Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Mizející dívky

Audiokniha Mizející dívky

Délka:

12 hod 8 min

Čte:

Zuzana Slavíková

Vydavatel:

Cosmopolis

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu S Blbounem do říše pohádek

S Blbounem do říše pohádek

Vydejte se s Jeníčkem a Mařenkou do kouzelného lesa plného pohádek. Na cestě plné dobrodružství a neuvěřitelných setkání je doprovází pták Blboun nejapný. Že jste o něm nikdy neslyšeli? Není divu, protože žije už jen v pohádkové říši. Jeníčka a Mařenku provede nejznáměj

Obrázek podcastu Sekyra

Sekyra

„Čtenáři moje psaní hodnotí různě dobře, ale nejčastěji slýchám, že Sekyra byla nejlepší. (...) Teď jsem si Sekyru musel přečíst v korektuře, a nechtělo se mi do toho. Čekal jsem nudu, jelikož to všecko přeci znám. Ale já jsem se divil! Já jsem to už zas neznal! A divil

Obrázek podcastu Zasľúbená zem

Zasľúbená zem

Strhujúce osobné rozprávanie o tom, ako sa tvorí história, z pera prezidenta, ktorý posilnil vieru Američanov v silu demokracie. V dlho očakávanej prvej časti memoárov prináša Barack Obama príbeh neuveriteľnej odysey mladého muža hľadajúceho svoju identitu, ktorý sa nak

Obrázek podcastu Robin Hood

Robin Hood

Audiokniha Robin Hood namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň B1 pro středně pokročilé posluchače. The daring and handsome nobleman Robin Hood is forced to live as an outlaw in Sherwood Forest, after the evil Sheriff of Nottingham kills his family and takes his land

Obrázek podcastu Hovořil se zvěří, s ptáky a rybami

Hovořil se zvěří, s ptáky a rybami

Mříže? Jistě. Přece nechcete, aby se zvířata zase vloupala do domu. Jak si představíte držitele Nobelovy ceny za fyziologii a lékařství? Pokud jako vědce trávícího život výlučně v přítomnosti zkumavek, nelze být v případě Konrada Lorenze dále pravdě. Autor s hlubokou od

Obrázek podcastu Karel IV. a koruna římských králů – Vzkříšené srdce Evropy

Karel IV. a koruna římských králů – Vzkříšené srdce Evropy

Karel Lucemburský se jako nový panovník navrací z vítězného tažení proti Ludvíku IV. Bavorovi, čímž si upevnil postavení římsko-německého krále. Přichází do vydrancovaných Čech, kde mu patří snad jen ta koruna, kterou se – až bude dokončena – chystá dát korunovat za krá

Obrázek podcastu Hrabal: Ostře sledované vlaky

Hrabal: Ostře sledované vlaky

Bohumil Hrabal patří k vrcholným zjevům české literatury druhé poloviny 20. století, jeho dílo je překládáno do všech světových jazyků. Pro edici audiokniha se jeví tedy jako autor nejvhodnější. Kniha Ostře sledované vlaky vyšla poprvé v roce 1965 a v následujícím roce

Obrázek podcastu Život víry 2025/04

Život víry 2025/04

Život víry 2025/04 – audioverze jediného českého mezidenominačního křesťanského měsíčníku. Čtou Ludmila Matušková a Daniel Zeman. Nahrávka vznikla ve studiu Rádia 7. Z obsahu čísla: * téma: Otce mít, otcem být Být otcem je jako sjíždět divokou řeku, píše P. Plchot.

Obrázek podcastu Život víry 2026/05

Život víry 2026/05

Z obsahu čísla: * Přiznat porážku je začátek vítězství (rozhovor s Pederem Tellefsdalem) Podle norského stratéga politických kampaní mají sdílení evangelia a předvolební komunikace mnoho společného. V rozhovoru mj. popisuje, jak v suterénu kostela mezi Anonymními alko

Obrázek podcastu Nesnesitelná lehkost bytí

Nesnesitelná lehkost bytí

Co zbylo z umírajících lidí v Kambodži? Jedna velká fotografie americké herečky, která drží v náručí žluté dítě. Co zbylo z Tomáše? Nápis: Chtěl království Boží na zemi. Co zbylo z Beethovena? Zamračený muž s nepravděpodobnou hřívou, který pronáší temným hlasem: „Es mus

Obrázek podcastu Ctnost české šlechtičny

Ctnost české šlechtičny

Osobité zpracování jednoho z nejhezčích humorných příběhů slavného vypravěče období italské renesance Mattea Bandella. V hlavních rolích Klára Jerneková a Petr Štěpánek.Příběhy velkého italského renesančního básníka a spisovatele Mattea Bandella se zapsaly do historie l

Obrázek podcastu Dialog s doktorem Dongem

Dialog s doktorem Dongem

Na počátku byl "politický román s detektivním pozadím". Román Josefa Nesvadby Dialog s doktorem Dongem a stejně tak i stejnojmenná rozhlasová inscenace se ve své době velmi do hloubky a poctivě zabývaly otázkou, zda je mravné a přijatelné v zájmu dobra lhát či dokonce s

Obrázek podcastu Angličtina pro tebe 2 - Mírně pokročilí

Angličtina pro tebe 2 - Mírně pokročilí

Angličtina pro tebe 2 - mírně pokročilí - audiokniha obsahuje anglické rozhovory a příběhy. Představte si, že jste turista v cizí zemi. Ocitnete se v různých situacích a potřebujete se jednoduše domluvit. Nic složitého. Na těchto nahrávkách najdete 44 rozhovorů a 35 mi

Obrázek podcastu Husitská epopej III.

