Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Mít vše hotovo

Audiokniha Mít vše hotovo

Délka:

12 hod 4 min

Jazyk:

Česky

Obrázek podcastu Prokletí hradu Mydlovar

Prokletí hradu Mydlovar

Na nově budovaném hradu Mydlovar, vystavěném ve druhé polovině 13. století, dochází k podivnému úmrtí oblíbeného psa hradního pána. Pan Jan se s jeho smrtí nehodlá tak snadno smířit, chce odhalit viníka, aby ho mohl náležitě potrestat. Jeho vypátráním je pověřen Martin,

Obrázek podcastu Andělé s vlčím cejchem

Andělé s vlčím cejchem

Portréty dvanácti hudebních osobností, jejichž životy ovlivnila tragická éra budování Třetí říše. Někdo se na ní podílel dobrovolně, jiný ze strachu o sebe a své blízké, další byl víceméně přinucen. Jak se ve své době zachovali Herbert von Karajan, Franz Lehár, Carl Orf

Obrázek podcastu Cooper: Poslední Mohykán

Cooper: Poslední Mohykán

Poslední Mohykán je historicko-dobrodružný román, jedna z nejlepších indiánek všech dob.. Příběh je situován do doby sedmileté války mezi Francouzi a Angličany, jejímž důsledkem byl konec koloniálníhopanství Francouzů na území dnešních Spojených států amerických. James

Obrázek podcastu České okamžiky

České okamžiky

Vybrané odvážné a hrdinské skutky či naopak ošemetné a nepříliš lichotivé chvilky z historie 20. století mohou posloužit jako námět k diskusím o Češích, češství a o českém národním charakteru. "Okamžik" je v historii vlastně fikcí. Letopočty, které se děti učí ve školác

Obrázek podcastu Nezkoušej na mě zapomenout

Nezkoušej na mě zapomenout

Chinco není čtvrť pro rozmazlené hraběnky a zhýčkané citlivky s implantovanými enzymatickými zesilovači, neurotransmiterovými urychlovači a dalšími podpůrnými mozkovými biotechnologiemi. Chinco je přirozený stav věcí ve své původním podobě, v jaké byl svět ještě před iP

Obrázek podcastu Správná pětka opět v akci

Správná pětka opět v akci

{'cs': 'Vánoční dobrodružství! Chudák maminka zrovna na Vánoce chytila spálu, takže se sourozenci Anna, Dick a Julián spolu s kamarádkou George vracejí z internátních škol rovnou do Kirrinu. Pejsek Tim je radostí bez sebe, že jsou zase všichni pohromadě a těší se spolu

Obrázek podcastu Rozsudok smrti

Rozsudok smrti

Bývalého manžela Alice Svrčekovej čoskoro prepustia z basy. Zúfalá Alica sa bojí nielen o svoj život, ale aj o život ich detí. Jej aktuálny priateľ Holec – taktiež namočený do nelegálnych činností – pre ňu necháva zinscenovať jej vlastný únos a spoločne dúfajú, že políc

Obrázek podcastu Pohádky s pejsky, psy a hafany

Pohádky s pejsky, psy a hafany

Věřte nebo nevěřte, ale ani pohádky (zvláště ty moderní), se neobejdou bez našich čtyřnohých miláčků. Ať už jsou malí (Škubánek, Štaflík a Špagetka), střední, (tedy psi Jonatán a Žeryk, Hurvínkůvkamarád), velcí (Hektor a Sultán z Ladovy Chytré kmotry lišky) či dokonce m

Obrázek podcastu Geniální padělatel

Geniální padělatel

Jednou z největších afér v historii výtvarného umění bylo odhalení padělků obrazů mistra nizozemského malířství Jana Vermeera, k němuž došlo jen náhodou krátce po konci druhé světové války.Tato událost byla inspirací rozhlasové hry Vladimíra Mikeše Geniální padělatel. V

Obrázek podcastu Supraphon vypravuje...6 ( Čapek, Horníček, Eisner, Prachař)

Supraphon vypravuje...6 ( Čapek, Horníček, Eisner, Prachař)

Bylo jen otázkou času, kdy po titulech s archivními popovými písničkami v serii "Supraphon hraje..." navážeme s obdobnou formou zpřístupňování archivního mluveného slova našim milým zákazníkům a posluchačům. A tak je tu nová řada mluveného slova určená pouze pro digitál

Obrázek podcastu Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Učitel z Osvětimi – Fredy Hirsch

Zemřel, když zemřela naděje. Jmenoval jsem se Alfred Hirsch, ale přátelé mi říkali Fredy. Bylo mi dvacet osm let. Byl jsem učitel. Byl jsem snílek. Moc prosím, pamatujte si mé jméno. Už nezůstal naživu nikdo, kdo by mohl dosvědčit, jak a proč můj život vyhasl. Fredy (

Obrázek podcastu Šelma

Šelma

Politická vražda, nebo zločin sériového vraha? První díl volné detektivní trilogie s prvky politického thrilleru. Bylo skutečně hlavním cílem vraha umlčet nepohodlného novináře? Detektivka s prvky politického thrilleru se odehrává na Šumpersku. Na chatě je nalezen zavra

Obrázek podcastu Prázdniny s Sherlockem Holmesem

Prázdniny s Sherlockem Holmesem

Humorné vyprávění o pražském chlapci pozvaném samotým Sherlockem Holmesem na prázdniny do Londýna, aby mu pomáhal v objasňování detektivních záhad. Další literární pastiše na téma Doylova slavného detektiva.

