Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu MS v ledním hokeji 1999 v Norsku (ČR - Finsko 3:1) - 1. finále

Audiokniha MS v ledním hokeji 1999 v Norsku (ČR - Finsko 3:1) - 1. finále

Obrázek podcastu Život víry 2019/6

Život víry 2019/6

Život víry 2019/6 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čte Kateřina Hodecová. Z obsahu čísla: * rozhovor – Aleš Juchelka: „Politika se nehýbe na ose dobro–zlo“ „Ostře sledovaný poslanec“ vypráví nejen o tom, co se v jeho životě v posle

Obrázek podcastu Pohádky 9

Pohádky 9

Pohádky staršího data i pohádky novější, známé i méně známé, pohádky dramatizované, pohádky poučné, výchovné, pohádky pro radost. Nikdy jich není dost! Již devátý titul miniserie Pohádky určené pouze pro digitální obchody právě vychází...

Obrázek podcastu Hovory o józe a mystice č. 14

Hovory o józe a mystice č. 14

Vysvobození mysli: Praxe vedoucí k vysvobození mysli Vysvobození mysli Ovládnutí mysli Zákonitosti, které mysl řídí Ovládnutá mysl jako základní předpoklad vysvobození Nejedná se o studiovou nahrávku.

Obrázek podcastu Malý princ (1961)

Malý princ (1961)

Zřejmě nejznámější literární dílo francouzského spisovatele Antoina de Saint-Exupéryho. Jde současně o jeden z nejčtenějších "pohádkových" příběhů moderní světové literatury. Nenechte si ujít básnickou a lehce filozofickou pohádku pro malé i velké, jejímž mottem je vid

Obrázek podcastu Bořík & spol.

Bořík & spol.

{'cs': 'Každý správný kluk je neřízená střela. A čtyři takoví jsou pohroma na kvadrát!\nBylo jich pět – ne, vlastně jen čtyři, protože Bohoušek je zavrženíhodný šprt. Bořík, Aleš, Mirek a Čenda z holešovické základky hned vedle Stromovky, kterou považují za svůj revír,

Obrázek podcastu Masopustní maškary

Masopustní maškary

Detektivní příběh z prostředí pražského královského dvora líčí první setkání druhorozeného syna pána z Chlumu s budoucím králem železným a zlatým. Po studiích přijme pětadvacetiletý Oldřich z Chlumu místo královského písaře, i když by se mnohem radši proháněl na koni po

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Já vs. Mozek: Taky vás vaše hlava nenechá spát?

Já vs. Mozek: Taky vás vaše hlava nenechá spát?

Ahoj! Tady Hayley Morris, vášnivá přemýšlivka. Mojí životní misí je jednou provždy dokázat, že JSTE NORMÁLNÍ. I pokud vedete imaginární hádky ve sprše nebo nevíte, jak se chovat, když k vám přijde instalatér. Většinu života jsem strávila tím, že jsem říkala a dělala tra

Obrázek podcastu Tereza Ramba: DobroDruhům

Tereza Ramba: DobroDruhům

Neplánujte cesty… prožijte je! / Cestování si nikdy nenaplánujete na sto procent – vždy vás něco překvapí. Ví to i oblíbená herečka a cestovatelka Tereza Ramba (Voříšková). Za dva roky navštívila dvacet zemí a rozepsala se o jejich známých i nečekaných podobách. Ať už m

Obrázek podcastu Tajemné pouto mezi člověkem a přírodou

Tajemné pouto mezi člověkem a přírodou

Ohromující zjištění o sedmi lidských smyslech, srdečním tepu stromů a otázce, zda mají rostliny vědomí. Máme něco jako sedmý smysl, kterým dokážeme vytušit nebezpečí? Proč náš imunitní systém reaguje na barvy a vůně lesa? Je možné, že stromy dýchají? A měli bychom na ro

Obrázek podcastu Plzeňské strašení podruhé

Plzeňské strašení podruhé

Plzeňské strašení podruhé - audiokniha obsahuje volné pokračování alba Plzeňské strašení v podání Martina Stránského a dalších. Pět mluvených pověstí v podání Martina Stránského, Petry Jarošové a Tomáše Šolce jsou proloženy písněmi od skupin a interpretů jako je Neboysa

Obrázek podcastu Ať žije Spejbl!

Ať žije Spejbl!

