Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu ...Mluviti stříbro - Miroslav Horníček tentokrát O RYBÁCH A ŘECE

Audiokniha ...Mluviti stříbro - Miroslav Horníček tentokrát O RYBÁCH A ŘECE

Délka:

1 hod 10 min

Čte:

Miroslav Horníček

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu 1001 myšlenek: část Psychologie

1001 myšlenek: část Psychologie

Lidé umírají, národy se rodí a upadají, ale myšlenky žijí dál. Skutečnost, že můžeme chodit na přednášky z filozofie, psychologie, náboženství, humanitních věd, sociologie či politiky, připadá mnohým absurdní. Ti tvrdí, že veškerým smyslem vzdělání je získat práci a že

Obrázek podcastu Večerníčkův kolotoč pohádek

Večerníčkův kolotoč pohádek

Pohádky z šesti nejoblíbenějších cyklů televizních Večerníčků se točí na pomyslném kolotoči tohoto titulu. Zbývá jen vybrat si tu, kterou máte nejraději!

Obrázek podcastu Janešová: Italština pro samouky

Janešová: Italština pro samouky

Podkladem pro náš digitální titul byly původní kazety (SU 5015-4 812) z produkce Supraphonu v roce 1995, které doprovázely učebnici autorky Jarmily Janešové Italština pro samouky vydanou nakladatelstvím LEDA, ISBN 80-901664-7-4

Obrázek podcastu Promrhaná něha

Promrhaná něha

Začít sexuálně žít je pro mladého muže velká výzva v každé době. Zvlášť v druhé dekádě 21. století, kdy společnost prožívá jeden otřes za druhým a digitální svět vám deformuje vnímání vztahů natolik, že nejste schopní žádný navázat. Mladý student Dan Čimák se sice dobře

Obrázek podcastu Zima v Thonnierice

Zima v Thonnierice

Thornel měl původně namířeno k elfům. Nechal se však přesvědčit, aby strávil ještě jednu zimu v Thonnierice a pracoval pro mladého krále. Myslel si – a sám to také řekl – že jedna zima v Thonnierice ho nezabije. Neměl však ponětí, jak těžké to bude. Město je vystaveno ú

Obrázek podcastu Tanec papírových draků 2: Hon

Tanec papírových draků 2: Hon

Už je to pět let od chvíle, co jsem naposledy umřel, ale pomalu mi to začíná chybět. Policejní sledovací a zásahový útvar jakž takž funguje, ale nikdo mě nevaroval, že vést ho bude obnášet excelové tabulky, audity a videokonference. Jenže management nikdy nebyl mojí sil

Obrázek podcastu Mezi mlýnskými kameny: Gaza a její příběh

Mezi mlýnskými kameny: Gaza a její příběh

Zasvěcená fakta a lidské příběhy Bývalý zahraniční zpravodaj České televize na Blízkém východě srozumitelně popisuje složitou a bolestnou historii Gazy. Odpovídá i na otázku, proč mezi jejími obyvateli a Židy panuje tak silná nenávist. Označení „pásmo Gazy“ slyšel každý

Obrázek podcastu Môj príbeh

Môj príbeh

Pôsobivé a inšpiratívne osobné spomienky bývalej prvej dámy Spojených štátov amerických. Michelle Robinsonová prežila detstvo v južnej časti Chicaga, kde sa v malom byte na poschodí delila o spoločnú izbu s bratom Craigom a naháňala sa s ním v blízkom parku. Jej rodičia

Obrázek podcastu Ďáblův jícen

Ďáblův jícen

V dramatizaci povídky Gilberta Keitha Chestertona Ďáblův jícen nevystupuje jeho známý amatérský detektiv otec Brown. Tentokrát po příčinách smrti brigádního generála Garnetta pátrají společně lékař Fischer a policejní komisař Denham. Ďáblův jícen napsal Jiří Strnad podl

Obrázek podcastu Zásah

Zásah

Jack Reacher na speciální misi v utajení. Podaří se mu odhalit všechny přetvářky a kšefty dřív, než začne jít do tuhého? Někdejší vyšetřovatel vojenské policie Jack Reacher se omylem přichomýtl k únosu mladíka z prominentní rodiny. V průběhu zběsilého zátahu vystřelí rá

Obrázek podcastu Zoo v kufru

Zoo v kufru

Nejdřív zvířata, až potom zoo! Kniha vypráví o šestiměsíční cestě, kterou v roce 1957 podnikli Gerald Durrell s manželkou do západní Afriky, aby získali zvířata pro vlastní zoo. Kniha vypráví o šestiměsíční cestě, kterou v roce 1957 podnikli Gerald Durrell s manželkou d

