Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Mládí v hajzlu 1: Mladík v odboji

Audiokniha Mládí v hajzlu 1: Mladík v odboji

Délka:

9 hod 11 min

Čte:

Borek Kapitančik

Vydavatel:

Jota

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Země sněhuláků

Země sněhuláků

Tenhle pozoruhodný pohádkový příběh pro vás vypráví oblíbený herec MARTIN STRÁNSKÝ.  V prvních pěti kapitolách zažijete cestu do Flokonduly – království sněhuláků – a budete žasnout nad popisem světa věčné zimy. Poznáte sněžné obry, Sněhové peřiny, vulkán chrlící bílé v

Obrázek podcastu Lada: Nezbedné pohádky 2

Lada: Nezbedné pohádky 2

Málokteré novodobé pohádky setrvají v paměti tolika generací, jako popletené Nezbedné pohádky Josefa Lady. Pobavit se nad nimi ovšem může jen ten, který zná původní báchorky, ze kterých autor rošťácky vyšel a celé je po svém zamotal. Například v pohádce o líném Honzovi

Obrázek podcastu Karel IV. – Prokleté dědictví

Karel IV. – Prokleté dědictví

Zatímco Karel IV. neustále doufá, že mu Anna Svídnická dá vytouženého dědice, velitel jeho osobní ochranné družiny Karel Rozoumek se chystá vzdát svého postavení u císařského dvora. Jeho žena Barborka se totiž záhadně ztratila i s dítětem v blízkosti Křivoklátu, kde vyr

Obrázek podcastu Tvá M.

Tvá M.

Občas je potřeba se zastavit. Zachytit úsměv, myšlenku, absurditu, vzpomínku, postřeh, slzu. A prohlédnout si je, potěšit se s nimi. Někomu ji poslat, dát přečíst. I když dopisních schránek ubývá a let přibývá. Úsměvné, něžné, spiklenecké příhody a úvahy ze života ženy,

Obrázek podcastu Ničeho nelituju

Ničeho nelituju

Život plný kotrmelců. Na divadle, před kamerou, s velkou rodinou, ale vždy s jedinečným životním optimismem... Pětidílná četba ze vzpomínek Jiřiny Steimarové vznikla na základě knihy, kterou napsala spolu s publicistkou Kamilou Čížovou. Její podtitul, Život plný kotrmel

Obrázek podcastu Vzpoura proti globalizaci

Vzpoura proti globalizaci

Globalizace vytrhla stamiliony lidí z chudoby, přispěla k rozšíření vzdělanosti a zdravotní péče, díky mezinárodním normám je počet konfliktů nejnižší v historii. To jsou skvělé zprávy. Proč se tedy proti ní lidé bouří? Protože také umožňuje vykořisťování, poškozuje kom

Obrázek podcastu Na vlně 57 metrů

Na vlně 57 metrů

Poznal tajemství jihoamerických džunglí, procestoval Spojené státy i Evropu. Pracoval na zaoceánských parnících, setkal se s válečnými hrdiny i desperáty amerického Středozápadu. Své příběhy sbíral v rozpáleném Orientu i na dálném mrazivém Severu. Otakar Batlička, jeden

Obrázek podcastu Obrazy ze Šumavy

Obrazy ze Šumavy

„Jsem synem svých domovských lesů, miluji jejich drsnou přírodu … a to celou silou své duše.“ Karel Klostermann. „Obíral-li jsem se ve svých pracích převážně Šumavou, stalo se tak proto, že ji znám snad lépe než kdo jiný; přírodu, kraj, lid, z něhož jsem vyšel a s nímž

Obrázek podcastu Rytíř don Quijote de la Mancha

Rytíř don Quijote de la Mancha

Rozhlasovou hru volně inspirovanou světoznámým španělským renesančním románem napsal František Pavlíček. Režie Jiří Horčička. Osoby a obsazení: Don Quijote (Jiří Adamíra), Sancho Panza (Rudolf Hrušínský I.), dále účinkují Josef Bek, Bohumil Bezouška, Libuše Havelková,

Obrázek podcastu Koruna otráveného stromu

Koruna otráveného stromu

Dozvěděl se svět skutečnou pravdu o Filadelfském experimentu, nebo je vše jen mýtus a manipulace? Adam Turner, britský voják a veterán z Afghánistánu, se ocitá na nejnebezpečnější misi svého života poté, co je mu přidělen jeden z nejtěžších úkolů vůbec. Myslel si, že ho

Obrázek podcastu Neviditelný

Neviditelný

Co skrývá tajemný muž, který má kufry plné vědeckých přístrojů? Rozhlasová dramatizace slavného románu s Josefem Vinklářem, Oldřichem Vlachem a dalšími skvělými herci.Podivný vědec Charles Griffin se jednoho sychravého dne ubytuje v odlehlém hostinci manželů Hallových.

