Audiokniha Motivační spánek pro ženy

Sex, prachy a potíže
Černá holka narozená bílým rodičům? Tak to je průser sám o sobě. Může být vůbec život k někomu takovému laskavý? Jsem Valérie a tohle je můj příběh. Po neskutečném životním zklamání jsem všechno vzdala. Zbylo mi zlomené srdce a zadupané sny. Nic mi nedávalo smysl. Jenom…

Křesťanská konference 1994 – Derek Prince
Kompletní digitalizovaná nahrávka z Křesťanské konference 1994, jejímž hlavním řečníkem byl britský biblický učitel Derek Prince. Ten kázal o úřadech v církvi a o duchovní situaci v Evropě. Nadčasové vyučování vás znovu povzbudí na vaší cestě za Ježíšem.

Hoď se do pogody
Audioknihu čte Sandra Pogodová, Jan Kanyza a Richard Pogoda Většina lidí má tátu, ale já mám tatu. Můj tata je, jak to jen hezky říct… přírodní úkaz, lokální baron Prášil. Na jeho obhajobu uvádím, že za to nemůže. Naše rodina Pogodů je totiž hodně bizarní seskupení bláz…

Hororové rande
Najhoršie rande v živote môže byť tým najdôležitejším. Audiokniha Hororové rande nie je triler! Je to tragikomický príbehom o láske, priateľstve, strachu zo straty ale tiež o tom, ako nás blízkosť smrti núti klásť si tie najťažšie otázky. Sebastian Fitzek tentoraz namie…

E-mail Management
Soubor rad od Davida Grubera, 1. českého lektora a nejčtenějšího autora v České i Slovenské republice v oblasti Soft Skills, jak na e-mailovou poštu: Abychom se jí nenechali zahltit nebo naopak abychom něco nezanedbali, prostě komplexní návod pro lajdáky i puntičkáře, j…

Mládí v Hajzlu 1-3
První tři audioknihy o Nicku Twispovi v jedné! Mladík v odboji, Mladík v okovech a Mladík v exilu Proč si kupovat každý díl zvlášť, když si můžete rovnou pořídit přes 30 hodin komického eposu o dospívání, které načetl fenomenální Borek Kapitančik? Nemilosrdně otevřený h…

Atlas babiček
Známe všechny své babičky? Kouzelné klubko, které desetileté Toničce daruje její babička, jí umožní cestovat v čase a seznamovat se s mnoha zajímavými ženami. Tonička si pak ve svém deníku zapisuje medailony těchto svých „babiček“. Kniha je určena pro děti i dospělé. To…

Žítkovské bohyně
Žítkovské bohyně - fascinující příběh o ženské duši, magii a zasuté části naší historie z pera Kateřiny Tučkové. Vysoko v kopcích Bílých Karpat žily odedávna ženy obdařené výjimečnými schopnostmi. Uměly léčit a pomáhat s kdejakým trápením, uměly poradit v nesnázích a ta…

Není úniku
Studentka pedagogiky Sóldís potřebuje po rozchodu rychle najít nové bydlení a práci, a tak s nadšením přijme místo soukromé učitelky dcer bohatého páru obývajícího luxusní sídlo v odlehlém, zapadlém koutě západoislandského venkova. Zaměstnavatelé na ni sice působí poněk…

Průšvihy Billa Madlafouska
10 příběhů z úspěšné knížky pro děti čte Oldřich Kaiser. Ahoj, já jsem Bill, a tohle je deník o naší partě. Teda o vaší ne, vy v ní přece nejste. Nebo jste, když budete poslouchat, co se nám všechno stalo? No, ať je to, jak je to, tak já vám chci říct, jaký jsme letos …

Od Ortelu k Doupěti – tucet Kafkových povídek
Dvanáct Kafkových miniatur. Nadčasových, prorockých a lidských. Proč je Franz Kafka stále moderní? Proč každá další generace čtenářů pociťuje nutkání zabývat se jeho dílem zas a znovu? Odpověď lze najít prostřednictvím této povídkové antologie, která vznikla jako připom…

Balíček: Psychothriller
POZOR! Otevření na vlastní nebezpečí! Nový psychologický thriller od Sebastiana Fitzeka! Pošťák vás poprosí, abyste převzali balík pro souseda. Souseda, jehož jméno jste nikdy neslyšeli, i když ve vaší malé ulici žijete už roky. Co se asi tak může stát? říkáte si. A vaš…

