Obrázek podcastu Mozart v Praze / Mozartiana

Audiokniha Mozart v Praze / Mozartiana

Délka:

50 min

Vydavatel:

Supraphon a.s.

Jazyk:

Česky

Žánr:

Poezie

Obrázek podcastu Moc a sláva

Moc a sláva

Děje se v Mexiku v první třetině 20. století, v době tvrdého pronásledování katolické církve. Kostely jsou zavřeny, biskupové a kněží vyhnáni nebo popraveni. Sloužení mše a udělování svátostí se stávají hrdelním zločinem. Před revoluční mocí prchá poslední kněz. Nejen g…

Obrázek podcastu Fraktální šum

Fraktální šum

Píše se 25. července roku 2234: Posádka lodi Adamura objevuje Anomálii. Na zdánlivě neobydlené planetě Talos VII se nachází kruhová jáma o průměru 50 kilometrů. Její pravidelný tvar není dílem náhody. Kdo ji vyhloubil a proč? Po tom pátrá malý tým výzkumníků. Pro někter…

Obrázek podcastu Španielska gramatika pre začiatočníkov A1

Španielska gramatika pre začiatočníkov A1

Ďakujeme za záujem o audio kurz Španielska gramatika A1. V tomto kurze pre začiatočníkov a mierne pokročilých sa naučíte základy taliančiny, vrátane výslovnosti, členov, najčastejšie používaných slovies, spojky s předložkami ako aj základné konverzačné frázy a obraty…

Obrázek podcastu Pohádka loupežnická (1990)

Pohádka loupežnická (1990)

Oblíbená dramatizace jedné z nejznámějších pohádek ze sbírky Karla Čapka Devatero pohádek. "Strašně rád jsem měl třeba Pavlíčkovu dramatizaci Čapkovy Loupežnické pohádky...." režisér Jiří Horčička.

Obrázek podcastu Valentýnka a daleké kraje

Valentýnka a daleké kraje

Poté, co Valentýnka s tetou vyrazí do cestovní kanceláře vybrat si zájezd k moři, dostane parádní nápad. Založí si vlastní cestovku! A tak za pomoci kamarádů vyrobí katalogy, a jeden děti roznesou do několika poštovních schránek ve městě. To bude zábava! Jenže nečekaně …

Obrázek podcastu Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert (1960)

Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert (1960)

Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert je pohádka, kterou Jan Drda napsal v roce 1960 jako komedii o 8 obrazech. Pohádková komedie o "počlověčeném" čertu, který začal pracovat a naučil se mít rád prosté a dobré obyvatele chudé vesničky. S jeho pomocí odhalí lidé ar…

Obrázek podcastu Španělština do ucha

Španělština do ucha

Nová španělština do ucha je poslechová učebnice, která se zaměřuje na všechny složky studia jazyka najednou. Naučí vás nová slovíčka a fráze, vysvětlí gramatiku a „dohlédne“ na to, abyste ji správně používali. Nejen, že s vámi procvičí nejpoužívanější konverzační fráze,…

Obrázek podcastu Naučte mě zabít draka

Naučte mě zabít draka

Závěrečný desátý díl série Sedmý smysl s Hankou, Sváťou, Rafanem a dalšími. Příběh plný zvratů a dobrodružství. Jak to dopadne s nadaným Vítkem, stane se rytířem?

Obrázek podcastu Noční dům

Noční dům

Čtrnáctiletému Richardovi, který se po tragických událostech přistěhoval k tetě a strýci do městečka Ballantyne, se smůla lepí na paty. Když přemluví spolužáka Toma, aby z telefonní budky někomu náhodně zavolal a vystřelil si z něj, vypadá to jako nevinná lumpárna. Jenž…

Obrázek podcastu Vladana a Prasopes 3

Vladana a Prasopes 3

Další dobrodružství desetileté Vladany, která se stala intergalaktickou strážkyní a spolu s kolegou a kamarádem Prasopsem se z malé planetky Zeměmě vydala do vesmíru. A tentokrát potkají i Prasopsici! TAKŽE. Je mi 10 a jsem ze Zeměmě. Asi o tom nemáte ani páru, ale Země…

Obrázek podcastu Nemesis

Nemesis

Výstřední milionář Jason Rafiel, s nímž se slečna Marplová setkala v příběhu Karibské tajemství, jí zanechal zvláštní dědictví – slečna Jane získá 20 000 liber, když přijde na kloub případu, o kterém nemá žádné informace. Heslo zní NEMESIS (antická bohyně pomsty). Slečn…

Obrázek podcastu Není kouře bez ohýnku

Není kouře bez ohýnku

Mladý pilot Jerry Burton se po těžké havárii usadil na okraji klidného městečka Lymstocku, kde se o jeho úplnou rekonvalescenci postará jeho sestra Joanna. Jednoho rána je mezi poštou dopis s místním razítkem a adresou napsanou na psacím stroji. Dopis poskládaný ze slov…