Husitská epopej III.

Husitská epopej III. Za časů císaře Zikmunda (1425–1437) Sedmidílná sága vypráví o událostech slavné i pohnuté doby 15. století v Českém království. Snad žádná jiná historická epocha našich dějin není v obecných představách tak kontroverzní jako právě husitství. Ta dob

Obrázek podcastu Sherlock Holmes - Vzpomínka na prázdný dům / Dr.Watson vzpomíná

Sherlock Holmes - Vzpomínka na prázdný dům / Dr.Watson vzpomíná

Sherlock Holmes není nesmrtelný. Jeho konec se přiblížil. Nebo že by šlo o další mistrovský kousek legendárního detektiva, jak vyzrát na soupeře ? - dvě dramatizace z archivu Českého rozhlasu. V hlavních rolích Ilja Prachař a Alois Švehlík. Režie Igor Froněk. Vychází ja

Obrázek podcastu Catherine: princezna z Walesu

Catherine: princezna z Walesu

Kate Middleton se narodila a vyrostla v prostředí anglické střední třídy. Její život byl naprosto obyčejný – až do chvíle, kdy se na University of St. Andrews seznámila s princem Williamem. O deset let později se konala královská svatba. Jak Kate ovlivnil neutuchající z

Obrázek podcastu Novinářem v Číně 2

Novinářem v Číně 2

Ponořte se do víru zážitků jeho asijské dekády, vydala by na několik lidských životů. Jak vývoj Číny ovlivnila politika jednoho dítěte? Jaké je zde postavení žen? Jaký byl laureát Nobelovy ceny Liou Siao-po, nejznámější čínský disident? Máme se bát rozpínavosti Číny? Po

Obrázek podcastu Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Zemřel, když zemřela naděje. Jmenoval jsem se Alfred Hirsch, ale přátelé mi říkali Fredy. Bylo mi dvacet osm let. Byl jsem učitel. Byl jsem snílek. Moc prosím, pamatujte si mé jméno. Už nezůstal naživu nikdo, kdo by mohl dosvědčit, jak a proč můj život vyhasl. Fredy (

Obrázek podcastu Se srdcem mušketýra

Se srdcem mušketýra

Příběh o jednom obyčejném klukovi, jeho strastech a starostech, ale taky o jeho hrdinských představách.Napsal Pavel Soukup. V režii Karla Weinlicha účinkují: Jiří Langmajer, Alois Švehlík, Stanislav Zindulka, Pavel Rímský, Bořivoj Navrátil a další.

Obrázek podcastu Zaklínač IV Čas opovrhnutia

Zaklínač IV Čas opovrhnutia

Vojská Nilfgaardu nezastaviteľne postupujú a čarodeji už nie sú ochotní nečinne sa prizerať. Snem, na ktorý smerujú Geralt, Ciri a Yennefer, má rozhodnúť o ďalšom osude sveta. V Geraltovi sa stupňuje nepríjemný pocit. Toľko čarodejnej moci na jednom mieste môže uvrhnúť

Obrázek podcastu NAJKRAJŠIE ROZPRÁVKY 5 - Alibaba a štyridsať lúpežníkov & Studňa zlodějov

NAJKRAJŠIE ROZPRÁVKY 5 - Alibaba a štyridsať lúpežníkov & Studňa zlodějov

Alibaba a štyridsať lúpežníkov, Studňa zlodějov - pohádky z nejrůznějších koutů světa a nejroztodivnější příběhy na této audioknize vypráví Marián Labuda a další. Dvě klasické pohádky v interpretaci Mariána Labudy a dalších slovenských herců. Ali Baba je náhodným svědke

Obrázek podcastu Teplouš

Teplouš

Bezbranný v nepřátelském světě Drásavá novela duchovního otce beatniků. Hlavní postava, homosexuál a narkoman, autorovo alter ego, nesmlouvavě k sobě i k okolí popisuje léta strávená v Mexiku. Drásavá, k podstatě bytí prodírající se novela duchovního otce beatniků, kter

Obrázek podcastu Můj útěk z olověných kobek

Můj útěk z olověných kobek

Historie mého útěku z vězení republiky benátské, zvaného Olověné kobky, jak zní celý název předlohy četby na pokračování Můj útěk z olověných kobek, byla sepsána roku 1787 v severočeském Duchově na panství valdštejnském, kde italský básník, hudebník, dějepisec, diplomat

Obrázek podcastu Život na Mississippi

Život na Mississippi

"Když jsem byl malý chlapec, ovládala mne a moje kamarády z našeho městečka na západním břehu Mississippi jedna neutuchající touha: stát se členem posádky na parníku," vzpomíná po letech Samuel Clemens. Jméno tohoto muže asi většině z nás nic neříká, zato jeho literární