Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Mizející dívky

Audiokniha Mizející dívky

Délka:

12 hod 8 min

Čte:

Zuzana Slavíková

Vydavatel:

Cosmopolis

Jazyk:

Česky

Žánr:

Detektivky

Obrázek podcastu Dračí cejch

Dračí cejch

Osmý díl fantasy série Sedmý smysl. Existuje škola, kde si draci vychovávají lidi pro své služby a potřeby. Je neuvěřitelné, kolik lidí touží drakům, kteří lidmi opovrhují, sloužit. Do tohoto místa – Pasteku – pošlou Hanku ochránci s posláním chránit Lídu Laridonovou...

Obrázek podcastu Jak se hladí duše

Jak se hladí duše

Autorská četba z knihy Jak se hladí duše (2020), souborů drobných textů a básní oblíbeného spisovatele a moderátora Františka Novotného, jako např. Studánky v srdci, Chvála otázek, Jak číst myšlenky, O hradech z písku, Jak jsem ani tentokrát neporazil Františka Nepila,

Obrázek podcastu Krvavý rok 5784

Krvavý rok 5784

Je 6. října před půlnocí a válečný zpravodaj David Borek leží v hotelové posteli v Kyjevě. Usíná a hlavou mu víří zcela všední myšlenky… O den později se však probouzí do brutálního rána. Teroristé Hamásu napadli Izrael a rozpoutali nejhorší masakr v dějinách státu. Už

Obrázek podcastu Noční žokej

Noční žokej

Antonín Přidal. Příběh jednoho nočního rozhlasového vysílání. Režie Hana Kofránková.O klamných iluzích, strachu z osamění, ale i o lásce a smrti vypráví komorní příběh několika postav, jejichž osudy dramaticky propojí jeden rozhlasový moderátor a jeho noční pořad.

Obrázek podcastu Paní Hemingwayová

Paní Hemingwayová

První kapitulovala před druhou, která byla odvržena pro třetí, po jejímž odchodu nastoupila čtvrtá. Vyprávění čtyř osudových žen jednoho slavného muže. Žhavé Antibes, bohémská Paříž, válečný Londýn, měnící se Amerika, veselá Kuba… všude tam se odehrávaly jejich lásky, v

Obrázek podcastu Malý velký muž

Malý velký muž

„Jako obvykle jsem měl největší problém rozhodnout se, jestli jsem běloch, nebo indián…“ Když jejich karavanu na cestě do žírné Kalifornie roku 1852 přepadnou Čejeni a zmasakrují ji, nezbývá malému Jacku Crabbovi než přidružit se k jejich kmeni. Adoptivní rodiče, náčeln

Obrázek podcastu Už zase skáču přes kaluže

Už zase skáču přes kaluže

Příběh statečného chlapce s velkou touhou. Román australského spisovatele Alana Marshalla Už zase skáču přes kaluže, který prvně vyšel v roce 1955, se brzy stal světovým bestsellerem a oslovuje čtenáře i dnes. Autor v něm zachytil zkušenosti ze svého dětství. V šesti l

Obrázek podcastu Pod toskánským sluncem

Pod toskánským sluncem

Audiokniha vzpomínek vznikla na základě deníku z prvních pěti let autorčina pobytu v Toskánsku. Spolu s přítelem Nedem zakoupila opuštěnou vesnickou usedlost a rozhodla se ji zrenovovat tak, aby nenarušila její původní kouzlo. Kdo někdy renovoval dům, dobře ví, že na po

Obrázek podcastu Jak neuloupit smaragd

Jak neuloupit smaragd

Zloděj packal – záruka vtipu a humoru. Román se smolařským zlodějíčkem Johnem Dortmunderem patří k nejznámějším Westlakeovým propojením humoristického a kriminálního žánru. Když jsou zlodějíčci packalové, vše okolo nich i oni samotní dostanou na frak. Román z takzvané

Obrázek podcastu Falešný knír

Falešný knír

Mystifikující pocta Milanu Kunderovi. Román o sedmi částech, které spolu navzájem vůbec nesouvisí a lze je číst jako jednotlivé povídky, je napsán pečlivě propracovaným stylem „à la Kundera“. Jde o poctu oblíbenému autorovi, nebo o persifláž, ironii a naprosté povolení

Obrázek podcastu Další příběhy Sherlocka Holmese

Další příběhy Sherlocka Holmese

Další dva příběhy Sherlocka Holmese z rozhlasového archivu královehradeckého studia Českého rozhlasu. Novinka z archivu, která potěší nejen zanícené milovníky ikonických příběhů A.C.Doyla.

