Audiokniha Motivační spánek pro muže

Sex, prachy a potíže
Černá holka narozená bílým rodičům? Tak to je průser sám o sobě. Může být vůbec život k někomu takovému laskavý? Jsem Valérie a tohle je můj příběh. Po neskutečném životním zklamání jsem všechno vzdala. Zbylo mi zlomené srdce a zadupané sny. Nic mi nedávalo smysl. Jenom…

Zátiší
Úvodní kniha celosvětově úspěšné detektivní série s oblíbeným inspektorem Gamachem od devítinásobné držitelky prestižní Agatha Award. Vražda a kanadský venkov, kde se lidé cítí tak bezpečně, že doma nezamykají, to nejde příliš dohromady. Zvlášť když se obětí stane vážen…

Kocourkov
Přijměte pozvání do proslulé smyšlené obce, kde všichni všechno dělají neúčelně a neúspěšně. Průvodci vám budou Ilja Prachař, Jan Skopeček a Věra Kubánková. Všudybyl, který prošel celý svět, zamířil i do Kocourkova, kde žijí jen hlupáci a tupci a Všudybyl jim rád (a něk…

Půlnoční slunce: Krev na sněhu II.
Já jsem typ, co utíká. Teď už je ale na čase, abych se probudil… V sedmdesátých letech 20. století se na severu Norska usadili příslušníci laestadiánského hnutí. Jejich domovem se stala opuštěná vesnice Kåsund kdesi ve Finnmarce. Izolace není na škodu, neboť jejich živo…

Romeo and Juliet
Audiokniha Romeo and Juliet namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň A2 pro mírně pokročilé posluchače. The story of Romeo and Juliet is probably the most famous love story of all time. It is set in mediaeval Verona and follows Romeo, son of the house of Montague as …

Kritik
Ve víně může být nejen pravda, ale i smrt. Kdo ji má na jazyku? Během degustačního turné po nepříliš známém vinařském regionu Gaillac zmizí nejlepší světový kritik vín Gil Petty. O rok později je nalezen ve vinici na jihozápadě Francie, oblečený do karmínového roucha Řá…

Čo sa stane pri jazere
Život sa mi nečakane zvrtol, a tak som sa rozhodla na čas opustiť New York. Vybrala som sa do otcovho rodného mestečka Laurel Lake, ktoré sa pýši titulom najpriateľskejšieho mesta. Oddych v príjemnej atmosfére som potrebovala ako soľ. Žiaľ, až také vrúcne privítanie ma …

Kyjev. Vzpomínky příslušníků 1. čs. samostatné brigády
Původní 2LP album 1218 0611 věnované vzpomínkám příslušníků 1. čs. samostatné brigády na rok 1943, na boj na frontě po boku Sovětské armády vydal Supraphon v roce 1983 - titul nyní vychází poprvé digitálně.

Brány Skeldalu: Legenda o Rovenu
Autorské čtení prvního dílu fantasy tetralogie Brány Skeldalu: Legenda o Rovenu. Neporažený válečník, legendární lump a dědic dračí krve čeká v královském městě Mohranu na svoji popravu. Elvíra, čarodějka nesmírné krásy a neobvyklého nadání, je na nátlak královny a čty…

Das Nibelungenlied
Audiokniha namluvená v německým rodilým mluvčím. Obtížnost poslechu odpovídá jazykové úrovni A2 pro mírně pokročilé začátečníky. Ein Heldenepos aus dem Mittelalter. Der starke und mutige Siegfried bezahlt mit dem Tod für seine Liebe zu Kriemhild, der Schwester der mäch…

Eliška Rebelka
„Vždycky byla tvrdohlavá, to přece víme,“ snažil se tatínek maminku uklidnit. „To jo, ale teď je to jiné. Od té doby, co se kamarádí s těmi dvojčaty, se chová jako... jako... jako nějaká rebelka!“ Ahoj! Jmenuju se Eliška a chodím do druhé třídy. Včera jsme ve škole dost…

Blackout
Totální výpadek proudu rozpoutá chaos s děsivými následky. Jedné chladné únorové noci zhasnou všechna světla v Itálii. A nejen tady. Chvíli nato i v Rakousku, Německu, pak ve Švédsku, Francii, Belgii a Švýcarsku. V celé Evropě se hroutí elektrická síť, zhasnou pouličn…

Další prima mýtus
Učedník Skeeve a démon Aahz se seznamují. Humorná fantasy pro všechny, kdo se nebojí vyrazit na nespoutanou jízdu napříč světy a zažít spoustu magie, démonů, ale především vtipné dialogy. Báječná, mýtická a vtipná fantasy, která bývá srovnávána s díly věhlasného Terry…