Obrázek podcastu Jak dostat firmu z krize

Jak dostat firmu z krize

Jak už název napovídá, jde o téma velmi aktuální. Kniha je určena všem podnikatelům, kteří se v krizi buď ocitli a řeší jak se z ní dostat ven nebo těm, kteří se jí snaží předejít. Nabízí ucelený pohled na krizi firmy, její signály, formy krize a hlavně možnosti řešení

Obrázek podcastu Němec: Pan Sanytr chce svůj tácek a další soudničky

Němec: Pan Sanytr chce svůj tácek a další soudničky

Co si představíte, když se řekne soudnička? Slovník říká, že jde o drobný literární útvar, kterým noviny referují o případech ze soudní síně. Její úkol je prostý, informativní. Co se ale stane, když se úkolu zhostí literárně nadaný novinář, jakým byl třeba František Něm

Obrázek podcastu Blízcí

Blízcí

Fotografka Bára se přestěhuje za svým partnerem Igorem na venkov, kde místo klidu narazí na tvrdou realitu. Nepřijetí ze strany jeho přátel a rodiny, v čele s neústupnou a manipulativní matkou Jarkou, ji vrhá do nejistoty. Postrádá starý život, zápasí s tvůrčí krizí a č

Obrázek podcastu Jak zabránit klimatické katastrofě

Jak zabránit klimatické katastrofě

>> „Gates předkládá vůbec nejsrozumitelnější vysvětlení toho, co je příčinou oteplování naší planety, jak měřit vliv myriády lidských činností na tento ohromující a zdánlivě nevypočitatelný problém, a konečně jak se s tím efektivně vypořádat. Je to nejužitečnější návod

Obrázek podcastu Na druhý pokus

Na druhý pokus

Tristana Milese jsem poznala na jednání, při němž se snažil převzít mediální společnost – moje dědictví po zesnulém manželovi. Tristan je bohatý, mocný – a taky arogantní a naprosto nesnesitelný. Nenávidím ho každou buňkou svého těla! Tak proč je, ksakru, tak neuvěřitel

Obrázek podcastu Holandská vila

Holandská vila

Když za splnění otcova amerického snu musí zaplatit jeho děti… Dojemný příběh o výjimečném sourozeneckém poutu, nelehkém rodinném dědictví a síle odpuštění začíná koncem 40. let na předměstí Filadelfie, mezi zdmi honosného sídla, které tak trochu proti vůli svých nejbli

Obrázek podcastu Ruština pro mírně pokročilé B1 - část 1

Ruština pro mírně pokročilé B1 - část 1

Děkujeme za zájem o poslechový kurz Ruština – slovní zásoba B1. Kurz je určen pro mírně až středně pokročilé, takže pro jeho nejlepší využití byste měli mít za sebou jeden až dva roky výuky ruštiny a osvojené její základy. Kurz je založen na kontextovém učení, to znamen

Obrázek podcastu Neprišli sme vraždiť

Neprišli sme vraždiť

Nie je to novela ani román, ale skutočný príbeh. Dušan Mikušovič si detaily domýšľať nemusel – príbeh veľkobytčianskej lúpeže je taký fascinujúci, že stačilo opísať realitu. Vylúpenie banky vo Veľkej Bytči patrí medzi najkrvavejšie a najodvážnejšie zločiny na Slovensku

Obrázek podcastu Alfa & Omega: Falešná hra

Alfa & Omega: Falešná hra

Dylan: Fotbal byl celej můj život, ale moje zářný vyhlídky ukončila strašlivá chyba. Její jméno je Lana Andersonová. Vypustila do světa všechno špatný, co jsem kdy udělal, ačkoliv jsem jí věřil. Zradila mě a já ji za to nenávidím. Přesto ji vidím pokaždý, když zavřu oči

Obrázek podcastu Pozitivní programování mysli

Pozitivní programování mysli

V dnešní uspěchané době, je na nás kladen stále větší psychycký tlak. Většina lidí žije ve stresu a ve strachu z budoucnosti. Od narození je naše podvědomá mysl zaplavována negativními vjemy a emocemi. Každou myšlenkou, které věnujeme dostatečnou pozornost a energii, tv

Obrázek podcastu Všechno nejlepší, Anno

Všechno nejlepší, Anno

Osmadvacetiletá Anna život, který by jí mohl leckdo závidět. Bydlí v krásném bytě s úžasným přítelem, jehož firma je na vzestupu, a tak se Anna může plně soustředit na péči o domácnost. Jejich vztah je bez poskvrny a je jen otázkou času, kdy Radim před Annou poklekne a

Obrázek podcastu Sokolovo. Vyprávění účastníků bitvy u Sokolova 8.3.1943

Sokolovo. Vyprávění účastníků bitvy u Sokolova 8.3.1943

Původní 2 LP album 1218 0561 s vyprávěním účastníků bitvy u Sokolova 8.3. 1943 vydal Supraphon v roce 1982 - nyní titul vychází poprvé digitálně.