Obrázek podcastu Život za podpis

Život za podpis

Po Zániku samoty Berhof pokračuje vydavatelství Tebenas v kompletaci díla Vladimíra Körnera novelou Život za podpis, vydanou poprvé knižně v roce 1989. Prusko-rakouská válka a její dopad na morálku a životy obyčejných lidí. Na postavě studenta Ludvíka Machla ukazuje a

Obrázek podcastu O princi Malíčkovi

O princi Malíčkovi

Jedno daleké království slaví. Narodil se dlouho očekávaný princ. Jenže příchod tří sudiček mu pěkně zamává se životem. Jak se s tím popere?Účinkují David Novotný, Boris Rösner, Josef Somr, Eliška Balzerová, Věra Hučínová, Tomáš Töpfer, Magdalena Chrzová, Antonín Hardt,

Obrázek podcastu Pérák

Pérák

„eine kleine kokaine leine“ Protektorátní městská legenda o superhrdinovi vzdorujícím nacistům. Barvitým jazykem a s černým humorem líčí autor hrdinské činy Péráka, který prohlašuje: „Němci si to odskáčou…“ Za protektorátu vznikla legenda o superhrdinovi, který vzdoruje

Obrázek podcastu Bludiště

Bludiště

"Pokus o interview před vchodem", jak sám autor svou hru v podtitulu přiblížil, vyrůstá ze setkání zatrpklého vrátného, střežícího vchod do bludiště a vpouštějícího návštěvníky pouze dovnitř, s mužem, který se vydělí z poslušného stáda příchozích a začne se pídit po zák

Obrázek podcastu Vražda na zahradě

Vražda na zahradě

Tři detektivní povídky spojují záhadná úmrtí. Soukromý detektiv Pavel Havránek nepoužívá pistoli, má rád pivo, českou kuchyni a klasické hospody a na své pachatele má kromě dlouholetých zkušeností a starých policejních známostí jen intuici, logiku a důvtip. Kdo stojí za

Obrázek podcastu Malé experimenty

Malé experimenty

>> „Malé experimenty bez váhání řadím mezi nejlepší knihy o produktivitě, jaké jsem kdy četl.“ — Ryder Carroll, tvůrce metody bullet journal << >> Úplně jsem si zamiloval tuto hlubokou, a přitom tak praktickou knihu. — Oliver Burkeman, autor knihy Čtyři tisíce týdnů

Obrázek podcastu Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Čapek: Matka. Hra o 3. dějstvích

Původní LP album 1118 4581 Karel Čapek Matka vydal Supraphon v roce 1985 - nyní titul vychází poprvé digitálně. "Tak mě vyložte, proč zrovna já, proč jsem to vždycky jenom já, po celé dějiny světa jsem to jenom já, já máma, já ženská, co musí tak hrozně platit za vaše

Obrázek podcastu Počkat, já jsem šéf?!?

Počkat, já jsem šéf?!?

Všechny aspekty vedení týmu na jednom místě Tato audiokniha není jen další průvodce managementem, je to nezbytný nástroj, který vám dodá sebejistotu a znalosti potřebné k tomu, abyste zazářili v roli manažera. Economy vás provede každým aspektem vedení týmu, od základů

Obrázek podcastu Superkomunikátoři

Superkomunikátoři

>> „Dokonalá kombinace příběhů, výzkumů a rad, která má potenciál proměnit i ty nejhorší komunikátory v jedny z nejlepších.“ — ADAM GRANT, autor knih Ještě to promysli a Skrytý potenciál >> # O knize Kolik jste promarnili příležitostí, protože vám uniklo to podstatn

Obrázek podcastu Jak zabránit klimatické katastrofě

Jak zabránit klimatické katastrofě

>> „Gates předkládá vůbec nejsrozumitelnější vysvětlení toho, co je příčinou oteplování naší planety, jak měřit vliv myriády lidských činností na tento ohromující a zdánlivě nevypočitatelný problém, a konečně jak se s tím efektivně vypořádat. Je to nejužitečnější návod

Obrázek podcastu Nejhorší děti na světě 1

Nejhorší děti na světě 1

Sbírka deseti báječně zlomyslných historek o děsných dětech jako Slinta Sam, Špindíra Štěpka, Všivák Véna, Brečivá Berta nebo Dlouban Dan… Seznamte se s pěti příšernými kluky a pěti hroznými holkami! Třeba s Žofkou, která stojí jen o jedno: válet se celý den na pohovce

Obrázek podcastu Život víry 2021/09

Život víry 2021/09

Život víry 2021/09 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Hojková, Pavel Kohl, Kateřina Hodecová. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * rozhovor – Jarmila Beková: Vždycky jsem měla přetlak tvořivosti Samu sebe popisuj

Obrázek podcastu Život víry 2023/02

Život víry 2023/02

Život víry 2023/01 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Daniel Zeman, Kateřina Hodecová, Ludmila Matušková a Karolína Vološinová. Nahráno ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * Martin a Kateřina Okáčovi: Mít naději, že i s nemocí