Obrázek podcastu Nalakuj to narůžovo

Nalakuj to narůžovo

Upřímné a otevřené deníkové svědectví Martiny Formanové o týdnech a měsících po smrti milovaného manžela. Souboj s prázdnotou, první pokusy na poli stand-up vystupování, hledání nové životní cesty. Nechybí vzpomínky na dětství v Brně, studia na FAMU, první lásky i začát

Obrázek podcastu Cíl

Cíl

Cíl - audiokniha, jejíž autor, Eliyahu M. Goldratt, ukazuje, jak ze ztrátového podniku udělat podnik prosperující. Alex Rogo má tři měsíce na to dokázat, že neefektivní, ztrátová fabrika je schopna vydělávat... Kniha, jejíž autor byl časopisem Fortune Magazine označen j

Obrázek podcastu Pravé činy právě teď

Pravé činy právě teď

Naučte se dělat, co je správné, i když to není snadné. Ve svém jádru je spravedlivost velice jednoduchá. Každý z nás má schopnost vycítit v téměř každé situaci, co je správně. Všichni obdivujeme ty, kdo drží slovo. Nesnášíme lháře a podvodníky. Oslavujeme ty, kteří něco

Obrázek podcastu Kyselé bonbony

Kyselé bonbony

Phil Pendleton a Adam jsou na první pohled otec a syn, kteří se nijak neliší od ostatních. Chodí spolu na procházky do parku, navštěvují výstavy, muzea a zoologické zahrady. Někdo by mohl říct, že otec je až příliš volný ve výchově, když dítě ztratí na veřejnosti nervy

Obrázek podcastu Můj život s třemi ženami

Můj život s třemi ženami

Zdravím tě, můj milý čtenáři, případně má krásná čtenářko, dovol, abych se ti v krátkosti představil. Jmenuji se Kristián Novotný, jsem pohledný, ač plešatějící třiceti letý muž. Také jsem úžasný táta dvou dcer, žádostivý manžel jedné ženy, ne zcela ambiciózní zaměstnan

Obrázek podcastu Dubánek a noční bouře

Dubánek a noční bouře

Další příběhy z Dubánčího světa jsou tady. Nové příběhy dubánka Borka, které volně navazují na knihy Dubánek a tajný vzkaz a Dubánek ve světě lidí. Skučení větru, praskání větví, bubnování deště. Najednou všechno utichlo. Les strnul a znehybněl. Další dobrodružství du

Obrázek podcastu JEJE JEJE JEJE, NĚCO SE MI DĚJE & PROBOUZECÍ KNÍŽKA & OPATRNĚ NA TO MRNĚ & USÍNACÍ KNÍŽKA

JEJE JEJE JEJE, NĚCO SE MI DĚJE & PROBOUZECÍ KNÍŽKA & OPATRNĚ NA TO MRNĚ & USÍNACÍ KNÍŽKA

Čtyři půvabné knížky básníka Robina Krále určené malým dětem, jejich rodičům a starším sourozencům. Jeje, jeje, jeje, něco se mi děje je souborem vtipných říkadel z dětské každodennosti od kojení po přebalování. Opatrně na to mrně přivítá do rodiny mladší sestřičku, se

Obrázek podcastu Cejch

Cejch

Všichni lidé budou bratři = Alle Menschen werden Brüder. Myslíme to vážně, nebo zase dáme na zdivočelou historii? Krušnohorský hřeben býval kdysi eldorádem hledačů vzácných kovů, jenže s rozvojem novověku zavládla v zapadlé štaci na pomezí dvou národů bída. Rod Jakoba

Obrázek podcastu Zánik samoty Berhof

Zánik samoty Berhof

Polosirotek Ulrika, její opilecký otec a jeho milenka se stanou rukojmími německé skupiny pod vedením fanatické jeptišky Salome, hledající na čas úkryt a stravu. Samota Berhof se stává svědkem psychologického boje o přežití. Slavný román Vladimíra Körnera z roku 1973 se

Obrázek podcastu Anička a Velikonoce

Anička a Velikonoce

Blíží se Velikonoce a Anička dostane báječný nápad -- pojede k babičce! Na vesnici chodila do druhé třídy a měla tam prima kamarádky a kamarády. Jak se asi mají? Prožijí společně zase nějaká dobrodružství? Anička se moc těší!

Obrázek podcastu Projekt pes (ten můj)

Projekt pes (ten můj)

Jenda má na světě jen jedno jediné přání – mít psa. Jenže jeho rodiče jsou zásadně proti. Jediný, kdo ho chápe, je babička, které se už ale všechno tak trochu plete. A tak s pomocí kamarádky Moniky, jejíž máma cvičí asistenční psy, vymyslí rafinovaný plán, aby rodičům d

Obrázek podcastu Mašková: Tajemno kolem nás

Mašková: Tajemno kolem nás

Audioknižní průvodce alternativními formami léčby Autorka, zkušená psycholožka a léčitelka PhDr. Miroslava Mašková, společně s herečkou Naďou Konvalinkovou představuje posluchačům rozmanité možnosti a způsoby pro dosažení harmonie těla a duše. Vznikl tak průvodce alter

Obrázek podcastu Dobrodružství pavouka Čendy

Dobrodružství pavouka Čendy

Pavouk Čenda a jeho kamarádka dřevěná kukačka spolu žijí ve starém opuštěném domě. Zaběhnutý řád však jednoho dne naruší zloděj a pak i lopaty buldozérů, které začnou dům bourat. Všechno zlé ale bývá pro něco dobré. A Čendův útěk z bezpečí starých hodin doprostřed nezná

Obrázek podcastu Rázová vlna

Rázová vlna

Závěr akční postapokalyptické trilogie Spad, Poločas rozpadu... Válka skončila. Zbyla jen vzpomínka v podobě zničené planety, na jejíž povrch dopadly stovky jaderných hlavic. Starý svět zmizel a ten nový je jiný – divoký, nemilosrdný, radioaktivní… V jeho troskách řádí