilace

Anihilace

Předloha strhujícího sci-fi s Natalií Portmanovou. Oblast X byla desítky let odříznutá od zbytku kontinentu. Rozlehlé pozůstatky lidské civilizace znovu opanovala příroda. První expedice se vrátila se zprávami o nedotčené, rajské krajině. Všichni členové druhé expedice