Panu Spejblovi je letos 100 let - a tak to řádně slaví Kompilace nejzajímavějších archivních nahrávek, doplněný úplnými novinkami a jedním vzácným objevem. Všichni tři historičtí interpreti slavného "taťuldy", tedy Josef Skupa, Miloš Kirschner a Martin Klásek, jsou tu

Obrázek podcastu Karlík a továrna na čokoládu

Karlík a továrna na čokoládu

{'cs': 'Pan Willy Wonka vám upřímně potřásá pravicí! Čeká vás spousta báječných překvapení! Prožijete úžasné věci! V této knížce jste zváni k celodenní návštěvě nejúžasnější továrny na světě – Wonkovy továrny na čokoládu. Pan Willy Wonka vás spolu s pěti dětmi, hrdiny t

Obrázek podcastu Magorie

Magorie

Dříve než byla novela Alexandry Berkové Magorie oceněná v roce 1991 cenou Egona Hostovského, natočil podle ní režisér Josef Henke dramatickou kompozici s hudbou Emila Viklického. Ve fantaskním podobenství o zemi pod plochým kamenem vytvořila autorka metaforu života v to

Obrázek podcastu Život a dílo skladatele Foltýna

Život a dílo skladatele Foltýna

Román navazuje na Čapkovu noetickou trilogii (Hordubal, Povětroň, Obyčejný život), ale na rozdíl od ní v tomto případě už nejde o nepoznatelnost mnohotvárného lidského života. Devatero monologických svědeckých výpovědí o nepoctivém skladateli Foltýnovi (desátou připojil

Obrázek podcastu Zrušený rok – Deník 2020

Zrušený rok – Deník 2020

Neměly by dnes - jak moje kdysi nezpochybnitelná, mnohaletá láska k Veronice (jakkoliv tragicky skončivší), tak moje kdysi nezpochybnitelné, ještě delší přátelství s Martinem (byť později taktéž ztroskotavší) - být spíš důvodem k oslavě než truchlení? Neměl by být můj o

Obrázek podcastu Italský gambit

Italský gambit

I pouhý pěšec může zvrátit průběh velké hry… Praha roku 1597 je nebezpečné a kruté město. Zchudlý rytíř Jakub Jelínek z Hiršbergu o tom ví své. Žije v domě, který mu nepatří, a každý groš obrací dvakrát. A tak si nemůže dovolit odmítnout pohůnka Matěje Sádla s nabídkou

Obrázek podcastu Sny v čarodějnickém domě

Sny v čarodějnickém domě

Vyvolaly ty sny horečku, nebo horečka způsobila sny? To už Walter Gilman nevěděl. Nadějný student matematiky a geometrie s nástupem na Miskatonickou univerzitu v Arkahmu doslova propadl tamnímu přízračnému kouzlu a našel zálibu v okultních vědách. Záměrně se ubytoval v

Obrázek podcastu Vlk a Červená Karkulka, Vlk a kůzlátka

Vlk a Červená Karkulka, Vlk a kůzlátka

Audiokniha pokračováním nedávno započaté série s názvem Dětský svět. První díl této série nesl název Zlatá studánka, ve které zazněl nezaměnitelný hlas Borise Rösnera. Druhý díl Dětského světa přináší všem dobře známé příběhy – Vlk a kůzlátka a Vlk a Červená Karkulka. V

Obrázek podcastu Mozart a Salieri (1986)

Mozart a Salieri (1986)

Literárně-dramatická kompozice o tragickém konci ruského romantika s použitím motivů ze života obou géniů a Puškinovy hry Mozart a Salieri.Mezi Mozartem a Puškinem vskutku je možno nalézt paralely - geniální nadání, které se uplatňuje v konvenčním a konzervativním prost

Obrázek podcastu Výprava do Cvokáčova

Výprava do Cvokáčova

Znáš město Cvokáčov? Ne? Tak to se dost divím, protože o tomhle městě mluví snad každý. A každý ho touží navštívit. Je to to nejzajímavější místo na světě. Kdo by nechtěl spatřit kašnu, v níž je báječný tobogán, popovídat si s knihovnickými skřítky nebo se setkat s chla

Obrázek podcastu Dobrodružství kocoura Fiškuse a dědy Pettsona 3

Dobrodružství kocoura Fiškuse a dědy Pettsona 3

Třetí trojice dobrodružství dědy Pettsona a kocoura Fiškuse! #7 Jak byl Fiškus malý a ztratil se Zajímá vás, jak Pettson k Fiškusovi přišel? Kdysi dávno žil děda sám, ženu neměl, společnost mu dělaly jen slepice, a tak mu bylo trochu smutno. Sousedka mu jednoho dne přin

Obrázek podcastu Krev na paletě

Krev na paletě

Dvanáct obrazů ze života malíře Michelangela Merisiho, zvaného Caravaggio. Z knihy Miloše Kočky, řady studií, článků, a zejména několika životopisných románů, připravil a v roce 1988 natočil režisér Pavel Linhart.

Obrázek podcastu Menzel: Míša Kulička v rodném lese

Menzel: Míša Kulička v rodném lese

Půvabné dětské knížky Josefa Menzela (otce filmového režiséra Jiřího Menzela), jejichž hrdiny jsou Míša Kulička, jeho maminka medvědice Barbora a popletený strýček Vasil, mají své malé čtenáře už půlstoletí. K jejich oblibě přispěl nemalou měrou také výtvarník Jiří Trnk