Obrázek podcastu Hurvajz, vyžvejkni se!

Hurvajz, vyžvejkni se!

Hurvínek je opět na stopě báječných objevů! Poté, co nás na úspěšném CD o Funícím Billym seznámil s vynálezem vysavače, teď odhaluje tajemství bubble-gumu, nebo-li žvýkačky. Tentokrát se k jeho odvážné cestě připojí také pan Spejbl, Mánička, paní Kateřina i pes Žeryk.

Obrázek podcastu Dědictví zkázy

Dědictví zkázy

Situace v Praze se vymkla z rukou. Řád vyjimečně nadaných českých vlastenců musel město opustit. Trhlinu do jiných dimenzí se nepodařilo uzavřít a nezvaní návštěvníci se dál hrnou do pražských ulic a ničí celé město. Mimo všech těch bohů, polobohů a mýtických kreatur oh

Obrázek podcastu Osvobozené divadlo 1929-1938

Osvobozené divadlo 1929-1938

Doplněno odbornými komentáři Vladimíra Justa a Petra Prajzlera Jiří Voskovec, Jan Werich, Ježkův orchestr a vše, co stvořilo zázrak zvaný Osvobozené divadlo Když v roce 2007 vyšel komplet 7 CD z nahrávek Osvobozeného divadla, šlo tehdy o velkou událost. Mezi raritami

Obrázek podcastu Spis Vaterland

Spis Vaterland

Berlín 1932 – ještě se vesele nasává, ale puč už je na dohled! Teče tudy snad Spréva, nebo jak se dostal utopenec do výtahu prvotřídního berlínského zábavního podniku Vaterland? A otrávený jedem jihoamerických indiánů? Jenže pokud jeho smrt opravdu souvisí s pančováním

Obrázek podcastu Sex, prachy a potíže

Sex, prachy a potíže

Černá holka narozená bílým rodičům? Tak to je průser sám o sobě. Může být vůbec život k někomu takovému laskavý? Jsem Valérie a tohle je můj příběh. Po neskutečném životním zklamání jsem všechno vzdala. Zbylo mi zlomené srdce a zadupané sny. Nic mi nedávalo smysl. Jenom

Obrázek podcastu Technická Poľština A1 - B1

Technická Poľština A1 - B1

Ďakujeme za váš záujem o kurz kurz Technická poľština A1-B1. Kurz je určený pre začiatočníkov až stredne pokročilých a zameriava sa na slovnú zásobu, ktorú môžete využiť v technickej oblasti. Kurz je založený na kontextovom učení, to znamená, že sa naučíte nielen slovíč

Obrázek podcastu Rozmarná léta

Rozmarná léta

Očima vzpomínek oscarového režiséra poznáte některé významné a dramatické události v historii naší země a především nahlédnete do zákulisí vzniku filmů: Ostře sledované vlaky, Rozmarné léto, Postřižiny nebo Vesničko má středisková. Charakteristický Menzelův hlas je inti

Obrázek podcastu Tekuté krystaly

Tekuté krystaly

Tvrdili mi, že jsem ho zastřelil. Ovšem vymazali mi paměť čtyři měsíce dozadu, takže kdoví jestli. Soud se tím ale moc nezabýval. Byl jsem to já. Záznam z mého procesoru implantovaného v mozku byl zcela jednoznačný. Měl jsem toho blba v zaměřovači své ostřelovací pušky

Obrázek podcastu Čechura: Špatně vyučený čaroděj

Čechura: Špatně vyučený čaroděj

Na náměstí přijel cirkus s čerstvě vyučeným kouzelníkem Pincálem. Kouzelník má před sebou svoje první vystoupení, ale je to skutečně řádný popleta: kouzelnické kousky se mu opravdu moc nedaří - z malého psíka chce vyčarovat bílou myšku, ale vyčaruje velikánského dinosau

Obrázek podcastu Sirotčinec slečny Peregrinové: MAPA DNÍ

Sirotčinec slečny Peregrinové: MAPA DNÍ

Vždycky má smysl bojovat! Dospělejší a sebevědomější Jacob Portman se i se svými podivnými přáteli vrací tam, kde jeho příběh začal: na Floridu. Jak se jim podaří splynout se světem obyčejných lidí 21. století? Jejich odpočinek na pláži a poznávání místních krás naruší

Obrázek podcastu Mlsné medvědí příběhy

Mlsné medvědí příběhy

Nedvěd a Miška jsou nejlepší medvědí kamarádi, které znáte z večerníčku Mlsné medvědí příběhy. Oba jsou nesmírně vynalézaví, když jde o to, dostat se k něčemu dobrému na zub. Mnohdy se ale stane, že i ten nejlepší plán nevyjde podle jejich představ, a to je pak v medvěd

Obrázek podcastu Gutta z Bubnu

Gutta z Bubnu

Gutta je mladá šlechtična, která je donucena provdat se za zhýralého pána hradu Buben, Evana. Ten po ní chce jediné - dědice panství. Po náročném porodu se místo vysněného syna narodí Guttě dcera Jitka. Evan v návalu vzteku sedá na koně a vyráží tryskem nebezpečnou zasn