Audiokniha Moyzesová: Pověsti moravských hradů a zámků

Prázdniny Billa Madlafouska
„Ahoj. Já teda nevím, jak vy, ale já mám z celý školy nejvíc nejradši prázdniny. Ty letní, protože jsou nejdelší a člověk si může dělat všechno, co chce a na co kvůli škole a učení během roku neměl čas.“ Poznáváte? Ano, nezaměnitelný styl Billa Madlafouska!

Výběrčí
Původní rozhlasová hra natočená v roce 1966 režisérem Jiřím Horčičkou podle scénáře Milana Uhdeho. Monologické absurdní drama, která je ostrou satirou na znásilňování osobní svobody člověka a zneužívání moci. Jedinou postavu hry, figuru, která je koncentrací bezohlednos…

Kalibánova válka
Obyvatelé Sluneční soustavy si jdou po krku, skutečná hrozba však číhá za jejími hranicemi… Seržantka Marťanské vesmírné pěchoty se na Jupiterově měsíci Ganymedu stala svědkyní krvavého masakru, při němž dva těžce vyzbrojené oddíly bojovníků rozprášil jediný supervoják …

Poslední Lucemburk
Ladislav řečený Pohrobek se narodil čtyři měsíce po smrti svého otce Albrechta Habsburského a po smrti staršího bratra Jiřího se stal jediným dědicem české a uherské koruny. Přesto byl uherským králem nakonec zvolen polský Vladislav Jagellonský. Ladislavovým poručníkem …

Políbit tu správnou nevěstu
V životě June je všechno skoro dokonalé. Spolu se svými kamarádkami vede agenturu Wedding Dreams, vytváří fantastické dorty a okouzluje jimi své klienty. Tak co na tom, že v lásce to trochu vázne? Když do agentury přijde požadavek, aby zorganizovala zimní svatbu pro dce…

Hunger Games - komplet 1. - 3. díl
POZOR! Audioknižní komplet - Zakupte si komplet Hunger games a ušetříte až 148 kč. Vítězství znamená slávu a bohatství. Prohra znamená jistou smrt. To jsou Hunger games... Šestnáctiletá Katniss chce nejprve jen zachránit svou sestru, která byla do této zvrácené reality …

Mrtví kráčí po zemi
Dokáže novodobý kovboj přežít v postapokalyptickém světě? Dokáže najít Stephena Kinga? A co je sakra to obludné monstrum, které si to po nocích štráduje městem? Kovbojův život začal, když většina populace na zemi zemřela. A pak se z hrobů vrátila. Myslel si, že samota j…

Hvězda Jihu
Příběh z jihoafrických diamantových polí, v jehož centru děje je "Hvězda jihu", diamant dosud nevídané velikosti a krásy. Francouzský inženýr Cyprián Méré je přesvědčen, že se mu ho podařilo vyrobit umělým způsobem, který vynalezl. Naplnil totiž kovové pouzdro chemickou…

Bitcoin: Odluka peněz od státu
Proč by stát neměl mít monopol na produkci peněz? Fascinující sonda do historie peněz z pera českého ekonoma Josefa Tětka. Proč by se po církvi, vzdělávání a médiích měla ze státního monopolu vymanit i tvorba peněz? Jaká jsou úskalí používání státem vydávaných a kontrol…

Taktne o tráviacom trakte
Svetový bestseller, ktorý zábavnou formou podáva znalosti o tom, akú dôležitú úlohu zohrávajú črevá v našom tele. Črevá vykonávajú v našom tele viac než len "špinavú robotu". Nové výskumy ukazujú, že črevné baktérie môžu hrať úlohu vo všetkom, od obezity, alergií, depre…

Parfém – příběh vraha
Má nejjemnější nos na světě. Vycítí i to, co mu tak bolestně schází? Poslyšte zkazku o rokokovém psychopatovi, jenž pojmu „masová vražda“ vtiskl nový, kosmetický rozměr. Netvora Jeana-Baptista Grenouille zrodilo ve smradlavém 18. století pařížské rybí tržiště a odmalič…

Já ještě nechci jít spát
Poslechněte si hned tři veselé, prosté, ale kouzelné příběhy! Je to s Lassem trápení! Je mu už pět let, ale každý večer zlobí maminku: Já ještě nechci jít spát! Já chci taky sourozence, říká Petr rodičům a těší se, že si s ním užije spoustu radovánek. Ale ouha! Do rodin…