Obrázek podcastu Můj bratr

Můj bratr

Jana Kippo se vrací na rodný statek na severu Švédska. Kdysi odsud utekla poté, co její bratr napadl otce lopatou. Bratr se nyní upíjí k smrti a matka po mrtvici chátrá v domově důchodců. Návštěva v Janě oživí vzpomínky na dětství plné násilí, přesto se rozhodne zůstat,…

Obrázek podcastu Farma paní Láryfáry

Farma paní Láryfáry

Třetí díl řady o paní Láryfáry, která si poradí s každým zlobidlem, protože mu ukáže, jak dovedou nehezké vlastnosti zbytečně kazit radost ze života. Děti občas sužují zákeřné slabosti a záludné choroby, jimiž pak trpí i jejich rodiče. Existuje však snadná pomoc: pobyt …

Obrázek podcastu Dom 490

Dom 490

Psychologický thriller s výraznými prvkami hororu. Príbeh, z ktorého tuhne krv v žilách! Román v štýle filmov Amityville Horror, Paranormal Activity a kníh Žiarenie a Exorcista. Zuzana už dávno vedela, aký zavádzajúci je pojem „materská dovolenka". Akáže dovolenka! Byť …

Obrázek podcastu Šaman

Šaman

Mají zvláštní dar. Jejich osudy jsou vepsány do historie Divokého západu. Někteří muži ze skotské lékařské dynastie Coleů jsou obdařeni schopností instinktivně vycítit, kdy se blíží smrt. Náleží k nim také Rob J. Cole, který se v druhé polovině 19. století připojil k p…

Obrázek podcastu Dospělé děti emočně nezralých rodičů

Dospělé děti emočně nezralých rodičů

Zbavte se viny, která není vaše Jak emočně nezralí rodiče ovlivňují život svých dospělých dětí Pokud jste vyrostli s emočně nezralým, nedostupným nebo sebestředným rodičem, můžete v dospělosti pociťovat hněv, emoční osamělost, pocit zrady, úzkosti, deprese, obtíže v n…

Obrázek podcastu Všem klukům, které jsem milovala

Všem klukům, které jsem milovala

Milostné dopisy mají mnoho podob. Lara nikdy žádný nedostala, ale pár už jich napsala. Nikdy nedala žádnému klukovi najevo, že ho má ráda. A když už nechtěla být zamilovaná, napsala dopis o tom, jak se cítí, pečlivě ho zapečetila a schovala do krabice pod svou postelí. …

Obrázek podcastu Smrtící bílá

Smrtící bílá

„Viděl jsem, jak zabili dítě.“ S těmito slovy jednoho dne navštíví utrápený mladý muž soukromého detektiva Cormorana Strika a prosí ho o vyšetření zločinu, jehož byl údajně svědkem v dětství. Třebaže je mladík zjevně nevyrovnaný, jeho příběh zní věrohodně. Než ho ale de…

Obrázek podcastu Zlodějíček z pátých hradeb

Zlodějíček z pátých hradeb

Sedmý díl série Sedmý smysl. Kdo je zlodějíček? A kde jsou páté hradby? Dnes večer slavnostní večeře. Dostavte se v šest. Na programu malé překvapení pro Hanku. Zach. Tato pozvánka a večeře na počátku prázdnin všechno odstartovaly. Hance už je sedmnáct. Zcela neočekávan…

Obrázek podcastu Žízeň

Žízeň

Harry Hole si chce užívat spokojený život s Ráchel a poklidně vyučovat na policejní akademii. Jenže v Oslu dojde k vraždám několika žen, které si daly schůzku přes Tinder. Vyšetřovacímu týmu v čele s Katrin Brattovou zůstává rozum stát nad tím, že obětem vždy zmizelo ur…

Obrázek podcastu Destination Karminia

Destination Karminia

Audiokniha Destination Karminia namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň B1 pro středně pokročilé posluchače. Young professor Peng is looking for archaeology enthusiasts to help her in the search for the lost city of Karminia. Are you ready to follow her and her frie…

Obrázek podcastu Hra o trůny - Střet králů

Hra o trůny - Střet králů

Čas zešílel. Deset let dlouhé léto pokoje a hojnosti se blíží ke konci, a jako zuřivá bestie se neodvratně blíží krutá, mrazivá zima. Dva mocní muži – král Robert Baratheon a lord Eddard Stark – kteří třímali žezlo moci v časech nuceného míru, jsou mrtví. Zatímco oblohu…

Obrázek podcastu Vždyť je to hračka

Vždyť je to hračka

Zabíjet je tak snadné! – Když vás nikdo nepodezírá. Policista Luke Fitzwilliam se vrací z Dálného východu do rodné Anglie a ve vlaku mu milá stará dáma vypráví o sérii vražd v městečku, kde žije. Luke jí zprvu nevěří, ale jedno oznámení v černé kronice ho přesvědčí, že…