Idiot
Audio verze proslulého románu Fjodora Michajloviče Dostojevského. V roli knížete Myškina účinkuje Jan Hartl. Obsazení : Kníže Lev Nikolajevič Myškin Jan Hartl Parfen Rogožin Václav Postránecký Nastasja Filipovna Jana Hlaváčová Generál Ivan Fjodorovič Jepančin Martin Rů…

Prázdninový příběh pejska a kočičky
Pejsek a kočička se domluvili, že by chtěli strávit léto podobně jako děti. A tak se rozhodli, že budou tábořit v lese. A co by to bylo za táboření bez stanu a lovení bobříků? Jenže ouha – stan doma neměli a bobříky také nikdy nelovili. Ale jak už je u nich dobrým zvyke…

Die Zauberflöte
Audiokniha namluvená v německým rodilým mluvčím. Obtížnost poslechu odpovídá jazykové úrovni A1 pro studenty začátečníky. Sarastro, Herrscher über das Sonnenreich, hat die Tochter der Königin der Nacht geraubt. Die Königin gibt dem Prinzen Tamino den Auftrag, ihre Toch…

Královražda na Křivoklátě
Život rytíře je ustavičný boj o moc. Strhující detektivka tentokrát odhaluje spiknutí proti králi a pátrání, které zabraňuje královraždě s pomocí důvtipu vyšetřovatele Oldřicha z Chlumu Přemysl II. zvaný Otakar slaví patnácté výročí korunovace českým králem. Jeho manže…

Lada: Kocour Mikeš Díl 1.
Původní audio kazetu 71 0309-4 "Josef Lada Kocour Mikeš Díl 1." vydal Bonton Music v roce 1995. Později vyšly některé části vyprávění o kocourkovi, který uměl mluvit v podání herečky Nadi Gajerové na různých CD, ale kompletní titul v původní sestavě a délce vydává Supra…

Volání netvora
Příběhy jsou jako divá zvěř. Když je vypustíš na svobodu, mohou napáchat spoustu škody. Přesně sedm minut po půlnoci navštíví třináctiletého Conora netvor. Chlapce však neděsí, protože nic nemůže být horší, než noční můry, které ho v poslední době pronásledují. Než real…

Anatómia lží
Novomanželia Tricia a Ethan hľadajú svoj vysnívaný domov. Navštívia odľahlé sídlo, ktoré kedysi patrilo doktorke Adrienne Haleovej, uznávanej psychiatričke, ktorá pred tromi rokmi bez stopy zmizla. Počas obhliadky ich v dome uväzní silná zimná búrka... nemajú šancu uni…

Karle, styďte se! Scénky, skeče, písničky
Humor Jiřího Wimmera známe především z jeho televizních výstupů, zvláště z pořadu Možná přijde i kouzelník. Roztržitý neurotický všeuměl a vševěd poučoval buď publikum, nebo svého spoluhráče, nedovtipu a jelimánka, kterého hrál Karel Černoch. Klasickými humoristickými s…

Jane utíká
Jane Whittakerová najednou neví, kdo je. Nevzpomíná si na své jméno, netuší, kolik jí je let. Bloudí ulicemi Bostonu v zakrvácených šatech a s deseti tisíci dolary v kapse. Nezbývá jí než důvěřovat hezkému mladíkovi, o němž říkají, že je to její muž. Pomáhají jí vůbec l…

Žárlivost a jiné povídky
Nevěra se nevyplácí a nakonec vždycky vyjde najevo. A když se vášeň proplete se žárlivostí, k pomstě zbývá už jen krůček. Dva úplně stejní horolezci bojují o krásnou řeckou servírku. Taxikář nachází v šéfově autě náušnici své manželky. Žena letící z New Yorku do Londýna…

Na plnou hubu – Parádní desetiletí ve formuli 1
„Už předtím jsem obdržel nabídku, abych sesmolil pokračování Přežít a závodit, ale abych řekl pravdu, nic mě nenapadalo. Dokud jsem nedostal padáka…“ Oblíbený outsider mezi šéfy stájí F1 – a jak sám tvrdí, taky stařík s talentem mít v pravou chvíli nevhodné kecy – odkrý…

Spotify
Příběh nejslavnějšího švédského startupu. To, jakým způsobem dnes posloucháme hudbu se zdá samozřejmostí, vývoj současných možností avšak trval téměř dvě desetiletí. A není u konce. Hledání investorů, boj o práva, vyjednávání s Markem Zuckerbergem, vstup na akciové trhy…