Krev padlých andělů
Praha - poklidné srdce Evropy plné tajemných zákoutí, soch, kostelů, holubů, předražených taxikářů, zkorumpovaných politiků a ruských nevěstinců... Této idylce však právě zvoní umíráček! Hlava království českého je v obležení nepřátelských sil. Počet bojechtivých cizáků…

Ducháčkovic rodina aneb Strašidla mezi námi
Seznamte se s Ducháčkovými! Tatínek Mlživoj, maminka Blanka a jejich tři neposední potomci jsou milá strašidla, kterých se rozhodně nemusíte bát. Lidí se sice trošku straní, ale když na to přijde, rádi jim v mnohém pomohou. Zvědaví duchové Simon, Olívie a Bubi jsou samá…

Přísně tajné
Z komentáře Zdeňka Svěráka k původnímu LP 0 18 0626 vydanému Supraphonem v roce 1969 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: ...neděli co neděli přesně ve 14 hodin 50 minut připlouval po středních vlnách "muž, který leccos ví". Jeho znělka s přísně tajným razítkem a vzru…

Nejhorší mazlíčci na světě
Zapomeňte na roztomilé čumáčky a sametovou hebkost kožíšků. text pro distribuce: U příběhů o nejšílenějších zvířecích stvořeních světa se budete válet smíchy. Už nikdy se na domácí mazlíčky nebudete dívat jako doteď! Většina domácích mazlíčků je roztomilá a přítulná. …

Síla slova
V původní rozhlasové detektivce, zasazené do současného českého města okresního formátu, zkoumá autor hry sílu a moc slova. Zavádí nás do světa, ve kterém mocní bossové vládnou nejen všem hospodářským subjektům svého regionu, ale navíc ovládají i všechna důležitá média.…

Album scén z divadelních her 3 (Savoir, Jariš, Giraudoux)
Nový kompilační titul určený pouze pro digitální obchody vám představuje nahrávky scén z divadelních her z různých období, z různých divadel a různých autorů. V tomto případě Alfreda Savoira (Malá Kateřina), Milana Jariše (Láska, Království boží) a Jeana Giraudouxe (Tro…

Večer s Bohumilem Bezouškou 1
Komentář Bohumila Bezoušky k původnímu LP albu 1 18 2365 vydanému v Supraphonu v roce 1978 a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: Když jsem byl asi podruhé, nebo potřetí hostem svého přítele národního umělce Eduarda Kohouta v jeho pořadu "Eduard Kohout Viole", řekl mi E…

Dobrodružství Billa Madlafouska
Audiokniha obsahuje deset příběhů z úspěšné knížky knihy pro děti Dobrodružství Billa Madlafouska v neodolatelném podání Oldřicha Kaisera. Devítiletý Bill je školák, který se s rodiči přestěhoval z Prahy do malého města. V Novém Strašecí potkává nové kamarády a zažívaj…

Ticho v soudní síni!
Příběh na motivy povídek Antona Pavloviče Čechova vás zavede do soudní síně k případům, kde se skrze vyhrocené groteskní situace odhalují povahy, vztahy i společenské nešvary. A protože navzdory plynutí času se základní lidské přednosti ani zlozvyky nemění, zůstává Čech…

Husitská epopej IV - Za časů bezvládí
Husitská epopej IV. - Za časů bezvládí (1438–1449) Sedmidílná sága vypráví o událostech slavné i pohnuté doby 15. století v Českémkrálovství. Snad žádná jiná historická epocha našich dějin není v obecných představách tak kontroverzní jako právě husitství. Ta doba je pro…

Tři bratři – audiokniha s hudbou a písněmi z filmu
Filmová pohádka Tři bratři se již dočkala knižního zpracování a hudebního soundtracku. Stejnojmenná audiokniha přináší pohádkový příběh doprovázený písničkami autorské dvojice Svěrák a Uhlíř a hudbou z filmu. Čtení se neujal nikdo jiný než autor pohádky a hudebních text…

Podbrdské ženy
Když chybí mateřská láska, ovlivní to celé generace Příběh o nelehkých lidských osudech v podhůří Brd na pozadí událostí minulého století. Emílie zažije bolesti války i nástup komunismu – ale možná ještě horší jsou pro ni samota a odcizení, které pociťuje v manželském ž…

Dousková: Hrdý Budžes
Podle bestselleru Ireny Douskové Hrdý Budžes vzniklo divadelní představení, ve kterém vytvořila herečka Barbora Hrzánová svou životní roli. Získala za ni Cenu Thalie. Záznam četby z této populárníknihy vychází na našem albu. Jde o vyprávěné desetileté holčičky Helenky, …