Audiokniha MS v ledním hokeji 1996 ve Vídni (ČR - Kanada 4:2 - finále)

Zvěrolékař mezi nebem a zemí
Nahlédněte potřetí do kouzelného a nezapomenutelného světa Jamese Herriota, nejoblíbenějšího veterináře na světě. Příběhy Jamese Herriota o jeho životě zvěrolékaře v Yorkshiru si naši posluchači oblíbili už v audioknihách To by se zvěrolékaři stát nemělo a Když se zvěro…

Podařený párek
Texty folkloristy a dialektologa Josefa Štefana Kubína jsou pozoruhodné využitím nejrůznějších forem lidového nářečí. Tím spoluvytvářejí autentickou atmosféru časů krajánků, kteří za dobrou večeři platili hostitelům povídáním veselých i tajemných příběhů. Podařený páreč…

Čarostřelec
Napínavý příběh z roku 1789 odehrávající se v Jizerských horách. Bývalý jezuita Vilém a podivínský lékař Šulc pátrají po okolnostech svatokrádeže. Postupně v jejich okolí přibývá krvavých vražd a oba se nakonec dostávají mezi pytláky a pašeráky, jimž vládne pověstný čar…

Projekt Dítě
Audiokniha Projekt Dítě přináší osm různých příběhů o párech, jejichž cesta k rodičovství byla nějakým způsobem dramatičtější, než bývá obvyklé. Ano, všichni se v určité chvíli ocitli na některé z českých reprodukčních klinik. Kniha však není návodem, jak tímto procesem…

Pax IX.: Noční můra
Konec se blíží! Černá čarodějnice potřebuje získat šifrovací klíč schovaný v magické knihovně, a proto uzavře dohodu s Noční můrou. Estrid usíná a její strážce snů se ocitá mimo hru. Zachránit ho mohou jen Alrik s Viggem. Iris je však varuje. Vstoupit do světa snů je ve…

Písničky z Večerníčků
Písničky z Večerníčků Napsali či zpívají Zdeněk Svěrák, Marek Eben, Jiřina Bohdalová, Libuše Šafránková, Petr Skoumal, Boleslav Polívka, Petr Nárožný, Ondřej Suchý, Josef Dvořák, Pavel Zedníček… Znělky a písničky ze 40 Večerníčků Rumcajs, O Křemílkovi a Vochomůrkovi, O …

Neřeš to
Dvě jednoduchá slova změní pohled na celý váš život. Pokud se snažíte dosáhnout svých cílů nebo se cítit trochu šťastnější, problém nemusí být ve vás. Problém je v moci, kterou dáváte ostatním lidem. V této knize se dozvíte, jak vás dvě slova mohou osvobodit. Osvobodit …

Jak nebýt úplným blbcem
Jak nebýt úplným blbcem - audiokniha obsahuje motivační nahrávku, jejímž autorem i interpretem je David Gruber. Pod žertovným názvem se skrývá svěží nahrávka na vážné téma: Jak vyžít ve stále náročnější a mnohdy stále nestydatější mezilidské komunikaci; převážně při prá…

Svatá
Život ovdovělé hospodské Aloisie se obrátí vzhůru nohama ve chvíli, kdy se její dceři Kristě zjeví v lese Panna Maria. Třebaže ji krom Kristy nikdo neviděl, zpráva o zjevení se rychle rozkřikne, do zapomenutého kraje začnou proudit zástupy a zadlužená hospoda konečně pr…

Ve škole i za školou
Richard místo do školy chodí do hospody, Jindřiška shání omluvenku na venerologii, Veronika zase místo školy na gynekologii zjišťuje, jestli není náhodou těhotná s Honzou. Aleš si vzal Marcelu, protože byla tehdy na lyžáku tak neodbytná, Anita jede na romantický čundr s…

Atlasova šestka
TAJEMSTVÍ. ZRADA. INTRIKY. VÍTEJTE V ALEXANDRIJSKÉ SPOLEČNOSTI! Přední tajný spolek na světě a pokladnice ztraceného vědění padlých civilizací. Ti, kdož si v něm vyslouží místo, získají život plný bohatství, moci a věhlasu, dalece přesahující naše nejdivočejší představy…

Sekyra
„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil…

Krysy
Další dva případy z pera královny detektivek popisuje postupné šílení lidí, kteří jsou uzavřeni v místnosti jako obyčejné krysy byla namluvena výraznými hlasy Simony Stašové a Pavla Soukupa.