Kobra
Mistr politického thrilleru Frederick Forsyth opět ve skvělé formě! Mladík, který umírá ve washingtonské čtvrti Anacostia, by se ani v nejmenším nenadál, že jeho smrt vyvolá novou válku mocností. Tentokrát však nepůjde o politiku, o vojenskou převahu ani o zdroje surov…

Anglická konverzace
Anglická konverzace: V tomto poslechovém kurzu najdete následující lekce: pozdravy, představování, restaurace, rozhovor se zahraničním návštěvníkem, u lékaře, prohlídka města, cestování letadlem, na policii, v hotelu, určování času, nakupování, cestování, pracovní pohov…

Viděla jsem vraždu
„To není hloupost!“ bránila se Joyce. „Viděla jsem vraždu! Viděla!“ Ariadne Oliverová se na halloweenské party náctiletých ocitla vcelku náhodou, nicméně mnozí vědí, že je slavnou autorkou detektivek. Jedna z pozvaných dívek – snad aby si získala pozornost – se proto př…

Tátou každý den
Promyšlená každodenní příručka plná inspirativních citátů a rad od autora bestselleru STOIKŮV PRŮVODCE NA KAŽDÝ DEN - povinná literatura pro každého otce. Co to znamená být skvělým otcem? A jak se jím stát? Rodičovství je role naplněná neuvěřitelným smyslem a účelem, kt…

Game changers
Naučte se ze sebe dostat to nejlepší. Dave Asprey, uznávaný biohacker a podnikatel, nám ve své knize Game Changers prozradí, jak být tou nejlepší verzí sebe sama. Kniha Game Changers nevychází jen ze zkušeností autora, ale i z jeho projektu Bulletproof Radio podcast, te…

Le avventure di Pinocchio
Známý příběh o dřevěném panáčkovi, který se chce stát opravdovým chlapcem, je zpracován pro účely těch zájemců, kteří začínají s italštinou a chtěli by si vyzkoušet poslech cizojazyčného souvislého textu. Celý příběh je zjednodušen a zkrácen, úroveň jazyka je vhodná pro…

Přežít a závodit: Jeden rok šéfa stáje F1
„Zkrátka jsem jiný než šéfové ostatních stájí. Umíte si mě představit u Mercedesu? Panebože!“ Rázovitého Itala s německy znějícím jménem znali donedávna především skalní fanoušci motoristického sportu. Díky dokumentárnímu seriálu Netflixu F1: Touha po vítězství je však …

Konečná diagnóza - Mistři slova
Chybovat může v životě každý, ovšem ne v lékařském prostředí… Vynikající Arthur Hailey předkládá napínavý příběh z padesátých let, na kterém ukazuje, že nemocnice je mnohdy nelítostný svět s vlastními pravidly i spletitými vztahy. Střetávají se v něm ambice mladých léka…

Candide (seriál 1978)
Voltairův Candide je, navzdory dvěma a půl století, která nás dělí od jeho vzniku, dílem neustále živým a aktuálním. Voltaire svůj příběh zosnoval kolem osudů naivního mladíka, nadaného neutuchajícím optimismem, který putuje mnoha kouty světa, aby dospěl k poznání o pod…

A co bylo dál
Jameson s Emily se snaží o svého prvního potomka. Tedy, Emily se snaží. Jameson je jako obvykle v pracovním stresu, což nakonec dožene Emily k tomu, že Jamesona unese do thajského wellness resortu, kde by si oba měli odpočinout a zbavit se napětí ve vztahu. Jak je ovšem…

Jak prokouknout druhé lidi
Tvrdí, že je to jeho nejlepší nabídka. - Je tomu skutečně tak? "Říká, že souhlasí." - Souhlasí doopravdy? "Slíbíl, že to už nikdy neudělá." - Ale stejně to zas udělal. Chcete se podobným nepříjemným překvapením vyhnout? Nechte si poradit od Joea Navarra, bývalého…

Za trest
Únosce dostane výkupné a těší se, až zmizí, ale oběť mu do toho hodí vidle. Zamilovala se a odmítá ho opustit, a tak se s touhle komplikací musí hrdina popasovat, protože plán ještě není u konce.

Netopýr
Nejoblíbenější norský notorik chytá sériového vraha u protinožců! 1. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi. V Austrálii je nalezena mrtvá norská dívka. Vše poukazuje na to, že byla znásilněna a zavražděna. Oddělení vražd osloského policejního ředitelství vysílá do …