Inscenace, které zaujaly II
Komentář k původnímu LP 0 18 0927 z roku 1971: Čtveřice autorů, jejichž dramatické dílo tvoří v úryvcích obsah naší desky, hovoří v celé škále pohledů o člověku, jeho osudech a o vztazích mezi lidmi, tedy o tom, co dalo vůbec podnět ke vzniku divadla. Každý lidský osud …

Hurvínkova strašidýlka
Osmnáctý titul archivní řady Divadla S+H s Milošem Kirschnerem, dlouholetým interpretem Spejbla a Hurvínka, přináší tři zvukové snímky natočené v sedmdesátých letech uplynulého století. Nejrozsáhlejší, titulní nahrávka, přivádí Spejbla a Hurvínka do středověké Prahy, kt…

Letní návrh
Když Georgia souhlasí se schůzkou naslepo, moc toho neočekává. Jenže pak se objeví nebezpečně charismatický muž s odzbrojujícím úsměvem a neodolatelným sexy pohledem. Ti dva si hned od začátku padnou do noty a Georgia je příjemně překvapená. Nakonec se však ukáže, že te…

Tereza Ramba: DobroDruhům
Neplánujte cesty… prožijte je! / Cestování si nikdy nenaplánujete na sto procent – vždy vás něco překvapí. Ví to i oblíbená herečka a cestovatelka Tereza Ramba (Voříšková). Za dva roky navštívila dvacet zemí a rozepsala se o jejich známých i nečekaných podobách. Ať už m…

Schindlerův seznam
Strhující audioknižní zpracování osudů Oskara Schindlera – kariéristy, válečného zbohatlíka, milovníka elegance, přepychu, alkoholu a krásných žen, jenž ve stínu osvětimských komínů našel svoji lidskost a riskoval nejen majetek, ale i vlastní život, aby nedopustil vyvra…

Básně Jiřího Wolkera
Základem nového kompilačního titulu určeného pouze pro digitální obchody je Balada o námořníku (pův. DV 15083,1959) JIŘÍHO WOKRA (*29. 3. 1900 – †3. 1.1924) doplněná básněmi Kázání na hoře, Březen, Štafeta, Moře a Úzkost (pův. SP 20084, 1964) Účinkují skvělí herci a nez…

Devadesátka pokračuje
Letní tábor skončil a Devadesátka se vrací ke svojí běžné činnosti. Jenže mezi členy se vkrádá špatná nálada, a po jednom sporu dokonce několik chlapců oddíl opustí. Tak dojde k tomu, že vůdcem Lišek se stane Mirek Trojan, který nyní patří mezi nejvěrnější členy Devades…

Český Slavín
Původní LP komplet DM 15107-111 "Český Slavín" vydal Supraphon v roce 1964 - nyní komplet vychází poprvé digitálně. Průvodní slovo Milana Friedla uvozuje, doplňuje a provází nahrávky hlasů, vzpomínek, názorů či recitace vlastního díla vynikajících osobností české kultur…

Život víry 2023/01
Život víry 2023/01 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Pavel Kohl, Kateřina Hodecová a Ludmila Matušková. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Marek Valda: Pere se ve mně strach a víra V 16 letech začal br…

Deset českých soudniček
Soudnička byl kdysi čtenáři vyhledávaný novinářský žánr a mezi jeho autory patřili např. Karel Poláček, František Němec nebo Rudolf Těsnohlídek. Tyto i další mistry pera najdete v našem výběru.Ze slavných soudniček čtou: Bára Hrzánová, Otakar Brousek, Václav Vydra a Jiř…

Krv sa stane zábavou
Mŕtve dievča v aute uprostred sídliska. Verdikt doktora Lengyela je jednoznačný - mladá, zdravá, pekná, len trochu mŕtva. Smrť spôsobil pervitín, jeden vpich do žily a život vyprchal. Problémy nastanú, keď detektívi z oddelenia vrážd o Vierke zistia, že nikdy nebrala dr…